![]() ![]() |
2010.05. 13. - 19:12:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na a kispál az egyik zenekar amit pl fixen utálok. keményen dolgoztam hogy ne így legyen, hallgatgattam, koncerteken is voltam, de nem és nem. egyszerűen idegrángást kapok attól a marihuánától fűtött, kavarcos, aaaaaaaaaaannnnyiraelvonthogyazmárfáj szövegvilágától. brrr nagyon utálom. se füle se farka.
a quimby jó, azt imádom. jajj, képzeljétek, ezen majd elájultam. még amikor beszlgettünk többet, vagy másfél hónapja kérdem capritól hogy ugye quimbyt szereti? erre azt mondja, az mi? mondom szopatsz. de nem. azt se tudja mi ez, ezt a szót sem hallotta. wáááááááááááááá hogy nőhet fel egy fiatal budapesten anélkül hogy minimum 3 számát ismerje a quimbynek? bakker. a csapból is ők folynak. na ezt nem bírtam felfogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hittem el. máig sem értem hogy lehet ilyen. ez kb ugyanaz mintha a kispált nem ismerte volna, nem? Mode, ezek nem elvek. ez a tini vagy dolog. vannak ilyen tinik, én is ilyen voltam. csak ákos létezett. (na jó, meg én azért buliztam, és ott rockkoncertek, rockzene, de otthon csak ákos szólt) aztán kinyílt az elmém más dolgokra is. és nagyon jó élmény mindig valami újjal megismerkedni, majd meg fogod látni |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Beatles, Illés tagok örök gyerekek maradnak a számomra. A zenei anyaguk mai is friss és hatásos és tök jó. Beatles A hardday"s night a Paul nagyapja beszarás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kedvenc filmem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ááá nekem is, imádom a filmet!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:18:06
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Mode, ezek nem elvek. ez a tini vagy dolog. vannak ilyen tinik, én is ilyen voltam. csak ákos létezett. (na jó, meg én azért buliztam, és ott rockkoncertek, rockzene, de otthon csak ákos szólt) aztán kinyílt az elmém más dolgokra is. és nagyon jó élmény mindig valami újjal megismerkedni, majd meg fogod látni egyetértek Lolával - én is így voltam. Csak a rock jó pár évig, aztán jött a DM, azzal meg a látókörtágulás és azóta már szinte minden zenét meghallgatok, amiben találok vmi olyat, ami megfog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah Kowalszkytól az első nagy kedvence ma "Többet érdemelsz" volt (és a mai napig az!) nagyon jó a szövege és a szám is! Lola: hm. fura a Capris dolog. mármint hogy nem hallott a Quimbyről. itt ha akarnám se tudnám kikerülni (pedig no TV vagy rádió), mert ugye Szeged egyetemi város tele alteros arcokkal és zenékkel XDDDD |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:18:06
Létrehozva:
|
|
|
na a kispál az egyik zenekar amit pl fixen utálok. keményen dolgoztam hogy ne így legyen, hallgatgattam, koncerteken is voltam, de nem és nem. egyszerűen idegrángást kapok attól a marihuánától fűtött, kavarcos, aaaaaaaaaaannnnyiraelvonthogyazmárfáj szövegvilágától. brrr nagyon utálom. se füle se farka. a quimby jó, azt imádom. jajj, képzeljétek, ezen majd elájultam. még amikor beszlgettünk többet, vagy másfél hónapja kérdem capritól hogy ugye quimbyt szereti? erre azt mondja, az mi? mondom szopatsz. de nem. azt se tudja mi ez, ezt a szót sem hallotta. wáááááááááááááá hogy nőhet fel egy fiatal budapesten anélkül hogy minimum 3 számát ismerje a quimbynek? bakker. a csapból is ők folynak. na ezt nem bírtam felfogni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem hittem el. máig sem értem hogy lehet ilyen. ez kb ugyanaz mintha a kispált nem ismerte volna, nem? Mode, ezek nem elvek. ez a tini vagy dolog. vannak ilyen tinik, én is ilyen voltam. csak ákos létezett. (na jó, meg én azért buliztam, és ott rockkoncertek, rockzene, de otthon csak ákos szólt) aztán kinyílt az elmém más dolgokra is. és nagyon jó élmény mindig valami újjal megismerkedni, majd meg fogod látni Deeee én nem akarok mást XDDDD Szerinted miért nincs pl. pasim? Mert nem akarom, mert más nincs mint Alan Alan Alan meg Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és főleg a találkozásunk óta csak Alan. Ragaszkodom hozzá... Ok, másrészt azért sem, mert nem kellek senkinek, aminek most még örülök. Jó persze erre most mondjátok, hogy még tini vagyok, majd kigyógyulok belőle...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ez is más dolog, a fiúzás nekem még korai dolog, akárhány éves is vagyok. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 13. - 19:22:56 |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:23:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziszatok Csajok!
Jó koncertezést Usi+Ange. Niki én is így szoktam, ölrülök az új cipőimnek, nézegetem, simizem..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze az enyémek magassarkúak. Ange, a legkényelmesebb (a Nike futúcipőmet nem számítva) a kívül belül bőr, tűsarkú extra hegyes orrú körömcipőm, még futok is benne. Simán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar a középsulis éveim alatt én is rengeteg Kispált hallgattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg Nirvana, Red Hot Chilli P., Doors, egy kis Metallica is a legelső pasim miatt, BB, korai Ákos. Ha lesajnáltok, ha nem: Madonna és All Saints, és még Kylie. És mikor kicsi voltam Zoltán Erikára hintáztam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan, mint a DM egy sem volt/van ami ennyire megfogott volna, és rabul ejt. Nálam semmi nem ér fel hozzájuk. |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:29:32
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na hát kicsiként én Szandin nőttem fel XD anyum szerette és mindig azzal ébresztett reggel XD (ez volt a jobbik eset - a rosszabbik, mikor ő énekelt XDDD muhahahaha! XD)
dehogy sajnálunk le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is volt sötét foltam a zenei múltamban! (Shyguys, N'Sync, Britney Spears - bár azóta Britneynek is vannak komoly, jó szövegei). szóval no para (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg Papp Rita dolgaiért voltam oda kicsiként - "Csovi, csovi Jasper... tütütűűű, egy kutya a gyereknek, az a jó!" és társaik. nem vagyok büszke rájuk, de hát kicsi voltam és befolyásolható! XD ja és nekem is volt Nirvanás korszakom. ja, jantar kérdésére a válasz: én a Tarjás Nightwisht szerettem. az újat nem is ismerem és nem is hallgattam mióta az első olyan klipet megnéztem, amiben az új csajszi volt - nem tetszett a hangja egyáltalán. nagyon visítozott. (oké, Tarja is tudott visítozni, de vhogy ő számomra jobban csinálta XD) |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:35:52
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na hát kicsiként én Szandin nőttem fel XD anyum szerette és mindig azzal ébresztett reggel XD (ez volt a jobbik eset - a rosszabbik, mikor ő énekelt XDDD muhahahaha! XD) dehogy sajnálunk le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is volt sötét foltam a zenei múltamban! (Shyguys, N'Sync, Britney Spears - bár azóta Britneynek is vannak komoly, jó szövegei). szóval no para (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja meg Papp Rita dolgaiért voltam oda kicsiként - "Csovi, csovi Jasper... tütütűűű, egy kutya a gyereknek, az a jó!" és társaik. nem vagyok büszke rájuk, de hát kicsi voltam és befolyásolható! XD ja és nekem is volt Nirvanás korszakom. ja, jantar kérdésére a válasz: én a Tarjás Nightwisht szerettem. az újat nem is ismerem és nem is hallgattam mióta az első olyan klipet megnéztem, amiben az új csajszi volt - nem tetszett a hangja egyáltalán. nagyon visítozott. (oké, Tarja is tudott visítozni, de vhogy ő számomra jobban csinálta XD) Ugye, amit anyuék hallgattak..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére az enyémek Szandit nem. Britney én nagyon nem tudom elviselni, nála jobban már csa Mai Kerit útálom. De a Nirvana nagy szerelem volt... Ma majdnem vettem én is egy szép fekete Nike cipőt, de nem volt olyan kényelmes, mint a mostanim. Pedig annyira szép volt. Kicsit fáj a szívem érte, de ez van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Legalább megmarad a pénzem. |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:42:54
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, hogy örüljetek.
Nálam Dave mint pasi nem játszik, de ez a kép egész jó. Nektek küldöm. Persze tuti hogy már láttátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dm15.jpg ( 93.14K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:45:21
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: Mai Kerit nem is ismerem XD sose hallottam róla XD amúgy Britney mellett Chhristina Auguilera a másik olyan énekesnő, akinek kevés számában viselem el a hangját, viszont vannak jó szövegei.
Angie drága!!!! Metallica után nincs kedvünk átmenni Sorival meg aki akar a Filterbe?!?!?! 50%-os DM buli lesz megint! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és akkor nem is kell nálad alukáznom. NIN koncert után csináltam ezt, hogy Blahán taliztam Anitámmal és nyomtuk hajnalig a Filterben. XD na? na? na? (ha már kimaradt a múlt szombati Livinges buli nekünk...) jantar: édes tőled a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi! A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 13. - 19:44:28 |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:48:23
Létrehozva:
|
|
|
Asztat én küldtem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Most lépek, megyek csicsikálni. Niki hol az öcsi? Pusza. |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:49:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jóccak!
|
|
|
|
2010.05. 13. - 19:49:44
Létrehozva:
|
|
|
Asztat én küldtem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Most lépek, megyek csicsikálni. Niki hol az öcsi? Pusza. Itt van nálam! XDDD |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:50:32
Létrehozva:
|
|
|
uhhh Metallica - King Nothing!!! (IMÁDOM!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )
Niki: elraboltad Gerit?!?!?!?! önző perszóna!!! XDDDD megfosztasz minket a sziporkázásaitól! ejnye-ejnye! |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:51:28
Létrehozva:
|
|
|
hehe. én is azt hallgattam amit anyum: piramist meg révész sándort (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
innen a rockzene szeretete. embrió korom óta hallgatom na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:52:38
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó estét! Alvás előtt jöttem kicsit olvasgatni, hogy teli vigyorral feküdhessek le! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha innen megyek aludni tuti fültől fülig szájjal alszok el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:54:52
Létrehozva:
|
|
|
Neo: sziaszia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt jó hallani! mi a helyzet veled?
|
|
|
|
2010.05. 13. - 19:56:59
Létrehozva:
|
|
|
Én ma elég változatos zenéket hallgattam. C.C.Catch-től kezdve Samantha Fox-on át a Voga Turnovszki Duót, utána DM-et majd a legvégén Nitzer Ebb-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
-nosztalgia napom volt ma- Neo: sziaszia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt jó hallani! mi a helyzet veled? Szia! Kezdek beletörődni hogy annyi a pénzem amennyi és nem is lesz több... ez van. De lesz ez még így se! Visszanyal még a fagyi nekik, csak találjak egy másik munkahelyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 19:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Én ma elég változatos zenéket hallgattam. C.C.Catch-től kezdve Samantha Fox-on át a Voga Turnovszki Duót, utána DM-et majd a legvégén Nitzer Ebb-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -nosztalgia napom volt ma- na hallod... pedig én elég kimívelt vagyok popzeneileg, de ezt a mittoménmilyen duót nem is hallottam még. XD mi a hóhér fasza az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 20:02:03
Létrehozva:
|
|
|
Deeee én nem akarok mást XDDDD Szerinted miért nincs pl. pasim? Mert nem akarom, mert más nincs mint Alan Alan Alan meg Alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és főleg a találkozásunk óta csak Alan. Ragaszkodom hozzá... Ok, másrészt azért sem, mert nem kellek senkinek, aminek most még örülök. Jó persze erre most mondjátok, hogy még tini vagyok, majd kigyógyulok belőle...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ez is más dolog, a fiúzás nekem még korai dolog, akárhány éves is vagyok. Hidd el én teljesen megértelek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont egy idős vagy a lányommal, és mint apuci nagyon örülök neki, hogy még egyáltalán nem érdeklik a fiúk! Úgy van ő is mint te, csak ő Robert Pattinson után sóvárog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A zenei stílusa sajnos nem vág össze a DM-el, de ha nem hallom amit hallgat nem zavar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fel a fejjel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na hallod... pedig én elég kimívelt vagyok popzeneileg, de ezt a mittoménmilyen duót nem is hallottam még. XD mi a hóhér fasza az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szó szerint a hóhér fasza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a duó az Irigy Hónaljmirigy elődje volt még 1988 körül vagy valamikor akkor. 2 bolond fasz, sok ökörséget énekelnek, ezzel szoktam felvidulni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 20:02:56
Létrehozva:
|
|
|
Neo: hát igen, mást nem tudsz csinálni, mint beletörődni a helyzetbe, hogy nem emelték a fizetésed - és persze mellette ha találsz másik munkahelyet, az csak még jobb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) drukkolok!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |