![]() ![]() |
2010.05. 12. - 14:07:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csövike & puszi trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt a martinos mert csak egyesél tudom felrakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin itt tényleg szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MArtin haja itt nagyon jó... majdnem mint az ONIP-on.. aaah.. de beletúrnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:08:28
Létrehozva:
|
|
|
csövi most lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá Drága! MArtin haja itt nagyon jó... majdnem mint az ONIP-on.. aaah.. de beletúrnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye? Hát én is beletúrnék........ amúgy is imádok hajat babrálni, pláne az Övét..... meg az övét is babrálnám. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:09:11
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, Usi, a sulis beszámolómból elfelejtettem, hogy ma szóba került angolon a Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A netezésről, azon belül a fórumokról, chatszobákról volt szó... azonnal feldobtam a kezem, és egy 10 perces mese keretén belül elmondtam sokmindent a mi kis társaságunkról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, utána meg ofőin próbáltam beadni az osztályfőnökömnek, hogy holnap azért nem tudok emelt magyarra menni (ő tartja) mert a Fekete Sereg találkozót szervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először nem értette, aztán elhitte, végül leesett neki, hogy komolytalankodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 14:09:30
Létrehozva:
|
|
|
Nincs valakinek kép arról, h hol lesz ez a DM tábor?
Kíváncsi vagyok rá nagyon.. el kéne menni.. lehet azt mondom huginak, h már befizettem, és inkább befizetem őt is.. csak jöjjön.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mehessek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is szeretne menni.. Bááár. hugom nem tudom hogy érezné magát.. teljesen más világ.. egyáltalán nem olyan mint én, nagyon nagyon figyel magára, nehezen barátkozik ismeretlenekkel.. hát még nem tudom.. majd meglátjuk! |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:11:02
Létrehozva:
|
|
|
hát egy résszel nem mész sokra a Supernaturalből, de ha vki szereti a természetfeletti dolgokat, akkor esélyes, hogy annyival úgyse fog megelégedni egy résszel. huh huh huh XD How I met your mother rulez too! XDDDDD ott is az 5. évadnál vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: én nem nagyon hallgattam a Búcsúkoncertet. most viszont ez a klasszikus megy: "Azóta feketében járunk, gyászoljuk a jövőt, ami a miénk lehetett volna, de megöltük őt!" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én is tegnapelőtt néztem meg a 21. részt, és nagyon állat!! Áááá, tudni akarom hogy ki az anya!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs valakinek kép arról, h hol lesz ez a DM tábor? Kíváncsi vagyok rá nagyon.. el kéne menni.. lehet azt mondom huginak, h már befizettem, és inkább befizetem őt is.. csak jöjjön.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak mehessek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is szeretne menni.. Bááár. hugom nem tudom hogy érezné magát.. teljesen más világ.. egyáltalán nem olyan mint én, nagyon nagyon figyel magára, nehezen barátkozik ismeretlenekkel.. hát még nem tudom.. majd meglátjuk! A hírnél van egy link amit Jackal76 írt be: http://thebeach.on.hu A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 14:13:37 |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, Usi, a sulis beszámolómból elfelejtettem, hogy ma szóba került angolon a Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A netezésről, azon belül a fórumokról, chatszobákról volt szó... azonnal feldobtam a kezem, és egy 10 perces mese keretén belül elmondtam sokmindent a mi kis társaságunkról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, utána meg ofőin próbáltam beadni az osztályfőnökömnek, hogy holnap azért nem tudok emelt magyarra menni (ő tartja) mert a Fekete Sereg találkozót szervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először nem értette, aztán elhitte, végül leesett neki, hogy komolytalankodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe! |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:17:07
Létrehozva:
|
|
|
Olyan ideges vagyok, (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) most meg.
Minden kurva oldal és újság mást ír a döntő időpontjára. Mármint órában. És nekem marhára nem mindegy a munka miatt. Ááá!!!!!!! Pedig ma kéne szólnom az egyik csere miatt. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:21:01
Létrehozva:
|
|
|
Olyan ideges vagyok, (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) most meg. Minden kurva oldal és újság mást ír a döntő időpontjára. Mármint órában. És nekem marhára nem mindegy a munka miatt. Ááá!!!!!!! Pedig ma kéne szólnom az egyik csere miatt. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nézd meg a szövetség honlapján,ha van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi! |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Jajj, Usi, a sulis beszámolómból elfelejtettem, hogy ma szóba került angolon a Sereg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A netezésről, azon belül a fórumokról, chatszobákról volt szó... azonnal feldobtam a kezem, és egy 10 perces mese keretén belül elmondtam sokmindent a mi kis társaságunkról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah, utána meg ofőin próbáltam beadni az osztályfőnökömnek, hogy holnap azért nem tudok emelt magyarra menni (ő tartja) mert a Fekete Sereg találkozót szervez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először nem értette, aztán elhitte, végül leesett neki, hogy komolytalankodok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, és mit szóltak a Seregünkhöz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) How I met-tel le vagyok maradva - asszem a 19. vagy a 20. részt láttam utoljára. "Éjjel volt, sűrű éjjel volt, Olyan narancssárgán derengett a Hold..." - OH YEAH, szereteeeem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:27:28
Létrehozva:
|
|
|
hehe, és mit szóltak a Seregünkhöz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) How I met-tel le vagyok maradva - asszem a 19. vagy a 20. részt láttam utoljára. "Éjjel volt, sűrű éjjel volt, Olyan narancssárgán derengett a Hold..." - OH YEAH, szereteeeem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Először fejrázás, majd nevetés, mert már megszokták, hogy ilyen vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor amint lesz időd nézd meg a 21. részt, az évad egyik legjobbja szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nem lövök le semmilyen poént.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:29:03
Létrehozva:
|
|
|
Na, pápá Drágák.
Még me kell írnom a védekezés vázlatát az ügyvédnek, ehhez pedig koncentrálnom kell. Pusza. Ui: Agne hiányoztál a mai csevejből. |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:33:02
Létrehozva:
|
|
|
Na, pápá Drágák. Még me kell írnom a védekezés vázlatát az ügyvédnek, ehhez pedig koncentrálnom kell. Pusza. Ui: Agne hiányoztál a mai csevejből. Puxxi-Trixxi Jó szurkolást a párodnak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:33:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vigyázz magadra, és jó munkát Féltesó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 14:39:32
Létrehozva:
|
|
|
Gergő... amit Kesik felrakott, abból ne sok minden derül ki.. sőt, semmi... majd megkérdem tőle holnap!
Tegnap voltam manikűrösnél... olyan szép picik lettek a körmeim.. komolyan.. már akkorák voltak, h kokaint tudtam volna vele adagolni.. simán. most olyan jó, h az arcomhoz tudok érni az ujjbegyeimmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lányok.. ti mit szóltok ehhez a táborhoz? valaki? senki? hmm? |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:42:12
Létrehozva:
|
|
|
na az mekkora volt már az előbb, hogy a Bonanzától a Vivianne ment, és amikor a számban bejött az eső hangja effektként itt is elkezdett megint esni?!?!?! XD
én a tábort még nem tudom. lehet, majd meglátom. hehe, most nekem olyan hosszúak a körmeim hogy azokkal gépelek XDDDD höhöhöhö XD karmok - mijáú! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma szép feketére megcsinálom. vagy holnap. de most megyek iszogatni. csók nektek! |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:42:24
Létrehozva:
|
|
|
Gergő... amit Kesik felrakott, abból ne sok minden derül ki.. sőt, semmi... majd megkérdem tőle holnap! Tegnap voltam manikűrösnél... olyan szép picik lettek a körmeim.. komolyan.. már akkorák voltak, h kokaint tudtam volna vele adagolni.. simán. most olyan jó, h az arcomhoz tudok érni az ujjbegyeimmel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lányok.. ti mit szóltok ehhez a táborhoz? valaki? senki? hmm? Akkor, ha szépen megkérlek, továbbítod ide is az infót? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én megyek, ha elengednek xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:42:38
Létrehozva:
|
|
|
Lányok.. ti mit szóltok ehhez a táborhoz? valaki? senki? hmm? én gondolkodom rajta nagyon. vagyis... szeretnék menni, csak ez a sátrazás... ííí, nem nagyon szeretem. pedig máskülönben naná hogy menni akarok. de most konkrétan mit is szeretnél tudni a táborhelyről? én is csak annyit tudok amennyi a fb-n fenn van, hogy fehérvárcsurgó. |
|
|
|
2010.05. 12. - 14:43:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 15:22:52
Létrehozva:
|
|
|
Na, pápá Drágák. Még me kell írnom a védekezés vázlatát az ügyvédnek, ehhez pedig koncentrálnom kell. Pusza. Ui: Agne hiányoztál a mai csevejből. Bocs csajok, de meló is van ma... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 16:27:17
Létrehozva:
|
|
|
MArtin haja itt nagyon jó... majdnem mint az ONIP-on.. aaah.. de beletúrnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem jó martin haja bár nekem akkor is jó mikor hátra félsülve hordta és simára fésülve és látszott a magas karakteres homlok usiék körül láttam nagy zivatar gócok voltak felém majd most ér ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=mqzQEiSu4Sk martin nélkül nagyon más minden hiányzik :S |
|
|
|
![]() ![]() |