![]() ![]() |
2010.05. 16. - 09:26:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szia Edó!
vidit nem tudom megnézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja, lent leszek Szegeden! na királyság, hogy jöttök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jövő héten Angie, utána levőn meg ti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuppppper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) grat Éva húgának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nálam felváltva megy most Placi meg Metallica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de majd rakok be DM-et is lassan. hiányzik Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt is nagy szél lehetett éjjel, mert nagy ágak is letörtek. most eseget kicsit, de a szél nem olyan vészes. ja és el kéne mennem vmi kaját venni, de hát nincs kedvem. úgyhogy szerintem a maradékokból összeütök majd vmit ha megéhezek. |
|
|
|
2010.05. 16. - 09:35:45
Létrehozva:
|
|
|
A szomszéd neki ment a kocsimnak.. kajakra.. beletolatott.. láttam az ablakból, akkorát lökött rajta, h hátrébb gurult a nissan. És nem tudtam kiszólni, h hé baszki, mi a faki van, nincs tükröd? mert nem volt rajtam ruha, mire berohantam, h magamra kapjak valamit, már fel is ment, még csak be sem kopogott... a parasztja. MAjd mindjárt kimegyek, megnézem a kocsim elejét.
De úgyis le fogja tagadni, hiába mondom majd, h láttam.. most mi a fakit csináljak? már körbe van törve a kocsim.. és egyik sem én voltam.. mindenhol le van húzva, mert a köcsögök nem tudnak parkolni. Miért nem szereltetnek be egy rohadt radart.. nekem is van, pont ezért, mert nagy a kocsim, és nem vagyok egy parkoló bajnok Uhhhh.. de nagyon mérges vagyok! Usi.. én nagy maradék felhasználó vagyok.. ha nincs itthon más, csinálok mindig puffancsot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) krumpli mindig van itthon úgyhogy azt eszem olyankor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 16. - 09:40:51
Létrehozva:
|
|
|
hát én most ki vagyok fogyva - csak tojás meg tészta meg egy kis reszelt sajt meg alma van itthon. majd csinálok tojásos-sajtos tésztát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
baszki, mekkora köcsög a szomszéd! de hát tudod, hogy hol lakik... szólj neki, nehogy már ne! azzal nem vesztesz semmit, még ha le is tagadja! basszus de gáz! nem csodálom, hogy mérges vagy! jah, az hogy lent leszek-e majd Szegeden mikor jöttök, az attól függ, hogy melyik nap jöttök, mert jövő hétvégén Angie-vel megyek majd vissza Pestre, onnan meg haza pár napra. két hét múlva pénteken lesz vizsgám ha minden igaz. |
|
|
|
2010.05. 16. - 09:48:42
Létrehozva:
|
|
|
két hét múlva hétvégén... 29-30
nem tudom melyik nap pontosan |
|
|
|
2010.05. 16. - 10:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Edó: az szupcsi, akkor lenn leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 16. - 11:27:33
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
jantar, én azért nem hasonlítanám egyik ember kedvességét sem Alanhez vagy Martinhoz...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alan egy külön kategória (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 16. - 11:38:26 |
|
|
|
2010.05. 16. - 11:30:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode: szerintem szerkeszd át az előző hsz-ed!
|
|
|
|
2010.05. 16. - 11:36:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 16. - 11:38:12
Létrehozva:
|
|
|
Mode: ment PM!
|
|
|
|
2010.05. 16. - 11:40:37
Létrehozva:
|
|
|
Rá is jöttem, töröltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 16. - 11:42:38
Létrehozva:
|
|
|
Köszi!
|
|
|
|
2010.05. 16. - 13:10:20
Létrehozva:
|
|
|
Helló-belló,
megjártam az Ikea-t, hát majdnem elfújt a szél míg kigyalogoltam a metróból... baxa meg, nyarat akarok, meleget, napot!! 10 fok legyen novemberben, ne pedig májusban! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kiábrándító. Edó, hát ez hülye... mármint a szomszédod, meg nagy paraszt, de hát milyen már ez, hogy beletolat és még csak nem is szól. Lett valami baja? Gondolom a rendszámtábládon meglátszik, de az legyen a legkevesebb. A tolatóradart én is szeretem, tök jó, hogy csipog meg jelez mikor túl közel vagy valamihez. Sajnálom a Nissanod (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tényleg, annyira nem értem miért mennek egymásnak az emberek a parkolóban. Ha látja, hogy nem tud beállni, akkor mitökömnek erőlteti? Az Andi kocsija is körbe össze volt húzva meg nyomva... mondjuk már neki mind1, csak mindig morgolódott, hogy már megint meghúzták. Usi, én kikaptam a fagyasztóból a nővérem féle sajtos-gombás csirkeszárnyat, főztem hozzá rizst és bedúrtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi volt!!! Na most mozizom egyet, Becstelen brigantyk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Befészkelem magam egy bögre teával, kekszel, és itthon maradok. Megint esik, és ma már eláztam, szóval az Emlékezz rám marad máskorra. |
|
|
|
2010.05. 16. - 13:30:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is be vagyok bugyolálva az ágyba a takaró alá, laptop ölben és olvasok, meg dolgozgatok a beadandómon. már a 4. oldalt írom a 6-ból.
én is lehet filmezek majd ha kész leszek vele. hiányzik hogy csak nézzek ki a fejemből - azért is néztem még meg tegnap a Placis koncertet. jó volt kicsit kikapcsolni az agyam. |
|
|
|
2010.05. 16. - 14:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Istenem de szenvedés ez a beadandó!!!! NAGYON UNALMAS! :S De már hősiesen eljutottam a 4. oldal végére!
|
|
|
|
2010.05. 16. - 15:40:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, Martinnal kapcsolaban bennem nem lehet csalódni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó tortázást Vicus, Boldog szülinapot anyukádnak. Sziasztok. Jelentem betortáztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Trixx anyukám nevében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sziasztok! na végül is éjjel még befejeztem a Placi dvd-t! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) a Centrefolds-on sírtam is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira gyönyörű és szívbemarkoló! (nem véletlen egyik kedvencem) és még mindig azt mondom, hogy PLACI KONCIT AKAROK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: jó tortázást - huh most én is bevágnék pár szeletet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Köszi megvolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Küldjek fénypostán belőle? |
|
|
|
2010.05. 16. - 15:50:28
Létrehozva:
|
|
|
vica: jaja, jó lenne! na milyen torta volt?
(hehe, hát én kifogytam a kajából, úgyhogy vacsira kénytelen leszek lemenni a szomszéd pizzériába XD addig almán élek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 16. - 16:10:37
Létrehozva:
|
|
|
Tortaaaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.05. 16. - 16:40:58
Létrehozva:
|
|
|
Egyenlőre annak, aki tud angolul:
Useless-girl - Undisclosed desires Majd igyekszem lefordítani magyarra is, ígérem. Csak már be kéne fejeznem végre ezt a hülye beadandót! (még sose ültem ennyit egyiken se) |
|
|
|
2010.05. 16. - 17:25:47
Létrehozva:
|
|
|
vica: jaja, jó lenne! na milyen torta volt? (hehe, hát én kifogytam a kajából, úgyhogy vacsira kénytelen leszek lemenni a szomszéd pizzériába XD addig almán élek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Tejszínes gesztenye torta volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyenlőre annak, aki tud angolul: Useless-girl - Undisclosed desires Majd igyekszem lefordítani magyarra is, ígérem. Csak már be kéne fejeznem végre ezt a hülye beadandót! (még sose ültem ennyit egyiken se) Az jó lenne ha magyarul is olvasható lenne. |
|
|
|
2010.05. 16. - 17:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Gesztenyét nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Komolyan mondom, ki vagyok akadva. Alan-t Mexico-ban olyan pózokban fényképezték le, hogy azóta is folyik a nyálam, ha rá gondolok, meg ilyen félig kigombolt ingekben állt oda fellépni. Ilyet nálunk miért nem tudott???????? ááááá pedig akkor tuti megsimogattam volna a testét, amikor odaálltam elé.... csak szépen a mutatóujjammal .... XD Kis csinos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 16. - 17:32:44
Csatolt állományok
_DSC4246.jpg ( 53.52K )
Letöltések száma: 2
_DSC4256.jpg ( 32.88K )
Letöltések száma: 1
_DSC4288.jpg ( 33.21K )
_DSC4317.jpg ( 29.07K )
_DSC4355.jpg ( 39.98K )
Letöltések száma: 2
_DSC4357.jpg ( 33.71K )
phoca_thumb_l_29246_124283864264862_100000497466159_270870_5222725_n.jpg ( 31.44K )
Letöltések száma: 0 |
|
|
|
![]() ![]() |