![]() ![]() |
2009.12. 06. - 10:16:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: láttad már a Placi őj klipjét a "Bright lights" c. számhoz? (egyik kedvencem amúgy az új albumukról). megvariálták a szöveget kicsit, de nekem tetszik, csak a klip átlagos szerintem, bár vannak benne jó pillanatok/képek/beállítások.
http://www.youtube.com/watch?v=uNF5zmQPRfM...t=1260000900.05 |
|
|
|
2009.12. 06. - 10:40:23
Létrehozva:
|
|
|
háh belépve a citromailemre pontosan 101 olvasatlan levél várt! XD ja igen, tegnap megvettem a 101 DVD-t is! majd jövő héten megnézem Szegeden! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg lehet lefele megveszem az Excitert is, arra is már rég fáj a fogam. (hehe, már négy kuponnal játszom a sorsolásban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
|
2009.12. 06. - 10:43:10
Létrehozva:
|
|
|
Hahó, Usi... mindjárt jövök, dumálunk, csak van még egy kis restanciám Valics felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Örülök, hogy ilyen jó volt a tegnapod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 10:54:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na megnéztem a vididet! jó lett! meg sejtettem, hogy előbb-utóbb fel fogod használni ezt az I want you now-t! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, egyetlen negatívumként a betűtípust mondanám, ami valszeg a youtube-ra való feltöltés miatt lett szinte olvashatatlan (a vége főleg az). gondolom az eredetin jobb a minősége. (nekem is volt egy vidim, aminél ez történt - sajna azt a youtube törölte is :S) ja és írtam hsz-t a vididhez youtube-on is de nekem nem jelenítette meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Éppen akkor kapcsoltam be a gépet, amikor írtad a kommenteket a Youtube-ra, mert jöttek a mélek sorben róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A betűtípus tök jól látszik máshol, a Youtube úgy behomályosítja, de pl. a networkos profilomhoz feltöltve zsírul lehet látni mindent. Nem értem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Persze, a fotókat akkor becsomizom és átküldöm neked! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Csak most még óriás fájlokat csatolgatok és az sok idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszönöm, még nem láttam ezt a placebo klipet, de nagyon tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brian olyan jól néz ki benne. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 11:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: okés, csináld csak a dolgod. egy cigi után én is folytatom a beadandóm. huh, xinkes lesz ez a ma éjféles határidő, főleg hogy a tegnap miatt a másikhoz még hozzá se kezdtem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de megérte! XD (nem győzöm takargatni a nyakam anyámék elől XD - uh meg a szám is lila egy folton XD)
Angie: okés Angie, majd msn-en írj rám. fenn vok. |
|
|
|
2009.12. 06. - 12:05:40
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó napod van?
Huhh.. Usi, akkor tényleg jó volt a tegnapod... emlékszem nekem anyámék az ilyenre rögtön ugrottak annak idején, meg szerintem most is ugornának.. de nagyon jó camouflage alapozóm van, mindent eltűntető, meg hát a sál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval leszedtem a képeket, köszi.. nem azzal volt a bajom, hogy nem tudtam, hogy kell, hanem hogy nem láttam a linket.. pedig vagy 10 átolvastam.. hát igen.. kicsit zizzent volt még az agyam, kicsit másnapos voltam. Ma meg nem tudtam elmenni kutyasuliba, mert megjött, és úgy fájt a hasam, hogy nem tudtam kiegyenesedni. Rettenetes volt, de Valics hozott gyogyit, most már neki állhatok takaritani... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi úgy meghoztad a kedvem egy kis 101 nézéshez, hogy délután asszem bevackolom magam a kanapéba, és én is azt fogom nézni. |
|
|
|
2009.12. 06. - 12:29:24
Létrehozva:
|
|
|
de jó hogy neked van időd ma megnézni! nekem megint last mintute-es dolgom van még a beadandókkal. de legalább az egyikből már csak 2 oldal hiányzik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na rohanok ebédelni.
na és milyenek a képek? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 12:35:01
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon jók, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó étvágyat.. én még csak most főzök... rakott krumpli lesz az ebéd... nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 06. - 12:53:11
Létrehozva:
|
|
|
pénteken mikor hazajöttem akkor rakottkel volt nálunk! (nyami, az alján a rizs+darált hús réteg!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) most Brassói pecsenye volt sültkrumplival meg párizsias rántott csirkemell krumplikrokettel meg céklával! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ja egyébként visszatérve, én nem használok alapozót, így marad a magas nyakú cipzáras melegítő XD |
|
|
|
2009.12. 06. - 13:10:50
Létrehozva:
|
|
|
NA.. az is valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mármint a magas nyakú (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huhhh.. cékla... ki kéne mennem venni.. annyira szeretem, egy üveggel nálam egy nap. És persze nincs olyan, hogy ne egyem le magam vele, úgyhogy most már konyharuhával a nyakamban eszek csak céklát. Fasirt céklával? Hurka céklával? mindegy nekem mi a köret, ha van cékla, ne eszem hozzá semmi mást!!! Na összerakom a kaját! |
|
|
|
2009.12. 06. - 13:33:30
Létrehozva:
|
|
|
én is nagyon bírom a céklát, főleg ahogy anyu csinálja! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (általában ipari mennyiséget dob össze, aztán jó pár hétig esszük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
huh letöltöttem csomó zenét (pl. London After Midnight-ot, amit már nagyon rég akartam. majd holnap hallgatom meg rakok be nektek ide vidit ha beleszeretek vmelyik számba. - egyébként a Dark/Goth előadásban is említettem őket). A másik amit szedek le az végre a Nitzer Ebb, hogy januárban azért képben leszek. Jelenleg meg Stinget hallgatok - őt is rég akartam már szerezni. meg kivi leszek az új karácsonyi albumára - hazafelé vonaton olvastam hogy nem az a tipikus "jaj de boldog vagyok", mézeskalácsillatú album, hanem a tél sötétebb oldala... na kivi leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vaalmelyik nap meg megnéztem a Moulin rouge-t, amitől teljesen kikészültem, annyira tetszett! na annak is megvan végre a filmzenéje! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 13:44:23
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, Niki Dave lánya alatt engem értett xD
|
|
|
|
2009.12. 06. - 13:50:40
Létrehozva:
|
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! oké, leesett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor le szoktam maradni az olvasásotokkal, akkor mindig rohanva próbálom bepótolni és nem mindig esnek le a dolgok. XD sorry!
|
|
|
|
2009.12. 06. - 14:02:20
Létrehozva:
|
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! oké, leesett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor le szoktam maradni az olvasásotokkal, akkor mindig rohanva próbálom bepótolni és nem mindig esnek le a dolgok. XD sorry! Nothing XD XD Velem is volt már egyébként ilyen..sőt, velem eléggé sokszor előfordul, hogy félreértek valamit XD |
|
|
|
2009.12. 06. - 14:02:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Usi:köszi a képeket nagyon jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval jól sikerült a randi...örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdés:milyen az a párizsias rántott csirkemell?érdekelne. Usi csak úgy bejelölted ismerősödnek Dave fiát és a tesóját ők pedig egyszerűen visszaigazoltak? Ha már a kajáról beszéltetek,nálunk ma hurka és kolbász volt az ebéd krumplipürével és párolt káposztával. Mode:még egyszer köszi,hogy elküldted a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 14:07:37
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 06. - 14:09:24
Létrehozva:
|
|
|
Ja apropó 101.Én pont ma délelőtt néztem meg az egyik felét.De sajna a másodikat nem tudom mert az nincs meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ugyanis Adri aki átmásolta nem tudta csak az egyiket mert a másik lemez hibás neki vagy valami ilyesmi.
De amit néztem az tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na elhúzok házimelót csinálni.Csak tartottam egy kis szünetet és addig elolvastalak titeket és válaszoltam. |
|
|
|
2009.12. 06. - 14:12:39
Létrehozva:
|
|
|
hmmm... vica az a kaja is jól hangzik!!!! imádom a krumplipürét.
hát a párizsias (vagy bécsi szelet? sosem tudom a különbséget) annyi, hogy nem raksz prézlit a panírba, csak a liszttel és a tojással panírozod be és úgy sütöd ki. (amúgy az én kérésemre van így, mert az utóbbi időben ég a gyomrom a prézlitől) jah, Mauka mutatta még Philt, aztán én meg megtaláltam Jacket és bejelöltem, ők meg visszajelöltek. Amúgy fenn van Viva Gore is - asszem ő is ismerősöm, de már nem emlékszem rá. persze csak akkor szoktam az ilyen családtagokat bejelölni, ha a barátai között látok mode-ost, mert nem akarom se őt se magamat kényelmetlen helyzetbe hozni. |
|
|
|
2009.12. 06. - 15:08:44
Létrehozva:
|
|
|
Usi köszi az infót a párizsias rántott csirkemellről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát jó kis kaja volt a mai ebéd.De mondjuk ilyen disznótoros témát csak télen eszem meg valahogy nyáron nem birnám. Usi akkor neked vannak hires ismerőseid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez az avatárod is baró. |
|
|
|
2009.12. 06. - 15:20:28
Létrehozva:
|
|
|
köszi. még Meet Your Masterre csináltam. csak elég szar minőségben sikerült lementeni átméretezés után. no mindegy.
jaj már tököm kivan a beadandókkal! még mindig az elsővel szenvedek. kéne még kb. másfél oldal, de kezdek kifújni. :S |
|
|
|
![]() ![]() |