![]() ![]() |
2010.05. 12. - 19:51:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aztán mivel fogjam a külföldi adókat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha csak a horvátok nem adják, akkor nem kell néznem ezt a meccset (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És jessssz! A HRT2 adja, tudom nézniiii!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:52:17
Létrehozva:
|
|
|
Aztán mivel fogjam a külföldi adókat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha csak a horvátok nem adják, akkor nem kell néznem ezt a meccset (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Miért? Nincs semmi külföldi a csomagodban? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csomag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:52:21
Létrehozva:
|
|
|
gergő ahogy olvastam a kommetjeidet te olyan mode-dal egy idős vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi vitt a dm felé éd hozott ide erre a főrumra? amúgy üdv itt jó, h. a 10 évesek körében is terjed a dm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 19:52:38
Létrehozva:
|
|
|
És jessssz! A HRT2 adja, tudom nézniiii!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No ugye, a nővéred okos!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:52:46
Létrehozva:
|
|
|
10en évesket akartam írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocsesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 19:54:31
Létrehozva:
|
|
|
Hahahahahaha!!!!!!!! Én meg a sporttól is, ha nem gond. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is. Csak ha nem 3:0 van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) És jessssz! A HRT2 adja, tudom nézniiii!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na látod Öcsi, ügyes vagy te! Látom tőlem is örököltél valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csomag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyre gondoltunk: (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:54:59
Létrehozva:
|
|
|
gergő ki a kedvenced a tagok közül?
|
|
|
|
2010.05. 12. - 19:55:17
Létrehozva:
|
|
|
Én is. Csak ha nem 3:0 van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pedig akkor is kell! Ne legyél divatdrukker! Hahaha!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak ha megy, akkor örülsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Pedig akkor is kell! Ne legyél divatdrukker! Hahaha!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak ha megy, akkor örülsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drágaságom, arról volt szó, hogy mitől van jó kedvem. Neked jó lenne egy 3:0-ás zakótól????? Drukkolni akkor is drukkolok, teeeeeeeeeeeeeeeeeee. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Drágaságom, arról volt szó, hogy mitől van jó kedvem. Neked jó lenne egy 3:0-ás zakótól????? Drukkolni akkor is drukkolok, teeeeeeeeeeeeeeeeeee. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe!!!!!!!! Ja oké!!! Jól van, tudod ma ilyen gonoszkodós hangulatban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát tényleg, elég rossz kedvem lenne. |
|
|
|
2010.05. 12. - 19:59:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:00:04
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!!!!!!! Ja oké!!! Jól van, tudod ma ilyen gonoszkodós hangulatban vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát tényleg, elég rossz kedvem lenne. Persze hogy tudom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én meg ilyenkor rádpirítok, na én meg azt élvezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg csipázom a gonoszkodást, tudom hogy a szerelés jele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:01:40
Létrehozva:
|
|
|
Persze hogy tudom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én meg ilyenkor rádpirítok, na én meg azt élvezem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg csipázom a gonoszkodást, tudom hogy a szerelés jele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe!!! Igen, én ilyen furcsán szerelek. Mint az oviban a fiúk. Ha meghúzzák a lányok haját, az a szerelés jele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:01:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:01:56
Létrehozva:
|
|
|
Zolim du megszerelte a bicajomat, kiegyenesítette a hajtókart, meg a fékkkart, meg az első és hátsó kereket is szerelni kellet, plusz a váltót. Ááááá nem kicsit vágtam tönkre. De a lényeg hogy hogy jó lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:02:11
Létrehozva:
|
|
|
Jantar: köszi, igen Mode-nál egy évvel vagyok idősebb. Valamerre a freestate-en leírtam már, hogy 2005-ben, mindössze 14 évesen megkaptam apámtól (aki szintén nagy "módos" már kb. 85 óta) a PTA-t. Először A Pain That I'm Used To 15 másodpercnyi hallgatása után úgy vélekedtem, ezt az albumot ki kell dobni. Aztán vettem a fáradságot, és végighallgattam az albumot. Másnap kb. négyszer. Nagyon megfogott a hangzásvilág, és azóta töretlenül rajongok értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azt, hogy itt vagyok a fórumon, egyetlen nővéremnek, Nikinek köszönhetem, puszi neki (L) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Konkrét kedvencem nincs a bandából, nekem úgy tökéletes a dM, ahogy éppen van (akár Alan-nel, akár nélküle). De ha mégis választanom kéne, Dave-et mondanám, mert hasonló a személyiségem mint az övé, és nagyon tetszik, amikor a színpadon adja a showmant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:02:13
Létrehozva:
|
|
|
nyomjátok, csibéim a meccsnézést, én kínzom magam a tanulnivalómmal. mondjuk elég jól haladok, mér csak 4 szöveg van hátra a 12-ből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:03:16
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe!!! Igen, én ilyen furcsán szerelek. Mint az oviban a fiúk. Ha meghúzzák a lányok haját, az a szerelés jele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont mint az oviban. Pl Zolim is szokta mondani: nagy gyere te nagyfejű, te dinnye. Pusztán szeretetből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:03:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:04:00
Létrehozva:
|
|
|
Na látod Öcsi, ügyes vagy te! Látom tőlem is örököltél valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez családban marad, drága (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A csomagban mi olyan érdekes? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |