2400 Oldal V  « < 1722 1723 1724 1725 1726 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 15. - 14:36:49
Létrehozva: #34461

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 15. - 15:05:01) *
Szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tessék képet mutatni az új tásidról.

Szia!

Oké, hétfőn majd csinálok róla képet, mert benn van a fényképezőm a cégnél (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 14:45:24
Létrehozva: #34462

devotee

ááá vazzee... nem tudom, mit csináljak az msn-nel...
kitörölni a gépről nem tudom, mert ott a vezérlőpultnál nem mutatja, hogy lehetne, ha elkezdem telepíteni akkor meg azt írja ki, hogy már fenn van pedig ahonnan tudtam, kitöröltem, úgyhogy most megint pár hónap idegbetegség következik...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 15. - 14:49:03
Létrehozva: #34463

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 15. - 15:27:45) *
Na itt ni....hát mi ez? vetkőzik vagy mit csinál? XDD

Én nem követem a névnapokat, de ha Usinak ma van a névnapja...Boldog névnapot Usi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Inkább iszogat valamit! Mintha pohár lenne a kezében!

Usi! Sok boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 15. - 15:45:24) *
ááá vazzee... nem tudom, mit csináljak az msn-nel...
kitörölni a gépről nem tudom, mert ott a vezérlőpultnál nem mutatja, hogy lehetne, ha elkezdem telepíteni akkor meg azt írja ki, hogy már fenn van pedig ahonnan tudtam, kitöröltem, úgyhogy most megint pár hónap idegbetegség következik...

VEZÉRLŐPULT
PROGRAMOK TELEPÍTÉSE
-ott megkeresed az msn-t és törlöd-

Ennyi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 14:51:59
Létrehozva: #34464

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 15. - 14:49:03) *
Inkább iszogat valamit! Mintha pohár lenne a kezében!

Usi! Sok boldog névnapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

VEZÉRLŐPULT
PROGRAMOK TELEPÍTÉSE
-ott megkeresed az msn-t és törlöd-

Ennyi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet... jobb is, hogy nem vetkőzik, azt majd nálunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, tudom hogy ott kell, de nem adja ki a Messengert...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 15. - 14:54:37
Létrehozva: #34465

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 15. - 15:51:59) *
Lehet... jobb is, hogy nem vetkőzik, azt majd nálunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, tudom hogy ott kell, de nem adja ki a Messengert...

Próbáld meg újraindítani a gépet, van hogy csak az a baj hogy mióta törölted még nem indítottad újra. Utána próbáld újratelepíteni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 14:57:43
Létrehozva: #34466

devotee

Oké, megpróbálom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 15:07:53
Létrehozva: #34467

devotee

na, hát így sem működik...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 15. - 15:18:39
Létrehozva: #34468

devotee

Jajj, most rácuppantam a setlist fm-re, hogy nézelődjek mire számíthatunk majd a szeptemberi Placebo koncerten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy látom a legutóbbi - bogotai - fellépés dalait, hát ez tök ugyan az, mint a Szegeten volt tavaly, tehát csajok ha szerencsétek lesz, akkor hallhatjátok majd a Meds Anghkor Wat verzióját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Íme a set list: http://www.setlist.fm/setlist/placebo/2010...a-2bd4f442.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 15:34:18
Létrehozva: #34469

devotee

sziasztok!

na leértem Szegedre és meg is kajoltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és a poén, hogy itt áztam el, nem Pesten XD
jajjj istenkém, vonaton előjött még pár kép a tegnapi koncertről és most gyorsan meg is kerestem a setlistet és mindjárt meg is írom a koncibeszámolót! de jó lenne, ha ez a koncert meglenne mp3-ban! na mindegy, addig is marad a tegnapi setlist alapján összeállított lejátszási lista XD
jaaaajjjj de jó volt! most kezdem felfogni!

jaj de drágák vagytok! köszönöm a névnapi köszöntéseket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
puszika mindenkinek érte! (Gerinek meg dupla piros pont, amiért ezzel indított! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Mode: nem lehet hogy csak az a baja hogy a legújabb verziót akarja telepíteni az MSN? mert nekem írta két napja hogy megint új verzió van és hogy ha nem telepítem akkor lehet nem fog működni ez. de nem telepítettem és nem is voltam azóta msn-en.

Angie: huhhh jó kis setlist! ezzel is meg lennék elégedve, de ha változtatnak (mondjuk bepakolnának egy I know-t!!!!!) akkor is nagyon örülnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja és NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, hogy létrejöhetett a közreműködéseddel a tegnapi szuper nap!!! és köszi a szállásolást is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 15:36:58
Létrehozva: #34470

devotee

Usi: nem kizárt, de nem tudom, milyen az új verzió. Mert a hibakódnál olyat is írt, hogy töltsem le az újat... hát hol van az? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 15:44:59
Létrehozva: #34471

devotee

hát menj fel az msn honlapjára és onnan szedd le a legújabbat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 15:52:22
Létrehozva: #34472

devotee

oké, megnézem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 15:58:07
Létrehozva: #34473

devotee

Na..a Windows Movie Maker-t meg megtanultam használni... ki látott már ilyet XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 16:02:07
Létrehozva: #34474

devotee

ügyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: megvannak az előzenekarok:
Opening Act(s): Volbeat, High On Fire
szerintem a High on fire volt az a szuper hangulatot teremtő 2. előzenekar az állat Johnny Cash feldolgozással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 16:08:14
Létrehozva: #34475

devotee

Bazeg, én az msn honlapján sem találok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 16:21:35
Létrehozva: #34476

devotee

Mode: Windows live messenger-t kell beírni a google-be és kész.
http://download.live.com/messenger/?mkt=hu-hu
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 15. - 16:26:46
Létrehozva: #34477

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 15. - 17:02:07) *
ügyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: megvannak az előzenekarok:
Opening Act(s): Volbeat, High On Fire
szerintem a High on fire volt az a szuper hangulatot teremtő 2. előzenekar az állat Johnny Cash feldolgozással! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hudejóvagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! Igen, tutira ők voltak, nekem tetszettek, vicces volt a frontember és legalább hallgatható zenét játszottak, kis cucik voltak. Sunyin benyomták az a kis Johnny Cash gitárszólamot, aztán meg elborult az egész valami durva metálba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nagyon szívesen mindent (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A szuper tiszteletjegyekért meg nagy köszönet Zolinak!!!!!!!!!!!!!!!

placebo: Nagyon kielégült lennék, ha ezt a setet nyomnák nálunk is ősszel, bár már egyszer hallottam, de első sorból azért nagyon más lesz szerintem. :wug: Éppen az I'll be yours megy.... A KEDVENC számom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 15. - 16:32:20
Létrehozva: #34478

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 15. - 16:21:35) *
Mode: Windows live messenger-t kell beírni a google-be és kész.
http://download.live.com/messenger/?mkt=hu-hu

Köszi, de nem hiszem, hogy ez jó lesz, mert mintha már próbálkoztam volna vele.. de megnézem

ja hát ez nem az. Van 2010-es verzió is, de azt meg nem igazán lehet letölteni sehol
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 16:40:32
Létrehozva: #34479

devotee

Usikám.. te ma ünnepled a névnapod? Micsoda egy tarack vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nekem is van saját Zsófim, de ő szeptemberben ünnepli... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor nagyon boldog névnapot lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól megünnepelted tegnap a koncerttel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jujj.. micsoda mocsok idő van itten! Jelentem, Valics, meg Marcsi reggel 6-kor jöttek haza, most beszéltem előbb vele.. reggel rövideztek valami pasikkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ezek az én barátnőim.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ALudjuuuuunk.. bújjunk be a meleg ágyba.. ez abszolút gyerek csinálós idő.. abszolút (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. hol a tasi... muti!

Ja, facebook-in vigyázzatok! Vírus!

"VIGYÁZZ! Semmiképpen ne katints rá a Candid Camera Prank! [HQ] üzenetre,amin egy biciklizős női segg van, mert megeszi a gépedet a vírus. Akkorse, ha a legjobb barátodtól kapod, ugyanis nem ő küldi. Ez önjáró. Ha meg már rákantittottál, ne engedd letöltődni a programot, amit kér tőled."

Én már kétszer meg is kaptam!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 16:51:29
Létrehozva: #34480

devotee

Ááááááhhhh.. BAszki, de jó ez a setlist (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beszarás.. imádni fogom, már látom, kiüvöltöm a lelkem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1722 1723 1724 1725 1726 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
107 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (107 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: