![]() ![]() |
2010.05. 14. - 07:28:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süni: még mindig itt vagy? XD (hehe, nem mintha el akarnálak küldeni, csak ezt nem hagyhattam ki)
Trixx: nyugi, nem szakadtam meg a kondizásban, csak el vagyok szokva tőle XD hehe, a többi csaj meg én is alapsúlyokkal nyomtuk (ergo nem volt semmi nehezék rátéve a gépekre, azok magukban is nehezek voltak mozgatás szempontjából XD) |
|
|
|
2010.05. 14. - 07:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Nem vagyok most már nekem is van tesóm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti pedig a barátnéim vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül Trixx örülök,hogy tetszik az asszonypajtiság. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Áááááááá de jó hogy vagytok. süni: még mindig itt vagy? XD (hehe, nem mintha el akarnálak küldeni, csak ezt nem hagyhattam ki) Trixx: nyugi, nem szakadtam meg a kondizásban, csak el vagyok szokva tőle XD hehe, a többi csaj meg én is alapsúlyokkal nyomtuk (ergo nem volt semmi nehezék rátéve a gépekre, azok magukban is nehezek voltak mozgatás szempontjából XD) He-he. Lehet a lányok még mindig készülődnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, akkor jó ha vigyázol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az alapsúly tökéletes, persze hogy nehéz volt elsőre. Majd hozzászoksz. |
|
|
|
2010.05. 14. - 07:32:10
Létrehozva:
|
|
|
Akkor én most elhúzok a dolgomra.Majd később bekukk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 14. - 07:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: nem valószínű, hogy hozzá fogok szokni XD ha minden igaz, még egyszer megyek és ennyi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 14. - 08:01:28
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: nem valószínű, hogy hozzá fogok szokni XD ha minden igaz, még egyszer megyek és ennyi. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jól van drágám, csak próbálkoztam, hátha megszereted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, tudom, csak az aláírásra hajtasz. |
|
|
|
2010.05. 14. - 08:06:50
Létrehozva:
|
|
|
Hi Csajok és Süni!
Már reggel azzal kezdtem, hogy tervrajzokat nyomtattam a plotteren, meg hajtogattam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tom miért, úgy megnyugtat a tervrajz hajtogatás (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szeretem a papírt... perverz, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Süni, jó kirándulást nektek, bár elég fos idő lesz... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx, hogy ment ma a bicajozás? Eláztál? Én készültem, a vízhatlan columbia kabimat viszem a koncertre, így nem kell ernyő... azt be sem engedik. Usikám, hát nem tudom, remélem nem lesz szakadó eső, mert nincs meleg. Még ha meleg lenne, oké, csak hideg eső pföjjj.... Jajj, az Andi megint morci és rossz kedvű (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) el is viharzott vásárolni a Metro-ba... Vica, örülök, hogy jobban van Petra és igen, ma lesz a Metallica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 08:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie: már izgulok!!!!! öhm... de nekem nincs semmi vízhatlanom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
hehe, te papírperverz lánckrumplista mindenki Angie-je! XD (no para, mindenkinek vannak perverziói... hehe, nekem is akad jó néhány XD muhahahahaha!) |
|
|
|
2010.05. 14. - 08:16:06
Létrehozva:
|
|
|
na szervusztok drágáim, majd még leszek kicsit Pestre való indulásom előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
szép napot addig is! |
|
|
|
2010.05. 14. - 08:35:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: már izgulok!!!!! öhm... de nekem nincs semmi vízhatlanom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehe, te papírperverz lánckrumplista mindenki Angie-je! XD (no para, mindenkinek vannak perverziói... hehe, nekem is akad jó néhány XD muhahahahaha!) De lökött vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 08:58:04
Létrehozva:
|
|
|
Hidd el én teljesen megértelek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont egy idős vagy a lányommal, és mint apuci nagyon örülök neki, hogy még egyáltalán nem érdeklik a fiúk! Úgy van ő is mint te, csak ő Robert Pattinson után sóvárog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A zenei stílusa sajnos nem vág össze a DM-el, de ha nem hallom amit hallgat nem zavar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fel a fejjel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok én bánatos, mert örülök, hogy nem érdekelnek az idióta fiúk, csak az rossz, hogy Alan sosem fog velem lenni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oké Trixx mi maradunk asszonypajtik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode jelentkezett a facebook-on tesómnak.Kishúgom lett.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan a sógorod lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 09:14:50
Létrehozva:
|
|
|
csövike nemsokára lépek 2 zhát írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt nagyon hideg van. hvére még 10 fok alatti értékeket is mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szeretem a hűvös időt, ami olyan mint angiában (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ebből azt akartam khozni nem tudom mit vegyek fel ::S
edó remélem jól megszárítottad a hajad a hidegben nehogy megfázz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode tök jó, akinek délelőtt nem kell suliba menni most megyek estefelé majd jövök ha az idő is olyan és nem lesz zivi villám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 09:20:17
Létrehozva:
|
|
|
jantar, suliban vagyok ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Miért, szerinted a középiskola esti tagozaton van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 14. - 10:24:00 |
|
|
|
2010.05. 14. - 10:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Hát mi ez már megint??????? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Direkt gyilkol (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) http://kepfeltoltes.hu/view/100514/wilder5...ltoltes.hu_.jpg A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 14. - 10:02:21 |
|
|
|
2010.05. 14. - 10:48:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Reggel óta hívom a házi orvost.. szerintetek felveszi a telefon? dehogy.. gyógyszert kellett volna iratnom, de látom, le kéne mennem... aaahhh.. a betegek közé... Látom, reggel nagyon pörgött a fórum, mindenki milyen kis friss volt! Lolika... akkor nem azt éneklik, hanem at Aerosmith-től az armageddon-os dalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i don't wanna close my eyes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usikám... még drukkolok, de már lehet nincs mire.. lassan indulsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó bulizást nektek estére libák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorynak puszi! |
|
|
|
2010.05. 14. - 10:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Brigi... még mindig lopakodó üzemmódban vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 14. - 10:58:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó! Nem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 14. - 11:00:01 |
|
|
|
2010.05. 14. - 11:19:06
Létrehozva:
|
|
|
helllóóókaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
még hajmos előtt gyorsan beugrottam. jah, köszi a drukkot, csudijó 3-as lett a jegyem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tökre happiség van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg kicsit fejbecsapott éhgyomorra a söröcske, amire barátaim visszarángattak.) na szóval 2-kor indulok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) juhúú, Brigi is hozzá tud már szólni XD nagggyon dilis vagyok megint!!!! és üvölt a BITTER END XDDDD |
|
|
|
2010.05. 14. - 11:28:31
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula a 3-ashoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Brigi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem vagyok én bánatos, mert örülök, hogy nem érdekelnek az idióta fiúk, csak az rossz, hogy Alan sosem fog velem lenni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan a sógorod lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uhúúú erről az aprócska tényről elfeledkeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe akkor Dave az én apám is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 14. - 11:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Szai Vicus! Usi nyüzsög mint mindíg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 14. - 11:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Szai Vicus! Usi nyüzsög mint mindíg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Üdv a seregben Brigi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |