2400 Oldal V  « < 1703 1704 1705 1706 1707 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 12. - 20:56:47
Létrehozva: #34081

devotee

Csókolom!

Huuu, mozgalmas nap volt, javarészt Andival dumcsiztunk meg röhögtünk és szurkoltunk Angyalkáért... , aztán elárasztottak a számlák és mivel az én drága kolléganőm a közbeszerzéshez szedte össze az anyagot (Pécsi Tudományegyetem felújítása) így rám hárult a scannelés meg a rögzítés, és hát persze az előkészítő osztály csokival való ellátása... aztán jött a lazulós, dumcsis rész, csomóan lejöttek oda hozzánk, megnéztünk tubuson a Bikicsunájt aztán azon röhögtünk, majd pedig boncolgattunk csomó témát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó nap volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Utána, hogy spóroljak 20 percet, már megint lekapcsoltam a kettes számú kedvenc szerelésvezetőmet, aki szintén József, hogy vigyen már el az Ecseri útig, a metróig... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 20 perc sokat számít főleg, hogy mentem bevásárolni az Eurocenterbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vettem mindent, ami fincsi, csomó pénzt ott hagytam. :S És vettem egy kaffa tavaszi kabit, persze fekete, de annyira állati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Most meg végre kész lett a végső-végső Flyer a DM táborra, bár én nem biztos, hogy megyek, még nem tudom! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

És persze beszéltem Kesikkel is és Angyalkával is telefonon, utóbbival megint vagy 40 percet... szegény, ma megint elcseszett egy egész napot a rendőrség + okmányiroda körön belül a nagy semmiért... bakker, bürokirácia, hányás... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Na, akkor Edó kérésére képes anyag a táborhoz:

(IMG:http://img341.imageshack.us/img341/5408/flyerdmparty03copy.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 20:59:55
Létrehozva: #34082

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 21:52:24) *
testvér nekem azért nem lett, mert anyum nővére mikor felnőtt lett elég szemét módon viselkedett anyummal és apum öcssét és családját apum anyja ellenünk fordíotta pedig apum tényleg jó gyerek volt és testvér is mégis megtiporta az anyja és apja és vele együtt anyumat és engemet is

Jaj, ez nagyon szomorú.

De tudod, én úgy vagyok vele, hogy soha, de soha nem hagynám, hogy bármi ilyesmi előforduljon. Nincs olyan amit meg nem bocsájtanék neki.
Vigyázok a kapcsolatunkra. Határtalanul és önzetlenül szeretem. Ez pedig sok konfliktuson átsegít.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:00:29
Létrehozva: #34083

devotee

tök jó lehet ez a tábor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 21:01:30
Létrehozva: #34084

devotee

Huh, Angie, tényleg mozgalmas napod volt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nagyon jó lett a plakát, tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 21:01:48
Létrehozva: #34085

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 22:00:29) *
tök jó lehet ez a tábor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah. csak ne sátrazós lenne... meglátom, na, ha valkikkel sikerülne faházban lenni vagy valami, mennék. simán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyere te is, Jantar, még eddig egy buliban sem voltál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:03:48
Létrehozva: #34086

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 21:59:55) *
Jaj, ez nagyon szomorú.

De tudod, én úgy vagyok vele, hogy soha, de soha nem hagynám, hogy bármi ilyesmi előforduljon. Nincs olyan amit meg nem bocsájtanék neki.
Vigyázok a kapcsolatunkra. Határtalanul és önzetlenül szeretem. Ez pedig sok konfliktuson átsegít.

apum anyja nagyon gonosz asszony a két fia közül apum a hangya a másik pedig egy tücsök és ennek ellenére se törik ki nagyanyámból ez a modor, de nem is baj én leszarom őket többre vittem az életbe mint az öccse két gyereke ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 21:04:48
Létrehozva: #34087

devotee

Angiem drágám, tudom hogy az én anyámat, de elgépelted a flyert. "a rendezvény fotóza" gondolom fotósa akart lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csak azért szólok, hátha tudod még most javítani
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:05:18
Létrehozva: #34088

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 22:01:48) *
jah. csak ne sátrazós lenne... meglátom, na, ha valkikkel sikerülne faházban lenni vagy valami, mennék. simán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyere te is, Jantar, még eddig egy buliban sem voltál (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Lesz faház, de annak még nem tom a bérleti díját.. nekem is a sátorral vannak gondjaim, nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:05:36
Létrehozva: #34089

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 22:01:48) *

épp edóval is ezt beszéltem jövőre nem lesz olyan sok kiadáom végzek levelezőn és akkor könnyebben tudok mozogni de a fél éves tandíj nagyon sok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:06:29
Létrehozva: #34090

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 22:01:30) *
Huh, Angie, tényleg mozgalmas napod volt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nagyon jó lett a plakát, tetszik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, roppantul pörögtünk, imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó a társaság, főleg ezért szeretem ezt a munkahelyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csomó fanatikus filmes meg zene rajongó... ááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szupcsi!

Örülök, hogy tetszik!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 21:07:35
Létrehozva: #34091

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 22:05:36) *
épp edóval is ezt beszéltem jövőre nem lesz olyan sok kiadáom végzek levelezőn és akkor könnyebben tudok mozogni de a fél éves tandíj nagyon sok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

megértem, szivem, neked még vonatozni is meg minden... de akkor jövőre jobb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, akkor ha faház, úgy jönnél? mert úgy én is mennék szívesebben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehetnénk együtt is akár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:07:40
Létrehozva: #34092

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 22:04:48) *
Angiem drágám, tudom hogy az én anyámat, de elgépelted a flyert. "a rendezvény fotóza" gondolom fotósa akart lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
csak azért szólok, hátha tudod még most javítani

Jajj, azt már észrevettem és javítottam és elküldtem Kesiknek is a javítottat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! És nincs bajom a mamáddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 21:07:43
Létrehozva: #34093

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 22:03:48) *
apum anyja nagyon gonosz asszony a két fia közül apum a hangya a másik pedig egy tücsök és ennek ellenére se törik ki nagyanyámból ez a modor, de nem is baj én leszarom őket többre vittem az életbe mint az öccse két gyereke ...

Sajnos az én apum is így van az öcssével....
Én sem szeretem, érdekember lett. Pedig együtt nőttünk fel, pont egy évvel fiatalabb nálam apum öccse, késői gyerek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 21:07:48
Létrehozva: #34094

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:06:29) *
Jajj, roppantul pörögtünk, imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó a társaság, főleg ezért szeretem ezt a munkahelyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csomó fanatikus filmes meg zene rajongó... ááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szupcsi!

Örülök, hogy tetszik!!!!!!!!!

Na... nekem is egy ilyen munkahely kéne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:07:52
Létrehozva: #34095

devotee

angi nekem a úti költség elég drága fel pestre főleg teljes árú 10es ki se futná
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:08:41
Létrehozva: #34096

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 22:07:35) *
Angie, akkor ha faház, úgy jönnél? mert úgy én is mennék szívesebben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehetnénk együtt is akár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaja, úgy mennék, majd megnézem hol van ez a Fehérvárcsurgó és lecsurgunk kocsival (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 12. - 21:09:07
Létrehozva: #34097

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 21:13:28) *
Engem sem Dave, sen Alan szólója nem fogott meg.
Sőt van egy kis problémám, a Dave által delegált számokkal is. Mert ugye van két szerőtársa. Na, ők nem is DM tagok.
Kérdés, ezekből mennyi Dave, és mennyi a többiek? Mert ugye Mart 100%.
Nekem csak olyan kell amit DM tag írt. Dinka vagyok?

nana! ne felejtsd el, hogy Martin szólóin egyik sem Martin szerzeménye, csupán feldolgozás és a stúdióban is segítsége volt, szóval akkor ezen vitázhatnánk, hogy hány százalék Martin a Martin szólókon... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

háh, én mindig egy bátyót szerettem volna, de sajna nem jött össze - se fiatalabb testvér - de azóta fogadott bátyóm már van, akit szeretgethetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) good for me! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jantar: csak egyszer esett itt még délután 3 körül. azóta nyugi van. szóval csak rosszabbnak nézett ki a meteoros előrejelzés, mint amilyen volt. és ja, én imádom a viharokat, ahogy Lola mondotta vala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jaja, jó a flyer - csak ahogy Lola is mondta, el van gépelve a fotósa szó. XD
izé, a tábort még én sem tudom. majd meglátom - nekem attól (is) függ mikor jön haza barátnőm.

jah egyébknét jól sikerült az iszogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit még mindig be vagyok csiccsentve, de mindjárt eszem, aztán alszom. holnap pótolnom kell tesit 10-től :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 21:10:05
Létrehozva: #34098

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:07:40) *
Jajj, azt már észrevettem és javítottam és elküldtem Kesiknek is a javítottat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! És nincs bajom a mamáddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkó jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

he te csaj! jövő péntek esetleg egy randira? bááár... lehet sikerál jegyet protekciózni a szegedi ákosra, és akkor úgyis együtt mennénk szombaton... jajj, nagyon drukkolok a jegyemért
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:10:16
Létrehozva: #34099

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 22:07:48) *
Na... nekem is egy ilyen munkahely kéne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha gépésznek tanusz tovább, akkor jöhetsz hozzánk majd dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épületgépészettel foglalkozik a cég, kinn van az Isten háta mögött két lépéssel (Kőbánya) de hát kiri hely, csupa jó fej emberrel, kivéve a főnököket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:12:14
Létrehozva: #34100

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 22:09:07) *
nana! ne felejtsd el, hogy Martin szólóin egyik sem Martin szerzeménye, csupán feldolgozás és a stúdióban is segítsége volt, szóval akkor ezen vitázhatnánk, hogy hány százalék Martin a Martin szólókon... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

háh, én mindig egy bátyót szerettem volna, de sajna nem jött össze - se fiatalabb testvér - de azóta fogadott bátyóm már van, akit szeretgethetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) good for me! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jantar: csak egyszer esett itt még délután 3 körül. azóta nyugi van. szóval csak rosszabbnak nézett ki a meteoros előrejelzés, mint amilyen volt. és ja, én imádom a viharokat, ahogy Lola mondotta vala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jaja, jó a flyer - csak ahogy Lola is mondta, el van gépelve a fotósa szó. XD
izé, a tábort még én sem tudom. majd meglátom - nekem attól (is) függ mikor jön haza barátnőm.

jah egyébknét jól sikerült az iszogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit még mindig be vagyok csiccsentve, de mindjárt eszem, aztán alszom. holnap pótolnom kell tesit 10-től :S

a fiú testvér idősebb az tényleg jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a nővér is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idősebb testvért én is elfogatam volna, de vérszerinti nem lett csak kívül álló sok idősebb fiú és lány a reptérről mikor kikerültem 3 évesen apummal ők kezeltek mindig és együtt nőttem fel velük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1703 1704 1705 1706 1707 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
140 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (140 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: