2400 Oldal V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.12. 07. - 01:24:17
Létrehozva: #3461

devotee

Na jól van csajok... már most sokkot kaptam, csak kapkodom a fejem, nem gondoltam ilyen folytatásra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Baszki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 07. - 01:34:11
Létrehozva: #3462

devotee

Whehehehehe... vagyis... muhahahahahahahahaha!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 07. - 01:37:27
Létrehozva: #3463

devotee

Capri szavaival élve: "igen, edóka sem szokta meg, h ilyenekkel nyitunk XD"
Hát igenn...
egyébként Capri azért írtam, hogy zaklathattok MINKET, hogy ne csak nekem mondják. egyébként meg szóba szoktál te is kerülni ,csak hát nem olvasod a fórumot, úgyhogy lemaradtál róla mikor megint fényeztek a drágáink minket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 07. - 01:41:51
Létrehozva: #3464

devotee

Linkeld be, linkeld be XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 07. - 01:42:30
Létrehozva: #3465

devotee

Ez igy van!!! De most mit tegyek.. Capri ritkán jár erre, kint meg nem találok olyan topicot, ahol ezt kifejthetném.. hehehheehhehe.. De sokat emlegetlek téged is Capri... Csak nem ér el a dicséretem.. illetve most pont, hogy msn-eztek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 07. - 01:44:58
Létrehozva: #3466

devotee

Kérd el az MSN címem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD

igen, mióta egy kis szünetet bevállaltunk, azóta kevesebbet vagyok errefelé, viszont jól esik a dicséret és beszélgetni is szeretek, elvégre 30-án együtt fogunk bulizni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 07. - 01:49:44
Létrehozva: #3467

devotee

Na dobjatok nekem mindketten egy egy msn cimet pü-n, bár azon ritkán vagyok, mert én mindig skype-on lógok húgom miatt. De majd igyekszem ott is lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is mindjárt adom az enyémet..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 07. - 01:54:32
Létrehozva: #3468

devotee

én beírom ide, aztán akinek kell, annak kell: zsofy@mailbox.hu
(hu de bonyi, mi? XD)
Capri: dehogy linkelem be. keress vissza, ha akarsz! XD nincs nekem erre most időm/türelmem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.12. 07. - 01:56:07
Létrehozva: #3469

devotee

Persze ,csak lusta vagy XD Biztos semmi köze sincs ahhoz, h lassan hajnali 2 van XD

Na lassan lépek, mert fáradok és a patik már nagyon verik a tamtamot, hogy figyeljek rájuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá. (És vissza fogok keresni XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 07. - 02:00:20
Létrehozva: #3470

devotee

helyes, keress csak holnap takarítás közben, míg én átszelem a fél országot (megint)! XD
én is lépek, jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 07. - 02:03:01
Létrehozva: #3471

devotee

Jóccakát csajok, én is megyek tentézni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 07. - 06:26:32
Létrehozva: #3472

devotee

Jó reggelt!

De kár, hogy leléptem és kimaradtam az éjszakai csevejből csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy látom megint jól elvoltatok a hülyeséggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy tetszett a Placebo klip. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A video részletek a Special needs klipjéből valók Edóka, nézd csak: http://www.youtube.com/watch?v=vIe-3yHFubA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 07. - 08:01:37
Létrehozva: #3473

devotee

Sziasztok.

Hát mit mondjak csajok röhögtem itt össze-vissza a tegnapi éjszakai dumcsitokon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Caprinak üzi,hogy én is mondanám neki is dicséretet de hát nekem nincs msn ő pedig nem nagyon jön ide se meg Usi a te oldaladra se ahol neki is tudnám mondani.

Edóka:ha tudnád,hogy még mi vár rád mint olvasó a trilógia harmadik részében....hahahaa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) majd meglátod,olvasd csak szorgosan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie:jó munkát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 07. - 08:18:28
Létrehozva: #3474

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 07. - 06:26:32) *
Jó reggelt!

De kár, hogy leléptem és kimaradtam az éjszakai csevejből csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ahogy látom megint jól elvoltatok a hülyeséggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Örülök, hogy tetszett a Placebo klip. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A video részletek a Special needs klipjéből valók Edóka, nézd csak: http://www.youtube.com/watch?v=vIe-3yHFubA (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie megnéztem én is ezt a klippet bár Edókának ajánlottad és uh...tök jó...főleg nekem a dal tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 07. - 08:20:03
Létrehozva: #3475

devotee

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát megint nem sokat aludtaunk, volt vagy fél 3, mire ágyba raktam magam. 7-kor meg ébresztett a hülye telefonon, mert elfelejtettem kivenni a hétfői ébresztőt belőle! Össze visszát álmodtam, nem tudom nektek egy dologgá összegyúrni, csak azt tudom, hoy a fiúk is ott voltak, talán egy suliba jártak a gyerekeink, és valamit szerveznünk kellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na... ez van, amikor sokat olvasok róluk.... bár ez most nem volt valami izgalmas... csak úgy voltak.. legalábbis erre emlékszem ..hehehehhee
NA megyek, kiviszem az ebem, mert már nyávog mint egy macska...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 07. - 08:24:45
Létrehozva: #3476

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 06. - 21:26:43) *

Angie ezt is megsasoltam.Húú nagyon-nagyon ügyi vagy.Megint csak tetszett a zene is és a klipp szuper.Ahogy összaválogattad a képeket nem semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.12. 07. - 08:24:51
Létrehozva: #3477

devotee

Én is megnéztem... nem egy rossz klipp... nagyon nagyon tetszik!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 07. - 08:26:37
Létrehozva: #3478

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.12. 07. - 08:20:03) *
Szép jó reggelt mindenkinek!

Hát megint nem sokat aludtaunk, volt vagy fél 3, mire ágyba raktam magam. 7-kor meg ébresztett a hülye telefonon, mert elfelejtettem kivenni a hétfői ébresztőt belőle! Össze visszát álmodtam, nem tudom nektek egy dologgá összegyúrni, csak azt tudom, hoy a fiúk is ott voltak, talán egy suliba jártak a gyerekeink, és valamit szerveznünk kellett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na... ez van, amikor sokat olvasok róluk.... bár ez most nem volt valami izgalmas... csak úgy voltak.. legalábbis erre emlékszem ..hehehehhee
NA megyek, kiviszem az ebem, mert már nyávog mint egy macska...

Jó reggelt Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

És még csak most jön a java amit olvasni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 07. - 08:59:12
Létrehozva: #3479

devotee

Köszönöm nektek ezt a sok gratulációt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, ha kell a dal, majd átnyomom mp3-ban! Csak szólj! Különben örülök, hogy sikerült elkapnom a dal hangulatát, annak meg főleg, hogy a lótopom át is konvertálta nekem villám módjára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.12. 07. - 09:08:33
Létrehozva: #3480

devotee

szép jó reggelt!

először is: azt hiszem, jóban leszünk én meg a Nitzer Ebb. ezzel az együttessel is az a helyzet, mint anno a Nine Inch Nails-szel: fel kellett nőnöm hozzá. A NIN-nél is az volt hogy évekkel ezelőtt megkaptam az albumaikat de jegeltem őket mert nem jött be annyira. de aztán pár év múlva adtam még egy esélyt, most meg a top együtteseim között van. na nem azt mondom, hogy a Nitzer Ebb-bel is ez lesz, mert ahhoz még sokat kell "bizonyítaniuk" nekem, meg hangulat kell a zenéjükhöz nálam, de nem rossz, és egész jó úton haladnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A tegnap este meg király volt. Nagyon kivi leszek Edóka mit fog szólni a 3. részhez!!!! (ott aztán elgurul a bogyónk! XD hehe!)
Jaj egyébként én is hülyeségeket álmodtam, amolyan kedves kis masszává összeolvadva. Ami rémlik, hogy valamit a barátomról álmodtam, aztán egy rakás hülyeség után Edóka te is benne voltál! Találkoztunk valahol és vártunk valamire (asszem vmi bulira (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Hjaj hát másik nagy kedvenc nálam ugye a Placebo. Brian!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
És a Battle for the sun szerintem egy nagyon erős album lett! Azon van a Breathe underwater is, amiből ugye Angie csinálta a klipet.

Angie: tényleg kár hogy nem voltál fenn tegnap, de majd rúgdosom Caprim fenekét, hogyy jöjjön többször, hehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Huh tényleg, el kéne néznem már az oldalalmra is... Idegesítő tud lenni, ha nincs az embernek internete és lemarad csomó mindennel és mindenről....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
168 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (168 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: