![]() ![]() |
2010.05. 13. - 21:41:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az édes kis semmiség... nekem nem tetszett annyira, mert vihogós csajszifilmek között is van azért annál jobb. de az a rész, tuuuudod, Edó, amikor a wind of change-t dúdolják (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) az állatjó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lassan én is bekómálok, holnap meló, utána meg hazamegyek 4 napra, úgyhogy nem leszek. semmi jót ne halljak rólatok majd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 21:41:32
Létrehozva:
|
|
|
nahát! mindenki bemondja az unalmast? SHAME! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 21:48:21
Létrehozva:
|
|
|
hűűű
Usi, jó a sztorid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahh, az a szépséges tinikor... amikor az országot jártuk ákos-turnéval, és vasútállomásokon és környékükön töltöttük az éjszakát, pajzán dolgokról beszélgetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajj mennyi perverzséget tanultam én ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süldő tinilány koromban. jah, Edóm, gondolom rájöttél, hogy nem megyek most msn-re. le kell feküdnöm, hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 21:54:04
Létrehozva:
|
|
|
Lola: szeretem is azt a sztorit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 22:01:42
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
2012 nem nagy durranás (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) valahogy többet vártam tőle! Jantarr, nem, az Edó nem küldött nekem Martint (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) pedig tudom hogy úgy volt, hogy elküldöd neki, aztán ő meg tovább másolja vagy mi, de azt hiszem ez a folyamat nem valósult meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem baj, majd egyszer megkapom Martinomat (is) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, Edó, látom totál készek lettetek a Placitól! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssss, már nagyon várom a szeptembert, ami fura, mert hát azzal vége a nyárnak, de Brinakék miatt már akár jövőhéten is lehetne szeptember (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt Geri, Süni, Neo..... mi van ma a pasi részleggel? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hűűű Usi, jó a sztorid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahh, az a szépséges tinikor... amikor az országot jártuk ákos-turnéval, és vasútállomásokon és környékükön töltöttük az éjszakát, pajzán dolgokról beszélgetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajj mennyi perverzséget tanultam én ott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süldő tinilány koromban. jah, Edóm, gondolom rájöttél, hogy nem megyek most msn-re. le kell feküdnöm, hulla vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez jó lehetett, sajna nekem ez kimaradt, anyám................. pedig lett volna Őrült Bérletem Ákos - Beszt of turnéjára.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 22:05:33
Létrehozva:
|
|
|
kifáradtak a pasik a fronttól. XD huh huh huh XD (hüle Martin again! XD)
basszus mondom én! vagyis Edónak mondtam telcsibe, hogy most úgy várom a szeptembert, mint tavaly a Mode miatt a januárt! XD pedig egyik hónapot se szeretem annyira XD (na jó, a szeptembert a szülinapom miatt igen XD) |
|
|
|
2010.05. 13. - 22:11:03
Létrehozva:
|
|
|
Edó nem hívtál vissza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na mindegy.... úgyis csak visongatni szerettem volna, de már most nem verem fel a szomszédokat, bár egyszer bosszúból komolyan megcsinálom, hogy Mode-ot ordíttatok a radiátorcsövön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 22:13:04
Létrehozva:
|
|
|
bosszúálló Angyal!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD TETSZIK!!! MUHAHAHAHAHAHAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 13. - 22:15:15
Létrehozva:
|
|
|
bosszúálló Angyal!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDD TETSZIK!!! MUHAHAHAHAHAHAAA!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Danger Angel.............. ismerős szöveg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami Bonanza énekelte anno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 13. - 22:17:36
Létrehozva:
|
|
|
öööö.. igen? kövezzetek meg nagy Bonanzások, de nem rémlik XD
na én is megyek akkor csicsicsicsicsicsika! XD hehe.... még mindig dilis vagyok (és fejben most már perverz is XD megint). nah, szép álmokat everyone! |
|
|
|
2010.05. 14. - 00:28:29
Létrehozva:
|
|
|
Bocs csajok... átjött Marcsi...és még megnéztük a valami amerika kettőt.. hát már láttam, de még mindig akkorákat kacagunk rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola.. mikor éneklik a wind of change-t? nem emlékszem rá, pedig most néztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vannak benne jó részek, én imádom... tudok azonosulni.. na.. hát hülye szőke picsa vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie drága.. én ezt el is felejtettem.. rám kell ám ilyenek miatt szólni!! Pedig pont most küldtem neked 3 dvd-t... mert, h még egyel el voltam maradva.. tudod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hétfőn szerintem meg is kapod! Na lányok, egyáltalán nem vagyok álmos.. de muszáj eldőlni, mert tuti gatya leszek holnap Pusza! |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:22:16
Létrehozva:
|
|
|
Első-első-első!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt mindenki!! Jelentem ki vagyok aludva!!Végre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx!Jó nagy zuhi volt tegnap nálatok,pont akkor jártam ott! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Milyen felhők voltak már!!!??
Szia Usi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:26:16
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
na még felkeltem kicsit dolgozni a beadandómon órám előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma kiderül, hogy átmegyek-e ezen az órán. szóval tessék drukkolni 10-től! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Első-első-első!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó reggelt mindenki!! Jelentem ki vagyok aludva!!Végre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx!Jó nagy zuhi volt tegnap nálatok,pont akkor jártam ott! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Milyen felhők voltak már!!!?? Szia Usi!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Reggelt! Ne is monnd! Akkkkkkkora volt. Fekete felő, hatalmas cseppek, dörgött-csattogott. Szép volt. Pont hazaértem mire elkezdődött, tekertem ezerrel. Egy perc alatt leverte a virágjaimat az erkélyen, be is szedtem őket, így kb. fél perc alatta sz.rrá aztam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi járatban voltál nálunk? Uginak egy kamionnal 10-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megnézem az esti termést. |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:27:36
Létrehozva:
|
|
|
süni: hehehe, hogy örülsz, hogy első lettél ma! XD na örülök, hogy kialudtad magad. én ma se XD
ahh de megnéztem volna azokat a felhőket!!! |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:28:17
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hú, de marha korán van gyerekek.... rövid volt az iccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lustizni akarok!!!!!!!!!!!!!!! Hiszti, hiszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia Süni, de fitt vagy aranyapám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De látom már Usika is itt sertepertél... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, semmi gáz, majd valahogy eljut hozzám is Martin drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Türelem Martint terem, és hát ez már nem csak amolyan hasonlat-féle ugyebár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Danger Angel az Elmondatott lemez Come on Angel című számának egyik részlete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I was waiting for you I was waiting for years But as I'm facing you at last I'm crying without tears You're really beautiful You take away my breath And you are bound to take much more If you're the angel of death Refrén: Angel, angel dark winged angel Flowing in like the flood Come on angel, angel of danger Child of a crazy god You smile in every mirror You walk through the walls You sneak into my dreams And open secret doors I'll fight againts you I'm strong you'll see You've been looking for easy prey And you will never get me |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:30:40
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: melyik a nagyobb? a vagon vagy a kamion? XD mert akkor azt kérném, amibe több drukk fér! XD
huh de beindult a fórum hirtelen XD Angie: hát az igazat megvallva nem emlékszem erre a BB számra, mert anno az elején kiválogattam egy nagy mappányit a kedvencekből és nem hallgattam az összes számot. XD na majd nyáron.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:32:11
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: melyik a nagyobb? a vagon vagy a kamion? XD mert akkor azt kérném, amibe több drukk fér! XD huh de beindult a fórum hirtelen XD Angie: hát az igazat megvallva nem emlékszem erre a BB számra, mert anno az elején kiválogattam egy nagy mappányit a kedvencekből és nem hallgattam az összes számot. XD na majd nyáron.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én egy vagon kamiont kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 05:34:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 14. - 05:36:40
Létrehozva:
|
|
|
süni: hehehe, hogy örülsz, hogy első lettél ma! XD na örülök, hogy kialudtad magad. én ma se XD ahh de megnéztem volna azokat a felhőket!!! Néha jó ám,ha első az ember! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A felhők:voltak kicsik,nagyok,világosak,sötétek(mondjuk ebből több volt),voltak lent,fent,jobbra,balra.Mindenhol! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép volt! |
|
|
|
![]() ![]() |