![]() ![]() |
2010.05. 15. - 13:50:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sikerült az msn Mode?
|
|
|
|
2010.05. 15. - 13:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Most fejeződött be pont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kipróbálom, aztán mondom Kipróbáltam azt is amit mondtál, de nekem nem jó. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 13:55:18 |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:01:59
Létrehozva:
|
|
|
na most meg eltűnt minden...
Kb. egy éve végig játszottam ugyanezt az msn-nel..... |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:02:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Álmodtál valamit??????? Én igeeeeeeeeeen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mode hugi nem álmodtam legalább is nem emlékszem rá. te viszont álmodtál....várj kitalálom....Alan-el és volt entyem-pentyem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo neked mit is írjak?Nem tudom..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 14:04:03 |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Megjártuk a várost... Usival szépen 11-kor felpattantunk a 109-es buszra, amit elvitt a Nyugatihoz, ettünk valami kaját, aztán wc és állomás. Közben Angie begyűjtött egy új táskát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök szupcsi, úgy örülök neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Természetesen fekete, de belül ilyen apró virágmintás... édi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Visszafelé még elmentem az Eurocenterbe bevásárolni, de baxa meg elfelejtettem, gyufát venni, már alig van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Olyan hülye vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mikor meg kijöttem hát elkezdett ömleni az eső. Teljesen beázott a cipőm mire hazabaktattam. Edókám nagyon köszöntük az időjárási helyzetjelentést tegnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csoda volt, hogy nem áztunk rommá!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:05:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Megjártuk a várost... Usival szépen 11-kor felpattantunk a 109-es buszra, amit elvitt a Nyugatihoz, ettünk valami kaját, aztán wc és állomás. Közben Angie begyűjtött egy új táskát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök szupcsi, úgy örülök neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Természetesen fekete, de belül ilyen apró virágmintás... édi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Visszafelé még elmentem az Eurocenterbe bevásárolni, de baxa meg elfelejtettem, gyufát venni, már alig van... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Olyan hülye vagyok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mikor meg kijöttem hát elkezdett ömleni az eső. Teljesen beázott a cipőm mire hazabaktattam. Edókám nagyon köszöntük az időjárási helyzetjelentést tegnap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csoda volt, hogy nem áztunk rommá!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tessék képet mutatni az új tásidról. |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:06:03
Létrehozva:
|
|
|
na most meg eltűnt minden... Kb. egy éve végig játszottam ugyanezt az msn-nel..... Na jól van, nekem ide van készítve a cucc, ha tudsz msn-ezni szólj és eljuttatom hozzád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos nemsokára megyek dolgozni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:08:19
Létrehozva:
|
|
|
Neo jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 14:11:07
Létrehozva:
|
|
|
Mode hugi nem álmodtam legalább is nem emlékszem rá. te viszont álmodtál....várj kitalálom....Alan-el és volt entyem-pentyem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo neked mit is írjak?Nem tudom..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kár, hogy nem álmodtál. Én csókolóztam Alannel álmomban, de megint olyat, hogy huh... és annyira valóságosnak tűnt, szinte éreztem... biztos nem történt meg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:11:38
Létrehozva:
|
|
|
Neo jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Köszönöm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:12:10
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van, nekem ide van készítve a cucc, ha tudsz msn-ezni szólj és eljuttatom hozzád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos nemsokára megyek dolgozni... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oké köszi. Majd szólok Jó munkát |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:15:45
Létrehozva:
|
|
|
Kár, hogy nem álmodtál. Én csókolóztam Alannel álmomban, de megint olyat, hogy huh... és annyira valóságosnak tűnt, szinte éreztem... biztos nem történt meg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Csak csókolózás volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:18:13
Létrehozva:
|
|
|
Csak csókolózás volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, de annyira jó volt uuuuuhhuuu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) És akkor ma meg ilyen nagyon inges kigombolós képek vártak a gépen...áááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:19:49
Létrehozva:
|
|
|
Igen, de annyira jó volt uuuuuhhuuu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) És akkor ma meg ilyen nagyon inges kigombolós képek vártak a gépen...áááá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szívesen gombolgatnád az inget rajta hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:19:56
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, csak felnéztem kicsit...Usi, boldog névnapot kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 14:21:27
Létrehozva:
|
|
|
Szívesen gombolgatnád az inget rajta hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Áááá nagyooon (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:26:36
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Zsófia névnap van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem néztem a naptárat.
Boldog névnapot Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp. Mode azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 14:27:52 |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:27:45
Létrehozva:
|
|
|
Na itt ni....hát mi ez? vetkőzik vagy mit csinál? XDD
Jesszus Zsófia névnap van? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Boldog névnapot Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp. Mode azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem követem a névnapokat, de ha Usinak ma van a névnapja...Boldog névnapot Usi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
x2_1572de1.jpg ( 21.56K )
Letöltések száma: 4
29090_119865151377247_112735925423503_148033_365592_n.jpg ( 48.3K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Na itt ni....hát mi ez? vetkőzik vagy mit csinál? XDD Én nem követem a névnapokat, de ha Usinak ma van a névnapja...Boldog névnapot Usi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tényleg jól ki van gombolva az inge. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mutogatja a szexi mellkasát.... |
|
|
|
2010.05. 15. - 14:35:04
Létrehozva:
|
|
|
tényleg jól ki van gombolva az inge. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) mutogatja a szexi mellkasát.... Hát nálunk is lehetett volna így kigombolkozva..(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) úúú na hát akkor tuti rátapadtam volna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mondjuk így is...de úgy jobban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |