![]() ![]() |
2010.05. 13. - 07:27:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ébresztő, kómásaim, én is bólogatóskutyában nyomom, bár a zuhany segített kicsit. jahj, Lacámtól kaptam professzionális fodrászkellék sampont meg balzsamot és olyan szuper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egész más mint bármi eddig. remélem tényleg műxik, elvileg ez majd jól megszünteti a hajam zsírosodását.
ugh, Usi, xarügy a tesicucc... megesik :S jah igen, Neora én sem reagáltam. jajj, hát ez elég gáz, sajnálom én is (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) azért ez nagyon durva, hogy ezt megtehetik. na, én tegnap végighaladtam a tanulnivalómon de valahogy úgy érzem, nem ragadt meg bennem mélyen, úgyhogy kb IQ-ból fogom megírni... na jó, most még átnézem azért szépen a vázlatot. szép napot a népnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 07:46:46
Létrehozva:
|
|
|
9:40re megyek vizsgázni, kérek szépen majd egy kis sereg girl-powert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 07:55:04
Létrehozva:
|
|
|
girl power! XD
|
|
|
|
2010.05. 13. - 08:12:05
Létrehozva:
|
|
|
én is kérek akkor girl powert, hogy most már a 11 alkalomra megadja a tesin az aláírást és hogy nordic walkingozhassak XD (olyan mintha síbotokkal túráznál a füvön XD) - ja és hogy ne legyen semmi gáz a szakdogás szerződésem leadása körül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 08:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Lola: GIRL POWER! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usikám, sajnálom a tesicuccod, de ne hari olyan jót mosolyogtam hogy csak most vetted észre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cukorborsó vagy! Imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, jó munkát neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én már ezerrel dolgozom, ordít az ACDC Hell's bell, és szedem össze a létszámot, de most iszok egy 3 az 1-bent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 08:16:48
Létrehozva:
|
|
|
én is kérek akkor girl powert, hogy most már a 11 alkalomra megadja a tesin az aláírást és hogy nordic walkingozhassak XD (olyan mintha síbotokkal túráznál a füvön XD) - ja és hogy ne legyen semmi gáz a szakdogás szerződésem leadása körül (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hajrá Usi!!!!! wow, a nordic walking nagyon menő manapság. nem próbáltam még. a szakdogához nektek még szerződés is kell???? wow. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekünk egy konzulensi nyilatkozat aztán slussz. sőt, most tovább könnyítették az adminisztrációt: nem kell indexezni. mindent elektronikusan felvezetnek a neptunba, azt annyi. majd az indexet a diplomával együtt látom viszont. király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na indulok, zéhá előtt lesz még egy órám, beülök laptoppal, hátha ad egy megajánlott jegyet, közben meg tanulok a gépről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 08:27:00
Létrehozva:
|
|
|
hajrá Usi!!!!! wow, a nordic walking nagyon menő manapság. nem próbáltam még. a szakdogához nektek még szerződés is kell???? wow. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekünk egy konzulensi nyilatkozat aztán slussz. sőt, most tovább könnyítették az adminisztrációt: nem kell indexezni. mindent elektronikusan felvezetnek a neptunba, azt annyi. majd az indexet a diplomával együtt látom viszont. király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na indulok, zéhá előtt lesz még egy órám, beülök laptoppal, hátha ad egy megajánlott jegyet, közben meg tanulok a gépről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy kamionnal Drága Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem délelőtt munka, aztán posta... fel kell adnom egy kis pénzt, meg Ang-nek is elküldöm a két dvd-t... aztán este 6-kor jönnek a fűtéskorszerüsítés miatt mérni valamit... fel kéne ébrendi.. elfogyott a kv-m, csak koffein-mentes van itthon.. szerintem az nem fog segíteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nektek megy az iwiw? két napja nem tudok belépni. Köszönöm a DVD-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantalak és neked is jó munkát!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 08:31:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sikeresen beértem, a járdán.... Csak fáj a térdem, meg a kezeim az eséstől. Reggel meg sem tudtam emelni a bicajt, Zolim hogyta le. Lolítának és Usinak GIRL POWER!!!!! Ezerrel!!!! Sokat olvastam a norcid walkingról, szerintem nagyon jó lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nálunk is lesz fűtéskorszerűsítés: egyedi mérőket szerelnek fel. Ez nekik a korszerűsítés????? Ráadásul a mérés módszerével sem értek egyet, ugyanis a mérőben lévő folyadék, nyáron is párolog, ha napsütés éri, akkor több fogyasztást mutat. Jó mi? |
|
|
|
2010.05. 13. - 08:56:27
Létrehozva:
|
|
|
Uhhh.. Baing.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi.. mintha magam hallanám.. akkor most, h fogsz pótórázni?
Szasz Brigi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 10:42:26
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
na csak ebédelni ugrottam haza. HÁH! HOLNAP MEGYEK ANGIE-VEL MEG SORIVAL METALLICÁRA!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nap eddigi legjobb híre! XD Edó: jaj hát összedobtam vmi cuccot amiben tudtam kondizni XD cuki srácok emelgették a súlyt és izzadtak közben XD (csak az volt vicces mikor nézegették magukat a tükörben meg pózolgattak XD) kaja után rohanok még papírokat intézni. jah, az a szemét nő nem adta meg 11-re a aláírást, jövő héten mehetek még egyszer :S na és most üvölt: Metallica - 2x4!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 11:15:46
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd pontosítsuk minél hamarabb a holnapot hogy mint meg hogy lesz, oks?
meg akkor alhatnék esetleg nálad? mert akkor már nincs vonatom vissza Szegedre, otthon meg nem hiszem hogy tudni fognak arról, hogy fölmegyek Pestre XD |
|
|
|
2010.05. 13. - 12:51:53
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tanulnom is kellene de semmi kedvem hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ahogy délelőtt ettem kiesett a bal alsó hátsó fogamból a tömésem egyik fele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jövő héten mehetek fogorvoshoz is:D jó fogorvos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 13:11:03
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tanulnom is kellene de semmi kedvem hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ahogy délelőtt ettem kiesett a bal alsó hátsó fogamból a tömésem egyik fele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jövő héten mehetek fogorvoshoz is:D jó fogorvos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Már tegnap sem volt kedved tanulni, így ma muszáj lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh szegény fogad! Jó a fogorvos? Na ez nekem furcsa. Én nagyon félek tőle. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 13:22:16
Létrehozva:
|
|
|
Edótól már hallottam, de azért utána néztem és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/kikapcs...ert_budapesten_ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Angie: majd pontosítsuk minél hamarabb a holnapot hogy mint meg hogy lesz, oks? meg akkor alhatnék esetleg nálad? mert akkor már nincs vonatom vissza Szegedre, otthon meg nem hiszem hogy tudni fognak arról, hogy fölmegyek Pestre XD Persze, alhatsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha!!!!!!!!! Placebo koncert, fel sem fogtam még!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 13. - 13:33:54
Létrehozva:
|
|
|
na hali
jó lett a zéhám, de el ne mondjátok senkinek, mert iszonyúan meglincselnek a csoporttársaim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenki úgy jött ki hogy ez mekkora nehéz volt és hogy ez bukta. na ezek után kussban maradtam, mert nekem meg tök jól ment. mindenre válaszoltam, és kb sztem pár pontot fogok veszíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyszer olvastam el az anyagot XD gratu Usi! honnan lett jegyed? hjajj, én most Mirellán aggódok hogy sikerül-e jegyet szereznie nekem a szegedi ákosra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 14:00:46
Létrehozva:
|
|
|
na hali jó lett a zéhám, de el ne mondjátok senkinek, mert iszonyúan meglincselnek a csoporttársaim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenki úgy jött ki hogy ez mekkora nehéz volt és hogy ez bukta. na ezek után kussban maradtam, mert nekem meg tök jól ment. mindenre válaszoltam, és kb sztem pár pontot fogok veszíteni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nájsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyszer olvastam el az anyagot XD gratu Usi! honnan lett jegyed? hjajj, én most Mirellán aggódok hogy sikerül-e jegyet szereznie nekem a szegedi ákosra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratula, akkor hatott a girl power (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tőlem van jegye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 14:07:51
Létrehozva:
|
|
|
Edótól már hallottam, de azért utána néztem és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/kikapcs...ert_budapesten_ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Persze, alhatsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Muhaha!!!!!!!!! Placebo koncert, fel sem fogtam még!!!!!!!!!!!! WÁWÁWÁWÁWÁWWÁWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!! ANNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! MEGYÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGYÜNK!!!!!!!!! ELSŐ SOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ha már Mode-nál összejött, itt is bevonzzuk, mert a VONZÁS TÖRVÉNYE MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! avagy ahogy Dave mondaná: NOTHING'S IMPOSSIBLE!!!!!!!!!!!!!) jajjjj annyira örültem, mikor Edó felhívott ezzel!!!!!!!!!!!!!!!! (pont az ügyintézés után voltam! - persze a szakdogás papírral voltak gondok, mert miért is menne minden simán?!?!?! - mint kiderült, nem up-to-date nyomtatványt töltöttem le arról a sz*ros honlapról, mert hogy azóta kicseréltek egy szót ("major") kettő másikra ("BA Thesis") a fejlécben. A nő mondta hogy húzzam át és írjam fölé aztán a bizottság vagy elfogadja, vagy nem... Anyjukat! na mindegy, meglátjuk. ha nem jó, akkor megkötöm még egyszer. de drukkoljunk hogy jó legyen, mert már nincs idő a héten újracsinálni az egészet) SZÓVAL HOLNAP METALLICA, SZEPTEMBER 15-ÉN MEG PLACEBO!!!!!!!!!!! basszus, nem hiszem el! emlékeztek itt is hisztiztem, hogy de mennék Metallicára, erre reggel írt Angie sms-t mikor mentem tesire, hogy ismerőse nem tud jönni, és hogy kell-e a jegy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kb. 2 percet se gondolkodtam rajta, hogy igen és már hívtam is fel a kis Angyalunkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJJ DE ÖRÜLÖK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És Edónak ez a Placis híre!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! teljesen kész vagyok!!!! Angie: köszi hogy ott alhatok! ma meglátom hogy haladok a holnapi vizsgára felkészüléssel - ha szarul (ami ennyi hír után nem lenne csoda), akkor nem megyek be csak jövő szerdán megyek belőle. Mert mivel holnap megyek Metallicára, el kell kezdenem az egyik beadandóm izibe. Huh, át kell szerveznem pár dolgot. Szóval ha nem megyek be holnap vizsgára, akkor tudok hamarabb is felmenni Pestre, ha gondolod. |
|
|
|
2010.05. 13. - 15:06:26
Létrehozva:
|
|
|
Pont nekem is az ugrott be, hogy itt hisztiztél a Placebo miatt erre tessék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És dettó ez volt a Metallica koncival is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ezt majd Attilának köszönd, aki nem tud jönni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Huh, hát tudod én fél 5-ig dolgozom, szóval nekem a negyed 6 tökéletes! Nem kell rohanni... de esőkabit hozz! Mert nekem csak egy van. |
|
|
|
2010.05. 13. - 15:11:51
Létrehozva:
|
|
|
tök jó lesz nektek, pipik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vuhúú, csókoltatom egyik tanáromat, olyan jófej volt. szorgalmik alapján adott jegyet, amit hetente kellett volna küldeni. én elküldtem mindet egybe tegnap éjfélkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és megadta a megajánlott négyest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mondjuk jártam órára, meg hozzászóltam az órához is. jajjjjj de jó, ennek most nagyon örülök. minusz egy vizsga. |
|
|
|
2010.05. 13. - 15:16:15
Létrehozva:
|
|
|
Wednesday
September 15th 2010 Budapest Sports Arena Hungary Muhaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jegyárak: 102, 120 szektorok: 19,900 Ft.- 101, 103-106, 110-112, 116-119, 121, 220-226 szektorok: 15,900 Ft.- Állóhely: 14,900 Ft.- 107-109, 113-115, 217-219 szektorok: 9,900 Ft.- |
|
|
|
![]() ![]() |