![]() ![]() |
2010.05. 16. - 21:57:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na akkor Enter sandman Angie, hadd szórjon rád némi álomport, hogy csicsikázhass XD
de jó neked, hogy már alhatsz. na jó, befejeztem a nyafogást. már csak kb. 1 oldalt kell kicsikarnom magamból. |
|
|
|
2010.05. 16. - 22:36:43
Létrehozva:
|
|
|
Set me freeee... remotivate meeeeeee!!!!!!
|
|
|
|
2010.05. 16. - 22:57:13
Létrehozva:
|
|
|
Mit silabizálsz cica?
itt ez megy: Nine Inch Nails - And all that could have been (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hjaj mennyire király vagyok, hogy 5 perccel a hétvége előtt elküldtem a tanárnak a beadandót! zsong már a fejem a sok irodalmi maszlagtól. na hát olyan lett amilyen - én egy 2-essel is megelégszem már ennyi szenvedés után XDDDD |
|
|
|
2010.05. 16. - 23:00:17
Létrehozva:
|
|
|
Mit silabizálsz cica? itt ez megy: Nine Inch Nails - And all that could have been (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hjaj mennyire király vagyok, hogy 5 perccel a hétvége előtt elküldtem a tanárnak a beadandót! zsong már a fejem a sok irodalmi maszlagtól. na hát olyan lett amilyen - én egy 2-essel is megelégszem már ennyi szenvedés után XDDDD Mit-mit... felesleges dolgokról, amiken nem tudok változtatni. mások fájdalmáról, és a saját tehetetlenségemről. Annyira ügyes vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudtam én, h menni fog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teljesen ráálltam erre a számra.. imádom, ahogy felsikít benne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem kedden álltam rá rendesen.. igen-igen... aztán ma mikor Valiccsal mentünk komáromba.. most megint... nagyszerű dal, asszem megtartjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 16. - 23:34:41
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, néha rám is rám jön, hogy ezt a számot nyomatom XD
hjaj bébike, sajnálom és megértem, hogy ezen agyalsz. Kitettem én is FB-os üzenőfalamra a felhívásodat, hátha segít valamit. na megyek, már fájnak a szemeim. jóccakát! |
|
|
|
2010.05. 17. - 05:38:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt,
alig aludtam, ha éppen nem a szél baszkurálta a redőnyt, akkor vagy a mentőket vagy a tűzoltókat hallottam elsuhanni a Pacsirtamező utcán (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szörnyű... és ma még el kell mennem reggel az MKB bankba, ami valahol a Lehel piacnál van, de amúgy nem tudom. :S Szóval majd keresgetek a szélben. Hudejólesz... Usi, ügyi vagy, hogy készen lettél időben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ezt a NIN számot imádom!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 17. - 06:15:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Beértem a melóba. Kocsival, nem bicajjal, mert rohadt hideg van, fúj a szép mint állat és ésik. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 06:59:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Olyan undorító idő van.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) már nagyon elegem van belőle. Edóka sajnálattal olvastam amit tegnap mondtál a kutyákról akiket körbefogott a víz.....szegénykék (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:02:58
Létrehozva:
|
|
|
Edó: bakker ez a szomszéd!!! Nagyon durva. Felmen a lakásba mint aki jól végezte dolgát. Ráasásul a saját szomszádjával ezt csinálta. Fel kellene képelni, megérdemelné. Persze ez csak duma, mert utálom az érőszakot. De akkor is. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Remélem a kutyusok jól vannak és nem esett bajuk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((( Vicus: gesztenyés torta. Nyami. Kerek torta, szögletes torta.... Mode: látom továbbra is oda vagy Alan-ért. He-he a stafírung. Aranyos anyukád, hogy így gyűjt. Nekem nem volt.... Süni: örülök hogy jól sikerült a hétvége. Thai masszázs? Tudtok élni. Én még nem voltam, de nagyon szívesen kipróbálnám, biztosan frankó. Usi: tonhalsali- imádom. Vagy kukoricával, vagy olívabogyival szoktam készíteni, mellé pirítós. Huh most éhes is lettem. Vicusom, itt is olyan szar idő van, tegnap vettem is egy zárt cipőt, amibe nem esik be az eső. Mert eddig csak csizmám, meg nyitott cípőm volt. Basszus, májusban ilyesmire kell költeni, mikor szandál dukálna..... A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 07:09:58 |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:14:29
Létrehozva:
|
|
|
Edó: bakker ez a szomszéd!!! Nagyon durva. Felmen a lakásba mint aki jól végezte dolgát. Ráasásul a saját szomszádjával ezt csinálta. Fel kellene képelni, megérdemelné. Persze ez csak duma, mert utálom az érőszakot. De akkor is. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Remélem a kutyusok jól vannak és nem esett bajuk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((((((((( Vicus: gesztenyés torta. Nyami. Kerek torta, szögletes torta.... Mode: látom továbbra is oda vagy Alan-ért. He-he a stafírung. Aranyos anyukád, hogy így gyűjt. Nekem nem volt.... Süni: örülök hogy jól sikerült a hétvége. Thai masszázs? Tudtok élni. Én még nem voltam, de nagyon szívesen kipróbálnám, biztosan frankó. Usi: tonhalsali- imádom. Vagy kukoricával, vagy olívabogyival szoktam készíteni, mellé pirítós. Huh most éhes is lettem. Vicusom, itt is olyan szar idő van, tegnap vettem is egy zárt cipőt, amibe nem esik be az eső. Mert eddig csak csizmám, meg nyitott cípőm volt. Basszus, májusban ilyesmire kell költeni, mikor szandál dukálna..... Helló asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom Trixx szereted a tortát. Igazad van már szandálban kellene járnunk és csini pólókban szoknyával(bár én nem szeretem a szoknyát...) vagy rövid nadrággal erre kabátban jövünk megyünk a hülye idő miatt és majd hogy nem bocsánatot kérünk a csizmától...... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem volt stafírungod?Nekem akadt de azért venni kellett ezt-azt amikor a Gahan Gézával összebútoroztunk. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 07:16:45 |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:22:19
Létrehozva:
|
|
|
Helló asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom Trixx szereted a tortát. Igazad van már szandálban kellene járnunk és csini pólókban szoknyával(bár én nem szeretem a szoknyát...) vagy rövid nadrággal erre kabátban jövünk megyünk a hülye idő miatt és majd hogy nem bocsánatot kérünk a csizmától...... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem volt stafírungod?Nekem akadt de azért venni kellett ezt-azt amikor a Gahan Gézával összebútoroztunk. Nem, nem volt. Mindent önerőből, albérletben.... Mikor összeköltöztünk, este nem tudtam főzni, mert nem volt mivel. Lementem a boltba, vettem egy serpenyőt, tojást, hagymát, sonkát, műanyag villát, és rántottát csináltam. És tudod mit? Isteni finom volt, úgy örültünk, hogy csak ketten, magunk vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:25:07
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem volt. Mindent önerőből, albérletben.... Mikor összeköltöztünk, este nem tudtam főzni, mert nem volt mivel. Lementem a boltba, vettem egy serpenyőt, tojást, hagymát, sonkát, műanyag villát, és rántottát csináltam. És tudod mit? Isteni finom volt, úgy örültünk, hogy csak ketten, magunk vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerencsére mi nem albérletben kezdtük. Jó kis sztori.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:27:47
Létrehozva:
|
|
|
Szerencsére mi nem albérletben kezdtük. Jó kis sztori.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hááááááát mi sem egészen. Először anyóséknál laktunk. Pontosabban egyszer csak minden cuccom ott volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De aztán jobbnak láttuk kölön költözni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyagilag elég szar volt, de úgy fogtuk fel ez a szabadságunk/függetlenségünk és nyugalmunk ára. Jó volt nagyon, élveztük. |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:34:04
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk ez úgy volt,hogy a Géza albérletben lakott mert nem volt jóban az apukájával és a mostoha anyjával én meg otthon de aztán meghalt az apukája neki pedig az albérlete megszünni látszódott és így kibékült a mostoha anyjával és haza ment .Engem meg a nagyfaterom akit azóta nem tekintek különben annak(és ő sem engem unokájának de nem is baj) kirúgott otthonról és így követtem a Gézát hozzájuk vagyis ide ahol most lakunk.Ez nyáron lesz 10 éve,hogy történt.....
ha azt nézzük én is anyóssal laktam,mostoha anyóssal és a sógorommal egy fedél alatt,3 éve,hogy függetlenek vagyunk.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 07:38:56 |
|
|
|
2010.05. 17. - 07:56:35
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk ez úgy volt,hogy a Géza albérletben lakott mert nem volt jóban az apukájával és a mostoha anyjával én meg otthon de aztán meghalt az apukája neki pedig az albérlete megszünni látszódott és így kibékült a mostoha anyjával és haza ment .Engem meg a nagyfaterom akit azóta nem tekintek különben annak(és ő sem engem unokájának de nem is baj) kirúgott otthonról és így követtem a Gézát hozzájuk vagyis ide ahol most lakunk.Ez nyáron lesz 10 éve,hogy történt..... ha azt nézzük én is anyóssal laktam,mostoha anyóssal és a sógorommal egy fedél alatt,3 éve,hogy függetlenek vagyunk.... Akkor nektek sem volt egyszerű... De a lényeny, hogy most minden rendben van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elköszönök, sok a munka így hétfőn. Pusza. |
|
|
|
2010.05. 17. - 09:31:22
Létrehozva:
|
|
|
Sehol senki?Akkor csinálok egy kis meleget idehaza(18fok van,kint 8)BRRRRrrrr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El tudom én viselni a 21-22 fokot is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Simán!Szia Brigi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 09:36:04
Létrehozva:
|
|
|
Sehol senki?Akkor csinálok egy kis meleget idehaza(18fok van,kint 8)BRRRRrrrr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El tudom én viselni a 21-22 fokot is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Simán!Szia Brigi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helló! Itt állítólag 60F-lesz az olyan 21C-fok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , de felhőt és holnapra esőt mondanak |
|
|
|
2010.05. 17. - 09:39:30
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
jajj de jó volt fél 10-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rég volt! rám fért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindjárt nekiugrok a tegnapi novellám fordításának (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt is marha hideg van és ma még el kell mennem boltba is kajáért hacsak nem akarok szépen lassan elfogyni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (bár nem ártani kicsit XD de akkor mi lenne a "love-handle"-lel? XD szeretem ezt az angol kifejezést amúgy - derékon/csípőn lévő "kapaszkodó-husira" mondják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Helló! Itt állítólag 60F-lesz az olyan 21C-fok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , de felhőt és holnapra esőt mondanak a mázlista!!!! átugorhatok NYC-be?!?!?! ott legalább nem paplansátor alól kéne írnom XD |
|
|
|
2010.05. 17. - 09:40:11
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! jajj de jó volt fél 10-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rég volt! rám fért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindjárt nekiugrok a tegnapi novellám fordításának (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) itt is marha hideg van és ma még el kell mennem boltba is kajáért hacsak nem akarok szépen lassan elfogyni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (bár nem ártani kicsit XD de akkor mi lenne a "love-handle"-lel? XD szeretem ezt az angol kifejezést amúgy - derékon/csípőn lévő "kapaszkodó-husira" mondják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) LOVE-HANDLE RULES (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , kár , hogy a csajom 60 kiló (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Majd kap jó kis zsíros magyar kajákat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 09:41:02
Létrehozva:
|
|
|
huh huh huh huh csak vegye be a gyomra XDDDDDDDD
|
|