2400 Oldal V  « < 1728 1729 1730 1731 1732 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 19:04:52
Létrehozva: #34581

devotee

Mode: oké, holnap megcsinálom.

süni: huh az azért nekem nem kevés pénz lenne XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 16. - 19:07:34
Létrehozva: #34582

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 16. - 19:04:52) *
Mode: oké, holnap megcsinálom.

süni: huh az azért nekem nem kevés pénz lenne XD

Köszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 16. - 19:10:25
Létrehozva: #34583

devotee

FürcsiTime aztán alvás!!!Jó éjt lányok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 19:17:37
Létrehozva: #34584

devotee

Hájastészta,

gyekerek, nagyon bealudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám nem tudott 5-kor bejönni a lakásba, mert belülről benne hagytam a kulcsot és hiába nyomta a csengőt, nem hallottam, így felhívott és a Nothing már fel is ébresztett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2-től 5-ig aludtam, jól esett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Torta... nagyon akartam venni svéd mandulatortát, te úgy tele volt a hátizsákom, hogy már nem tudtam volna beletenni, a papírzacsit meg bevállalni nem mertem ebben az orkánban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kül. Ikeában fincsik a svéd kaják és lenn a boltban meg is lehet őket venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, imádom a gesztenyés tortát (is). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami!!!

Ma amúgy olyan voltam, mint egy kisbaba: ettem, aludtam, ettem, aludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni, ahhhhhhhhhhhhhhhhh, masszázs király! Régebben én is jártam, aztán mindig úgy éreztem magam, mint a mongol tornászlányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Guminő effekt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 16. - 14:30:11) *
Angie: én is be vagyok bugyolálva az ágyba a takaró alá, laptop ölben és olvasok, meg dolgozgatok a beadandómon. már a 4. oldalt írom a 6-ból.
én is lehet filmezek majd ha kész leszek vele. hiányzik hogy csak nézzek ki a fejemből - azért is néztem még meg tegnap a Placis koncertet. jó volt kicsit kikapcsolni az agyam.

Hajrá!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Készen lettél?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 16. - 19:17:55
Létrehozva: #34585

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 16. - 20:13:12) *
Hájastészta,

gyekerek, nagyon bealudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám nem tudott 5-kor bejönni a lakásba, mert belülről benne hagytam a kulcsot és hiába nyomta a csengőt, nem hallottam, így felhívott és a Nothing már fel is ébresztett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2-től 5-ig aludtam, jól esett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Torta... nagyon akartam venni svéd mandulatortát, te úgy tele volt a hátizsákom, hogy már nem tudtam volna beletenni, a papírzacsit meg bevállalni nem mertem ebben az orkánban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) kül. Ikeában fincsik a svéd kaják és lenn a boltban meg is lehet őket venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, imádom a gesztenyés tortát (is). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami!!!

Ma amúgy olyan voltam, mint egy kisbaba: ettem, aludtam, ettem, aludtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Süni, ahhhhhhhhhhhhhhhhh, masszázs király! Régebben én is jártam, aztán mindig úgy éreztem magam, mint a mongol tornászlányok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Guminő effekt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 16. - 19:24:33
Létrehozva: #34586

devotee

Angie jól tetted,hogy aludtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt pá mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 16. - 19:25:19
Létrehozva: #34587

devotee

Na elmentem én is. Aludjatok jól, és álmodjatok szépeket!

Pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 19:28:29
Létrehozva: #34588

devotee

Angie: öööö.... még nem vagyok kész. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 19:43:42
Létrehozva: #34589

devotee

na betettem egy kis Recoilt, hátha kellőképpen elszállok az irodalmi szövegre XD (már az 5. oldal negyedénél vagyok - juhú!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 19:56:44
Létrehozva: #34590

devotee

huh de baromi hideg lett kinn - és megint szakad a változatosság kedvéért.

Angie: nagy mázli volt, hogy ezt a nagy zuhis időt megúsztuk Metallicán!!!
egyébként pont az előbb akartam írni, hogy nagyon eltűntél délután, de gondoltam, hogy bealudtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalább kipihented kicsit a péntek-szombatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 16. - 20:14:50
Létrehozva: #34591

devotee

Lányok!

Nagyon el vagyunk keseredve. VAn egy kert, ahonnan nem tudjuk kihozni a kutyákat. Egyszerűen nem lehet bemenni, mert bele ragadsz a sárba. A tulaj meg persze sehol. Két kutya van bent, és már midnenhol víz van. Nagyon rossz ilyet mondani, de szerintem reggelre megfulladnak, mert láncon vannak. Szörnyű,... nem fogok tudni aludni egész éjjel... utálom az embereket.. felelőtlen bunkók.. fasszopó köcsögök...

A víz kb derékig ér, és az alja teljesen iszapos.. reggel megyünk vissza, de nem sok jót jósolok az ebeknek.. most mondjátok meg.. mi a fakit lehet csinálni? rohadt szemétládák
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 20:33:26
Létrehozva: #34592

devotee

Usikám, az előbb én is Recoilt hallgattam, de aztán rájöttem, hogy a Metallica beszámolóhoz Metallica-t kell hallgatni, így most setlist fm-ről szól a pénteki koncert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ÉS! Kész lettem az élménybeszámolóval! Lehet olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...adion_20100514/

Jajj, hát akkor kitartás neked a befejezéshez! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 20:39:39
Létrehozva: #34593

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 16. - 21:14:50) *
Lányok!

Nagyon el vagyunk keseredve. VAn egy kert, ahonnan nem tudjuk kihozni a kutyákat. Egyszerűen nem lehet bemenni, mert bele ragadsz a sárba. A tulaj meg persze sehol. Két kutya van bent, és már midnenhol víz van. Nagyon rossz ilyet mondani, de szerintem reggelre megfulladnak, mert láncon vannak. Szörnyű,... nem fogok tudni aludni egész éjjel... utálom az embereket.. felelőtlen bunkók.. fasszopó köcsögök...

A víz kb derékig ér, és az alja teljesen iszapos.. reggel megyünk vissza, de nem sok jót jósolok az ebeknek.. most mondjátok meg.. mi a fakit lehet csinálni? rohadt szemétládák

Jézsuom (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Bele sem merek gondolni!!!!!!!!!!!! Nem is tudom hány évvel ezelőtt volt az a nagy tiszai árvíz, ahol a lovak szorultak bele a drótkerítésbe és nem tudta kiúszni, ott szenvedtek szerencsétlen állatok nem is tudom meddig. Kettőt valahogy sikerült kiszedni, de a harmadikat nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 20:40:06
Létrehozva: #34594

devotee

Edó: jesszusom, szegény kutyák!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mekkora köcsögök már tényleg az emberek, hogy erre nem gondolnak?!?!?! mármint a gazdáik! látják/hallják milyen gázos ott a helyzet!! szegénykém, nem csodálom, hogy lelkileg megvisel a dolog! a legszarabb, hogy segítenétek, de nem tudtok! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Angie: köszi, kell is a kitartás. mindjárt olvasom a beszámolód.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 20:47:48
Létrehozva: #34595

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 16. - 21:14:50) *
Lányok!

Annyi ötletem van, hogy vigyetek kocsival egy csomó deszkát, meg pallót, és rakjátok rá a sárra! Ha építkezéseken működik, akkor nektek is működni kell!!! Széles deszkák kellenek, és úgy tegyétek le, hogy a végeik fedjék egymást, így be tudtok rajtuk sétálni a kuytákhoz. Nem fogtok elsüllyedni! Építkezéseken is így oldják meg a közlekedést, ha nagyon nagy a sár!!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 16. - 21:40:06) *
Angie: köszi, kell is a kitartás. mindjárt olvasom a beszámolód.

OKé oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 20:50:24
Létrehozva: #34596

devotee

Angie: na elolvastam és kommenteltem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) most cigi aztán ugrok vissza beadandóhoz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 16. - 20:52:26
Létrehozva: #34597

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 16. - 21:47:48) *
Annyi ötletem van, hogy vigyetek kocsival egy csomó deszkát, meg pallót, és rakjátok rá a sárra! Ha építkezéseken működik, akkor nektek is működni kell!!! Széles deszkák kellenek, és úgy tegyétek le, hogy a végeik fedjék egymást, így be tudtok rajtuk sétálni a kuytákhoz. Nem fogtok elsüllyedni! Építkezéseken is így oldják meg a közlekedést, ha nagyon nagy a sár!!!

OKé oké (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Derékig ér sajnos a víz.. és az alja iszapos.. úgyhogy a pallókat nem tudjuk hova tenni,. Talán egy csónak... az segítene.. de nincs senkinek. És a város nem segít... senki nem segít, mi hatan próbálkozunk teljes gőzzel
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 16. - 21:02:19
Létrehozva: #34598

devotee

Ki vagyok borulva... teljesen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 16. - 21:07:41
Létrehozva: #34599

devotee

jaj drága Edóm, meg tudlak érteni! borzalmasan szar érzés lehet, hogy nem kaptok segítséget és ti sem tudtok így segíteni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 16. - 21:14:28
Létrehozva: #34600

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 16. - 21:50:24) *
Angie: na elolvastam és kommenteltem is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) most cigi aztán ugrok vissza beadandóhoz.

Én meg válaszoltam, írt Sori is pár sort (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez még rímel is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Jó melót, én alvó üzemmódba teszem magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már megint.................. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
páááááááááá

Idézet (Alisha @ 2010.05. 16. - 22:02:19) *
Ki vagyok borulva... teljesen... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sajnálom, sajnos nincs több ötletem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1728 1729 1730 1731 1732 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
127 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (127 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: