![]() ![]() |
2010.05. 12. - 12:11:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Először én is szépen, rendesen kitöltöttem mindent, de aztán olyanokat írtam ide, (pl. Martinnal kapcsolatban, gondolhatod) hogy jobbnak láttam inkognitóba vonulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [/quote] Ja,értem!Ha gondolod engem szeretgethetsz!Szeretem,ha szeretgetnek,akár többen is...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:12:30
Létrehozva:
|
|
|
süni!!!!!!!!!!! XDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 12. - 12:14:20
Létrehozva:
|
|
|
süni: a 91-es Fekete Lyukas képek pl. vagy amikor full DM-es szerkóban vagyok. ilyenekre gondoltam. de még nem bizti, hogy fogok bele rakni ilyeneket. ez egy éven belül fog kiderülni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg gond, akkor tárgytalan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx: ügyes vagy! XD egyébként már emlegettem párszor a "new yorki barátnőm"-ként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: elfelejtettem válaszolni neked - még nem tudom pontosan milyen megközelítésből fogom a DM-es szubkultúrát megközelíteni - egyelőre egy olyan ötlet van, hogy azt bebizonyítani és ismertetni, hogy miben különleges/más a DM-es rajongói réteg/szubkultúra Magyarországon. de mondom, ez az egész még elég képlékeny. bele kell nyáron ásnom magam csomó szubkultúrás szövegbe (angolul és magyarul) hogy lássam mit lehet kiemelni ötletként. Dehogy gond! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:17:07
Létrehozva:
|
|
|
Először én is szépen, rendesen kitöltöttem mindent, de aztán olyanokat írtam ide, (pl. Martinnal kapcsolatban, gondolhatod) hogy jobbnak láttam inkognitóba vonulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,értem!Ha gondolod engem szeretgethetsz!Szeretem,ha szeretgetnek,akár többen is...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül is lehetsz az öcsém 4 hónappal fiatalabb vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem elég fiatal, bocsika, gondolj bele szegény anyukánk, két terhesség egyszerrre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy gond! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most kezdek rájönni,hogy hogyan is kell ide írni!Én is ügyi vagyok!Ja egyébként az én lényomat is Brigittának hívják!Brigitta,Leona! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:19:24
Létrehozva:
|
|
|
Mucikáim:)
Üdvösség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MEgjöttem a dokitól, akkorát estem én is, mint az ólajtó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kutyám elrántott, és hanyatt estem, ez meg húzott a földön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze a dokinál, az udvaron.. annyira gáz volt, hallottam, ahogy az emberekből pukkad ki a nevetés, de nem mutatták, elfordultak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. Trixi.. semmi gond, nagyon sajnálom, h ekkorát zakózz.. na én ezért nem bringázom városban. EGyébként simán felmennék a járdára.. én ugyanis rettegek az autósoktól. Ja.. és én nagyon vigyázok a bringásokra... tisztelem mindet..l. szerintem halált megvető bátorság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi az a Brigi, akire gondolok? gondolhatok rá? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:20:15
Létrehozva:
|
|
|
Most kezdek rájönni,hogy hogyan is kell ide írni!Én is ügyi vagyok!Ja egyébként az én lényomat is Brigittának hívják!Brigitta,Leona! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon ügyi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és gyönyörű a kislányod! megnéztem a képeket róla! tiszta te vagy egyébként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (főleg ha a babakori képedet mellé rakjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ja és köszönöm - természetesen a forrást majd megjelölöm, ha kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:21:20
Létrehozva:
|
|
|
Süni... meg vagy jelölve általam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit!!!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 12:21:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Végül is lehetsz az öcsém 4 hónappal fiatalabb vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem elég fiatal, bocsika, gondolj bele szegény anyukánk, két terhesség egyszerrre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak 4 hónapig van egyszerre (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:22:21
Létrehozva:
|
|
|
Mucikáim:) Üdvösség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MEgjöttem a dokitól, akkorát estem én is, mint az ólajtó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kutyám elrántott, és hanyatt estem, ez meg húzott a földön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze a dokinál, az udvaron.. annyira gáz volt, hallottam, ahogy az emberekből pukkad ki a nevetés, de nem mutatták, elfordultak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. Trixi.. semmi gond, nagyon sajnálom, h ekkorát zakózz.. na én ezért nem bringázom városban. EGyébként simán felmennék a járdára.. én ugyanis rettegek az autósoktól. Ja.. és én nagyon vigyázok a bringásokra... tisztelem mindet..l. szerintem halált megvető bátorság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi az a Brigi, akire gondolok? gondolhatok rá? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, akit már emlegettem párszor telcsiben is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajj, ez akkor a zakózások napja... nem ütötted meg magad? Shad hogy viselte a kemót? |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:23:41
Létrehozva:
|
|
|
fúúú, Usi... szegényem, nem tudod még, mire vállalkoztál. foglalkoztam szubkultúrakutatáásal, és valami borzalmas a szakirodalma. hetven és a halál közötti vénséges vén kutatók csináltak erről anyagokat, persze olyanok, akiknek halavány lövésük nem volt erről a történetről. nem tudták leírni zenekarok neveit, teljesen bénák voltak. nem mondom, az sem jó ha nagyon insider a kutató, de hogyha semmi érintettsége nincs, na gondolhatod... semmit nem tudtak megfogni a dologból. ááá, iszonyú a szubkultúrakutatási szakirodalom. föjj.
nekem is formálódik a szakdoga témám. csak nagyon nagy, öö... úgy néz ki, találtam egy gyakorlatilag nem létező dolgot. azt tervezem, hogy ha sikerül tanárt és támogatást szereznem hozzá, akkor arról fogok írni, hogy: [dobpergééééés, tapsorkán]: A RAJONGÁS PSZICHOLÓGIÁJA (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minden szentnek (=kisördögnek) maga felé hajlik a keze (ez milyen félreérthető (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jól elvagytok, többiek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felugrottam már ide fórumra, tanulási szünetet tartani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édesek vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Na.. nekem lassacskán mennem kell, mert jön az első vendégem... baszki.. nincsenek a héten tanulóim, és rettenetesen erős a hetem.. bezzeg jövő hét laza lesz... fakiba!
Nem is mondtam, ,kutyám eredményei tökéletesek... vérkép, minden.. kislabor, nagy labor.. kisrutin nagyrutin, vérgáz.. tiszta vészhelyzet! |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:28:47
Létrehozva:
|
|
|
Na.. nekem lassacskán mennem kell, mert jön az első vendégem... baszki.. nincsenek a héten tanulóim, és rettenetesen erős a hetem.. bezzeg jövő hét laza lesz... fakiba! Nem is mondtam, ,kutyám eredményei tökéletesek... vérkép, minden.. kislabor, nagy labor.. kisrutin nagyrutin, vérgáz.. tiszta vészhelyzet! és a szaturációja rendben? XD örülök hogy jól van a sedi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 12-én ugye meg lehet majd ölelgetni? |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:28:49
Létrehozva:
|
|
|
Mucikáim:) MEgjöttem a dokitól, akkorát estem én is, mint az ólajtó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kutyám elrántott, és hanyatt estem, ez meg húzott a földön (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze a dokinál, az udvaron.. annyira gáz volt, hallottam, ahogy az emberekből pukkad ki a nevetés, de nem mutatták, elfordultak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. Trixi.. semmi gond, nagyon sajnálom, h ekkorát zakózz.. na én ezért nem bringázom városban. EGyébként simán felmennék a járdára.. én ugyanis rettegek az autósoktól. Ja.. és én nagyon vigyázok a bringásokra... tisztelem mindet..l. szerintem halált megvető bátorság (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi az a Brigi, akire gondolok? gondolhatok rá? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Edó! És azt is hogy így vigyázol a bringásokra. Ma tornára a járdán megyek az biztos. Ha meg akarnak büntetni, megmutatom a térdem a rendőrne, hogy most zakóztam egy k... autós miatt. Szegénykém, elrántott Shad? Még húzott is? Ááááá |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:29:43
Létrehozva:
|
|
|
Nem,nemütöttem meg magam... ki vagyok párnázva, puhára estem, hisz tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én egyáltalán nem vagyok ilyen kutyám verem stílus.. de ilynkor olyat rá tudnék csapni... hát mégis csak 50 kiló.. és egyáltalán nincs tekintettel arra, h engem elránt.. uhhh.. tudod milyen mérges vagyok ilyenkor? fogaim közt sziszegek.. villog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de amint elkezdek sziszegni, nefélj.. tudja.. tudjaaaaaa... máris fül lesuny,.. alázkodó testtartás... kinyalna a bugyimból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. rohadék kurvaláda!
Vica.. jobb volt az éjszakátok? megpróbáltad a félig ülő helyzetben alvást? |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:29:48
Létrehozva:
|
|
|
Süni... meg vagy jelölve általam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit!!! Oké,köszi!Akkor megvagy te is!Egy nap milyen sokan vagytok meg nekem!?? (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) És még hol van a nap vége??!Még a végén kimerülök,vagy le...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:31:26
Létrehozva:
|
|
|
fúúú, Usi... szegényem, nem tudod még, mire vállalkoztál. foglalkoztam szubkultúrakutatáásal, és valami borzalmas a szakirodalma. hetven és a halál közötti vénséges vén kutatók csináltak erről anyagokat, persze olyanok, akiknek halavány lövésük nem volt erről a történetről. nem tudták leírni zenekarok neveit, teljesen bénák voltak. nem mondom, az sem jó ha nagyon insider a kutató, de hogyha semmi érintettsége nincs, na gondolhatod... semmit nem tudtak megfogni a dologból. ááá, iszonyú a szubkultúrakutatási szakirodalom. föjj. nekem is formálódik a szakdoga témám. csak nagyon nagy, öö... úgy néz ki, találtam egy gyakorlatilag nem létező dolgot. azt tervezem, hogy ha sikerül tanárt és támogatást szereznem hozzá, akkor arról fogok írni, hogy: [dobpergééééés, tapsorkán]: A RAJONGÁS PSZICHOLÓGIÁJA (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) minden szentnek (=kisördögnek) maga felé hajlik a keze (ez milyen félreérthető (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) jól elvagytok, többiek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felugrottam már ide fórumra, tanulási szünetet tartani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édesek vagytok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó Lola, megy a tapsorkán, nagyon jó a témád. Na.. nekem lassacskán mennem kell, mert jön az első vendégem... baszki.. nincsenek a héten tanulóim, és rettenetesen erős a hetem.. bezzeg jövő hét laza lesz... fakiba! Nem is mondtam, ,kutyám eredményei tökéletesek... vérkép, minden.. kislabor, nagy labor.. kisrutin nagyrutin, vérgáz.. tiszta vészhelyzet! De jó! Hajrá Shad, gyógyulgass!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:31:27
Létrehozva:
|
|
|
Lola: majd megoldom, ne aggódj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként kivi leszek mit fognak szólni ehhez a "rajongás pszichológiájához" - egyébként érdekesen hangzik. gondolom GORE-cső alá vennél minket DM-eseket is. Edó: huh, örülök, hogy Shad jobban van!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 12:32:14
Létrehozva:
|
|
|
Lolikám.. nekem egyébként macskám van. mert úgy viselkedik, és mindig dörgölődzik.. még meg is unod majd.. meglátod.. rohadék kéjenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szét fog csókolgatni !
|
|
|
|
2010.05. 12. - 12:33:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem,nemütöttem meg magam... ki vagyok párnázva, puhára estem, hisz tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én egyáltalán nem vagyok ilyen kutyám verem stílus.. de ilynkor olyat rá tudnék csapni... hát mégis csak 50 kiló.. és egyáltalán nincs tekintettel arra, h engem elránt.. uhhh.. tudod milyen mérges vagyok ilyenkor? fogaim közt sziszegek.. villog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de amint elkezdek sziszegni, nefélj.. tudja.. tudjaaaaaa... máris fül lesuny,.. alázkodó testtartás... kinyalna a bugyimból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. rohadék kurvaláda! "rohadék kurvaláda" XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D meghalok a dumádon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de amúgy ilyenek, kis ribancok a kutyák. jajjjj de imádom őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnapi képeden pl sikongatva röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudod amit mélben küldtél |
|
|
|
![]() ![]() |