2400 Oldal V  « < 1714 1715 1716 1717 1718 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 14. - 05:37:52
Létrehozva: #34301

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 14. - 06:32:11) *
Én egy vagon kamiont kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Így a legnagyobb:)
Én csak a kamion méreteit tudom egyébként ami 120m3, a vagonét nem.
Nálunk most 22 szerelvény fut, azt mindet oda küldöm neked. Huh, bár akkor teljesen belepi az egyetemet a kaki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Írom is a fiúknak a GPS-en, te meg küldjed a címet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 05:38:14
Létrehozva: #34302

devotee

süni: köszi a felhőleírást és a kamiont is! cupp értük! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 14. - 05:39:02
Létrehozva: #34303

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 14. - 06:36:40) *
Néha jó ám,ha első az ember! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A felhők:voltak kicsik,nagyok,világosak,sötétek(mondjuk ebből több volt),voltak lent,fent,jobbra,balra.Mindenhol! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép volt!

Igen, elsőnek lenni jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akkor nyertél egy pirospontot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 14. - 05:41:24
Létrehozva: #34304

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 14. - 06:27:19) *
Jó Reggelt!

Ne is monnd! Akkkkkkkora volt. Fekete felő, hatalmas cseppek, dörgött-csattogott. Szép volt.
Pont hazaértem mire elkezdődött, tekertem ezerrel.
Egy perc alatt leverte a virágjaimat az erkélyen, be is szedtem őket, így kb. fél perc alatta sz.rrá aztam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi járatban voltál nálunk?

Uginak egy kamionnal 10-re. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megnézem az esti termést.

Csak átmenőben voltam,jöttem haza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap gondoltam rád!Osztottam szoroztam!És tudod mire jutottam?!Arra,hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!NA??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 14. - 05:43:15
Létrehozva: #34305

devotee

To looooooooooooooooonnnnnng - ezt énekli nekem a drága.

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 14. - 06:41:24) *
Csak átmenőben voltam,jöttem haza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap gondoltam rád!Osztottam szoroztam!És tudod mire jutottam?!Arra,hogy BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!NA??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Átgázoltál rajtunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De édi vagy! Köszi, köszi. Majdnem, 14 helyett 24. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egy újabb pirospont.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 14. - 05:44:29
Létrehozva: #34306

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 14. - 06:28:17) *
Jó reggelt!

Hú, de marha korán van gyerekek.... rövid volt az iccaka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lustizni akarok!!!!!!!!!!!!!!! Hiszti, hiszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

szia Süni, de fitt vagy aranyapám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De látom már Usika is itt sertepertél... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, semmi gáz, majd valahogy eljut hozzám is Martin drága (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Türelem Martint terem, és hát ez már nem csak amolyan hasonlat-féle ugyebár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Danger Angel az Elmondatott lemez Come on Angel című számának egyik részlete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

I was waiting for you
I was waiting for years
But as I'm facing you at last
I'm crying without tears
You're really beautiful
You take away my breath
And you are bound to take much more
If you're the angel of death

Refrén: Angel, angel dark winged angel
Flowing in like the flood
Come on angel, angel of danger
Child of a crazy god
You smile in every mirror
You walk through the walls
You sneak into my dreams
And open secret doors

I'll fight againts you
I'm strong you'll see
You've been looking for easy prey
And you will never get me

Puszi Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, egy FITTipaldi vagyok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 14. - 05:45:36
Létrehozva: #34307

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 13. - 21:50:24) *
cicukáim
megnéztem a legis legis legutolsó részt a szex és new yorkból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de éééédi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jahhj, és ahogy az utcsó pillanatban persze kiderül Big keresztneve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá, nagyon bírtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

naaaa, Edó, ezt az esküvőset meséld eeel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nem tudom (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Ugye? Milyen édes, John. Én is nagyon bírtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira imádtam Mr. Big-et, ááááááá az a sunyi mosolya. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A mozit láttad?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 05:48:14
Létrehozva: #34308

devotee

Trixx: én csak pár Szex és NY részt láttam (eddig!) plusz a filmet, de mindig is Mr. Big volt a kedvencem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem tudom miért, de megnéztünk vmi történelmi filmet még középsuliban, amiben Pompeiust játszotta és azóta Anitámmal oda voltunk érte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és hát a Szex és NY-ban is olvadoztunk rajta XD na nyáron kivégzem azt a sorozatot is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kivi leszek a 2-es filmre is! az 1-esen szétröhögtem magam XD jah, hány évados a sorozat?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 14. - 05:52:04
Létrehozva: #34309

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 14. - 06:43:15) *
To looooooooooooooooonnnnnng - ezt énekli nekem a drága.

Átgázoltál rajtunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De édi vagy! Köszi, köszi. Majdnem, 14 helyett 24. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egy újabb pirospont.

ÓÓÓÓOOOOOoooooo már számolni se tudok! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pedig matekból mindig jó voltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Geri jobb,ha belehúz a piripont gyűjtésbe,mert lassan beelőzök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na,Lányok lassan készülődök!Megyünk kirándulni három napra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis feltöltődés!Ránk fér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 14. - 05:54:31
Létrehozva: #34310

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 14. - 06:48:14) *
Trixx: én csak pár Szex és NY részt láttam (eddig!) plusz a filmet, de mindig is Mr. Big volt a kedvencem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem tudom miért, de megnéztünk vmi történelmi filmet még középsuliban, amiben Pompeiust játszotta és azóta Anitámmal oda voltunk érte! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és hát a Szex és NY-ban is olvadoztunk rajta XD na nyáron kivégzem azt a sorozatot is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) kivi leszek a 2-es filmre is! az 1-esen szétröhögtem magam XD jah, hány évados a sorozat?

Azt hiszem 5 évad van.
Én nagyon jót szoktam röhögni rajta, sokat és hangosan, csapkodom közben a fotlet.
Ez mellett pedig a barátságról és sok másról is vannak benne mélyebb dolgok, csak fel kell fedezni.
Jó DVD-zést a nyárra, sokat fogsz nevetni. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 14. - 06:52:04) *
ÓÓÓÓOOOOOoooooo már számolni se tudok! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Pedig matekból mindig jó voltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Geri jobb,ha belehúz a piripont gyűjtésbe,mert lassan beelőzök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na,Lányok lassan készülődök!Megyünk kirándulni három napra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis feltöltődés!Ránk fér! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cak egy számot tévesztettél, szóval még mindig jó vagy!

Jó kirándulást, pihizz és töldtődj fel. Szia.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 14. - 06:00:06
Létrehozva: #34311

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 14. - 06:54:31) *
Azt hiszem 5 évad van.
Én nagyon jót szoktam röhögni rajta, sokat és hangosan, csapkodom közben a fotlet.
Ez mellett pedig a barátságról és sok másról is vannak benne mélyebb dolgok, csak fel kell fedezni.
Jó DVD-zést a nyárra, sokat fogsz nevetni. .(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cak egy számot tévesztettél, szóval még mindig jó vagy!

Jó kirándulást, pihizz és töldtődj fel. Szia.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké,köszi!Puszi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 14. - 06:00:32
Létrehozva: #34312

devotee

He-he, az öcsinek tényleg össze kell szednie magát, mert korán reggel kettő pirosponttal indítottál.
Báááááár, tudod, ő az öcsénk, így tőlünk bármikor kaphat pirospontot, csak úgy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most pusza dárgáim, belevetem magam a melóba.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 06:06:29
Létrehozva: #34313

devotee

süni: huh, jó kirándulást és feltöltődést a családnak és persze neked! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: már várom hogy legyen időm belevetni magam az állandó sorozataimba és pár újba (pl. Sex in the city)
jó munkát! én is nekiveselkedem a beadandónak - de nincs kedvem :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 14. - 06:13:27
Létrehozva: #34314

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 14. - 07:06:29) *
süni: huh, jó kirándulást és feltöltődést a családnak és persze neked! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx: már várom hogy legyen időm belevetni magam az állandó sorozataimba és pár újba (pl. Sex in the city)
jó munkát! én is nekiveselkedem a beadandónak - de nincs kedvem :S

Neked is köszipuszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 14. - 06:24:32
Létrehozva: #34315

devotee

na jóreggelt
naháát... időben lefeküdtem - és nem vagyok tövig kómás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) máskor is kipróbálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, nem láttam a sex and the city filmet, de meglesem hamarosan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jahhj, big! láw (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tudtam hogy muszáj hogy a végén újra összejöjjenek, mert naaagyon utáltam az oroszt. arcos gyökér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

amm, Edó, tuuuudod, nekem az az egyetlen rész ami tetszett belőle. amikor elég kínos a helyzet, tuuudod, összeakad két testékszer. nem akarom konkrétabban, mert az spoiler.

na, megyek dolgozódni, majd munka után még lesz egy félórám bekukkantani, de akikkel nem találkozok, azoknak is csóközönlet: most 4 napig nem leszek. kedd este jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppa
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 06:32:53
Létrehozva: #34316

devotee

süni: na jó, tőlem is kapsz egy piros pontot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ma reggel már a 3.-od lesz! XD

Lola: jó pihit hétvégére!

vica: Petra jobban van?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 14. - 06:36:32
Létrehozva: #34317

devotee

sziasztok.

süni kellemes kirándulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola jó melót aztán pedig jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi és érezd jól magad otthon.

Usi szurk-szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akik ma koncertre mennek nekik jó szórakozást.Usi,Angie ugye ma mentek koncertre?

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 14. - 07:32:53) *
süni: na jó, tőlem is kapsz egy piros pontot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az ma reggel már a 3.-od lesz! XD

Lola: jó pihit hétvégére!

vica: Petra jobban van?

igen köszi jobban van.Még köhög kicsit de már lényegesebben kevesebbet.

Idézet (Trixx @ 2010.05. 14. - 07:00:32) *
He-he, az öcsinek tényleg össze kell szednie magát, mert korán reggel kettő pirosponttal indítottál.
Báááááár, tudod, ő az öcsénk, így tőlünk bármikor kaphat pirospontot, csak úgy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most pusza dárgáim, belevetem magam a melóba.

Trixxike neked is jó munkát.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 14. - 06:35:50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 06:40:00
Létrehozva: #34318

devotee

vica: nah akkor jó, ha már jobban van a minimoder! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja, ma megyünk Metallicára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (de csalok! XD még mindig Placebo-t hallgatok - szegény Metallica! XD)

basszus és tiszta izomlázam van a tegnapi konditól - főleg a mellerősítő géptől! hogy fogok én így tapsolni? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 14. - 06:41:28
Létrehozva: #34319

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 14. - 07:40:00) *
vica: nah akkor jó, ha már jobban van a minimoder! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaja, ma megyünk Metallicára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (de csalok! XD még mindig Placebo-t hallgatok - szegény Metallica! XD)

basszus és tiszta izomlázam van a tegnapi konditól - főleg a mellerősítő géptől! hogy fogok én így tapsolni? XD

hehe majd a tapsolástól helyre jönnek az izmaid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 14. - 06:45:53
Létrehozva: #34320

devotee

huh huh, vagy leszakadnak XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1714 1715 1716 1717 1718 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
115 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (115 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: