2400 Oldal V  « < 1712 1713 1714 1715 1716 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Neo71
post 2010.05. 13. - 20:11:46
Létrehozva: #34261

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 21:02:56) *
Neo: hát igen, mást nem tudsz csinálni, mint beletörődni a helyzetbe, hogy nem emelték a fizetésed - és persze mellette ha találsz másik munkahelyet, az csak még jobb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) drukkolok!!!

Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Lolácska!
Ha van egy kis időd ebbe nézz bele, ez az a két bolond faszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg mindenki nézze meg aki nem tudja ki ez a 2 agyament barom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=99aUgeRO_GQ...feature=related

1 percig csak kardozik az elején 2 akárki, utána kezdenek csak énekelni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 13. - 20:23:30
Létrehozva: #34262

devotee

Na jó éjt Babák, mindjárt körberöhögöm a fejem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most kell elmenni aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 20:30:19
Létrehozva: #34263

devotee

jóccak Neo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 13. - 20:49:16
Létrehozva: #34264

devotee

Én utdom ki az a voga turnovszky (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és imádtam is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usiii.. Angieeee... aaaaaaaaaaah---. még a zuhany alatt is placit nyomtam... kész vagyok teljesen
Azt mondta VAlicsom, h de jóóó,,, akkor megint teljesen felpörgünk megint
TUdjátok mit csináltunk? Megnéztük az Édes kis semmiséget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juhéééééééjjj.. de imádjuk.. itt sikítoztunk.. mekkora már ez a film. imádjuk...
És hát nekünk lesz majd nyáron egy esküvős akciónk.. tudod Usi, amiről meséltem már neked. Valiccsal.. mert megérdemli a pöcs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MEgkaptam újra a képeket... olvadok... köszi a rengeteget.. imádom!

És köszi a ff-t is
Most megyek, megszárítom a hajam, aztán neki állok besütni.. hogy legyen fejem holnapra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Utána jövök!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 13. - 20:50:24
Létrehozva: #34265

devotee

cicukáim
megnéztem a legis legis legutolsó részt a szex és new yorkból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de éééédi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jahhj, és ahogy az utcsó pillanatban persze kiderül Big keresztneve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, nagyon bírtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

naaaa, Edó, ezt az esküvőset meséld eeel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem tudom (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 13. - 20:58:12
Létrehozva: #34266

devotee

Lolika... msn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 20:59:06
Létrehozva: #34267

devotee

Edó: jó hajszobrászkodást! XD az esküvőn meg ügyesen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(asszem nem vágom az Édes kis semmiséget)
Hehe, nálam most már felváltva megy Talicska meg Placenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(now playing: Placebo - Pure morning (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - ezzel a számmal + a klipjével szerettem meg őket!!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=b6hknM53oLc
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:01:22
Létrehozva: #34268

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 13. - 20:48:23) *
Asztat én küldtem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Most lépek, megyek csicsikálni.
Niki hol az öcsi?
Pusza.

Itt vagyok, megjöttem, ha csak 20 percre is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sziasztok mindenki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 13. - 21:02:29
Létrehozva: #34269

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 21:59:06) *
Edó: jó hajszobrászkodást! XD az esküvőn meg ügyesen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(asszem nem vágom az Édes kis semmiséget)
Hehe, nálam most már felváltva megy Talicska meg Placenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(now playing: Placebo - Pure morning (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - ezzel a számmal + a klipjével szerettem meg őket!!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=b6hknM53oLc

Hát ha nem láttad még, azonnal szedd le valahonnan.. beszarsz, behugyozol.. de simán!
The sweetest thing.. annyira nagyon angyon jó kis film, agy nem kell hozzá... de teljesen kikapcsolsz, és nagyon nagyon nevetsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pure morning....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:03:15
Létrehozva: #34270

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 20:50:32) *
uhhh Metallica - King Nothing!!! (IMÁDOM!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Niki: elraboltad Gerit?!?!?!?! önző perszóna!!! XDDDD megfosztasz minket a sziporkázásaitól! ejnye-ejnye!

Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi, itt vagyok, nem hagyom magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jöttem szórakoztatni kicsit, csak agyhalott vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 21:04:57
Létrehozva: #34271

devotee

Geri: na azért! egyébként nem vagy egyedül az agyhalottsággal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még préselgetem ki magamból az a bő 1 oldalt, ami a dogám félig kész állapotához kell - csak k.-ra nincs kedvem és türelmem hozzá! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:07:05
Létrehozva: #34272

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 22:04:57) *
Geri: na azért! egyébként nem vagy egyedül az agyhalottsággal! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) még préselgetem ki magamból az a bő 1 oldalt, ami a dogám félig kész állapotához kell - csak k.-ra nincs kedvem és türelmem hozzá! :S

Ma 9 órám volt, eddig kocsmáztunk, holnap tz matekból (full hülye vagyok hozzá) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De úgy vagyok vele hogy mostmár nem érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Részvétem, jó munkát a dogádhoz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 13. - 21:14:38
Létrehozva: #34273

devotee

Sziasztok!Megjöttem,de már megyek is!IMÁDOK 20 ÓRÁT DOLGOZNI!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 21:17:50
Létrehozva: #34274

devotee

süni: kitartás!!!

Geri: nahát, doga előtt kocsma?! XD jól nyomod! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma én is söröztem egyet a nagy izgalmakra XD fúj ne is mondd! én is segg hülye voltam/vagyok a matekhoz! összetettem a kezem mikor meglett érettségin a matek 2-es! XD matek tanárnőm mondta, hogy többet várt - én meg teli vigyorral a képemen mondtam, hogy nekem ez nagyon is megfelel XD (hehe, viccesen nézett ki a bizonyítványom - az 5-ösök mellett egy 2-es XD). de nekem tényleg kínszenvedések voltak a matekórák - mintha a fogamat húznák lassan és fájdalmasan!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:20:51
Létrehozva: #34275

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 13. - 22:14:38) *
Sziasztok!Megjöttem,de már megyek is!IMÁDOK 20 ÓRÁT DOLGOZNI!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Szia Süni! Huhh.. ma mindenkinek szép napja volt! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Jó pihit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 13. - 22:17:50) *
süni: kitartás!!!

Geri: nahát, doga előtt kocsma?! XD jól nyomod! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ma én is söröztem egyet a nagy izgalmakra XD fúj ne is mondd! én is segg hülye voltam/vagyok a matekhoz! összetettem a kezem mikor meglett érettségin a matek 2-es! XD matek tanárnőm mondta, hogy többet várt - én meg teli vigyorral a képemen mondtam, hogy nekem ez nagyon is megfelel XD (hehe, viccesen nézett ki a bizonyítványom - az 5-ösök mellett egy 2-es XD). de nekem tényleg kínszenvedések voltak a matekórák - mintha a fogamat húznák lassan és fájdalmasan!

Nekem dettó ugyanez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha még meg lesz a kettes... akkor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy ha kicsit lazítok/ iszok vmit doga előtt, akkor nem izgulok, és sokkal könnyebben mennek a dolgok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 13. - 21:23:09
Létrehozva: #34276

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 13. - 22:14:38) *

(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pfff

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 13. - 22:03:15) *
Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nyugi, itt vagyok, nem hagyom magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jöttem szórakoztatni kicsit, csak agyhalott vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hagyta magát!

Jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 13. - 21:24:19
Létrehozva: #34277

devotee

Jó éjszakát mindenkinek!FürcsiTime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:26:07
Létrehozva: #34278

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 13. - 22:23:09) *

Sziaa nővérem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 13. - 22:24:19) *
Jó éjszakát mindenkinek!FürcsiTime (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt Süni! Szia!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 13. - 21:33:40
Létrehozva: #34279

devotee

Na jólvan... én is elmegyek aludni. Jó éjt mindenki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 13. - 21:40:56
Létrehozva: #34280

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 13. - 22:20:51) *
Szia Süni! Huhh.. ma mindenkinek szép napja volt! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Jó pihit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem dettó ugyanez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha még meg lesz a kettes... akkor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy ha kicsit lazítok/ iszok vmit doga előtt, akkor nem izgulok, és sokkal könnyebben mennek a dolgok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én ezt angol szóbelik előtt játszom be XD 4 cent jéger (nagyon fontos vizsgák előtt 4+2) + egy hosszú kávé és pörög a nyelvem XD huh huh huh huh XD (hüle Martin és a röhögése! XD)
ja hát gondolhatod, hogy érettségi után hogy beb*szarintottunk osztálytársakkal! XD
meg szalagavató után (nekünk februárban volt) szavamon fogtak az oszt.társak, akiknek egyszer könnyelműen megígértem, hogy szalagavató után elmegyek velük a Mausoleumba (Vác egyik legfelkapottabb disco-ja) a suliban történt jégerezés-pizzázás után és el is rángattak arra a borzalmas helyre. de addigra Anitámmal (legjobb bnőm) kitaláltuk, hogy csak egy órára lenézünk a dizsibe, utána meg belógunk Pestre Pecsás Mode buliba XD így is volt. számoltuk vissza a perceket a vonatig, aztán irány a Pecsa. Akkor volt pont a Gay Camp Attack neveztű buli (ami korábban hatalmas vitákat generált az index.hu fórumon, mert a gyagyások aszitték hogy tele lesz melegekkel, közben az egésznek az volt a lényege hogy a 80-as 90-es évekből olyan együttesek előadóinak számai mentek, amikben voltak meleg tagok - pl. Soft Cell, Erasure, Frankie goes to Hollywood, Bronski Beat, Dead or alive, stb...). És hát a barátaink nem tudták hogy megyünk, mert előtte lemondtuk a bulit a szalagavató miatt és jól meglepődtek hogy egyszer csak megjelentünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Életem egyik legjobb Pecsás bulija volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bocsi, kicsit elfogott a nosztalgia XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1712 1713 1714 1715 1716 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
158 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (158 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: