![]() ![]() |
2010.05. 15. - 08:36:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neked is pussz Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó napot nektek.....én megyek aluka (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt is volt nagy buli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) MINDENKIT ÜDVÖZLŐK FELÉTEK (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 08:45:50 |
|
|
|
2010.05. 15. - 08:44:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie pogózott.. hehehheee... ezt megnéztem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi már haza is ment? Igen, pogóztam, fáj is a bokám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dehogy, még pizsiben éledezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt üzeni, hogy küld egy ásítást! Brigi neked meg egy dorombolást küld a csajszi.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placebo - Peeting Tom szól.... jujj, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 08:47:58
Létrehozva:
|
|
|
Igen, pogóztam, fáj is a bokám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dehogy, még pizsiben éledezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt üzeni, hogy küld egy ásítást! Brigi neked meg egy dorombolást küld a csajszi.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placebo - Peeting Tom szól.... jujj, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg sok hát simit küldők a csajszínak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézze meg a "tesó" Yahoo-ját (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 08:50:07
Létrehozva:
|
|
|
Neked is pussz Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jó napot nektek.....én megyek aluka (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt is volt nagy buli (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) MINDENKIT ÜDVÖZLŐK FELÉTEK Köszike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt neked az Óceánon túlra........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átadom és örülök, hogy jó volt a Te bulid is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 08:55:23
Létrehozva:
|
|
|
Éledjeteeeeeeeeeeeek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hasatokra süt a nap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Brigi.. neked meg szép álmokat... huhhh.. de visszabújnék én is.. most akarok aludni! VAlicsék is buliztak már megint.. MArcsi, meg VAlics.. de még nem jelentkezett egyik sem. Ezek szerintem reggel jöttek haza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 09:09:14
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! - na ez most megint hódító Usi postja lesz! XD
szóval így a kávé után már kicsit jobb, kezdek magamhoz térni. Edó: HOL VAN ITT NAP ami a hasunkra süthetne?!?!?! már érezzük a hidegfrontot! Brigi: köszi a hátsimiket, megkaptam őket! purrr! XD örülök, hogy jó volt a bulitok!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uh, now playing Placenták - Follow the cops back home! (ez mekkora volt 2006-ban a Mode előtt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 15. - 09:22:36
Létrehozva:
|
|
|
Ahhhh- ahhhhhhhhhhhhhh--- ahhhh!!!!
Placebo - Blind!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) próbáltam énekelni, de tök mély hangom van XDDDD mint vmi repedtfazék kedvenc sorom: "Your eyes glued forever to mine" :wuub: (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (ja és még mindig Usi voltam XD) |
|
|
|
2010.05. 15. - 11:23:04
Létrehozva:
|
|
|
Libák... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na látom, hiába a metallica... ti még mindig placi lázban égtek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na elmegyek édesanyáékhoz a ranch-re ebédelni.. majd jövök.. pihenjetek,,, Tudjátok.. aki éjjel legény, nappal lepény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 11:25:06 |
|
|
|
2010.05. 15. - 12:43:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ki tudna nekem egy olyan linket adni, ahonnan egyszerűen, és probléma mentesen le tudnám tölteni a Végső Állomás 4. részét??? Nagyon kellene a film, és nem találok semmit... Köszi |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:05:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ki tudna nekem egy olyan linket adni, ahonnan egyszerűen, és probléma mentesen le tudnám tölteni a Végső Állomás 4. részét??? Nagyon kellene a film, és nem találok semmit... Köszi Szia Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennyire értesz a torrentekhez? Mert abban ha minden igaz tudok segíteni. |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:08:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Torrentek..hát attól függ, ha egy torrent és abban van a film akkor ok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:13:45
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Torrentek..hát attól függ, ha egy torrent és abban van a film akkor ok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Milyen letöltő programod van hozzá? Ja és nem gond ha majdnem 2 Gb a film mérete? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:16:00
Létrehozva:
|
|
|
vagy az Utorrent vagy mi az isten, vagy Bittorrent. Bittorrent inkább
Az nem baj , úgyis ki lesz írva dvd-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utorrent van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 13:16:20 |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:20:02
Létrehozva:
|
|
|
vagy az Utorrent vagy mi az isten, vagy Bittorrent. Bittorrent inkább Az nem baj , úgyis ki lesz írva dvd-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utorrent van (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak az a kérdés, hogy hogyan küldjem el neked a letöltés indító fájlt? Ahova regisztrálva vagyok torrent letöltő oldalra onnan fogok küldeni (vagyis szeretnék küldeni) egy egészen pici kis fájlocskát, és csak annyi lenne a kérésem, hogy ha elindul a letöltés, jelezz nekem, és egy kicsit majd hagyjad hogy visszatöltődjön tőled a film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szóval kellene skype cím vagy msn, de jobb lenne a skype, mert az msn-em nagyon gyatrán műkszik. Vagy úgy is jó ha Angie-nek elküldöm msn-en és ő továbbítja neked, ha nem akarod megadni a címed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 13:21:03 |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:22:58
Létrehozva:
|
|
|
Na..az Msn-t is telepíthetem újra, mert nem enged be az istennek sem...
Rendben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak az a kérdés, hogy hogyan küldjem el neked a letöltés indító fájlt? Ahova regisztrálva vagyok torrent letöltő oldalra onnan fogok küldeni (vagyis szeretnék küldeni) egy egészen pici kis fájlocskát, és csak annyi lenne a kérésem, hogy ha elindul a letöltés, jelezz nekem, és egy kicsit majd hagyjad hogy visszatöltődjön tőled a film. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szóval kellene skype cím vagy msn, de jobb lenne a skype, mert az msn-em nagyon gyatrán műkszik. Vagy úgy is jó ha Angie-nek elküldöm msn-en és ő továbbítja neked, ha nem akarod megadni a címed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Skype az nincs, msn az van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megadom neked privátba a címem, de még nem tudok bejelentkezni, ha sikerült, akkor szólok, nem tudom most mi baja van megint.. |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:23:39
Létrehozva:
|
|
|
Na..az Msn-t is telepíthetem újra, mert nem enged be az istennek sem... Azt nem biztos hogy újra kell telepíteni! Elég ilyenkor ha kilépsz belőle, és teljesen bezárod, majd 2-3 perc múlva újraindítod! Nekem is szokott ilyet csinálni, azért nem kell újratelepíteni! |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:25:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 15. - 13:40:30
Létrehozva:
|
|
|
Helló jelenlévők Mode és Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 13:43:01
Létrehozva:
|
|
|
Helló jelenlévők Mode és Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 13:47:44
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Álmodtál valamit??????? Én igeeeeeeeeeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 13:48:04 |
|
|
|
![]() ![]() |