2400 Oldal V  « < 1693 1694 1695 1696 1697 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.05. 12. - 14:07:09
Létrehozva: #33881

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 14:59:17) *
csövike & puszi trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt a martinos mert csak egyesél tudom felrakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin itt tényleg szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

MArtin haja itt nagyon jó... majdnem mint az ONIP-on.. aaah.. de beletúrnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szasz Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 14:08:28
Létrehozva: #33882

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 15:03:08) *
csövi most lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápá Drága!

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 15:07:09) *
MArtin haja itt nagyon jó... majdnem mint az ONIP-on.. aaah.. de beletúrnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ugye? Hát én is beletúrnék........ amúgy is imádok hajat babrálni, pláne az Övét..... meg az övét is babrálnám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:09:11
Létrehozva: #33883

devotee

Jajj, Usi, a sulis beszámolómból elfelejtettem, hogy ma szóba került angolon a Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A netezésről, azon belül a fórumokról, chatszobákról volt szó... azonnal feldobtam a kezem, és egy 10 perces mese keretén belül elmondtam sokmindent a mi kis társaságunkról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, utána meg ofőin próbáltam beadni az osztályfőnökömnek, hogy holnap azért nem tudok emelt magyarra menni (ő tartja) mert a Fekete Sereg találkozót szervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először nem értette, aztán elhitte, végül leesett neki, hogy komolytalankodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 12. - 14:09:30
Létrehozva: #33884

devotee

Nincs valakinek kép arról, h hol lesz ez a DM tábor?
Kíváncsi vagyok rá nagyon.. el kéne menni.. lehet azt mondom huginak, h már befizettem, és inkább befizetem őt is.. csak jöjjön.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mehessek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is szeretne menni.. Bááár. hugom nem tudom hogy érezné magát.. teljesen más világ.. egyáltalán nem olyan mint én, nagyon nagyon figyel magára, nehezen barátkozik ismeretlenekkel.. hát még nem tudom.. majd meglátjuk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:11:02
Létrehozva: #33885

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 15:06:12) *
hát egy résszel nem mész sokra a Supernaturalből, de ha vki szereti a természetfeletti dolgokat, akkor esélyes, hogy annyival úgyse fog megelégedni egy résszel. huh huh huh XD
How I met your mother rulez too! XDDDDD
ott is az 5. évadnál vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: én nem nagyon hallgattam a Búcsúkoncertet.
most viszont ez a klasszikus megy:

"Azóta feketében járunk, gyászoljuk a jövőt, ami a miénk lehetett volna, de megöltük őt!" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Én is tegnapelőtt néztem meg a 21. részt, és nagyon állat!! Áááá, tudni akarom hogy ki az anya!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 15:09:30) *
Nincs valakinek kép arról, h hol lesz ez a DM tábor?
Kíváncsi vagyok rá nagyon.. el kéne menni.. lehet azt mondom huginak, h már befizettem, és inkább befizetem őt is.. csak jöjjön.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mehessek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is szeretne menni.. Bááár. hugom nem tudom hogy érezné magát.. teljesen más világ.. egyáltalán nem olyan mint én, nagyon nagyon figyel magára, nehezen barátkozik ismeretlenekkel.. hát még nem tudom.. majd meglátjuk!

A hírnél van egy link amit Jackal76 írt be: http://thebeach.on.hu

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 14:13:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 14:11:47
Létrehozva: #33886

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 15:09:11) *
Jajj, Usi, a sulis beszámolómból elfelejtettem, hogy ma szóba került angolon a Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A netezésről, azon belül a fórumokról, chatszobákról volt szó... azonnal feldobtam a kezem, és egy 10 perces mese keretén belül elmondtam sokmindent a mi kis társaságunkról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, utána meg ofőin próbáltam beadni az osztályfőnökömnek, hogy holnap azért nem tudok emelt magyarra menni (ő tartja) mert a Fekete Sereg találkozót szervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először nem értette, aztán elhitte, végül leesett neki, hogy komolytalankodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 14:17:07
Létrehozva: #33887

devotee

Olyan ideges vagyok, (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) most meg.
Minden kurva oldal és újság mást ír a döntő időpontjára. Mármint órában. És nekem marhára nem mindegy a munka miatt. Ááá!!!!!!!

Pedig ma kéne szólnom az egyik csere miatt. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 14:21:01
Létrehozva: #33888

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 15:17:07) *
Olyan ideges vagyok, (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) most meg.
Minden kurva oldal és újság mást ír a döntő időpontjára. Mármint órában. És nekem marhára nem mindegy a munka miatt. Ááá!!!!!!!

Pedig ma kéne szólnom az egyik csere miatt. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Nézd meg a szövetség honlapján,ha van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 14:21:44
Létrehozva: #33889

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 15:09:11) *

hehe, és mit szóltak a Seregünkhöz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
How I met-tel le vagyok maradva - asszem a 19. vagy a 20. részt láttam utoljára.

"Éjjel volt, sűrű éjjel volt, Olyan narancssárgán derengett a Hold..." - OH YEAH, szereteeeem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:27:28
Létrehozva: #33890

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 15:21:44) *
hehe, és mit szóltak a Seregünkhöz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
How I met-tel le vagyok maradva - asszem a 19. vagy a 20. részt láttam utoljára.

"Éjjel volt, sűrű éjjel volt, Olyan narancssárgán derengett a Hold..." - OH YEAH, szereteeeem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Először fejrázás, majd nevetés, mert már megszokták, hogy ilyen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor amint lesz időd nézd meg a 21. részt, az évad egyik legjobbja szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem lövök le semmilyen poént.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 14:29:03
Létrehozva: #33891

devotee

Na, pápá Drágák.
Még me kell írnom a védekezés vázlatát az ügyvédnek, ehhez pedig koncentrálnom kell. Pusza.
Ui: Agne hiányoztál a mai csevejből.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 14:33:02
Létrehozva: #33892

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 15:29:03) *
Na, pápá Drágák.
Még me kell írnom a védekezés vázlatát az ügyvédnek, ehhez pedig koncentrálnom kell. Pusza.

Puxxi-Trixxi Jó szurkolást a párodnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:33:05
Létrehozva: #33893

devotee

Szia Trixi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vigyázz magadra, és jó munkát Féltesó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 12. - 14:39:32
Létrehozva: #33894

devotee

Gergő... amit Kesik felrakott, abból ne sok minden derül ki.. sőt, semmi... majd megkérdem tőle holnap!

Tegnap voltam manikűrösnél... olyan szép picik lettek a körmeim.. komolyan.. már akkorák voltak, h kokaint tudtam volna vele adagolni.. simán. most olyan jó, h az arcomhoz tudok érni az ujjbegyeimmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lányok.. ti mit szóltok ehhez a táborhoz? valaki? senki? hmm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 14:42:12
Létrehozva: #33895

devotee

na az mekkora volt már az előbb, hogy a Bonanzától a Vivianne ment, és amikor a számban bejött az eső hangja effektként itt is elkezdett megint esni?!?!?! XD

én a tábort még nem tudom. lehet, majd meglátom.
hehe, most nekem olyan hosszúak a körmeim hogy azokkal gépelek XDDDD
höhöhöhö XD karmok - mijáú! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma szép feketére megcsinálom. vagy holnap.

de most megyek iszogatni. csók nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:42:24
Létrehozva: #33896

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 15:39:32) *
Gergő... amit Kesik felrakott, abból ne sok minden derül ki.. sőt, semmi... majd megkérdem tőle holnap!

Tegnap voltam manikűrösnél... olyan szép picik lettek a körmeim.. komolyan.. már akkorák voltak, h kokaint tudtam volna vele adagolni.. simán. most olyan jó, h az arcomhoz tudok érni az ujjbegyeimmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akkor, ha szépen megkérlek, továbbítod ide is az infót? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én megyek, ha elengednek xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 14:42:38
Létrehozva: #33897

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 15:39:32) *

én gondolkodom rajta nagyon.
vagyis... szeretnék menni, csak ez a sátrazás... ííí, nem nagyon szeretem. pedig máskülönben naná hogy menni akarok.

de most konkrétan mit is szeretnél tudni a táborhelyről? én is csak annyit tudok amennyi a fb-n fenn van, hogy fehérvárcsurgó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 14:43:51
Létrehozva: #33898

devotee

Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 15:22:52
Létrehozva: #33899

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 15:29:03) *
Na, pápá Drágák.

Bocs csajok, de meló is van ma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 16:27:17
Létrehozva: #33900

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 12. - 15:07:09) *

szerintem jó martin haja bár nekem akkor is jó mikor hátra félsülve hordta és simára fésülve és látszott a magas karakteres homlok

usiék körül láttam nagy zivatar gócok voltak felém majd most ér ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=mqzQEiSu4Sk martin nélkül nagyon más minden hiányzik :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1693 1694 1695 1696 1697 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
181 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (181 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: