![]() ![]() |
2010.05. 12. - 21:40:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixi, egy albumon rengetegen dolgoznak, még a Dm-nél is... biztosan láttad azokat a making-eket... hihetetlen milyen stáb áll mögöttük, úgyhogy egyáltalán nem kell meglepődni, ha más is dolgozik a zenén.. És ez másnál is így van.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.. nálad is csúszik a szövege a B&B again-nek, amit felnyomtál fb-re? jaja, csúszik picit, de nem vészesen. kiraktam az endlessről egy tök jó fan videot, horvátok csinálták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:42:40
Létrehozva:
|
|
|
Na én most megyek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóéjtpuszi mindenkinek!
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:44:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:44:09
Létrehozva:
|
|
|
tegnap este láttam, h. már 8kor fürcsiztél edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:45:14
Létrehozva:
|
|
|
Trixxi: akkor tessék pontosan fogalmazni, hehe XD mert mi Dave-slave-ek harapunk, ha nem XD
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:46:27
Létrehozva:
|
|
|
most kezdi martin a shake-et imádom mikor ő énekeli ez az utolsó száma a dvdéről (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ezzel vége a los angeles-i szólóestéjének (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olyan bársonyosan énekeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd egyszer niki elkap és megcsapol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Niki engem megcsapol? max az urát.. engem nem lehet megcsapolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erről eszembe jutott egy mondás.. nem az a lényeg milyen a hordó, hanem, h mekkora a csapja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:47:14
Létrehozva:
|
|
|
na lassan lépek zuhany & tete most búcsúzik éppen nálam martin-ka is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) puszika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó feküdjél le, mert nehogy másnapos legyél holnap öcsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:47:26
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:48:39
Létrehozva:
|
|
|
tegnap este láttam, h. már 8kor fürcsiztél edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huhhh.. idelátsz? Baszki, megint nem húztam be a függönyt a fürdőben.. pedig anyám szólt mikor elköltöztem, h ne feledd gyerek, belátnak az ablakon.. rendszeresen elfeljtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na lassan lépek zuhany & tete most búcsúzik éppen nálam martin-ka is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) puszika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó feküdjél le, mert nehogy másnapos legyél holnap öcsém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm iszom bébi... mindjárt megyek zuhanyozni ... aztán fekszem.. igenis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) puszka Jan.. jóccakát! |
|
|
|
2010.05. 12. - 21:49:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 21:57:48
Létrehozva:
|
|
|
majd egyszer niki elkap és megcsapol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehehe!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akkor cserélj pelust, drága! XDDD De hülye vagy, jaj!!!!!! Hehehe, de felnyerítettem! XDDD |
|
|
|
2010.05. 12. - 22:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Ja má mé nem értitek miről nyekegek. Engem az x, y bánt nem Dave, te kis harapós. Jó éjt Ange, meg Öcsi. Te is mész? Trixx: értem én, csak elég általánosságban fogalmaztál. én meg szőrszálat hasogattam kicsi baltámmal XD huh huh huh huh huh XD nah, de no para, megértelek téged is. (muhahahahahaha, akkor is én jártam jól XDDD) na jó, mára lelövöm magam XD pusz nektek! Niki: örülök, hogy tetszett a pelusos beszólásom XD (huh huh, elég gyenge volt, de ennyi tellett most XD) |
|
|
|
2010.05. 12. - 22:00:57
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: értem én, csak elég általánosságban fogalmaztál. én meg szőrszálat hasogattam kicsi baltámmal XD huh huh huh huh huh XD nah, de no para, megértelek téged is. (muhahahahahaha, akkor is én jártam jól XDDD) na jó, mára lelövöm magam XD pusz nektek! Niki: örülök, hogy tetszett a pelusos beszólásom XD (huh huh, elég gyenge volt, de ennyi tellett most XD) Naj jó, ezzel akarsz levenni a lábamról? Mert sikerült. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 12. - 22:00:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 22:01:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 12. - 22:03:27
Létrehozva:
|
|
|
Pelusfétisiszták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 12. - 22:05:07
Létrehozva:
|
|
|
Pelusfétisiszták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he. Családban marad. |
|
|
|
2010.05. 12. - 22:09:54
Létrehozva:
|
|
|
Holnap rizses lecsót főzök.. szeretitek?
|
|
|
|
2010.05. 12. - 22:11:21
Létrehozva:
|
|
|
Holnap rizses lecsót főzök.. szeretitek? jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a sima tojásos az igazi... úúúú anyukaaaaa, na fel is hívom, hogy azt kérek hétvégére, amikor is ismét másfél hónap után sikerül hazaevickélnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz lesz anyummal, csak kell majd azért tanulnom is |
|
|
|
2010.05. 12. - 22:12:59
Létrehozva:
|
|
|
Holnap rizses lecsót főzök.. szeretitek? IMÁDOM! IMÁDOM! IMÁDOM! A legnagyobb kedvencem a lecsó. Tudom hogy nem nagy szám, de akkor is. jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de a sima tojásos az igazi... úúúú anyukaaaaa, na fel is hívom, hogy azt kérek hétvégére, amikor is ismét másfél hónap után sikerül hazaevickélnem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz lesz anyummal, csak kell majd azért tanulnom is Én van mikor nem tudok választani, és tojásos rizsesen csinálom. Nyami. |
|
|
|
![]() ![]() |