![]() ![]() |
2010.05. 12. - 21:28:17
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó és a pezsgő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:28:33
Létrehozva:
|
|
|
Tudom hogy feldolgozás, azért másolat.... Félreértesz. Én a DM albumokra gondoltam. Tudom, hogy ez kényes kérdés a Dave slave-eknek, de most eszembe jutott. Nem vitának szántam, de a szöveg és zeneszerzésben nem volt segítsége Martinnak. Nem Dave-te akartam bántani, de nekem akkor sem tetszik, hogy rajta kívül más is jegyzi a számokat, aki nem DM tag. És ha már jegyzi is, akkor bizony abban elég nagy része lehetett. Mingegy, ez csak az én véleményem. nos ha ebből a perspektívából nézzük (és szőrszált akarunk hasogatni)... a zeneszerzésben a DM albumokon szintén van/volt segítsége Martinnak. ahogy én olvastam, ő csak a (nyers) demóját adja le a számoknak szöveggel együtt. de értem és megértem mit akarsz. ezzel nincs is probléma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha magamból indulok ki, akkor nekem tök jó, mert mindhárom szólót szeretem XDDDD tripla élvezet XD (sőt még a Client zenéje is bejött, amit sikerült anno szereznem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:29:29
Létrehozva:
|
|
|
jah, Angiem, akkor ezek szerint bekattant a fb-m, mert erről a hsz-edről nem kaptam értesítést. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) na, de ha addig nem jön közbe semmi - pl. egy szombati ákos-jegy, ami jöjjönjöjjönjöjjönközbe!!! - akkor péntek, öt, randi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem mindig kapok minden hsz-ről levelet (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) mind1, elolvastad és minden ok, 17:00 jövő héten pénteken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:30:41
Létrehozva:
|
|
|
nos ha ebből a perspektívából nézzük (és szőrszált akarunk hasogatni)... a zeneszerzésben a DM albumokon szintén van/volt segítsége Martinnak. ahogy én olvastam, ő csak a (nyers) demóját adja le a számoknak szöveggel együtt. de értem és megértem mit akarsz. ezzel nincs is probléma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha magamból indulok ki, akkor nekem tök jó, mert mindhárom szólót szeretem XDDDD tripla élvezet XD (sőt még a Client zenéje is bejött, amit sikerült anno szereznem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) nekem is bejönnek bár dave-et ritkán hallgatom mikor szóló martin & alan de alantől csak a seleted egyes remixet hallgatom martin a tuti nálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:31:11
Létrehozva:
|
|
|
Franc.. pedig van tuti kis szemüvegem, meg fehér kigombolható ingem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Miután elvégeztem az RTF-et oda megyek biztonsági őrnek xD jah, ott a felvételi pszichológia tesztjén ha kérdezik, hogy "kisfiúként lekardozta-e a virágok fejét" akkor NEM-mel válaszolj! XD (nem viccelek, tényleg volt ilyen kérdés egyik gyerekkori barátomnak - na meg apum is járt oda pár évet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:31:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixi, egy albumon rengetegen dolgoznak, még a Dm-nél is... biztosan láttad azokat a making-eket... hihetetlen milyen stáb áll mögöttük, úgyhogy egyáltalán nem kell meglepődni, ha más is dolgozik a zenén.. És ez másnál is így van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola.. nálad is csúszik a szövege a B&B again-nek, amit felnyomtál fb-re? |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:31:29
Létrehozva:
|
|
|
tök király milyen sokan vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:32:02
Létrehozva:
|
|
|
utálom a jogászokat mind 1 majom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ?P itt Szegeden az egyetemen se bírja a többség a jogászokat, mert felvágósak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 21:32:21 |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:33:05
Létrehozva:
|
|
|
nálam most loverman ment hanggal & képpel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt már végig hallgatom ill nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:33:18
Létrehozva:
|
|
|
nekem is bejönnek bár dave-et ritkán hallgatom mikor szóló martin & alan de alantől csak a seleted egyes remixet hallgatom martin a tuti nálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jan oda van Dave solokért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) esténként sír nekem.. csak nem meri lerombolni a róla kialakult őrült Gorette, és Alan fan varázsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye-ugye Jan? tudom, h imádod.. főleg Dave b oldalasokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:35:29
Létrehozva:
|
|
|
itt Szegeden az egyetemen se bírja a többség a jogászokat, mert felvágósak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jan oda van Dave solokért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) esténként sír nekem.. csak nem meri lerombolni a róla kialakult őrült Gorette, és Alan fan varázsát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye-ugye Jan? tudom, h imádod.. főleg Dave b oldalasokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 12. - 21:50:27 |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:35:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 lányok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) További kellemes dumcsit és Dave-t meg Martint az ágyatokba, hogy kigyulladjatok spontán öngyulladással (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Páááááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:36:27
Létrehozva:
|
|
|
huh, nagyon pörögtök...
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:36:50
Létrehozva:
|
|
|
Jóccak Ange... pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is hasonlókat!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:37:20
Létrehozva:
|
|
|
hát igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó sokan vagyunk ma este.. ezt már szeressem! MEgcsípett egy köcsög szúnyog, pont a vénámon... a rohadék.. biztosra ment.. még jó, h nem véreztem el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:37:56
Létrehozva:
|
|
|
jah, ott a felvételi pszichológia tesztjén ha kérdezik, hogy "kisfiúként lekardozta-e a virágok fejét" akkor NEM-mel válaszolj! XD (nem viccelek, tényleg volt ilyen kérdés egyik gyerekkori barátomnak - na meg apum is járt oda pár évet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Na hát ezen most beszartam xDxD |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:38:32
Létrehozva:
|
|
|
nos ha ebből a perspektívából nézzük (és szőrszált akarunk hasogatni)... a zeneszerzésben a DM albumokon szintén van/volt segítsége Martinnak. ahogy én olvastam, ő csak a (nyers) demóját adja le a számoknak szöveggel együtt. de értem és megértem mit akarsz. ezzel nincs is probléma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha magamból indulok ki, akkor nekem tök jó, mert mindhárom szólót szeretem XDDDD tripla élvezet XD (sőt még a Client zenéje is bejött, amit sikerült anno szereznem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Nem szőrszálat hasogatok, nem a stúdiózásról beszéltem. A demo Martin 100% Mart. A demo Dave, Dave+x+y. Csak ennyi. És igen, neked a jó tripla élvezet. Nekem már a rock-os nagyon nem jön be. |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:40:08
Létrehozva:
|
|
|
most kezdi martin a shake-et imádom mikor ő énekeli ez az utolsó száma a dvdéről (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezzel vége a los angeles-i szólóestéjének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan bársonyosan énekeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó sokan vagyunk ma este.. ezt már szeressem! MEgcsípett egy köcsög szúnyog, pont a vénámon... a rohadék.. biztosra ment.. még jó, h nem véreztem el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd egyszer niki elkap és megcsapol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:40:41
Létrehozva:
|
|
|
Trixi, egy albumon rengetegen dolgoznak, még a Dm-nél is... biztosan láttad azokat a making-eket... hihetetlen milyen stáb áll mögöttük, úgyhogy egyáltalán nem kell meglepődni, ha más is dolgozik a zenén.. És ez másnál is így van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.. nálad is csúszik a szövege a B&B again-nek, amit felnyomtál fb-re? Én nem erről beszéltem. Nem az album készítéséről. |
|
|
|
![]() ![]() |