![]() ![]() |
2010.05. 15. - 17:03:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usikám.. te ma ünnepled a névnapod? Micsoda egy tarack vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nekem is van saját Zsófim, de ő szeptemberben ünnepli... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor nagyon boldog névnapot lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól megünnepelted tegnap a koncerttel Jujj.. micsoda mocsok idő van itten! Jelentem, Valics, meg Marcsi reggel 6-kor jöttek haza, most beszéltem előbb vele.. reggel rövideztek valami pasikkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ezek az én barátnőim.. ALudjuuuuunk.. bújjunk be a meleg ágyba.. ez abszolút gyerek csinálós idő.. abszolút Angie.. hol a tasi... muti! Usikánkat 2 perccel éjfél után már fel is köszöntöttem a Kerepesi úton baktatva a Keleti felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azta, Valics és Marcsi tudnak élni.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen itt is nagyon szar idő van. Tök hideg, szakad az eső, és jah, gyerekcsinálós (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Már van gyerekcsinálós zene (Sade) és gyerekcsinálós idő (esős tavaszi hideg), már csak valaki kellene, aki gyereket csinál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom, a fényképezőm benn van a cégnél, majd hétfőn kaptok róla képet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ígérem!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ááááááhhhh.. BAszki, de jó ez a setlist, beszarás.. imádni fogom, már látom, kiüvöltöm a lelkem is Ezt most a Placebora értetted? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Megyek fürdeni, hajmosás meg ilyenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jövök. |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:08:35
Létrehozva:
|
|
|
itt kisütött a nap, bibibííí! XD szóval nem csinálok gyereket XD
now playing: Metallica - Seek and destroy! XDDDD Edó: neked is köszi a felköszöntést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (jaja, Angie volt az első, aki felköszöntött koncert utáni szenvedős vándorlásunk során (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) és igggenn, ez a Placis setlist nagyon szuper lesz, ha marad. Ha meg variálnak rajta, akkor is jó lesz XD nem lesz hangunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (még kevésbé mint a tegnapi Talicska koncert után XD most csak mélyebb lett a hangom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:26:41
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó ez az oldal.. még a számok is ott vannak mellette, le lehet játszani, és még a szöveg is ott van.. ennyi élményt egyszerre... fakiba, h szar a laptopomon a hang.. majd mindjárt keresünk egy fülhallgatót!
Jaja Angie.. Placis setlistre mondtam, más setlist-et nem láttam itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:29:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Oké, hétfőn majd csinálok róla képet, mert benn van a fényképezőm a cégnél (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Oké Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:36:23
Létrehozva:
|
|
|
nah, akit érdekel, kész a Metallicás beszámolóm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://uselessgirl.b13.hu/index.php?f=7&am...0&bm=388650 |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:44:05
Létrehozva:
|
|
|
nah, akit érdekel, kész a Metallicás beszámolóm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://uselessgirl.b13.hu/index.php?f=7&am...0&bm=388650 Jó lett a beszámoló. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyi vagy. |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:50:02
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóóóóóóóóó, itt még mindig esik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Valaki zárja el a csapot odafenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lécci-lécci.
A setlist fm oldal nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már régóta használom, csak nem minden zenekarra figyelnek oda kellőképpen (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 17:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie itt most éppen nem esik de egész nap esett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) utálom már ezt az időjárást.
|
|
|
|
2010.05. 15. - 18:02:53
Létrehozva:
|
|
|
vica: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe, közben felpakoltam a Rammsteinos meg a Metallicás koncertbeszámolómat is az oldalamra egy-két képpel kiegészítve. http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=32614609 Angie: ezt a bevezetőt a tegnapi kifelé araszolás közbeni beszélgetésünk emlékére írtam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "Tegnap (05.14.) a Metallica rock-klasszikusai bontották tovább a Puskás Ferenc stadion amúgy is omladozó vakolatát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) " ja, én megvagyok ezzel az időjárással, csak ne legyen túl hideg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:12:48
Létrehozva:
|
|
|
nah, akit érdekel, kész a Metallicás beszámolóm! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://uselessgirl.b13.hu/index.php?f=7&am...0&bm=388650 Nagyon jó lett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorákat röhögtem és hát vissza-vissza tértek az emlékek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie itt most éppen nem esik de egész nap esett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) utálom már ezt az időjárást. Ne is mond, a fejem egy tök... inkább szétütném, úgy fáj (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) az idő meg valóban baropmira lehangoló... és holnap még mennem kell, mert már nincs üvegpoharam sem, mert apum elég jól megritkította a készletet, így tennem kell egy kirándulást az IKEA-ba, meg kell más is... vica: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, közben felpakoltam a Rammsteinos meg a Metallicás koncertbeszámolómat is az oldalamra egy-két képpel kiegészítve. http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=32614609 Angie: ezt a bevezetőt a tegnapi kifelé araszolás közbeni beszélgetésünk emlékére írtam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) "Tegnap (05.14.) a Metallica rock-klasszikusai bontották tovább a Puskás Ferenc stadion amúgy is omladozó vakolatát... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) " ja, én megvagyok ezzel az időjárással, csak ne legyen túl hideg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 18:16:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: örülök, hogy tetszett a beszámoló neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez most úgy kiszakadt belőlem egyszerre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát én is vigyorogtam párszor James poénjaira gondolva XD
na most összeállítottam megint a Metallicás set-listet (bár 1-2 szám hiányzik), meg bepakoltam a belinkelt Placis setlistet is winampra, de a Trigger Happy hiányzik. az neked megvan? át tudnád küldeni? |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Lányok, ti látjátok ezt a videót?
http://www.youtube.com/watch?v=z-nXcNiJuNA |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:26:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást a buksidnak.Gyógycupp.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: örülök, hogy tetszett a beszámoló neked is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez most úgy kiszakadt belőlem egyszerre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hát én is vigyorogtam párszor James poénjaira gondolva XD na most összeállítottam megint a Metallicás set-listet (bár 1-2 szám hiányzik), meg bepakoltam a belinkelt Placis setlistet is winampra, de a Trigger Happy hiányzik. az neked megvan? át tudnád küldeni? Majd én is megírom este, ha be nem alszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert hát ragadnak a szemeim rendesen.... nesze neked 4 órányi alvás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) James halálosan Humor Herold pasi, imádtam! És nálam éppen a tegnap koncert szól a setlist fm-ről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem sincs meg ez a Placi szám, biztos valami B oldalas, amit nem ismerek... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Lányok, ti látjátok ezt a videót? http://www.youtube.com/watch?v=z-nXcNiJuNA "A videó WMG tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. " |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:29:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd én is megírom este, ha be nem alszom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert hát ragadnak a szemeim rendesen.... nesze neked 4 órányi alvás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) James halálosan Humor Herold pasi, imádtam! És nálam éppen a tegnap koncert szól a setlist fm-ről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nekem sincs meg ez a Placi szám, biztos valami B oldalas, amit nem ismerek... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) "A videó WMG tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. " Akkor ezért nem tudja Vica megnézni... |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:31:11
Létrehozva:
|
|
|
Tök jó ez az oldal.. még a számok is ott vannak mellette, le lehet játszani, és még a szöveg is ott van.. ennyi élményt egyszerre... fakiba, h szar a laptopomon a hang.. majd mindjárt keresünk egy fülhallgatót! Jaja Angie.. Placis setlistre mondtam, más setlist-et nem láttam itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, hülye kérdés volt részemről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ezért nem tudja Vica megnézni... igen, ugyan az a helyzet, mint az én videoimmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:31:48
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi, hülye kérdés volt részemről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen, ugyan az a helyzet, mint az én videoimmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na... az fasza.... |
|
|
|
2010.05. 15. - 18:33:46
Létrehozva:
|
|
|
na akkor meg van a titok nyitja miért nem tudom Mode vidijét megnézni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 18:41:23
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem, elkezdte végre újra telepíteni az msn-t, csak angolul. de nekem megfelel úgy is
|
|
|
|
2010.05. 15. - 18:59:07
Létrehozva:
|
|
|
Egy negatív kritika a Metallica koncertről: http://index.hu/kultur/zene/2010/05/15/langyos_metalhakni/
|
|
|
|
![]() ![]() |