2400 Oldal V  « < 1690 1691 1692 1693 1694 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 12. - 13:04:15
Létrehozva: #33821

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 13:57:26) *
a kedvencem mikor a TTA press conferene-nél mikor fotózzák őket, annyira röhögnek napszemcsiben, hogy odahajolnak egymás képébe röhögni XD állllllatokdeszeretemőket! XD

muhahahahaha! XD fight, fight, fight club XD

Jaj, azt én is nagyon bííííííííííírom. Milyen jó kedvük volt. Mennyit röhögtek. Tényleg, egymás arcába.... Áááááááááá

Fight Club jeeeeeeee!

Brad Pitt jeeeeeeee!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:05:50
Létrehozva: #33822

devotee

Na ezt most,hogy csináltam??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 13:08:54
Létrehozva: #33823

devotee

Jó, hát gondoltam én is a Brigire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehehe!

Üdv itt Brigicica!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 13:12:19
Létrehozva: #33824

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 14:01:34) *
hehe, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pulitzerre gyúrok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, lehet az Antonos is. ez a kettő játszik. hát ugye az a könnyebb, mert az "csak" egy egyszerű elemzés. olyan volt a BA szakdogám is. ez a mostani ötlet egy pár hete formálódik itt a fejemben, és kezdek nagyon belelkesedni. mert ez egy akkora kihívás meg lehetőség. ilyet még nem csinált senki sem. fanatizmussal max politika szintjén foglalkoztak, meg szekták szintjén, de a zenei rajongás, az nincs még megírva. jó lenne itten úttörőnek lenni.

háhá, még mindig azon röhögök, ahogy ugrálnának a műszerek. egy lassú dalnál ilyen könnysatorna-dolgok lennének, egy WIME-nál meg vaszkuláris és hormonális változások XD de röhögnék, uramatyám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nálatok nem kritérium hogy argumentálás is legyen benne? nálunk kell érvelés bele, nem elég csak az elemzés/ismertetés. :S pedig az sokkal könnyebb lenne, mint kardoskodni az igazunk mellett. :S

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 14:08:54) *
Jó, hát gondoltam én is a Brigire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehehe!

Üdv itt Brigicica!!!!

na erre azt mondta, hogy max. Brigicica NÉNI! XD
most lelépett melózni.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 14:05:50) *
Na ezt most,hogy csináltam??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

a lényeg, hogy a válaszodat a [ /quote] után írd, mert akkor nem teszi bele az idézett szövegbe, hanem azon kívülre teszi, ahogy kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ééés most dübörögjön a Bonanza, ahogy közeledik a vihar!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

"Látod nem ér semmit a dal, vagy túl szépen szól, vagy a füledbe mar..."
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 13:15:40
Létrehozva: #33825

devotee

Na miért Usi, hány éves az a drága asszony? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:17:20
Létrehozva: #33826

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 14:12:19) *
nálatok nem kritérium hogy argumentálás is legyen benne? nálunk kell érvelés bele, nem elég csak az elemzés/ismertetés. :S pedig az sokkal könnyebb lenne, mint kardoskodni az igazunk mellett. :S

na erre azt mondta, hogy max. Brigicica NÉNI! XD
most lelépett melózni.

a lényeg, hogy a válaszodat a [ /quote] után írd, mert akkor nem teszi bele az idézett szövegbe, hanem azon kívülre teszi, ahogy kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ééés most dübörögjön a Bonanza, ahogy közeledik a vihar!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oké,köszi,már rájöttem!:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 13:20:34
Létrehozva: #33827

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 14:15:40) *
Na miért Usi, hány éves az a drága asszony? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

majd ő megmondja, hogy mennyi és miért XDDDD (ha akarja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Angie: mikor is tudod meg a weblapodra kapott jegyet?!?!?! izgulok érted!!!!
(meg hogy ne olvassanak bele a mocskos sztorikba XDDD huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhhhh)

süni: szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:21:17
Létrehozva: #33828

devotee

Most már megvan minden az ideális meccsnézéshez!:) Csak az a baj,hogy egyedül nézem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itthon nem nagyon szeretik a meccseket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na nem baj,az a lényeg,hogy én szeretem:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jól elbeszélgetek magammal?!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 13:22:53
Létrehozva: #33829

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 14:21:17) *
Most már megvan minden az ideális meccsnézéshez!:) Csak az a baj,hogy egyedül nézem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itthon nem nagyon szeretik a meccseket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na nem baj,az a lényeg,hogy én szeretem:) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jól elbeszélgetek magammal?!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Na mit kő nézni, nézem én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia öcsém megjöttél?

Képzeld Trixi irigy, hogy mi milyen jó testvérek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 13:24:39
Létrehozva: #33830

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 14:21:17) *
Most már megvan minden az ideális meccsnézéshez!:) Csak az a baj,hogy egyedül nézem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itthon nem nagyon szeretik a meccseket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na nem baj,az a lényeg,hogy én szeretem:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Milyen jól elbeszélgetek magammal?!! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Háááááááát az én párom a focitársaival szokott menni meccset nézni.
Tudod vannak ilyen csehók, jó nagy plazma tévével, amik erre specializálódtak. Na?

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 14:22:53) *
Na mit kő nézni, nézem én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia öcsém megjöttél?

Képzeld Trixi irigy, hogy mi milyen jó testvérek vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Genya! Genya! Genya!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:25:23
Létrehozva: #33831

devotee

Itt már megint esik,meg az ég is dörög,meg sötét is van!Villany kellett kapcsolnom,mert nem látom a klaviatúrát!Vagy már öregszem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 13:25:28
Létrehozva: #33832

devotee

Jaj, ugye vagyunk ilyen jóban hogy ilyeneket írjak neked? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 13:25:49
Létrehozva: #33833

devotee

Hehehe!!!
Pedig én szerellek téged Trixi! Megszerellek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 13:28:51
Létrehozva: #33834

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 12. - 14:25:23) *
Itt már megint esik,meg az ég is dörög,meg sötét is van!Villany kellett kapcsolnom,mert nem látom a klaviatúrát!Vagy már öregszem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Itt meg szépen süt a napocska! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 14:25:49) *
Hehehe!!!
Pedig én szerellek téged Trixi! Megszerellek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is lovellak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hogy mi? Meg akarsz szerelni? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 13:31:11
Létrehozva: #33835

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 14:12:19) *

helyeshelyes, toljad azt a bonanzát, láttam reggel fb-n hogy rákattantál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, ez úgy van nálunk, hogy ezt az argumentációt ezt mi nem használjuk. tehát nem érvelni kell a szakdolgozatbna, vagyis nyilván, de nem ez a lényeg. hanem, kétféleképpen lehet ugye írni szakdogát. legjobb ha van egy kutatásod. akármi, mindegy, valamilyen mérést kell végezni, vagy kérdőívezel, vagy interjúzol, vagy minimum tartalomelemzel, tehát kell bele egy társadalomtudományi kutatás-módszertani elem. vagy lehet az is, de elég ritka, hogy nem kutatsz, hanem olyan témát választasz, amit nem kell/lehet kutatni, hanem "csak" egy leíró-elemző dolgozatot írsz valamiről, a létező lehető legtöbb szakirodalom felhasználásával, saját gondolatokkal, és - ami nélkülözhetetlen - hipotézissel. hipotézis az kell. ha kutatsz, ha nem. kitalálsz egy hipotézist, és megpróbálod igazolni/cáfolni. ez kell bele. és akkor emellett végülis érvelsz egy elemzésben is. hudebonyi. na, pl én a BA-szakdogámban arról írtam, hogy "a színház megjelenése a magyar televízió műsoraiban" - ez egy elemzés volt, nem kutattam semmit, hanem összefoglaltam ezt a témát teljesen átfogóan, minden létező aspektusból ami a menyiségbe belefért, és mindezt egy hipotézis köré építve. nekem kb az volt a hipotézisem hogy számos tényező hatására a színház megjelenése a televízióban megváltozott. és akkor megírtam hogy hogyan változott meg: milyen volt - milyen lett, és hogy mik is voltak azok a tényezők amik miatt megváltozott. és akkor arra jött ki a dolog, hogy ez meg ez meg ez, tehát x mennyiségű tényező játszott ebben szerepet, de legfőképpen a médiatörvény, és ezek miatt így és így változott a helyzet - ergo a hipotézisem igaz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 13:31:25
Létrehozva: #33836

devotee

süni: itt csodásan beborult és messze már morog az ég.... meg fülledt a levegő.... IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 13:31:29
Létrehozva: #33837

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 14:24:39) *
Háááááááát az én párom a focitársaival szokott menni meccset nézni.
Tudod vannak ilyen csehók, jó nagy plazma tévével, amik erre specializálódtak. Na?

Genya! Genya! Genya!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szolnokon lehet!De itt?!!!Én csak bevándorló vagyok ide!A haverok messze vannak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Itt még nem nagyon!Az is baj,hogy nem hétvégén van,akkor könnyebben ki lehet küszöbölni az ilyen broblémákat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 13:31:44
Létrehozva: #33838

devotee

Sziasztook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sikeresen végigolvastam a történteket, aktív délelőttötök volt. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Lányok vigyázzatok magatokra, nehogy komolyabb bajotok essen, megszakadna a szívünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni: Nekem már van egy puszim meg egy pirospontom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És szorgos gyűjtögető vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nővérkém: megjöttem, csóóki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyen a Trixi is féltesóó, naaaa ^^ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(Amúgy nálunk idáig borzalmas idő volt, most fél óra alatt meg lett kb 40 fok)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 13:35:21
Létrehozva: #33839

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 14:31:11) *
helyeshelyes, toljad azt a bonanzát, láttam reggel fb-n hogy rákattantál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

na, ez úgy van nálunk, hogy ezt az argumentációt ezt mi nem használjuk. tehát nem érvelni kell a szakdolgozatbna, vagyis nyilván, de nem ez a lényeg. hanem, kétféleképpen lehet ugye írni szakdogát. legjobb ha van egy kutatásod. akármi, mindegy, valamilyen mérést kell végezni, vagy kérdőívezel, vagy interjúzol, vagy minimum tartalomelemzel, tehát kell bele egy társadalomtudományi kutatás-módszertani elem. vagy lehet az is, de elég ritka, hogy nem kutatsz, hanem olyan témát választasz, amit nem kell/lehet kutatni, hanem "csak" egy leíró-elemző dolgozatot írsz valamiről, a létező lehető legtöbb szakirodalom felhasználásával, saját gondolatokkal, és - ami nélkülözhetetlen - hipotézissel. hipotézis az kell. ha kutatsz, ha nem. kitalálsz egy hipotézist, és megpróbálod igazolni/cáfolni. ez kell bele. és akkor emellett végülis érvelsz egy elemzésben is. hudebonyi. na, pl én a BA-szakdogámban arról írtam, hogy "a színház megjelenése a magyar televízió műsoraiban" - ez egy elemzés volt, nem kutattam semmit, hanem összefoglaltam ezt a témát teljesen átfogóan, minden létező aspektusból ami a menyiségbe belefért, és mindezt egy hipotézis köré építve. nekem kb az volt a hipotézisem hogy számos tényező hatására a színház megjelenése a televízióban megváltozott. és akkor megírtam hogy hogyan változott meg: milyen volt - milyen lett, és hogy mik is voltak azok a tényezők amik miatt megváltozott. és akkor arra jött ki a dolog, hogy ez meg ez meg ez, tehát x mennyiségű tényező játszott ebben szerepet, de legfőképpen a médiatörvény, és ezek miatt így és így változott a helyzet - ergo a hipotézisem igaz.

oké, értem, hogy megy nálatok. ez se rossz. igaz, bonyolult kicsit, de lehet jobban menne. de mindegy, ezt is meg fogom oldani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg majd rendelhetek külhonból még DM-mel foglalkozó könyveket/tanulmányokat. bár mint szakirodalom, inkább a szubkultúrás források fognak számítani.

szia Geri! milyen volt a suli?

huhhhhhh de sunyin-hosszan morog az ég!!!!! JUJJJ DE JÓÓÓÓÓ!!! ÉS EGYRE HANGOSABB!!!
(igen, a másik mániám a felhőkön kívül a nyári záporok és viharok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit lökött vagyok, de így szeretnek XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 13:36:19
Létrehozva: #33840

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 14:31:44) *
Sziasztook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sikeresen végigolvastam a történteket, aktív délelőttötök volt. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Lányok vigyázzatok magatokra, nehogy komolyabb bajotok essen, megszakadna a szívünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Süni: Nekem már van egy puszim meg egy pirospontom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És szorgos gyűjtögető vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nővérkém: megjöttem, csóóki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyen a Trixi is féltesóó, naaaa ^^ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(Amúgy nálunk idáig borzalmas idő volt, most fél óra alatt meg lett kb 40 fok)

Na jó, az öcsémnek mindent!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1690 1691 1692 1693 1694 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
186 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (186 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: