![]() ![]() |
2010.05. 12. - 11:18:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nehogy azt higgyétek, hogy Pest jobb... itt már nincs is fű az utak mentén, mert mindenütt autók állnak, ahová nem tudnak állni, ott nő a gaz... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) és persze az allergiások meg haldokolnak... a kutyagumi tengerről már nem is beszélek.
jajaja, FB jobb - iwiw nem gyengén próbálja koppintani, de nem nagyon jön össze neki XD Angie: sünit ajánlottad nekem FB-on ismerősnek? jah, iwiw-et inkább csak azért használom, mert ott tartom a kapcsolatot pár csoporttársammal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de asszem fogok egy nagy tisztogatást végezni az ismerőseim között arrafelé. Igen, én voltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:18:36
Létrehozva:
|
|
|
Fordító: return receipt
Itt meg esik és be van borulva. Bezzeg mikor tegnap reggeltől estig dolgoztam, akkor sütött a nap. Pff. |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:20:46
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: én nem tudom hogy van a térítvény angolul, sorry!
Angie: ok, akkor sünit jelöltem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kis képed vannak süni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg majd felhasználhatok párat a szakdogámhoz? (már a régebbi Mode-os hajviseletek, öltözékek stb. kapcsán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:23:41
Létrehozva:
|
|
|
Fordító: return receipt Itt meg esik és be van borulva. Bezzeg mikor tegnap reggeltől estig dolgoztam, akkor sütött a nap. Pff. Ó, köszi. Sztaki nem tudta.... Fordító: return receipt Itt meg esik és be van borulva. Bezzeg mikor tegnap reggeltől estig dolgoztam, akkor sütött a nap. Pff. Én reggel jól megáztam a bicajon. De félúton elővettem az esőkabátot, amit a Mode koncertre vettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:25:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: megkérdeztem az egyik kapcsolatom. azt mondta hogy a térítvény = receipt!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 11:28:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 11:29:46
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat, néma gyereknek anyja sem érti a szavát!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:35:18
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat, néma gyereknek anyja sem érti a szavát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez az Niki! Kekeckedj!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor találgassunk. Van egy tippem. Brigicica? Niki szerinted? |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:35:50
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat üzeni: "ja üzenem a kis forumra h nem engednek méééég......
de kekeckedjenek csak...bírom!!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:40:42
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat üzeni: "ja üzenem a kis forumra h nem engednek méééég...... de kekeckedjenek csak...bírom!!!!! ÁÁÁáááááááááá oké, jó fej! Hallod Niki? Írjá még!!! Süni, most néztem egyidősek vagyunk. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy Niki kicsit féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért a te öcséd a tekergő? Én is szertnék egy öcsikét. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ja mert te hívtad meg ide. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!
Ez tök jó! Be lehet szólni és nem szól vissza!!!!! Hahaha!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 11:49:58
Létrehozva:
|
|
|
Niki: vigyázz, mert csak addig vagy biztonságban, amíg jogosultságot nem kap hozzászóláshoz! XDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 12. - 11:55:31
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁáááááááááá oké, jó fej! Hallod Niki? Írjá még!!! Süni, most néztem egyidősek vagyunk. . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy Niki kicsit féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért a te öcséd a tekergő? Én is szertnék egy öcsikét. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ja mert te hívtad meg ide. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Sajnálom, akkor is az enyém Gergőci! Az én igazi öcsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kinn van külföldön és alig tudok vele értekezni, főleg együtt lenni úgyhogy most Gergőci helyettesíti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe! Hát lehetsz a féltesónk mondjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha én beleegyezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: vigyázz, mert csak addig vagy biztonságban, amíg jogosultságot nem kap hozzászóláshoz! XDDDDDDDDDD Pöcse van? Vagy nunis? Niki: vigyázz, mert csak addig vagy biztonságban, amíg jogosultságot nem kap hozzászóláshoz! XDDDDDDDDDD Jézusom, remélem nem Szolnoki! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:00:01
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat üzeni: "nem vok szolnoki...new yorki vok XDDDDD meg pesti...."
(Niki: amúgy Briginek hívják - ebből vágod a nemét, nem? XD) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:01:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: én nem tudom hogy van a térítvény angolul, sorry! Angie: ok, akkor sünit jelöltem be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó kis képed vannak süni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) esetleg majd felhasználhatok párat a szakdogámhoz? (már a régebbi Mode-os hajviseletek, öltözékek stb. kapcsán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Milyen képek?Nem csak egy van?Amúgy köszi (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Bridgycat üzeni: "nem vok szolnoki...new yorki vok XDDDDD meg pesti...." (Niki: amúgy Briginek hívják - ebből vágod a nemét, nem? XD) Akkor én kitaláltam a nevé. De ügyi vagyok. He-he örülök magamnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:05:10
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁáááááááááá oké, jó fej! Hallod Niki? Írjá még!!! Süni, most néztem egyidősek vagyunk. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy Niki kicsit féltékeny vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért a te öcséd a tekergő? Én is szertnék egy öcsikét. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ja mert te hívtad meg ide. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Aha,biztos!Rólad sok mindent nem lehet megtudni!A kis titokzatos! |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:07:43
Létrehozva:
|
|
|
Sajnálom, akkor is az enyém Gergőci! Az én igazi öcsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kinn van külföldön és alig tudok vele értekezni, főleg együtt lenni úgyhogy most Gergőci helyettesíti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe! Hát lehetsz a féltesónk mondjuk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha én beleegyezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pöcse van? Vagy nunis? Jézusom, remélem nem Szolnoki! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD He-he mi bajod a Szolnokiakkal?????? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az én igazi öcsém meg itthon van bi-bi-bíííííí. Csak soha nem ad puszit, meg ilyenek, és egy olyan öcsire vágyom akit lehet szeretgetni. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Most meg velem genyázol? Jól van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit kell tennem hogy az a "ha" eltűnjön? Aha,biztos!Rólad sok mindent nem lehet megtudni!A kis titokzatos! Először én is szépen, rendesen kitöltöttem mindent, de aztán olyanokat írtam ide, (pl. Martinnal kapcsolatban, gondolhatod) hogy jobbnak láttam inkognitóba vonulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 12:08:20 |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:08:11
Létrehozva:
|
|
|
süni: a 91-es Fekete Lyukas képek pl. vagy amikor full DM-es szerkóban vagyok. ilyenekre gondoltam. de még nem bizti, hogy fogok bele rakni ilyeneket. ez egy éven belül fog kiderülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg gond, akkor tárgytalan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx: ügyes vagy! XD egyébként már emlegettem párszor a "new yorki barátnőm"-ként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: elfelejtettem válaszolni neked - még nem tudom pontosan milyen megközelítésből fogom a DM-es szubkultúrát megközelíteni - egyelőre egy olyan ötlet van, hogy azt bebizonyítani és ismertetni, hogy miben különleges/más a DM-es rajongói réteg/szubkultúra Magyarországon. de mondom, ez az egész még elég képlékeny. bele kell nyáron ásnom magam csomó szubkultúrás szövegbe (angolul és magyarul) hogy lássam mit lehet kiemelni ötletként. |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:10:05
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: ügyes vagy! XD egyébként már emlegettem párszor a "new yorki barátnőm"-ként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Á szóval Ő az. Pusszantom. De irigylem. New York a leges leges legszerelmetesebb városom. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |