2400 Oldal V  « < 1701 1702 1703 1704 1705 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 12. - 20:28:46
Létrehozva: #34041

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:19:44) *
Nekem van böbő épp eszek!!!

Marcipános milka. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Én is Milkát találtam Te böbő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pralinésat. Jól meg is ettem mindet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 20:29:16
Létrehozva: #34042

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 21:24:20) *
Drágám, akkor jó helyre kerültél, mert nálam szeretettúltengés van.
Az öcsimmel is az a bajom, hogy nem hagyja magát szeretgetni. Pedig én ölelgetném, puszilgatnám...
Egyedül a fülcimpáját engedi hogy simizzem, mert az olyan szép van neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A testvér szeintem az egyik legjobb dolog a világon.

Jézusom Trixi, én ugyanezt mondtam picifiúnak.
A legjobb dolog!!!!

Én sem tudom megszeretgetni!!
Sosem hagyja!!!!

És főleg apa szokott ezen röhögni mindig nagyon!!!

Hogy na hagyod, hogy megpusziljon?
Váá!!!!
Annyira tudok ölelgetni!
Amúgy figyi, tegnap két olyan édifiú volt nálunk a kórházban, mindkettő öt éves volt, és nem is féltek, örültek mindennek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Komolyan!
Jaj, hát már azt sem tudtam mit csináljak, mert hülyének néznek a szüleik, de én be is feküdtem volna melléjük az ágyba, két cukibogár!!!!!
Vittem nekik az ebédet, aztán simizték a hasukat, hogy mi ez a fini?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg a karszalagnak is örültek, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam hazavihetik, hehehe jaj!!!! Vááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 20:29:48
Létrehozva: #34043

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 21:27:03) *
Bizony az. Csodás panoráma, szabadság, teljesen más nézőpont, nyugalom......
Egyszer nagyon szívesen kipróbálnám, csak beszari vagyok. Félek a magasban.

én enélkül már létezni se tudnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fent lenni jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 20:30:25
Létrehozva: #34044

devotee

És Niki, mi lesz, ha hétvégén találkozunk? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 20:31:57
Létrehozva: #34045

devotee

találtam csokit én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 20:32:03
Létrehozva: #34046

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 21:30:25) *
És Niki, mi lesz, ha hétvégén találkozunk? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Picifiúkám, nem hétvégén lesz meccs. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
19-én este 8-kor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 20:33:29
Létrehozva: #34047

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:29:16) *
Jézusom Trixi, én ugyanezt mondtam picifiúnak.
A legjobb dolog!!!!

Én sem tudom megszeretgetni!!
Sosem hagyja!!!!

És főleg apa szokott ezen röhögni mindig nagyon!!!

Hogy na hagyod, hogy megpusziljon?
Váá!!!!
Annyira tudok ölelgetni!
Amúgy figyi, tegnap két olyan édifiú volt nálunk a kórházban, mindkettő öt éves volt, és nem is féltek, örültek mindennek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Komolyan!
Jaj, hát már azt sem tudtam mit csináljak, mert hülyének néznek a szüleik, de én be is feküdtem volna melléjük az ágyba, két cukibogár!!!!!
Vittem nekik az ebédet, aztán simizték a hasukat, hogy mi ez a fini?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg a karszalagnak is örültek, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam hazavihetik, hehehe jaj!!!! Vááááá

Én meg árulkodni szoktam anyunak: hogy anya Pisti már megint nem ad puszi. He-he. De semmi.

Ááááá de édik lehettek. Én is befeküdtem voltan szívesen. Kis drágák. Imádom a gyerekeket.

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 21:30:25) *

Hééééééééééj ti találkoztok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 20:33:33
Létrehozva: #34048

devotee

usi láttam a meteoron, h. csúnya idő volt felétek is lent szegeden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) zivatar gócok (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 20:34:22
Létrehozva: #34049

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 21:31:57) *
találtam csokit én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó étvágyat!

Ja Niki, most csorog a nyálam a te csokidra, mert nekem a marcipános a kedvencem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 20:34:31
Létrehozva: #34050

devotee

Olyan jó egymást csesztetni Trixi, amikor kisebb voltam elküldtek szüleim táborba, és akkor küldtek levelet is, és írta Anyukám, hogy az Attila már nagyon vár, és hiányzok neki, mindig kérdi, hogy mikor jön haza a Niki?
Hát általános iskolás korú voltam, nem tudom pontosan, de majdnem sírtam ezen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Állandóan veszekedtünk, most is sokszor, de ha nincs, akkor hiányzik...szeretetből veszekszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 20:35:58
Létrehozva: #34051

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 21:33:33) *
usi láttam a meteoron, h. csúnya idő volt felétek is lent szegeden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) zivatar gócok (

de Usinak az nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hanem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mert imádja a viharokat
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 12. - 20:36:07
Létrehozva: #34052

devotee

Jajjjaj!Félidő van!Ez kemény lesz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 20:36:18
Létrehozva: #34053

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:32:03) *
Picifiúkám, nem hétvégén lesz meccs. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
19-én este 8-kor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Teljesen mindegy... mi lesz ha meglátsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixi, ez még nem biztos.. majd meglátjuk, hogy jövök ki anyagilag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 20:37:28
Létrehozva: #34054

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:34:31) *
Olyan jó egymást csesztetni Trixi, amikor kisebb voltam elküldtek szüleim táborba, és akkor küldtek levelet is, és írta Anyukám, hogy az Attila már nagyon vár, és hiányzok neki, mindig kérdi, hogy mikor jön haza a Niki?
Hát általános iskolás korú voltam, nem tudom pontosan, de majdnem sírtam ezen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Állandóan veszekedtünk, most is sokszor, de ha nincs, akkor hiányzik...szeretetből veszekszünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na szóval ezen tök meglepődtem akkor, hiszen mindig veszekedtünk verekedtünk és akkor furcsa volt ez kisebbként, hogy na mégis szeret a tesókám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy lehet csak nem volt kivel verekednie? Hahaha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 20:38:19
Létrehozva: #34055

devotee

Ó igen, ismerős. Mi is állandóan veszekedtünk kicsinek....

Az én öcsim meg csak akkor mutatja ki nagy ritkán, ha iszik.
Olyankor van hogy sírva odajön, hogy mennyire szeret, meg hogy nem mondja, de tudjam mindig, hogy így van. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
És most könnyezek is ha rá gondolok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 20:38:20
Létrehozva: #34056

devotee

az én bátyám hét évvel idősebb, és teljesen mások vagyunk, úgyhogy gyakorlatilag nincs is semmilyen kapcsolatunk. de szeretjük egymást nagyon azért. csak nem veszekszünk, mert nem is beszélünk szinte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 20:38:22
Létrehozva: #34057

devotee

én szeretem az esőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ezeket is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 12. - 20:38:39
Létrehozva: #34058

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 21:36:18) *
Teljesen mindegy... mi lesz ha meglátsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixi, ez még nem biztos.. majd meglátjuk, hogy jövök ki anyagilag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt mondja, mi lesz ha meglátsz, hehehe!!!!
Köszönök és megölellek és megpuszillak. Hehehe!!!!!!!
És felültetlek a következő járatra, hogy édes fiam későre jár, menj haza!

Hahaha!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 20:39:29
Létrehozva: #34059

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:38:39) *
Azt mondja, mi lesz ha meglátsz, hehehe!!!!
Köszönök és megölellek és megpuszillak. Hehehe!!!!!!!
És felültetlek a következő járatra, hogy édes fiam későre jár, menj haza!

Hahaha!!!!!!!!

De én hazahozlak ám magammal.. és ünneplünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És hozzuk a Trixit is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 20:40:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 20:41:00
Létrehozva: #34060

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 12. - 21:37:28) *
Na szóval ezen tök meglepődtem akkor, hiszen mindig veszekedtünk verekedtünk és akkor furcsa volt ez kisebbként, hogy na mégis szeret a tesókám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vagy lehet csak nem volt kivel verekednie? Hahaha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet. He-he.
Ez a verekedés érdekes. Mi is sokat verekedünk. Jól lepofoztam mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..
Aztán teltek az évek, nagyobb és erősebb lett, csak ő a fiú ugye. Mikor így fordult a kocka, egyszer sem bántott. Pedig idegesítettem rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1701 1702 1703 1704 1705 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
123 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (123 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: