2400 Oldal V  « < 1704 1705 1706 1707 1708 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:12:42
Létrehozva: #34101

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 12. - 22:10:05) *
akkó jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

he te csaj! jövő péntek esetleg egy randira? bááár... lehet sikerál jegyet protekciózni a szegedi ákosra, és akkor úgyis együtt mennénk szombaton... jajj, nagyon drukkolok a jegyemért

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Erre válaszoltam neked FB-n az egyik HSZ-emben, amit a DM-es idézethez írtam, ahol neked megint a WIME jött ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Húúú, ennyi rövidítés egy mondatba bakker (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÁÁáááááááááááááááááááááááá király ha jössz Ákira Te is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na, szakad az eső, hogy szakadna meg... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 21:14:02
Létrehozva: #34102

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:10:16) *
Ha gépésznek tanusz tovább, akkor jöhetsz hozzánk majd dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épületgépészettel foglalkozik a cég, kinn van az Isten háta mögött két lépéssel (Kőbánya) de hát kiri hely, csupa jó fej emberrel, kivéve a főnököket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Háát... nem hinném hogy valaha is gépész lesz belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:14:30
Létrehozva: #34103

devotee

na itt van edó is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most még biztos visszaolvas kis pöttöm felhő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azért nem ír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 21:15:20
Létrehozva: #34104

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 12. - 22:09:07) *
nana! ne felejtsd el, hogy Martin szólóin egyik sem Martin szerzeménye, csupán feldolgozás és a stúdióban is segítsége volt, szóval akkor ezen vitázhatnánk, hogy hány százalék Martin a Martin szólókon... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

háh, én mindig egy bátyót szerettem volna, de sajna nem jött össze - se fiatalabb testvér - de azóta fogadott bátyóm már van, akit szeretgethetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) good for me! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jantar: csak egyszer esett itt még délután 3 körül. azóta nyugi van. szóval csak rosszabbnak nézett ki a meteoros előrejelzés, mint amilyen volt. és ja, én imádom a viharokat, ahogy Lola mondotta vala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jaja, jó a flyer - csak ahogy Lola is mondta, el van gépelve a fotósa szó. XD
izé, a tábort még én sem tudom. majd meglátom - nekem attól (is) függ mikor jön haza barátnőm.

jah egyébknét jól sikerült az iszogatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit még mindig be vagyok csiccsentve, de mindjárt eszem, aztán alszom. holnap pótolnom kell tesit 10-től :S

Tudom hogy feldolgozás, azért másolat....
Félreértesz. Én a DM albumokra gondoltam. Tudom, hogy ez kényes kérdés a Dave slave-eknek, de most eszembe jutott.
Nem vitának szántam, de a szöveg és zeneszerzésben nem volt segítsége Martinnak. Nem Dave-te akartam bántani, de nekem akkor sem tetszik, hogy rajta kívül más is jegyzi a számokat, aki nem DM tag. És ha már jegyzi is, akkor bizony abban elég nagy része lehetett. Mingegy, ez csak az én véleményem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:15:44
Létrehozva: #34105

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 22:14:02) *
Háát... nem hinném hogy valaha is gépész lesz belőlem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Kár, akkor nem jössz hozzánk dolgozni, a titkárnői állások beteltek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:17:01
Létrehozva: #34106

devotee

sok gépész, gazdász, bölcsész, jogász barátom van de ezek közül a jogász szakma nem igen a szívem csücske
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 12. - 21:17:25
Létrehozva: #34107

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:10:16) *
Ha gépésznek tanusz tovább, akkor jöhetsz hozzánk majd dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épületgépészettel foglalkozik a cég, kinn van az Isten háta mögött két lépéssel (Kőbánya) de hát kiri hely, csupa jó fej emberrel, kivéve a főnököket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Rendőrbácsinak készül a kicsike, mint a sógora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 21:18:08
Létrehozva: #34108

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:15:44) *
Kár, akkor nem jössz hozzánk dolgozni, a titkárnői állások beteltek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Franc.. pedig van tuti kis szemüvegem, meg fehér kigombolható ingem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miután elvégeztem az RTF-et oda megyek biztonsági őrnek xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:19:00
Létrehozva: #34109

devotee

na lassan majd megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de egy kicsit várok hátha edóval is válthatok pár szórt..
edó shad bírta a reggeli kemót remélem igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 12. - 21:20:00
Létrehozva: #34110

devotee

Itt vagyok Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Minden rendben volt, köszi, h érdeklődsz !!!

Nem tudtam visszaolvasni, úgy pörögtetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:20:18
Létrehozva: #34111

devotee

utálom a jogászokat mind 1 majom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ?P
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:21:08
Létrehozva: #34112

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 12. - 22:17:25) *
Rendőrbácsinak készül a kicsike, mint a sógora. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is rendőrnéni akartam lenni, hogy dögölnének meg az RTF-en... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a sok protekciós benyomták, mikor én tudtam az egész felvit. csak egy kérdést nem tudtam: Ki készítette a kolozsvári Mátyás-szobrot? Ez volt az egyetlen, amiről lövésem nem volt, és mégis a 120 pontból érdekes módon csak 47-et kaptam... ne tudjátok meg milyen ideges lettem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:21:20
Létrehozva: #34113

devotee

most épp mrtin candy says megy ill. hallagatom ..D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:21:45
Létrehozva: #34114

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 12. - 22:18:08) *
Franc.. pedig van tuti kis szemüvegem, meg fehér kigombolható ingem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miután elvégeztem az RTF-et oda megyek biztonsági őrnek xD

ezek nekem is vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 12. - 21:22:11
Létrehozva: #34115

devotee

Most ment el Melics, meg CSirmi.. megittak nálam egy üveg pezsit... először CSirmi.. Edókám.. van itthon Pezsgőd? mondom.. persze.. kérsz? hááát.. ha te is iszol.. mondtam neki, nem, mert én holnap már korán reggel dolgozom.. erre hát ő egyedül nem iszik. De szerencsére Melics mondta, h akkor ő iszik egy pohárkával. De mi lesz a pezsgővel, ha kibontom, baszki, vissza nem teszem a hűtőbe... úgyhogy megitattam velük.. najó, nem volt nehéz ... egy fél óra alatt már üres volt az üveg.. most mindenki hazament.. de úgy röhögtek, már kint voltak, és én még mindig hallottam.. a nem normálisak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:22:25
Létrehozva: #34116

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 22:17:01) *
sok gépész, gazdász, bölcsész, jogász barátom van de ezek közül a jogász szakma nem igen a szívem csücske

Nálunk van kapásból 79 gépész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyertem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 12. - 21:23:30
Létrehozva: #34117

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:21:08) *
Én is rendőrnéni akartam lenni, hogy dögölnének meg az RTF-en... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a sok protekciós benyomták, mikor én tudtam az egész felvit. csak egy kérdést nem tudtam: Ki készítette a kolozsvári Mátyás-szobrot? Ez volt az egyetlen, amiről lövésem nem volt, és mégis a 120 pontból érdekes módon csak 47-et kaptam... ne tudjátok meg milyen ideges lettem!

Sajnálom hogy nem jött össze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most ne utálj, de nekem is van protekcióm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár én nem akarom ezt kihasználni.. ha egyszer felvesznek, az azért legyen mert alkalmas vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 12. - 21:23:52
Létrehozva: #34118

devotee

jah, Angiem, akkor ezek szerint bekattant a fb-m, mert erről a hsz-edről nem kaptam értesítést. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
na, de ha addig nem jön közbe semmi - pl. egy szombati ákos-jegy, ami jöjjönjöjjönjöjjönközbe!!! - akkor péntek, öt, randi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, ez nem Dave-slave-ség kérdése, szerintem. Dave a PM-nél még bizonytalan volt, persze hogy volt segítsége - ugyanakkor teszem hozzá szerintem a zeneírás az nem úgy van hogy valamit kitalál a maistro aztán az úgy be van betonozva, hanem a stúdióban még simán ki lehet igazítani akár egy elcsúszott rímet vagy egy hangot. Az Hourglass meg.. az annyira Dave. úristen, nagyon durván. de meg hát ezeken elmélázgatunk, aztán meg nem tudjuk úgysem. nem lehet lakmuszpapírral lemérni hogy egy dalba melyik munkatárs hány %-ot tett bele. ebbe nem látunk bele. ez menedzsment-ügy is. pl vannak ugye x dalszerző neve alatt futó dalok, amiket egyébként igazából y vagy z írt... ki tudja
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 12. - 21:27:00
Létrehozva: #34119

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 12. - 22:21:08) *

nekem is 2 jogász ismerősöm akik még levlezőn járnak jogra lassan 10 éve bekerültek a megyei rendőrségre a másik pedig a pénz és vámügyőrségre és elvileg csak eszerantó nyelvivzsgájuk van ha van az első diplomához de nem hiszem hogy meglenne nekik vagyis ha nincs nyelvvizsga akkor diploma sem engem is felhúz az ilyen hogy a kapcsolataik révén kerünek be ilyen senkik és tudatlaok...

edó pont olyan lökött vagy mint én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 12. - 21:28:07
Létrehozva: #34120

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 12. - 22:21:20) *
most épp mrtin candy says megy ill. hallagatom ..D

Szeressem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De nálam most The Chemical Brothers - Elektrobank szól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, de szeretem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1704 1705 1706 1707 1708 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
136 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (136 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: