2400 Oldal V  « < 1710 1711 1712 1713 1714 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.05. 13. - 18:39:50
Létrehozva: #34221

devotee

Ja már látom!
Na, nem drágák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 18:40:47
Létrehozva: #34222

devotee

hát nincs, Angie XD ezek a hivatalos oldalukról vannak (amit a Cosmos cikkben is linkeltek)
örülök, hogy tetszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asszem amúgy az utcsó adag a Battle for the sun hivatalos klipjéből vannak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 18:42:28
Létrehozva: #34223

devotee

Nagyon bírom Ozzy-t. A fenti linken még jól is nézett ki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most már szegény szét van csúszva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 18:44:43
Létrehozva: #34224

devotee

Niki: GYERE TE IS VELÜNK PLACIRA!!!! MEGROHAMOZZUK AZ ELSŐ SORT!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja, egész jó árak vannak. és nincs kiemelt álló csak sima. az meg 15 rugó körül van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szerintem már most lehet jegyeket venni, de egyelőre össze kell kaparnom rá a pénzt - így is részletekben fogom fizetni a Metallica jegy árát Angie-nek.
Nem tudom mikor lenne érdemes megvenni a Placira a jegyet (szerintem max. 1-másfél hónapon belül).

jantar: én Ozzynak a "Down to earth" szóló albumát szeretem (asszem ez a címe) - régen sokat-sokat hallgattam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy meg DM előtt sokáig mindenféle rockzenét hallgattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bár inkább külföldieket - magyarok közül nem sok fogott meg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 13. - 18:45:13
Létrehozva: #34225

devotee

Hát, én nem ismerem se a Placebo-t, sem Ozzy-t, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Számomra 2 zenei Isten van, Őket szeretem, imádom, mások valahogy nem jönnek be... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 18:53:39
Létrehozva: #34226

devotee

Usi: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök király ezt nem is gondoltam volna, h. dm előtt sok rockot hallgatál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is mindenfélt hallgattam és hallagatok, de mindig visszahúz a szívem hozzájuk, de legfőbben martin-ka zenei világához dalaihoz azok a dalok mintha nekem rólam szólnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most az esős idő miatt nagyon sokat hallagtom a Doors-t is Riders on the storm <- Jim Morrison is elég jó énekes volt. Seretem még a Beatles-t olyan idióták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem Johnny Cash-t is, Jimi Hendrix-et is és az egyik mai kedvencem a Vonbondies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd nézzétek meg.

http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI <-- nagyon jó az elején a zápor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 18:56:25
Létrehozva: #34227

devotee

Mode: pedig nagyon sok jó zene van még a DM mellett. Érdemes körbenézni a világban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jantarr: igen, általános 7. osztályától kezdtem rockot hallgatni először a HIM-mel, aztán mentem szép lassan a keményebb zenék felé. Nagyon sok együttest hallgattam, bár nem mindegyiknek ismertem olyan mélyrehatóan a munkásságát, mint mondjuk a HIM-nek, a DM-nek, a NIN-nek vagy a Cure-nak vagy a Placebo-nak. Itt van pár együttes, akiknek nagyon szerettem/szeretem a zenéjét:
Akos, Recoil, Nine Inch Nails, Alice Cooper, NEO, Muse, Hiperkarma, Rammstein, Scissor Sisters, Sisters Of Mercy, Hanz Zimmer's movie soundtracks, Vivaldi, Beethoven, Mozart, Soft Cell, Cradle Of Filth, Children Of Bodom, Guns 'N' Roses, Junkies, Tankcsapda, Marilyn Manson, The Birthday Massacre, Evanescence, Yonderboi, 4lyn, Apocalyptica, Dead Can Dance, Falco, HIM, KoRn, Lacuna Coil, Linkin Park, Misztral, Nightwish, Oomph!, And One, Paradise Lost, Scorpions, The Gathering, Tori Amos, Within Temptation, Clan Of Xymox, Ladytron, Client, Conjure One, ATB, DeVision, The Crüxshadows, Sting, Lamb, Massive Attack, Portishead, Watch My Dying, Enigma, David Bowie
(ez persze messze nem a teljes lista és nem is mind rock, amint látjátok elég vegyes)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 13. - 18:56:48
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 18:57:47
Létrehozva: #34228

devotee

Mode remélem jobban vagy már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,
Anno mikor a 90es évek végén voltam középsulis akkor éppen kerestem a zenei ízlés terén az utamat. Apum és anyum egy csomó dologban segítettek. Mutatták szerintük mi a jó zene. És tényleg igazuk lett. Anyum nagy DMes a mai napig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére a disco zene soha nem hatott rám. Bár volt alteros korszakom is (Lovasiék <-jó kis feszivál zenekar:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kispál és a borz, Alvin és a mókusok. Ilyenre is jártunk anno. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 13. - 18:58:40
Létrehozva: #34229

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 18:56:25) *
Mode: pedig nagyon sok jó zene van még a DM mellett. Érdemes körbenézni a világban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jantarr: igen, általános 7. osztályától kezdtem rockot hallgatni először a HIM-mel, aztán mentem szép lassan a keményebb zenék felé. Nagyon sok együttest hallgattam, bár nem mindegyiknek ismertem olyan mélyrehatóan a munkásságát, mint mondjuk a HIM-nek, a DM-nek, a NIN-nek vagy a Cure-nak vagy a Placebo-nak. Itt van pár együttes, akiknek nagyon szerettem/szeretem a zenéjét:
Akos, Recoil, Nine Inch Nails, Alice Cooper, NEO, Muse, Hiperkarma, Rammstein, Scissor Sisters, Sisters Of Mercy, Hanz Zimmer's movie soundtracks, Vivaldi, Beethoven, Mozart, Soft Cell, Cradle Of Filth, Children Of Bodom, Guns 'N' Roses, Junkies, Tankcsapda, Marilyn Manson, The Birthday Massacre, Evanescence, Yonderboi, 4lyn, Apocalyptica, Dead Can Dance, Falco, HIM, KoRn, Lacuna Coil, Linkin Park, Misztral, Nightwish, Oomph!, And One, Paradise Lost, Scorpions, The Gathering, Tori Amos, Within Temptation, Clan Of Xymox, Ladytron, Client, Conjure One, ATB, DeVision, The Crüxshadows, Sting, Lamb, Massive Attack, Portishead, Watch My Dying, Enigma, David Bowie
(ez persze messze nem a teljes lista és nem is mind rock, amint látjátok elég vegyes)

Mást is hallgatok, csak van kettő fix kedvenc, akik mindig szólnak. A szóló a mode-on belül más, az a mode-hoz tartozik nekem. De a fix kettőn kívül csak olyan van, akinek tetszenek a számai
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 18:59:05
Létrehozva: #34230

devotee

Usi a Nightwish nekem is tetszik. Neked melyik énekesnő tetszik? Nekem Anette Olson (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 13. - 19:00:04
Létrehozva: #34231

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 13. - 19:53:39) *
Usi: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök király ezt nem is gondoltam volna, h. dm előtt sok rockot hallgatál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is mindenfélt hallgattam és hallagatok, de mindig visszahúz a szívem hozzájuk, de legfőbben martin-ka zenei világához dalaihoz azok a dalok mintha nekem rólam szólnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most az esős idő miatt nagyon sokat hallagtom a Doors-t is Riders on the storm <- Jim Morrison is elég jó énekes volt. Seretem még a Beatles-t olyan idióták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szeretem Johnny Cash-t is, Jimi Hendrix-et is és az egyik mai kedvencem a Vonbondies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd nézzétek meg.

http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI <-- nagyon jó az elején a zápor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon szeretem a Beatles-t Jantar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 13. - 19:00:11
Létrehozva: #34232

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 13. - 18:57:47) *
Mode remélem jobban vagy már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,
Anno mikor a 90es évek végén voltam középsulis akkor éppen kerestem a zenei ízlés terén az utamat. Apum és anyum egy csomó dologban segítettek. Mutatták szerintük mi a jó zene. És tényleg igazuk lett. Anyum nagy DMes a mai napig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére a disco zene soha nem hatott rám. Bár volt alteros korszakom is (Lovasiék <-jó kis feszivál zenekar:) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kispál és a borz, Alvin és a mókusok. Ilyenre is jártunk anno. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi, most jobban érzem magam (erről is Alan félmeztelen képe tehet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 19:00:58
Létrehozva: #34233

devotee

Fesztiválzene Kispál és a borz , Kiscsillag, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a Quimby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lovasi tényleg jól tolja nagyon bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó fej srác. Sokszor beszélgettünk vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 13. - 19:02:06
Létrehozva: #34234

devotee

Ma letöltöttem Angyalkának a 2012-t, s mivel még én sem láttam (pedig Emmerich filmjeit szeretem) most gyorsan meg is nézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Páááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 19:02:53
Létrehozva: #34235

devotee

Beatles, Illés tagok örök gyerekek maradnak a számomra. A zenei anyaguk mai is friss és hatásos és tök jó. Beatles A hardday"s night a Paul nagyapja beszarás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedvenc filmem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 19:03:44
Létrehozva: #34236

devotee

Mode: az jó, ha mást is hallgatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem az az egészséges. XD
az nem baj, ha van fix kedvenc. nekem is van 4-5 fix kedvenc (DM, Placebo, NIN, Cure, Bonanza) és ezek után jön a többi, amiknél nem tudom A-Z-ig a diszkográfiákat (na jó a Cure-nál sem tudom XD). de ezeket hallgatom viszonylag a legtöbbet.
nekem is vannak olyanok, akik közül csak pár számot vagy 1-1 albumot kedvelek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 19:07:16
Létrehozva: #34237

devotee

Amúgy mit szóltok Lovasi Kossuth -díjához? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.05. 13. - 20:02:06) *
Ma letöltöttem Angyalkának a 2012-t, s mivel még én sem láttam (pedig Emmerich filmjeit szeretem) most gyorsan meg is nézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Páááááááááááááááááááá

Angi Edó Martint küldte neked postán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

basszusgitár & dob a legjobb egyegyüttesbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin kis gitár virtuóz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

grat a zhádhoz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 19:09:02
Létrehozva: #34238

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.05. 13. - 20:00:58) *
Fesztiválzene Kispál és a borz , Kiscsillag, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a Quimby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lovasi tényleg jól tolja nagyon bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó fej srác. Sokszor beszélgettünk vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kispállal próbálkoztam párszor - egy-két számuk bejött, de még nem volt időm elmélyedni a zenéjükben - Kiscsillagot nem igazán ismerem, de tudom hogy Lovasiék csinálják/csinálták. Szegeden is sokan szeretik őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Quimby az jó zene, bár őket sem ismerem olyan mélyen, de van pár számuk, ami nagyon bejön. A Kowalsky meg a Vegával is így vagyok. Ez a kettő nekem nagyon összemosódik a hasonló hangzás és dalszövegvilág miatt. Jó kis zene, csak első lakótársam megakasztott a mélyebb megismerésükben, mert én balga odaadtam neki az albumokat és volt hogy napokig 4-5 számot hallgatott folyamatosan, így azokat kicsit megutáltam XD
De amúgy nagy kedvenc nálam a Most múlik pontosan, az Autó egy szerpentinen meg a Fekete Lamúr. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, "bocs hogy van a halál..." XDDDD

jantar: Lola zh-zott ma sikeresen, nem Angie XD ő már dolgozik XD
nem nagyon tudtam Lovasi Kossuth-díjáról, de gondolom megérdemelte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira nem vágom őket. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.05. 13. - 19:09:20
Létrehozva: #34239

devotee

usi tényleg így vagyok én is pár fix kedvencem van és vannak kitekintő együttesek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez tényleg így az egészséged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 13. - 19:09:23
Létrehozva: #34240

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 19:03:44) *
Mode: az jó, ha mást is hallgatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem az az egészséges. XD
az nem baj, ha van fix kedvenc. nekem is van 4-5 fix kedvenc (DM, Placebo, NIN, Cure, Bonanza) és ezek után jön a többi, amiknél nem tudom A-Z-ig a diszkográfiákat (na jó a Cure-nál sem tudom XD). de ezeket hallgatom viszonylag a legtöbbet.
nekem is vannak olyanok, akik közül csak pár számot vagy 1-1 albumot kedvelek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

XD
Én válogatós vagyok, azért nem nagyon hallgatok mást. Mindenben nagyon-nagyon válogatós vagyok, és makacs. Ragaszkodom az elveimhez..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1710 1711 1712 1713 1714 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
130 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (130 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: