2400 Oldal V  « < 1689 1690 1691 1692 1693 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 12. - 12:33:42
Létrehozva: #33801

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:31:27) *
Lola: majd megoldom, ne aggódj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként kivi leszek mit fognak szólni ehhez a "rajongás pszichológiájához" - egyébként érdekesen hangzik. gondolom GORE-cső alá vennél minket DM-eseket is.

He-he majd ilyeneket ír: Egyes rajongóknak állandóan nedvesedik a bugyija. Sőt ki is gyullad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 12. - 12:33:47
Létrehozva: #33802

devotee

Lolika... a rajongás pszichológiája.. testi tüneteim vannak.. konkrétan.. beszélhetek neked róla? lehet jobb lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:35:23
Létrehozva: #33803

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 13:29:43) *
Nem,nemütöttem meg magam... ki vagyok párnázva, puhára estem, hisz tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én egyáltalán nem vagyok ilyen kutyám verem stílus.. de ilynkor olyat rá tudnék csapni... hát mégis csak 50 kiló.. és egyáltalán nincs tekintettel arra, h engem elránt.. uhhh.. tudod milyen mérges vagyok ilyenkor? fogaim közt sziszegek.. villog a szemem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de amint elkezdek sziszegni, nefélj.. tudja.. tudjaaaaaa... máris fül lesuny,.. alázkodó testtartás... kinyalna a bugyimból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. rohadék kurvaláda!

Vica.. jobb volt az éjszakátok? megpróbáltad a félig ülő helyzetben alvást?

na itt hangosan felröhögtem!!!! XD

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:33:42) *
He-he majd ilyeneket ír: Egyes rajongóknak állandóan nedvesedik a bugyija. Sőt ki is gyullad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sőt öngyilkosságot követ el (kiugrik a második emeleti erkélyről!) XD
huh huh huh huh huh huh huh (amolyan Martinos nevetéssel XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 12:36:22
Létrehozva: #33804

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:35:23) *
na itt hangosan felröhögtem!!!! XD

sőt öngyilkosságot követ el (kiugrik a második emeleti erkélyről!) XD
huh huh huh huh huh huh huh (amolyan Martinos nevetéssel XD)

Olyannal, Martinossal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 12:38:11
Létrehozva: #33805

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:31:27) *
Lola: majd megoldom, ne aggódj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként kivi leszek mit fognak szólni ehhez a "rajongás pszichológiájához" - egyébként érdekesen hangzik. gondolom GORE-cső alá vennél minket DM-eseket is.

Edó: huh, örülök, hogy Shad jobban van!!!

hát majd max dolgozol sebőkből. az a faszi egy zseni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a többi... bloá...
azt fogják szólni a témámhoz, hogy "Lola, maga megint olyat választott amiről nincsen szakirodalom."XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gore-cső, hehe, ezen kuncogtam egy sort... inkább Gore-rúd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az kellene itt néhányunknak, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy szerintem olyannyira górcső alá venném ezt a bandát hogy hát nyilván ehhez van leginkább érintettségem. meg ez elég erős itthon, de hát te tudod ezt, nem véletlenül írsz erről a szubkultról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó kis tipizálást tervezek, meg ilyen szakaszolást. egy rendszert, amiben a rajongás mint fogalom létezik. kialakulás, szakaszok, erősség, típusok. jó lesz... ha összejön

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 13:32:14) *
Lolikám.. nekem egyébként macskám van. mert úgy viselkedik, és mindig dörgölődzik.. még meg is unod majd.. meglátod.. rohadék kéjenc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szét fog csókolgatni !

jahjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megzabbancsolom

A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 12:38:52
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 12:40:58
Létrehozva: #33806

devotee

Én meg megyek és körülnézek,hogy van-e itthon minden az esti ideális meccsnézéshez(csoki,szotyi,ropi,tökmag na meg persze SÖR),ha nincs,akkor megyek és beszerzem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 12:42:45
Létrehozva: #33807

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 13:33:47) *
Lolika... a rajongás pszichológiája.. testi tüneteim vannak.. konkrétan.. beszélhetek neked róla? lehet jobb lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na igen. ez is benne lenne.
amikor felnyögünk egy képtől, és konkrétan szexuálisan stimulál egy live in milan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úúúúú
tudjátok mi lenne überfasza?
csinálni erre egy fiziológiás mérést. beültetni x embert egy laboratóriumba, felkábelezni, galvános teszt, pupillareflex, bőrreakció, adrenalin, meg mi is az... van egy mérés, hogy mennyi vér áramlik át az ereiden - izgalmi állapotot mérnek vele. na, szóval beültetni pár fant, bekábelezni mindet egy csomó mérőszámra, lesötétíteni a szobát, jah, betolni egy infrakamerát is, és betolni a milant. lennének adatok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajj, de jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csomó pénz sajna... nincs rá keret... de ha egyszer phd-s leszek, ha nem megcsinálom...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 12:44:23
Létrehozva: #33808

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 13:38:11) *
hát majd max dolgozol sebőkből. az a faszi egy zseni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a többi... bloá...
azt fogják szólni a témámhoz, hogy "Lola, maga megint olyat választott amiről nincsen szakirodalom."XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gore-cső, hehe, ezen kuncogtam egy sort... inkább Gore-rúd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az kellene itt néhányunknak, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy szerintem olyannyira górcső alá venném ezt a bandát hogy hát nyilván ehhez van leginkább érintettségem. meg ez elég erős itthon, de hát te tudod ezt, nem véletlenül írsz erről a szubkultról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó kis tipizálást tervezek, meg ilyen szakaszolást. egy rendszert, amiben a rajongás mint fogalom létezik. kialakulás, szakaszok, erősség, típusok. jó lesz... ha összejön

jahjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megzabbancsolom

Na az nekem jöhet! Én azért (is) rajongom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nagyon érdekesen hangnzik Lola, remélem összejön.

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 13:42:45) *
amikor felnyögünk egy képtől, és konkrétan szexuálisan stimulál egy live in milan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úúúúú
csinálni erre egy fiziológiás mérést. beültetni x embert egy laboratóriumba, felkábelezni, galvános teszt, pupillareflex, bőrreakció, adrenalin, meg mi is az... van egy mérés, hogy mennyi vér áramlik át az ereiden - izgalmi állapotot mérnek vele. na, szóval beültetni pár fant, bekábelezni mindet egy csomó mérőszámra, lesötétíteni a szobát, jah, betolni egy infrakamerát is, és betolni a milant. lennének adatok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajj, de jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csomó pénz sajna... nincs rá keret... de ha egyszer phd-s leszek, ha nem megcsinálom...

Szerintem nálunk kiakadnának a műszerek.
Ugye csajok? Csak úgy füstölnének.
Mi meg nyerítenénk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:46:21
Létrehozva: #33809

devotee

süni: szimpi hogy ilyen házias vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 12:47:10
Létrehozva: #33810

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:46:21) *

Ja-ja. Viszi a csajokat oviba, melóba, főz, bevásárol. Piros pont.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:48:04
Létrehozva: #33811

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:44:23) *
Na az nekem jöhet! Én azért (is) rajongom. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nagyon érdekesen hangnzik Lola, remélem összejön.

Szerintem nálunk kiakadnának a műszerek.
Ugye csajok? Csak úgy füstölnének.
Mi meg nyerítenénk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh
huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh huh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 12:48:17
Létrehozva: #33812

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 13:42:45) *
úúúúú

amikor felnyögünk egy képtől, és konkrétan szexuálisan stimulál egy live in milan. biggrin.gif
úúúúú Ez egy dalszöveg is lehetne!Még egy kicsit csiszolgatod,írsz még hozzá és már kész is!Még a lóvé is meg lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:48:53
Létrehozva: #33813

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:47:10) *

na még a végén pirospont riválisok lesznek Gerivel! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 12:52:37
Létrehozva: #33814

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:46:21) *

Oh!Köszi!Muszáj segíteni a szabadnapomon!Is!De a gép egész nap be van kapcsolva!Mindig jövök és frissítek ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:54:27
Létrehozva: #33815

devotee

tényleg, Lola! és mi lett az Antonos szakdoga ötletével? nem úgy volt, hogy azt írod?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 12:55:08
Létrehozva: #33816

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:48:04) *

Most vizualizáltam azt az édes mosolyát. ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá
Hogy tud már röhögni? Olyan cukor. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:48:53) *
na még a végén pirospont riválisok lesznek Gerivel! XD

He-he. Versenyeznek majd a pirospontjainkért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 12:56:39
Létrehozva: #33817

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:47:10) *

A csajokat nem vittem!Mentek maguktól:) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ha a Geri nem siet még a végén le előzöm pirospont gyűjtésben hehe!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 12:57:26
Létrehozva: #33818

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:55:08) *

He-he. Versenyeznek majd a pirospontjainkért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a kedvencem mikor a TTA press conferene-nél mikor fotózzák őket, annyira röhögnek napszemcsiben, hogy odahajolnak egymás képébe röhögni XD állllllatokdeszeretemőket! XD

muhahahahaha! XD fight, fight, fight club XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 13:01:34
Létrehozva: #33819

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 13:48:17) *
amikor felnyögünk egy képtől, és konkrétan szexuálisan stimulál egy live in milan. biggrin.gif
úúúúú Ez egy dalszöveg is lehetne!Még egy kicsit csiszolgatod,írsz még hozzá és már kész is!Még a lóvé is meg lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pulitzerre gyúrok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, lehet az Antonos is. ez a kettő játszik. hát ugye az a könnyebb, mert az "csak" egy egyszerű elemzés. olyan volt a BA szakdogám is. ez a mostani ötlet egy pár hete formálódik itt a fejemben, és kezdek nagyon belelkesedni. mert ez egy akkora kihívás meg lehetőség. ilyet még nem csinált senki sem. fanatizmussal max politika szintjén foglalkoztak, meg szekták szintjén, de a zenei rajongás, az nincs még megírva. jó lenne itten úttörőnek lenni.

háhá, még mindig azon röhögök, ahogy ugrálnának a műszerek. egy lassú dalnál ilyen könnysatorna-dolgok lennének, egy WIME-nál meg vaszkuláris és hormonális változások XD de röhögnék, uramatyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:01:40
Létrehozva: #33820

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 13:55:08) *

Azt én is nagggggyyyon birom,amikor a MART röhög......(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1689 1690 1691 1692 1693 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
143 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (143 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: