2400 Oldal V  « < 168 169 170 171 172 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.12. 05. - 20:30:29
Létrehozva: #3381

devotee

Jaj csajok annyi mindenről írtatok,hogy nem is tudom mit mondjak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus:uh....megint minket küldtél. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki jobbulást.

Mode úgy csináltam a képletöltést ahogy mondtad de nekem utána megint valami táblázatot vagy mit adott ki és úgy vettem ki azt írja nekem kell valamit feltölteni.Nem értem.Na mindegy biztos én vagyok hülye. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:30:44
Létrehozva: #3382

devotee

Hú közben izgulok, most játszik a Zete, ha nyerünk 10. győzelem zsinórban, az én kis kosárcsapatom. Oda se tudtam kimenni, alig vártam hazaérjek, és kezdéskor végeztem a munkával. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Köszi Vica, most megyek is...Jóéjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 05. - 20:31:25
Létrehozva: #3383

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 05. - 20:30:29) *
Jaj csajok annyi mindenről írtatok,hogy nem is tudom mit mondjak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Macsus:uh....megint minket küldtél. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Niki jobbulást.

Mode úgy csináltam a képletöltést ahogy mondtad de nekem utána megint valami táblázatot vagy mit adott ki és úgy vettem ki azt írja nekem kell valamit feltölteni.Nem értem.Na mindegy biztos én vagyok hülye. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Elküldjem a képeket e-mailbe???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:32:16
Létrehozva: #3384

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 20:25:37) *
Most küldött a HDMFC körlevelet a 30-i bulival kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

KÖVETKEZŐ KLUBESTEK

2009. december 30.
(szerda) 22:20-04:20
The Very Best Of Party - Volume 4
Elővételi jegyár: 1.500,- Ft
Jegyár aznap: 1.900,- Ft
Kisterem 1: '80-as, '90-es évek party
Kisterem 2: Bonanza Banzai / Ákos
+ magyar electro-pop party

Most úgy elképzeltem ezt a szituációt és tényleg vicces. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked nincs szerencséd a busszal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D hát igen,úgy néz ki:D

Jó lenne menni,én még nem is voltam,csak Filterben,ott is csak egyszer!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 20:34:25
Létrehozva: #3385

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 19:19:21) *
Ez mostanra szerintem azért még nem volt érvényes... 3 sör..., mondjuk én a sört nem szeretem, nekem büdös (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a Bacardi cola... na azt még te is szeretnéd Vicus, mert kifejezetten finom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk én asszem 4-et ittam, agyam nem hagytam el, csak nagyon nagyon jól éreztem magam ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus mindig sört iszol? Hogy lehet meginni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyukám meg apukám ritkán isznak sört, de akkor is alkohol menteset... azt meg minek, mindig kérdem.. Mert nekik izlik... hát nem értem őket. Viszont most ettem édesanya töltött paprikájából.. hát gyerekek, életet mentett.. fantasztikus lett, most olyan jó, hogy tele vele a pocakom. Húslevest kicsit leeröltettem magamba du barátnőmnél, de nem nagyon ment.. Ez most viszont tényleg életet mentett.. Jajj. de várom a 30.-át... Akkor kit is fogok látni? Vicus? ANgie? Usi? Macsus? Niki? Capri? Ki jön?

Edóka nem ittam még ilyen Bacardi colát de biztos jó lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én sajna nem leszek ott 30.-án.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:35:31
Létrehozva: #3386

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 20:30:44) *
Hú közben izgulok, most játszik a Zete, ha nyerünk 10. győzelem zsinórban, az én kis kosárcsapatom. Oda se tudtam kimenni, alig vártam hazaérjek, és kezdéskor végeztem a munkával. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Köszi Vica, most megyek is...Jóéjt!

Jó éjt Niki!

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Martyr.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 20:36:09
Létrehozva: #3387

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 05. - 20:31:25) *
Elküldjem a képeket e-mailbe???

Azt a rengeteget e-mailbe?ó...hátha menne akkor igen.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vica.aranyi@gmail.com

Jó éjt Niki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 20:39:21
Létrehozva: #3388

devotee

Vica, nekem is cseszekedett a Rapid, de simán engedte utána letölteni a fájlt. Amúgy 181 megányi Dave, még nem is mertem kicsomagolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, jó pihenést neked.

Macsus, nem tudjuk, hogy Onix merre járhat, jó régen köszönt be utoljára. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 05. - 20:40:11
Létrehozva: #3389

devotee

Jaj még annyi, hogy Dave lánya ismim iwiwen! Juhéjj! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Be kell vágódnom nála (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:42:44
Létrehozva: #3390

devotee

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/thdaveshakeassjustforu2ar0.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/NONDEVIRIDERE.gif)

ez nem mozgó,meg biztos láttátok már,de azért hopppá(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Pistola2Attenzione.jpg)

vajon hányan lennének a pisztoly helyében?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 05. - 20:43:11
Létrehozva: #3391

devotee

HEhehehhee Macsus.. és it tmég szőrös a has, és a mellkas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én a simát jobban csipázom.. nagyon szivesen gyantáznám a kis drágát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 05. - 20:44:53
Létrehozva: #3392

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 05. - 20:39:21) *
Vica, nekem is cseszekedett a Rapid, de simán engedte utána letölteni a fájlt. Amúgy 181 megányi Dave, még nem is mertem kicsomagolni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, jó pihenést neked.

Macsus, nem tudjuk, hogy Onix merre járhat, jó régen köszönt be utoljára. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie láttam a mennyiséget. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi ellátott minket.Hehe...

Jól van lányok.Én is megyek.További jó dumcsit.
Reggel majd elolvaslak titeket.Jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:45:15
Létrehozva: #3393

devotee

(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/1davesmile9wm1cc8.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 20:46:46
Létrehozva: #3394

devotee

Niki, nem mondod? DE MÁZLISTA VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hajjaj Macsus, hajjaj.............. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, szerintem Dave-el sokan tudnánk sokfélét tenni, s mindet csupa szív szeretetből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megyek megném a sok képet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.12. 05. - 20:49:43
Létrehozva: #3395

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 05. - 20:43:11) *
HEhehehhee Macsus.. és it tmég szőrös a has, és a mellkas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bár én a simát jobban csipázom.. nagyon szivesen gyantáznám a kis drágát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) D Azt elhiszem!:DD Nekem is jobb a sima,bár lehet,h nála ez se zavarna:D

Na,mennem kell nekem is csajszik!

Jó éjt! DM-mel teli álmokat!:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 05. - 21:02:25
Létrehozva: #3396

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 05. - 20:40:11) *
Jaj még annyi, hogy Dave lánya ismim iwiwen! Juhéjj! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Be kell vágódnom nála (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

hahahaaaaa XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 05. - 21:40:11
Létrehozva: #3397

devotee

Jó éjt mindenkinek! Álmodjatok szépeket, remélem Usi majd beszámol a délutánjáról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 06. - 08:10:14
Létrehozva: #3398

devotee

Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode köszi a képeket,hogy átküldted. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 06. - 09:47:13
Létrehozva: #3399

devotee

Edóka: sikerült leszedni a képeket amiket feltöltöttem? ( http://rapidshare.de/files/48789394/dm.rar.html ) - már pár oldallal hamarabb asszem Mode leírta hogy hogyan lehet letölteni innen.

Nah egyébként sziasztok!
Tök jó volt a tegnap. Egész délután+este SÖRÖZTÜNK! XD ha már a sörről volt szó. nekem az a kedvenc piám, legalábbis én nagy sörös vagyok. a bort utálom, csak VBK-ként iszom meg. A másik kedvenc pia az a gintonic, a Bailys (így kell leírni?), amit sajna nagyon ritkán tudok inni az ára miatt, és a Jégermaister. Én kellemesen becsiccsentettem tegnap (amúgy sem tudok annyit inni, hogy ne emlékeznék dolgokra - és nem is szeretek olyan sokat inni - na meg ha úgy van, a rengeteg tánccal kitáncolom magamból a piát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Nem is tudom, olyan 4-5 sör azért lecsúszott tegnap, nem emlékszem pontosan, mert Bence fizette őket.
Na hát szóval jó volt a tegnap nagyon. Este alig sikerült elválni a nyugatiban... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: a vididet nem soká megnézem! össze tudnád csomizni az Antonos képeket amiket találtál és át tudnád tolni msn-en?

Niki: szegénykém!!!! remélem mégis el tudsz majd jönni!!!!

Macsus: jaj a headbangelés nekem is megy bulikban, ha olyan a parti. másnap meg le van merevedve a nyakam rendesen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként én is nagyon jól tudom érezni magam egy bulin pia nélkül is! Jaj szegénykém, akkor a busz nem a barátod! én szerencsére elég biztos lábbal állok általában, de nekem is volt már olyan, hogy majdnem elzúgtam vagy majdnem lecsúsztam a székről. XD Jók a gifek! egyébként amelyikeknek D betű van a sarkában, azt a Hidden Houses fórum adminja, Danka csinálta - ezt csak úgy mellékes infóként megjegyeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus, mindenképp gyere pecsába!!!!! Te is olyan partiállat vagy gondolom, mint Edóka meg én! XDDD muszáj egy nagyot bulizni!!!!

Egyébként csak azt nem szeretem a pecsában, hogy rohadt drága lett a jegy meg a piák. szóval érdemes mindenkinek előtte alapozni valahol, ha inni szeretne. bent mi már csak sörözni szoktunk, de hát ezt mindenki el tudja dönteni a maga pénztárcája szerint.

Niki: Dave lánya iwiwen? akkor az tutkó kamu profil. Egyébként nekem myspace-en ismerősöm Dave egyik öccse, Phil, meg Dave Jack fia... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És ők tényleg ők. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 06. - 09:57:10
Létrehozva: #3400

devotee

Angie: na megnéztem a vididet! jó lett! meg sejtettem, hogy előbb-utóbb fel fogod használni ezt az I want you now-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, egyetlen negatívumként a betűtípust mondanám, ami valszeg a youtube-ra való feltöltés miatt lett szinte olvashatatlan (a vége főleg az). gondolom az eredetin jobb a minősége. (nekem is volt egy vidim, aminél ez történt - sajna azt a youtube törölte is :S)

ja és írtam hsz-t a vididhez youtube-on is de nekem nem jelenítette meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 168 169 170 171 172 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
164 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (164 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: