![]() ![]() |
2010.05. 12. - 20:42:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lehet. He-he. Ez a verekedés érdekes. Mi is sokat verekedünk. Jól lepofoztam mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. Aztán teltek az évek, nagyobb és erősebb lett, csak ő a fiú ugye. Mikor így fordult a kocka, egyszer sem bántott. Pedig idegesítettem rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azta.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hát milyen nővéreim vannak nekem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:42:43
Létrehozva:
|
|
|
az én bátyám hét évvel idősebb, és teljesen mások vagyunk, úgyhogy gyakorlatilag nincs is semmilyen kapcsolatunk. de szeretjük egymást nagyon azért. csak nem veszekszünk, mert nem is beszélünk szinte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sajnálom hogy nem álltok közel egymáshoz, bitosan a korkülönbségből is fakad. Köztünk csak két év van. Na és persze mi egész gyerekkorunkban ezt hallottuk anyutól: szerssétek egymás, csak ti lesztek egymásnak. Így is van. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:43:13
Létrehozva:
|
|
|
Lehet. He-he. Ez a verekedés érdekes. Mi is sokat verekedünk. Jól lepofoztam mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .. Aztán teltek az évek, nagyobb és erősebb lett, csak ő a fiú ugye. Mikor így fordult a kocka, egyszer sem bántott. Pedig idegesítettem rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg elváltak a szüleim viszonylag korán, és a tesómmal ha mondhatni így, még szorosabb kapcsolat alakult ki. A veszekedésekben csak egymásra számíthattunk, egymás vigaszai voltunk, ha fájt amit látunk hallunk elmentünk játszani, egymás támaszai voltunk és ez később is így volt sokáig. Együtt laktunk, ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:44:01
Létrehozva:
|
|
|
De én hazahozlak ám magammal.. és ünneplünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És hozzuk a Trixit is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pirospont dárgám, piros. Sőt egyből puszi az öcsinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Sajnálom hogy nem álltok közel egymáshoz, bitosan a korkülönbségből is fakad. Köztünk csak két év van. Na és persze mi egész gyerekkorunkban ezt hallottuk anyutól: szerssétek egymás, csak ti lesztek egymásnak. Így is van. jaja, korkülönbség. meg tényleg nincs egyetlen tulajdonságunk sem ami hasonlítana. ami érdekes, hogy külsőre meg nagyon durván hasonlítunk pedig igazából féltestvérek vagyunk. amilyen egyforma a külső, olyan különböző a belső |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:45:49
Létrehozva:
|
|
|
Pirospont dárgám, piros. Sőt egyből puszi az öcsinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát így kell ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:46:04
Létrehozva:
|
|
|
Azta.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hát milyen nővéreim vannak nekem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát így megy ez testvérek között. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi, azóta már felnőttünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy kell pofon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, akkor jól viselkedj! |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:46:10
Létrehozva:
|
|
|
Ment is a felső sarokba a szívecske (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Hát így kell ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádlak titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:47:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem meg elváltak a szüleim viszonylag korán, és a tesómmal ha mondhatni így, még szorosabb kapcsolat alakult ki. A veszekedésekben csak egymásra számíthattunk, egymás vigaszai voltunk, ha fájt amit látunk hallunk elmentünk játszani, egymás támaszai voltunk és ez később is így volt sokáig. Együtt laktunk, ketten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó Niki, ez milyen szép. Egymás vigaszai. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szomorkásan szép. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:47:34
Létrehozva:
|
|
|
Hát így megy ez testvérek között. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyugi, azóta már felnőttünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy kell pofon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, akkor jól viselkedj! Jáááájj, ne bááánts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez már visszavonhatatlan.. ment is msn-üzenőfalra, hogy mind2 nővérem agresszív (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:48:54
Létrehozva:
|
|
|
jaja, korkülönbség. meg tényleg nincs egyetlen tulajdonságunk sem ami hasonlítana. ami érdekes, hogy külsőre meg nagyon durván hasonlítunk pedig igazából féltestvérek vagyunk. amilyen egyforma a külső, olyan különböző a belső Mi is sokmindenben nagyon különbözünk, sőt sok mindenben ellentétei egymásnak. De így fogadjuk el és szeretjük egymást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ment is a felső sarokba a szívecske (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cupp, drága, cupp! |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:49:58
Létrehozva:
|
|
|
edó merre járhat ugyan?
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:50:13
Létrehozva:
|
|
|
Ó Niki, ez milyen szép. Egymás vigaszai. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szomorkásan szép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, kicsiként az ember még fél a kiabálástól. Egy gyereknek minden más. Ebből pl. sokat tanultam, erre figyelni is fogok. Ha veszekszel valamin felnőttként és tudod, hogy jó ez csak egy kis összekapás, de ez egy gyereknek félelmetes!!! Én tudom, éreztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) emlékszem. És igen, nem egyedül kellett éreznem a bajt úgymond, nem voltam egyedül, hogy megemésszem, volt egy igaz nálam fiatalabb 3 és fél év különbség, de akkor is. A játékkal levezetted a félelmed. A gyerek így vezeti le. |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:50:45
Létrehozva:
|
|
|
Jáááájj, ne bááánts (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ez már visszavonhatatlan.. ment is msn-üzenőfalra, hogy mind2 nővérem agresszív (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Héj, ne teregetsd ki a családi szennyest! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:52:24
Létrehozva:
|
|
|
testvér nekem azért nem lett, mert anyum nővére mikor felnőtt lett elég szemét módon viselkedett anyummal és apum öcssét és családját apum anyja ellenünk fordíotta pedig apum tényleg jó gyerek volt és testvér is mégis megtiporta az anyja és apja és vele együtt anyumat és engemet is
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Héj, ne teregetsd ki a családi szennyest! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó... ha van msn-ed, jó lenne ha ott is felvennénk a kontaktot! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 20:54:44
Létrehozva:
|
|
|
a fentiek miatt nekem is valószínűleg csak 1 lesz vagy 1 martin v. györgyi
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:54:58
Létrehozva:
|
|
|
Edó Melicsékkel van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 20:55:54
Létrehozva:
|
|
|
láttam h. írta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azt is, h. este lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |