![]() ![]() |
2009.12. 06. - 18:24:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edóka megkérdeztem a Gizót vagyis a férjem és azt mondja ha szétszedni se lehet akkor kuka.Egyébként amit annó nekem megfabrikált mindig most jut eszembe az még a régi tipusú fejhallgató volt úgyhogy bocsi összekevertem a kettőt.
Usi Santa Dave...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) birnád ha elfenekelni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 18:31:52
Létrehozva:
|
|
|
Jaj lányok most olvastam,hogy Dave-ről jelent meg könyv és annyira friss infók is vannak benne mint az ez évi betegsége.Valami Trevor Baker nevű fazon irta és az a cime,hogy Dave Gahan:Depeche Mode&The Second Coming(remélem jól emlékszem és jól irtam)
Arról nincs infó,hogy itt nálunk mikor jelenik ,meg. Remélem nálunk is megjelenik és akkor tuti vevő leszek egyre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 18:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Jaj lányok most olvastam,hogy Dave-ről jelent meg könyv és annyira friss infók is vannak benne mint az ez évi betegsége.Valami Trevor Baker nevű fazon irta és az a cime,hogy Dave Gahan:Depeche Mode&The Second Coming(remélem jól emlékszem és jól irtam) Arról nincs infó,hogy itt nálunk mikor jelenik ,meg. Remélem nálunk is megjelenik és akkor tuti vevő leszek egyre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt rákeresek az amazonon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ITT VAN, ITT VAN (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.amazon.co.uk/Dave-Gahan-Depeche...1768&sr=1-1 Angie egyébként még tegnap este jutott az eszembe,hogy ugye beszéltük mennyire örülnél ha Dave lenne a mikulásod és bemászna az ablakodon.(tényleg bemászott? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Szóval akkor nem árt ha vigyázol mert ha rossz kislány voltál Dave mikulás a térdére fektet és elfenekel egy virgáccsal.Ellenben ha jó kislány voltál esetleg megengedi,hogy kicsit játszadozz vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (anaconda szelidités...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) hÁHÁ, Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnos nem álmodtam Dave-el, pedig jó lett volna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én mindig jó kislány vagyok.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 18:59:42
Létrehozva:
|
|
|
Én a depechemoderajongoi.network.hu-n olvastam.Állitólag 200 oldalas és egy fejezet egy album.Jó lenne ha magyar változatban is megjelenne mert én sajna csak magyarul értek. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Angie ha mindig jó kislány vagy akkor jöhet az anaconda....hahaha (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben Angie nem az a kérdés,hogy álmodtál-e Dave-el hanem bemászott-e az ablakodon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 20:10:12
Létrehozva:
|
|
|
Úgy látom mindenki teszi a dolgát.Jól van akkor további szép estét csajok aztán majd éjszaka álmodjatok Santa Dave-el.hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 06. - 20:15:19
Létrehozva:
|
|
|
Én a depechemoderajongoi.network.hu-n olvastam.Állitólag 200 oldalas és egy fejezet egy album.Jó lenne ha magyar változatban is megjelenne mert én sajna csak magyarul értek. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Angie ha mindig jó kislány vagy akkor jöhet az anaconda....hahaha (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben Angie nem az a kérdés,hogy álmodtál-e Dave-el hanem bemászott-e az ablakodon? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, Dave sajna nem mászott be az ablakon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 06. - 21:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Placebo - Breath underwater (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=et_u1s3XhY8 |
|
|
|
2009.12. 06. - 22:19:04
Létrehozva:
|
|
|
Macsek!.. hú, ez tényleg jól sikerült.. honnan vannak ezek a remek képeid? És miből van az a szeretkezős jelenet? Mármint, amikor nincs ott a partner.. nagyon állat volt !!! Ja, és persze ez a Brian... nálam ez a pasi is nagyon ott van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kincs, hogy ilyeneket tudsz csinálni.. egy kincs vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Itt vagyok ám közben,csak közben olvasom megint a Lost in the stars-ot, már nem sok van belőle. Mostanában kicsit elhanyagoltam, de mivel tegnap meg ma kipihentem magam, szerintem hajnalig olvasni fogok . Usi kész vagy a beadandóddal? |
|
|
|
2009.12. 07. - 00:01:36
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát persze hogy örülnék neki, ha Santa Dave elfenekelne a virgácsával... XDDD
igen, amúgy hallottam már erről a könyvről régebben. tényleg jó lenne, ha nálunk is kijönne (mondjuk nekem angolul is jó lenne - még mindig nem vagyok az a neten rendelős fajta, azt meghagyom Angie-nek! XD) Edóka: hajrá az olvasással!!!! hol tartasz? (címszavakban, hogy ne lőjjük le Angie-nak a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Igen, igggeeen! 23.34-kor elküldtem a második beadandót is! huh! már csak azt remélem, hogy el is fogadja őket, mert mindkettőnél csaltam picit az oldalakkal. Nem olyan egyszerű 8-8 oldalt összehozni akkor, ha nincs túl sok forrásod, amiből dolgozhatnál. A másodiknál telenyomtam a saját hagymázos agyam gondolataival... XDDD Huh na most holnap kora délutánig végre szabadon garázdálkodhatok a neten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: juj a Placis képeidet is át tudnád nyomni mailben? *hatalmas kiskutyanézés* Uh, a Special Needs klipjét is nagyon bírom!!! husi lett a vidi amúgy! nagy kedvencem (ha nem a legkedvencebb számom) az új albumról! Huh azt hiszem, 30-án viszem hozzád a pen-drive-om (az új már 4GB-s!!!) és fogok kérni tőled sok-sok-sok képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kifosztom a géped, ha közelébe engedsz! hihihi! XDDD |
|
|
|
2009.12. 07. - 00:15:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát Usi, mindjárt kivégzem... ti már megint nagyon elbántatok Dave-vel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most megint nem birom abba hagyni az olvasást, pedig már zsibbad a lábam a laptoptól. Kutyám meg már 4x ide jött bele lihegve a gépbe, hogy ugyan.. nem feküdnék már le? Most kicsit sokat cigiztem, mert igzulok,, kicsit fáj is a gyomrom. aztán lehet inkább enni kéne, nem szivni...
Mindjárt végzek! Caprit csókoltatom, kicsináltok mindig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyit mondok, Capri, rehabilitál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 00:40:39
Létrehozva:
|
|
|
hehehe. remélem is, hogy kicsinálunk!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olvass csak szorgosan!!! üdvözleted átadtam, épp msn-en beszélünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 00:43:12
Létrehozva:
|
|
|
Rehabolok XD
Meg várom a Karácsonyt és januárt XD Megm ajd leadok patit az ideiglenes gazdijának. Hozzám Santa Martin jöhet(ett volna XD) ... Jaaaaaaaaaa! Vágom a rehabolós részt!!! XD ja, egyébként Sims2-be letöltöttem Sims Martint XD Nagyon tuti!!!! XD |
|
|
|
2009.12. 07. - 00:59:37
Létrehozva:
|
|
|
igen, közben nekem is leesett a rehabolásos izé! XD
jól van, jók vagyunk! egyik író se emlékezett kapásból rá! what a shame! höhö... huh asszem szeretni fogom ezt a London After Midnight együttest. jó kis dark/goth-os zene ez... |
|
|
|
2009.12. 07. - 01:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh... megettem ezt is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádtaaaaaaaaaaam!!!!! Lányok, isten áldjon titeket, hogy igy papirra tudjátok vetni a mély érzéseket, gondolatokat.... Alig várom, hogy elkezdjem a 3. részt is... itt ülök, és vigyorgok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tuti szépeket fogok megint álmodni... NA kimegyek a konyhába, elszivok egy cigit, aztán kiderül, folytatom-é még most a 3.-at. Sims2? SimsMartin? Az a baj, hogy azt sem tudom, hogy mi az.. hallottam már róla, de el nem tudom képzelni milyen lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 01:06:06
Létrehozva:
|
|
|
A Sims az egy életszimulátoros játék. Martin nálam hógolyózik - mert megvan pár kiegészítő, így van időjárásom is XD - hóembert épít és hóangyalt csinál. Egyébként zongorázik és gitározik valamint zenészként dolgozik (nagyon kreatív vagyok, mi?XD) és egy félvér csajjal hál. Azon dolgozom, hogy vérfarkas váljon belőle. És télen egy ízben megfagyott és felborult, mert sokáig tartottam kint a hóban XD
|
|
|
|
2009.12. 07. - 01:06:12
Létrehozva:
|
|
|
hihihi, örülök, hogy tetszett! a harmadik rész előtt a helyedben én is elszívnék egy cigit.... muhahahahahahahahaaaa! XDDDD
|
|
|
|
2009.12. 07. - 01:13:50
Létrehozva:
|
|
|
De nem halt meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy itt nem is tud ebben meghalni? És félvér nővel hál? Fene a jó dolgát.... Na akkor most neki esek a 3..-nak is, ha már igy felcsigáztatok!!! Birjátok még baglyok?
|
|
|
|
2009.12. 07. - 01:15:15
Létrehozva:
|
|
|
De nem halt meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy itt nem is tud ebben meghalni? És félvér nővel hál? Fene a jó dolgát.... Na akkor most neki esek a 3..-nak is, ha már igy felcsigáztatok!!! Birjátok még baglyok? nem, nem halt meg, de megtudnak halni és akkor kísért a szellemük a házban, tök tuti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 01:20:55
Létrehozva:
|
|
|
csajok, hangosan röhögök! XDDDD
vérfarkas, kísért, hógolyózik, hóangyalkázik, megfagy.... WÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ! XD amúgy nálam már kezd merülni az elem, holnap meg mehetek vissza Szegedre :S de legalább dec. 18-tól itthon leszek, csak addig is túl kell élnem nem túl kellemes dolgokat. no mindegy, a lényeg hogy olvass csak Edóka! kivi leszek! lehet ám zaklatni minket kérdésekkel a sztorikkal kapcsolatban akár PM-ben, akár msn-en! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 01:23:19
Létrehozva:
|
|
|
engem is lehet zaklatni engem is!!! nem ér ám, h csak Usinak mesélitek el az élményeiteket!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |