![]() ![]() |
2009.12. 06. - 15:28:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát én még csak most tettem be a sütőbe a rakott krumplit , mert közben megtaláltam ... illetve megtalált ő magának... szóval itt ült az ablakom előtt az a kis tacsi, aki miatt már napok óta nem alszom.. mert ahányszot összefutottam vele, vagy a benga kutyám volt velem, azzal meg nem lehet menteni, vagy épp rohantam, vagy nem volt már a menhelyen senki.. szóval most elkaptam a kis szerencsétlent, és gyorsan ki is vittem.. már melegben van a kis szaros.. édes pofa, ahogy felemeltem, kaptam is egy hatalmas csókot tőle. Úgyhogy az ebédből uzsi lett!!!
Én is szeretem a párizsias csirke mellet, csak az a bajom vele, hogy mindig túl olajosnak érzem. úgyhogy ki is fogok fejleszteni valamit, hogyan lehetne sütőben megcsinálni.. na majd figyeljetek csak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 15:41:47
Létrehozva:
|
|
|
CSajok, hogy a francba lehetek ennyire kész az I Am You-tól? Egyszerűen magával ragad, és csak visz visz .... soha nem unnám meg hallgatni, nem értem miért szeretik olyan kevesen, és miért nem játszották! Fantasztikus..... egy csoda számomra!
|
|
|
|
2009.12. 06. - 16:20:53
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: sikerült leszedni a képeket amiket feltöltöttem? ( http://rapidshare.de/files/48789394/dm.rar.html ) - már pár oldallal hamarabb asszem Mode leírta hogy hogyan lehet letölteni innen. Nah egyébként sziasztok! Tök jó volt a tegnap. Egész délután+este SÖRÖZTÜNK! XD ha már a sörről volt szó. nekem az a kedvenc piám, legalábbis én nagy sörös vagyok. a bort utálom, csak VBK-ként iszom meg. A másik kedvenc pia az a gintonic, a Bailys (így kell leírni?), amit sajna nagyon ritkán tudok inni az ára miatt, és a Jégermaister. Én kellemesen becsiccsentettem tegnap (amúgy sem tudok annyit inni, hogy ne emlékeznék dolgokra - és nem is szeretek olyan sokat inni - na meg ha úgy van, a rengeteg tánccal kitáncolom magamból a piát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Nem is tudom, olyan 4-5 sör azért lecsúszott tegnap, nem emlékszem pontosan, mert Bence fizette őket. Na hát szóval jó volt a tegnap nagyon. Este alig sikerült elválni a nyugatiban... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie: a vididet nem soká megnézem! össze tudnád csomizni az Antonos képeket amiket találtál és át tudnád tolni msn-en? Niki: szegénykém!!!! remélem mégis el tudsz majd jönni!!!! Macsus: jaj a headbangelés nekem is megy bulikban, ha olyan a parti. másnap meg le van merevedve a nyakam rendesen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként én is nagyon jól tudom érezni magam egy bulin pia nélkül is! Jaj szegénykém, akkor a busz nem a barátod! én szerencsére elég biztos lábbal állok általában, de nekem is volt már olyan, hogy majdnem elzúgtam vagy majdnem lecsúsztam a székről. XD Jók a gifek! egyébként amelyikeknek D betű van a sarkában, azt a Hidden Houses fórum adminja, Danka csinálta - ezt csak úgy mellékes infóként megjegyeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Macsus, mindenképp gyere pecsába!!!!! Te is olyan partiállat vagy gondolom, mint Edóka meg én! XDDD muszáj egy nagyot bulizni!!!! Egyébként csak azt nem szeretem a pecsában, hogy rohadt drága lett a jegy meg a piák. szóval érdemes mindenkinek előtte alapozni valahol, ha inni szeretne. bent mi már csak sörözni szoktunk, de hát ezt mindenki el tudja dönteni a maga pénztárcája szerint. Niki: Dave lánya iwiwen? akkor az tutkó kamu profil. Egyébként nekem myspace-en ismerősöm Dave egyik öccse, Phil, meg Dave Jack fia... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És ők tényleg ők. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Örülök,h jól sikerült a randid!!!:) Hát a busz nem a barátom,de néha más se:D Volt,h kiszakadt a félfenekemen a gatya a fősulin,az se volt semmi:D Na,de mind1,vannak sztorik,már azt a nevet adtam magamnak,h Ms. Bean:D Ja,én nem tudtam,h azok az ő gifjei,én csak photobucketen találtam egy csajszi mappájában,aztán gondoltam,megmutatom nektek:D Hát én partykon végig táncolni szoktam,konci utáni afteren is végig nyomtam,még pár percre sem ültem le:D Igen,a Baileys (ha így kell írni) is fincsi!! Ja,én is megtaláltam Dave fiát meg tesóját,csak nem mertem őket bejelölni:D |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:21:46
Létrehozva:
|
|
|
CSajok, hogy a francba lehetek ennyire kész az I Am You-tól? Egyszerűen magával ragad, és csak visz visz .... soha nem unnám meg hallgatni, nem értem miért szeretik olyan kevesen, és miért nem játszották! Fantasztikus..... egy csoda számomra! Edóka én szeretem az I Am You-t.Szerintem is nagyon szép. Gratula a kutyamentéshez.Szép volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi te ma nem mész vissza Szegedre? Szia Macsus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:29:35
Létrehozva:
|
|
|
Ja,nem is mondtam lányok,h ma megyek Olaszo.ba,anyukámhoz,aminek már eleve örülök nagyon,de vmelyik nap mondta,h egyik tanítványa volt DM koncin,asszem Bolognában.Aztán tegnap mondta anyukám,h majd ad vmilyen képet Dave-ről!! Ennek már eleve bazira örültem,erre ma hív hugim,és kérdezi,h na mi szól a háttérben? Én meg felismertem a Halo hangjait,és csodálkoztam,kérdeztem,h hol vagy? Kiderült,h tudjátok,még mikor voltam szülinapi bulin,apukám feleségének,a tesójának az élettársa szereti a DMet,és ott volt 3 dvd! Na és átmásolta nekem,és most odaadta!!! Szóval éppen azt nézték apukámék! Na aztán apukám elhozta nekem a dvdket!! De egy ott marad,mert hugim most jött rá,h tök jó a DM:D,szóval nálam van a 101,meg a PTA,ott meg az Exciter-ONIP! Szóval,én már szólni sem tudok!!!:DDD
|
|
|
|
2009.12. 06. - 16:31:55
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Macsus!
Az én indián nevem valszeg rohadt kéz lenne... mindig minden műszaki cuccot elrontok, ilyen a sugárzásom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, és mondja már meg nekem valaki, milyen fülhallgatót vegyek az mp3-amhoz... múlt héten hozta ezt is apukám, és nem az első, mind max egy hónapot birt nálam, pedig esk.. hogy vigyázok rájuk. Már megint csak az egyik fele szól. Hát kivagyok tőle teljesen, földhöz tudnám csapni ilyenkor idegből. LEhet nekem ilyen igazi nagy kéne.. mondjuk ezüst szinűben, annak csak nem teszem tönkre a bemenetét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:34:16
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: én is kedvelm az I am you-t. amúgy nem szoktam magamtól csak ritkán hallgatni, ce ha felcsendül a lejátszóban, akkor többször meghallgatom, mert ez is olyan sunyi szám, mint mondjuk az Insight, hogy nem kérkedik magával, hanem hátulról támad és a fejedbe mászik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vica: nem, majd csak holnap. a beadandók miatt, mert ma éjfélig lehet leadni. elég szarul állok. még kell kb. 1 oldal az elsőhöz, aztán a másodikhoz meg kell néznem egy filmet, anyagot gyűjteni és 8 oldalban összefoglalni. kezdek fosni. na mindegy. igyekszem megoldani. Edóka: szerintem fülhallgatnál ne sajnáld a drágábbra a pénzt - vmi márkásra, mint pl. a Panasonic - az nekem nagyon jól szólt míg fenn nem felejtettem egyszer véletlenül vonaton. azt sajnáltam. MAcsus: király! és meddig leszel kinn? |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:38:45
Létrehozva:
|
|
|
Jujjj.. Usi.. húzzál bele, rendesen! Na igen.. az Insight is pont ilyen.. sutyiban támadós (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem azt is!!!
Macsus, mit tanit anyukád kint? Edóka: szerintem fülhallgatnál ne sajnáld a drágábbra a pénzt - vmi márkásra, mint pl. a Panasonic - az nekem nagyon jól szólt míg fenn nem felejtettem egyszer véletlenül vonaton. azt sajnáltam. Rendben, majd jövő héten veszek egy normálisat... Mondjuk amennyit ráköltöttem már, lehet két normális is kijött volna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Látjátok.. nem mindig jön össze a válasz opció... nem értem miért nem sikerál néha, pedig mindig ugyan azt csinálom.... |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:53:37
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Már Pesten vagyok csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocs, h csak úgy eltűntem. Igen, Edóka ma jó napom van. Éppen kezdem csinálni a sulis dolgokat. Usi, elhoztam az Antonos képeket, mindjárt átnyomatom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 16:55:24
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Macsus! Az én indián nevem valszeg rohadt kéz lenne... mindig minden műszaki cuccot elrontok, ilyen a sugárzásom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, és mondja már meg nekem valaki, milyen fülhallgatót vegyek az mp3-amhoz... múlt héten hozta ezt is apukám, és nem az első, mind max egy hónapot birt nálam, pedig esk.. hogy vigyázok rájuk. Már megint csak az egyik fele szól. Hát kivagyok tőle teljesen, földhöz tudnám csapni ilyenkor idegből. LEhet nekem ilyen igazi nagy kéne.. mondjuk ezüst szinűben, annak csak nem teszem tönkre a bemenetét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nekem is probléma! Aztán vettem egy másik fülest,de az is ugyanolyan félfüllel szól!:( Anyukám angolt tanít,nekem meg még nyelvvizsgám sincs,elég ciki:( dec.17.én jövünk vissza!! De van kint laptop meg net,szóval majd néha bejelentkezem ide hozzátok!:) |
|
|
|
2009.12. 06. - 17:11:09
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: érezd jól magad!!! egyébként meg gondolom előbb-utóbb úgyis kell nyelvvizsgáznod ha diplomát is akarsz... :S
Angie: köszi! na már mindjárt 8 oldal (forrásokkal együtt - szarom le!) Edóka: nekem titkos kedvencem az Insight. uhh egyszer Caprival akkorát buliztunk rá pecsában!!! Még tökre a buli eleje volt és alig voltunk a nagyteremben meg a fények se voltak túl erősek és körözve énekeltük egymásnak meg táncoltunk. marha jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 17:20:46
Létrehozva:
|
|
|
Edóka:"rohadt kéz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nos ami a fülhallgatókat illeti egy időben én is amortizáltam őket rendesen.Régebbi melóhelyemen mikor hallgattam zenét csak hogy jobban menjen a munka és megláttam a főnököt bejönni gyorsan el kellett rakjam a hallgatót és ezért folyton oda csuktam a vezetéket a varrógép asztal fiókjának szélével mert előfordult,hogy nem sikerült elég gyorsan cselekednem.Aztán meg sirt a szám a férjemnek,hogy már megint elcsesztem a hallgatómat.Ő pedig elnézően megszerelte nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami most van az is bibis kissé.Néha meg kell piszkálnom a végét,hogy működjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nagyon szeretem mert jól szól. Macsus:tök jó,hogy mész Olaszba. Angie látom szerencsésen megérkeztél. Usi:akkor még van min dolgoznod ami a beadandókat illeti. Pár DM-es DVD-t én is kaptam a héten Adriszkától.Azokat néztük csütörtök óta előszeretettel a Petrával. |
|
|
|
2009.12. 06. - 17:25:08
Létrehozva:
|
|
|
Mennem kell csajszik! Sziasztok! DM legyen veletek!!
|
|
|
|
2009.12. 06. - 17:30:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 06. - 17:38:34
Létrehozva:
|
|
|
Mennem kell csajszik! Sziasztok! DM legyen veletek!! Jó utat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka:"rohadt kéz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos ami a fülhallgatókat illeti egy időben én is amortizáltam őket rendesen.Régebbi melóhelyemen mikor hallgattam zenét csak hogy jobban menjen a munka és megláttam a főnököt bejönni gyorsan el kellett rakjam a hallgatót és ezért folyton oda csuktam a vezetéket a varrógép asztal fiókjának szélével mert előfordult,hogy nem sikerült elég gyorsan cselekednem.Aztán meg sirt a szám a férjemnek,hogy már megint elcsesztem a hallgatómat.Ő pedig elnézően megszerelte nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami most van az is bibis kissé.Néha meg kell piszkálnom a végét,hogy működjön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De nagyon szeretem mert jól szól. Macsus:tök jó,hogy mész Olaszba. Angie látom szerencsésen megérkeztél. Usi:akkor még van min dolgoznod ami a beadandókat illeti. Pár DM-es DVD-t én is kaptam a héten Adriszkától.Azokat néztük csütörtök óta előszeretettel a Petrával. Igen, szerencsésen meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig volt forgalom és zsaruk sem voltak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez már nálam jó pont! Itt benn a városban volt egy kis torlódás a Stadionoknál, de cikáztam, mint a villám és megoldottam a helyzetet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 17:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Angie a cikázó villám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy.
|
|
|
|
2009.12. 06. - 17:47:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie a cikázó villám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy. Kezdem megszokni a Pesti forgalmat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak nagyon oda kell figyelni és akkor nincs gond! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 17:54:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie egyébként még tegnap este jutott az eszembe,hogy ugye beszéltük mennyire örülnél ha Dave lenne a mikulásod és bemászna az ablakodon.(tényleg bemászott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Szóval akkor nem árt ha vigyázol mert ha rossz kislány voltál Dave mikulás a térdére fektet és elfenekel egy virgáccsal.Ellenben ha jó kislány voltál esetleg megengedi,hogy kicsit játszadozz vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (anaconda szelidités...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2009.12. 06. - 18:06:16
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg.. én nem kaptam mikire senkitől semmit.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lehet anyámék úgy gondolják, hogy már nem vagyok gyerek.. vagy csak szimplán elfelejtették.... pedig előbb voltak itt, mert meghozták a műfám, meg a diszeket.. na akkor mégis kaptam valamit, csak nem a csimmámba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira állat lett a rakott krumplim,,,, hogy csak na.. csak megint majdnem odaégettem, ez a sütő hiper gyors, nagyon résen kell lenni!
Usi.. igy haladsz? Azt hittem, hogy azt se tudod, hova kapj, erre már kész is vagy mindjárt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. én mindig azt mondom, hogy megyek mint szél a pusztán!... vagy úgy megyek, mint Fittipaldi.. persze lehet nem is igy irják. Nekem a pesti forgalommal nincs bajom, csak az oda vezető úttal. Nem tudom, mindig van egy kis parám a pályán, meg a 100-ason is... ha már bent vagyok a városban, semmi gondom.. Macsus, jó utat.. jajj.. de jó neked, én is mennék valamerre, elegem van most a melóból, és még csak most jön a java (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus... kérdezd már meg hogy lehet megbütykölni a fülhallgatóm. Még szétszedni sem tudom, nem megy.. de ha szétszedem mit csináljak vele? Kéne férfi a házhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .... emiatt is .... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valiccsal mindig azt mondjuk, egy dologra kell a pasi.. fúrni tudjon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két féle képpen... azóta Valicsom megtanult fúrni.. falat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de most érzem hiányát, hogy szerelni kéne a fülhallgatót, a többit megoldom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 18:07:12
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: jó utat!
Angie: áhhhh a stadionoknál???? holnap megint sasolni fogom őket a vonatablakból és mondhatom, hogy "már csak 36 nap!".... XD Gyerekek, kezdem egészen megkedvelni ezt a Nitzer Ebbet! (Ebbhead albumot hallgatom) - egy kedvencem már van: I give to you Jah sikerült elküldeni az első bedandót. most egy cigi, azátn nézem a filmet ami a másikhoz kell és írom azt is. (a végén még elfenekel engem is Santa Dave... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |