2400 Oldal V  « < 1725 1726 1727 1728 1729 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 15. - 20:51:50
Létrehozva: #34521

devotee

Ezt nézzétek meg!!!!!!!!!!!

Vízözön és sártenger Tatabányán 21:47
"Tatabánya-Bokod-Kisbér útvonalon a környező szőlőhegyekről hihetelen mennyiségű sarat mosott le az eső, az erős szél következtében több helyen fák és táblák dőltek ki, a kialakult vízátfolyások és a hatalmas sártenegr miatt több autó az árokba csúszott. Tűzoltók gyakorlatilag mindenhol folyamatosan dolgoznak. Környe-Kecskéd közti útszakasz a kialakult átfolyások miatt lezárva."

http://www.youtube.com/watch?v=zWkVqR4hZ3s
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 20:53:27
Létrehozva: #34522

devotee

Angie: hát én még tutira nem tudom megvenni a Placis jegyemet - főleg, hogy még lógok a Metallica jegynek több mint a felével (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jantar: ööö... miért is tudtunk volna odajutni a Metallica tagjaihoz? mondtuk, hogy sima állónk lesz, nem kiemelt, meg hogy messze voltunk. de mi nagyon jól éreztük magunkat, köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit előrébb belinkeltem a koncertbeszámolómat is, ha lesz időd, akkor olvasd el! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jóccak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 20:54:23
Létrehozva: #34523

devotee

Lányok.. tudjátok, h teljesen roki vagyok cd írásból
Na.. most az van, h van mp3 a gépemen... azt h a fakiban írom ki cd-re úgy, h ugye ne mp3 legyen a formátum? hmmm? mert a kocsim csak cd-t játszik le, és nincs itthon több pendrive-om, h a transzmitterre tudjam csatlakoztatni
Angie, UsI ? vagy valamelyik kandúr?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 20:54:24
Létrehozva: #34524

devotee

Angie 2: elég szarul hangzik, noha a vidit nem tudom megnézni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 20:55:39
Létrehozva: #34525

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 15. - 21:51:50) *
Ezt nézzétek meg!!!!!!!!!!!

Vízözön és sártenger Tatabányán 21:47
"Tatabánya-Bokod-Kisbér útvonalon a környező szőlőhegyekről hihetelen mennyiségű sarat mosott le az eső, az erős szél következtében több helyen fák és táblák dőltek ki, a kialakult vízátfolyások és a hatalmas sártenegr miatt több autó az árokba csúszott. Tűzoltók gyakorlatilag mindenhol folyamatosan dolgoznak. Környe-Kecskéd közti útszakasz a kialakult átfolyások miatt lezárva."

http://www.youtube.com/watch?v=zWkVqR4hZ3s

Fasza .. ez itt van nálunk, anyámék mellett.. mondom én, h itt rettenetes az időjárás.. nem kell csodálkoznom, h beáztam, mint a picsa!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 15. - 21:01:24
Létrehozva: #34526

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 15. - 21:54:23) *
Lányok.. tudjátok, h teljesen roki vagyok cd írásból
Na.. most az van, h van mp3 a gépemen... azt h a fakiban írom ki cd-re úgy, h ugye ne mp3 legyen a formátum? hmmm? mert a kocsim csak cd-t játszik le, és nincs itthon több pendrive-om, h a transzmitterre tudjam csatlakoztatni
Angie, UsI ? vagy valamelyik kandúr?

Telefonos segítség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 15. - 21:54:24) *
Angie 2: elég szarul hangzik, noha a vidit nem tudom megnézni.

Durva a vidi is, pedig csak az utóhatásokat vették fel, magát az esős sárlavinát nem....... de szörnyű!

Megyek aludni csajok, fáj a fejem továbbra is... a Metallica beszámolóm holnapra marad. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Pusza, jó8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 21:06:29
Létrehozva: #34527

devotee

Edó: Angie "telefonos segítség" hozzászólása azt jelentette hogy felhívott és elmagyarázta a cd-írásos dolgot?

Jóccak Angie! az én lelki békémhez most egy Soulmates Never Die nevezetű DVD megtekintése kell a szeptemberben idelátogató Placentáktól. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 21:35:50
Létrehozva: #34528

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 15. - 22:06:29) *
Edó: Angie "telefonos segítség" hozzászólása azt jelentette hogy felhívott és elmagyarázta a cd-írásos dolgot?

Jóccak Angie! az én lelki békémhez most egy Soulmates Never Die nevezetű DVD megtekintése kell a szeptemberben idelátogató Placentáktól. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Felhívott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és már csinálom is a placikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem vagy álmos Usi macska?

Cigi?

Jóccakát Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 15. - 22:05:17
Létrehozva: #34529

devotee

Na... metronómban is csak a soulmates never die van.. úgyhogy még megnézem a hivatalos oldalon, milyen dvd-k vannak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 15. - 22:59:26
Létrehozva: #34530

devotee

szerintem csak az az egy hivatalos dvd-jük van, de nem tudom, nem ástam még bele magam annyira. majd nem soká úgyis belemélyedek a Placi hátterébe is - eddig csak a zenéjüket hallgattam, de most már kivi vagyok a tagokra is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 00:03:41
Létrehozva: #34531

devotee

hehe, van érzékem hozzá, hogy mikor állítsam meg a dvd-t!!! XD (1:01)
huh, kb. a feléig bírták a szemeim, most megyek csicsika. de azért...
PLACEBO KONCERTET AKAROK AZ ELSŐ SORBÓL!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 16. - 05:17:08
Létrehozva: #34532

devotee

Jó Reggelt!

Mode: köszi a pénteki alsónacis képet. Áááááááááááá a csomag. Ááááááááááááááááá eldobom a bugyim.
"Bizony, megnézi, hogy tényleg barna-e.." Sajnos nem láttam bele a az alsójába, pedig forgattam a nyakam rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, Ange: "METÁL AZ ÉSZ" - he-he akkor jól éreztétek magatokat, örülök. Majd elolvasom a beszámolót.
BOLDOG NÉVNAPOT USI!!!!! Bocsi így utólag, tegnap nem voltam gépnél.

Ange: lehet hogy a párkány alatt ázik be. Legalábbis nálunk így volt. Kívülről ki kill húzni szilikonnal, utána jó lesz.

Huh, nagyon durva ez a Tatabányai vidi. Szegény Edó.

Itt is tök szar idő van, egész nap fáztam anyáéknál.
Mikor lesz már jó idő?????? Napsütést akarok, péneken vettem egy strandruhát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 16. - 07:00:22
Létrehozva: #34533

devotee

Jó reggelt.

Megyek haza anyukámhoz és felköszöntöm.Ma van a szülinapja aztán jól betortázok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Du. visszaolvasok.

Legyetek rosszak.Pááá

Idézet (Trixx @ 2010.05. 16. - 06:17:08) *
Jó Reggelt!

Mode: köszi a pénteki alsónacis képet. Áááááááááááá a csomag. Ááááááááááááááááá eldobom a bugyim.
"Bizony, megnézi, hogy tényleg barna-e.." Sajnos nem láttam bele a az alsójába, pedig forgattam a nyakam rendesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, Ange: "METÁL AZ ÉSZ" - he-he akkor jól éreztétek magatokat, örülök. Majd elolvasom a beszámolót.
BOLDOG NÉVNAPOT USI!!!!! Bocsi így utólag, tegnap nem voltam gépnél.

Ange: lehet hogy a párkány alatt ázik be. Legalábbis nálunk így volt. Kívülről ki kill húzni szilikonnal, utána jó lesz.

Huh, nagyon durva ez a Tatabányai vidi. Szegény Edó.

Itt is tök szar idő van, egész nap fáztam anyáéknál.
Mikor lesz már jó idő?????? Napsütést akarok, péneken vettem egy strandruhát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx sejtettem,hogy így reagálsz a kép láttán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 16. - 07:03:21
Létrehozva: #34534

devotee

Hát igen, Martinnal kapcsolaban bennem nem lehet csalódni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó tortázást Vicus, Boldog szülinapot anyukádnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 07:09:05
Létrehozva: #34535

devotee

Jó reggelt!

Kellemes viharnapot, ahogy Malacka mondaná... itt úgy fúj a szél, mintha valami orkán lenne, de lehet az is. A hegy felől jön, és a fákat csak úgy tépkedi. Eléggé vendégmarasztaló. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Pedig ma el akartam menni az IKEA-ba meg moziba megnézni az Emlékezz rám-ot, de hát lehet, hogy nem lesz belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd meglátom mennyire lesz hangulatom elázni.

Edó, nagyon szívesen. Remélem sikerült megírni a cd-t és jó is lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placentáknak egy hivatalos koncert dvd-jük van a Soulmates never die, illetve van még egy a Once more with feeling 1996-2004, és megjelent a Meds és a Placebo című lemezük limited editionban, azaz CD+DVD formátumban, a Battle for the sun pedig egész dobozt kapott, na abban van benne az a vietnámi koncert, amiről ismerjük a Mesd Anghkor Wat verzióját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt a bónusz diszket jó lenne megszerezni valahonnan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, vica, jó reggelt nektek is. Reggelre eltűnt a beázás, a tapétán már nem látszik semmi. Ugyanis itt már nem esik, csak fúj. De azért ma még szárítom a falat, mert nem szeretném ha elkezdene penészedni. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 07:14:43
Létrehozva: #34536

devotee

A Musicland amúgy tök jó különféle kiadások megkeresésére, és a bolt is nagyon frankó... ha bemész csomó használt cd van zsír jó állapotban és olcsón (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Placebo: http://www.musicland.hu/?p=lemezek&l=80&id=43605

Sok cd-m van innen, csak folyton költözködnek, a mostan már a harmadik helyük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 16. - 07:23:18
Létrehozva: #34537

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 16. - 08:09:05) *
Jó reggelt!

Kellemes viharnapot, ahogy Malacka mondaná... itt úgy fúj a szél, mintha valami orkán lenne, de lehet az is. A hegy felől jön, és a fákat csak úgy tépkedi. Eléggé vendégmarasztaló. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Pedig ma el akartam menni az IKEA-ba meg moziba megnézni az Emlékezz rám-ot, de hát lehet, hogy nem lesz belőle semmi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd meglátom mennyire lesz hangulatom elázni.

Edó, nagyon szívesen. Remélem sikerült megírni a cd-t és jó is lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Placentáknak egy hivatalos koncert dvd-jük van a Soulmates never die, illetve van még egy a Once more with feeling 1996-2004, és megjelent a Meds és a Placebo című lemezük limited editionban, azaz CD+DVD formátumban, a Battle for the sun pedig egész dobozt kapott, na abban van benne az a vietnámi koncert, amiről ismerjük a Mesd Anghkor Wat verzióját (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt a bónusz diszket jó lenne megszerezni valahonnan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, vica, jó reggelt nektek is. Reggelre eltűnt a beázás, a tapétán már nem látszik semmi. Ugyanis itt már nem esik, csak fúj. De azért ma még szárítom a falat, mert nem szeretném ha elkezdene penészedni. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

Szia! Szárítsd a falat, mert a penész csúnya és makacs, ha egyszer megjeleni, nem könnyű kiítani úgy tudom.
He-he teljes Placi lázban égsz.
Szerintem ne foglalkozz a széllel, öltözz jól fel, és irány az IKEA (fú de mennék) meg a mozi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 07:28:23
Létrehozva: #34538

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 16. - 08:23:18) *
Szia! Szárítsd a falat, mert a penész csúnya és makacs, ha egyszer megjeleni, nem könnyű kiítani úgy tudom.
He-he teljes Placi lázban égsz.
Szerintem ne foglalkozz a széllel, öltözz jól fel, és irány az IKEA (fú de mennék) meg a mozi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaja, tudom.... penész szarság (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

IGEN, már 4 napja csak Placi szól nálam, kis Metallica egyveleggel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Húúúúúú, számolom a napokat vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Életben nem vártam még így a szeptembert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet ez lesz, muszáj mennem, mert jövő héten megint nem tudok menni, és hétvégén nem leszek fenn... szóval most vagy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 08:11:16
Létrehozva: #34539

devotee

sziasztok!

na végül is éjjel még befejeztem a Placi dvd-t! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a Centrefolds-on sírtam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira gyönyörű és szívbemarkoló! (nem véletlen egyik kedvencem)
és még mindig azt mondom, hogy PLACI KONCIT AKAROK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: jó tortázást - huh most én is bevágnék pár szeletet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 16. - 09:23:00
Létrehozva: #34540

devotee

Jóreggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt még mindig esik, és nagyon nagyon fúj a szél. Mindenhol ágak vannak az úton.. rettenet, viharvert minden. Nálam is Plaszíbó dübörög (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Délben indulunk Valiccsal komáromba, meghívott az unokatesója ebédelni magukhoz, úgyhogy én majd ott zabálok be rendesen.. nagyon régen nem láttam már Norbit!

Usi, két hét múlva megyek szegedre, mert Évus barátnőmnek a húga bekerült a magyar kenu válogatottba, és magyar bajnokság lesz lent. Úgyhogy kocsiba ülünk, és tuti lent leszünk, remélem te is pont lent leszel, és oda tudsz hozzánk ugrani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa.. ezt akartam még nektek mutatni... Lady Gaga-t nagyon nem szeretem, de ez a kisfiú olyan fantasztikus, h csak na... nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1725 1726 1727 1728 1729 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
120 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (120 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: