![]() ![]() |
2010.05. 12. - 20:20:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na jól van ám, nem!!!
Nem adom mindenkinek a tesóm!!!! Ez egy önző szeretet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:20:52
Létrehozva:
|
|
|
én is Dave szólókat hallgatok már a drága születésnapja óta - ezzel ünneplem őt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
bár e pillanatban épp a Muse - Resistance című dala szól. na, megyek, szociotropikus szavazásról olvasni, hogy veszne meg aki írta. Jantarr, vazz, tanulj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D cuppantlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, szerintem szuperek a Dave szólók, különösen az Hourglass. a Paper Monsters is egyre jobban tetszik, imádom hogy bluesos - countrys, de megértem hogy a DM hangzástól ez bazi messze áll. az Hourglass már sokkal Mode-közelibb. szövegvilága nagyon tetszik, bár sokkal egyszerűbb mint Martiné, mégis nagyon szép és emberközeli - gondoljunk csak egy Down-ra. zeneileg is tetszik, mert ugye én egy elég rockos beállítódású ember vagyok, és imádom hogy Dave szólóban ennyire rockállat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, jó mérleghez méltóan itten van egy ellentét is: a kedvencem az Endless, egy abszolút elektronikus dal |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:20:55
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aumO0ZHwAro <--ez a legszebb sport (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:21:40
Létrehozva:
|
|
|
Drágaság, azt előbb ki kell érdemelni. Nem ám csak úgy.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igyekszem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:21:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:21:47
Létrehozva:
|
|
|
És Koplárovics barcsi születésű ám, drágám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Véletlenül arra kirándult az anyja, mikor várandós volt. Ennyi. Hahaha!!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:22:11
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van ám, nem!!! Nem adom mindenkinek a tesóm!!!! Ez egy önző szeretet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, úgy szeretlek, megzabállak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg mohó vagyok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:22:28
Létrehozva:
|
|
|
én is Dave szólókat hallgatok már a drága születésnapja óta - ezzel ünneplem őt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) bár e pillanatban épp a Muse - Resistance című dala szól. na, megyek, szociotropikus szavazásról olvasni, hogy veszne meg aki írta. Jantarr, vazz, tanulj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D cuppantlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, szerintem szuperek a Dave szólók, különösen az Hourglass. a Paper Monsters is egyre jobban tetszik, imádom hogy bluesos - countrys, de megértem hogy a DM hangzástól ez bazi messze áll. az Hourglass már sokkal Mode-közelibb. szövegvilága nagyon tetszik, bár sokkal egyszerűbb mint Martiné, mégis nagyon szép és emberközeli - gondoljunk csak egy Down-ra. zeneileg is tetszik, mert ugye én egy elég rockos beállítódású ember vagyok, és imádom hogy Dave szólóban ennyire rockállat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, jó mérleghez méltóan itten van egy ellentét is: a kedvencem az Endless, egy abszolút elektronikus dal ne parázzatok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum agyát örököltem elég elolvasni párszor vmit és megjegyzem, amúgy van pusim is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:22:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehehe! Ok. Azt hittem fb-ról, de valamit elnéztem? Mindegy, oké. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy-egy. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Véletlenül arra kirándult az anyja, mikor várandós volt. Ennyi. Hahaha!!!!! Ismerem az anyukáját (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:23:30
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aumO0ZHwAro <--ez a legszebb sport (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyönyörű az biztos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:23:43
Létrehozva:
|
|
|
ne parázzatok már (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum agyát örököltem elég elolvasni párszor vmit és megjegyzem, amúgy van pusim is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) parázik a hóhér. én is ilyen vagyok. egyszer elolvasom, hopp, benn van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk ln sosem puskázom - hülye túlzott becsületességem erre is kiterjedt |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Igazából nekem sincs tesóm, és ha ez nem elég.. ami van: elég erőteljes szeretethiány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont ezért kerültem ide, mert itt a kedves lányok megszeretgetnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drágám, akkor jó helyre kerültél, mert nálam szeretettúltengés van. Az öcsimmel is az a bajom, hogy nem hagyja magát szeretgetni. Pedig én ölelgetném, puszilgatnám... Egyedül a fülcimpáját engedi hogy simizzem, mert az olyan szép van neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A testvér szeintem az egyik legjobb dolog a világon. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:24:21
Létrehozva:
|
|
|
1 - 1... és hogy indult? Gera beadás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép volt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:24:54
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van ám, nem!!! Nem adom mindenkinek a tesóm!!!! Ez egy önző szeretet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sem adom!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Drágám, akkor jó helyre kerültél, mert nálam szeretettúltengés van. Az öcsimmel is az a bajom, hogy nem hagyja magát szeretgetni. Pedig én ölelgetném, puszilgatnám... Egyedül a fülcimpáját engedi hogy simizzem, mert az olyan szép van neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A testvér szeintem az egyik legjobb dolog a világon. Na majd én hagyom magam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár ahogy így belegondoltam, a legjobb barátomat születésem óta ismerem, és olyanok vagyunk mint a testvérek. Csak neki van még rajtam kívül 2 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:26:35
Létrehozva:
|
|
|
keresek én is csokit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:26:42
Létrehozva:
|
|
|
Én sem adom!!!!!!! Hát bakker, itt lassan már az lesz hogy összevesztek rajtam? xD Az szép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:27:03
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aumO0ZHwAro <--ez a legszebb sport (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony az. Csodás panoráma, szabadság, teljesen más nézőpont, nyugalom...... Egyszer nagyon szívesen kipróbálnám, csak beszari vagyok. Félek a magasban. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:27:19
Létrehozva:
|
|
|
keresek én is csokit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na.. ha már mindenki csokizik, kiugrok én is egy kis harapnivalóért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |