![]() ![]() |
2010.05. 15. - 19:00:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy negatív kritika a Metallica koncertről: http://index.hu/kultur/zene/2010/05/15/langyos_metalhakni/ van akinek nem tetszet..... |
|
|
|
2010.05. 15. - 19:02:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hjaj igen, eddig is jó frontembernek tartottam James-et, de ezek után meg pláne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon tetszett, hogy ennyire interaktív volt a közönséggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (biztos máshol is ilyen, de nekem tök új volt az egész - konci dvd-t se láttam még tőlük, csak 1-2 S and M-es tubusos vidit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
2010.05. 15. - 19:06:42
Létrehozva:
|
|
|
van akinek nem tetszet..... Jaja, de az a fura, hogy eddig csak mi nyilatkoztunk pozitívan a koncertről úgy veszem észre. Márminthogy minden blogon és hírben az vagyon, hogy gyenge buli volt a tegnapi. Hát nem tom, nekem nem tűnt gyengucnak, mitöbb, baromi zúzós volt. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Angie: hjaj igen, eddig is jó frontembernek tartottam James-et, de ezek után meg pláne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon tetszett, hogy ennyire interaktív volt a közönséggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (biztos máshol is ilyen, de nekem tök új volt az egész - konci dvd-t se láttam még tőlük, csak 1-2 S and M-es tubusos vidit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Én láttam az S&M-et dvd-n is, nagyon jó, érdemes egyben meglesni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 19:10:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd megpróbálom leszedni valahonnan, mert az nagyon érdekel!!! tudod, hogy imádom a nagyzenekaros cuccokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (főleg ha vegyítik rockkal!)
a kritikáról: hát én nem hallottam hogy rossz lett volna a hangosítás vagy hogy Lars vagy akár a többiek elb*szták volna a számokat! szerintem zúzott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Mode koncerteket is mindig lehúzzák meg minden mást (Rammsteint is) ezek a besavanyodott barmok. az a lényeg, hogy mi jól éreztük magunkat! (hehe, úgy látszik áldás, hogy mi nem a rosszat/hibát/negatívat keressük a dolgokban, hanem élvezzük azokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 15. - 19:17:50
Létrehozva:
|
|
|
Lányok jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 19:19:23
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt vica!
|
|
|
|
2010.05. 15. - 19:26:59
Létrehozva:
|
|
|
Angie: majd megpróbálom leszedni valahonnan, mert az nagyon érdekel!!! tudod, hogy imádom a nagyzenekaros cuccokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (főleg ha vegyítik rockkal!) a kritikáról: hát én nem hallottam hogy rossz lett volna a hangosítás vagy hogy Lars vagy akár a többiek elb*szták volna a számokat! szerintem zúzott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Mode koncerteket is mindig lehúzzák meg minden mást (Rammsteint is) ezek a besavanyodott barmok. az a lényeg, hogy mi jól éreztük magunkat! (hehe, úgy látszik áldás, hogy mi nem a rosszat/hibát/negatívat keressük a dolgokban, hanem élvezzük azokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Jaja, ezért nem olvasok soha ilyen kritikákat, mert már eleve úgy ülnek be ezek a pennaforgatók a bulira, hogy keresik a hibákat. Nem tudom ebben mi a jó, de szerintem semmi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így mit élvez belőle? Semmit, mert meg sem próbálja élvezni, holott ez lenne a cél! És jah, mi nagyon jól elvoltunk, és a körülöttünk lévők is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lányok jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 19:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie: pontosan! így csak pénzkidobás nekik az egész. semmi értelme! én is tök jól éreztem magam, főleg a koncert második felében, miután elvonatkoztattam az átmenőforgalomtól és a bulira koncentráltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak elrontják mások örömét ezek a firkászok.
|
|
|
|
2010.05. 15. - 19:41:58
Létrehozva:
|
|
|
Beáztam!!!!!!!!!!!!!!!! Folyik a falamon a víz............................
|
|
|
|
2010.05. 15. - 20:02:11
Létrehozva:
|
|
|
JESSZUS! hol??? ablaknál vagy a felső szomszéd megint?!
|
|
|
|
2010.05. 15. - 20:04:49
Létrehozva:
|
|
|
JESSZUS! hol??? ablaknál vagy a felső szomszéd megint?! A szobámban, az ablak jobb oldalánál... csurom víz a tapéta... már behoztam a hősugárzót, nyomatom rá a meleget, de nem tudom hol az istenből jön, mert az ablakpárkány tök száraz... átázott a panel? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:13:38
Létrehozva:
|
|
|
Nekem a fürdő ázik.. folyik be a víz a szagelszívó csövön.. fasza... és egyre jobban esik
Milyen átmenő forgalom volt mellettetek Usi? |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:21:05
Létrehozva:
|
|
|
Nekem a fürdő ázik.. folyik be a víz a szagelszívó csövön.. fasza... és egyre jobban esik Milyen átmenő forgalom volt mellettetek Usi? Basszus Edó.......... de hát kintről befújja a vizet? De durva... szerintem nálam is az eső csinálja, pedig ebben az évben azért esett már az eső, de semmi ilyen nem volt, ez most nagyon durva! Reggelre gumicsónak fog kelleni. Hát ott volt a spontán mászkáló csatorna, mellettünk... mi sem vágtuk miért pont ott, de ott volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A végefelé már csak ujjal mutattuk, hogy merre menjenek a kifelé igyekvők. Valaki zárja el odafenn a csapot!!! |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:23:00
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem rossz a lejtése... ennyi.. és befolyik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.05. 15. - 20:25:18
Létrehozva:
|
|
|
jesszumpepi! na hát látszik már megint, hogy honnan spórolták ki az anyagot a ház építésénél :S
Edó: neked meg nincs rendesen leszigetelve vagy vízmentesítve az a cső? vagy bevág a víz? jaja, mindig sikerült úgy beállni, hogy mellettünk akart mindenki elmenni. párszor eldurrant az agyam, de aztán túltettem magam rajta és már csak mutogattunk. mondtam is Angie-nek, hogy legközelebb egy olyan pólóban kell jönni, amin egy nyíl van alatta az EXIT kiírással, hehe XD ja, most látom hogy már megválaszoltad Edó a kérdést. hát de akkor meg hogy lehetett így elb*szarintani a megépítésnél? |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:28:43
Létrehozva:
|
|
|
Usi, ez a ház a 70-es években nőtt ki a földből, és mivel a panel elem az öntött vasbeton, így fingom sincs honnan jön a víz... ha meg átázik a vasbeton az nagyon gáz............................ és nem a panel elem összeillesztésénél folyik, hanem keresztül az elemen... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) vazzeg, egyre nagyobb ez a folt... mit csináljak?
Edókám, akkor ezt nyáron ki kell javítani, mielőtt jönnek a viharok, mert el fogsz ázni totál! |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:36:43
Létrehozva:
|
|
|
hát Angie, szerintem jelentsd a gondnoknál vagy nem tom kinél, akinél ilyeneket kell. Addig meg marad a hősugárzó meg a hajszárító :S
az létezik, hogy a tegnapi csápolástól kétoldali izomlázam van a bordáimnál? |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:38:28
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jól éreztétek magatokat a koncerten usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam a médiában leadott anyagokon, h. ők is olyan jófejek voltak mint martin & alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kedvesek voltak a fanokhoz ti odajutottatok hozzájuk?
|
|
|
|
2010.05. 15. - 20:49:08
Létrehozva:
|
|
|
Tök ciki, de lövésem sincs ki a gondnok... basszus. Holnap szólok a főbérlőnek, meg éjszakára telepakolom a padlót rongyokkal, hogy ha full átázik a fal, akkor legalább a parketta és a szőnyeg ne ússzon a vízben.
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jól éreztétek magatokat a koncerten usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) láttam a médiában leadott anyagokon, h. ők is olyan jófejek voltak mint martin & alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kedvesek voltak a fanokhoz ti odajutottatok hozzájuk? Szia és köszike Jantar! Jó fejek voltak, de örültünk ha néhány másodpercre láttuk őket. Nagyon messze voltunk sajnos a színpadtól. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De a hangulat megvolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, szerintem simán lehet.... nekem a hátam fáj a pipiskedés miatt!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elállt az eső, el sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentem, a Placebo jegyeket meg lehet vásárolni! Online engedte a rendszer betenni a kosárba és tovább is engedett a fizetéshez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Muhaha, lehet mégis megveszem a jövő héten, bár most nem nagyon van rá keretem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 15. - 20:52:23 |
|
|
|
2010.05. 15. - 20:50:37
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt jó hvét a továbbiakban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és esőmentes/beázás mentes szobákat /fürdőket
|
|
|
|
![]() ![]() |