2400 Oldal V  « < 1730 1731 1732 1733 1734 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Bridgycat
post 2010.05. 17. - 09:41:20
Létrehozva: #34621

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 03:39:30) *
sziasztok!

jajj de jó volt fél 10-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rég volt! rám fért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mindjárt nekiugrok a tegnapi novellám fordításának (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
itt is marha hideg van és ma még el kell mennem boltba is kajáért hacsak nem akarok szépen lassan elfogyni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (bár nem ártani kicsit XD de akkor mi lenne a "love-handle"-lel? XD szeretem ezt az angol kifejezést amúgy - derékon/csípőn lévő "kapaszkodó-husira" mondják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

a mázlista!!!! átugorhatok NYC-be?!?!?! ott legalább nem paplansátor alól kéne írnom XD

Cicc-ciccc-ciccc, gyere cicus...simi simi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hozd a Love-handle-t is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 09:42:47
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 09:45:10
Létrehozva: #34622

devotee

ehhehehehehe XD
mivel az hozzám van nőve, esélyes, hogy vinném magammal XDDDD
feltalálta már vki a teleportálást? mert akkor megyeeek! XD (jah, bocs, a Facebook szerint azt nekem kell feltalálnom, azért vagyok a világon XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 17. - 09:48:46
Létrehozva: #34623

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 03:45:10) *
ehhehehehehe XD
feltalálta már vki a teleportálást? mert akkor megyeeek! XD (jah, bocs, a Facebook szerint azt nekem kell feltalálnom, azért vagyok a világon XD)

Akkor ideje belehúzni!!!!!! Holnap már itt is esik.......

Ja és Vicának : hosszú sztori lesz!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 09:49:18
Létrehozva: #34624

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 17. - 10:36:04) *
Helló! Itt állítólag 60F-lesz az olyan 21C-fok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , de felhőt és holnapra esőt mondanak

A mázlista!Azt így ki lehet bírni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan itt bent is annyi lesz!Szia Usi,Angie!Angie most olvastam az Iwiwen a Metallica bejegyzésedet vagy mit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) COOL (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 09:51:10
Létrehozva: #34625

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 17. - 10:48:46) *
Akkor ideje belehúzni!!!!!! Holnap már itt is esik.......

Ja és Vicának : hosszú sztori lesz!!!!!

nem baj ha ott is esik - ahogy Angie-ék mondogatják mindig: az olyan "gyerekcsinálós" idő XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 09:51:23
Létrehozva: #34626

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 10:45:10) *
ehhehehehehe XD

Persze,hogy feltalálták!!!A Mézgáék!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 09:52:47
Létrehozva: #34627

devotee

szia süni amúgy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 17. - 10:51:23) *
Persze,hogy feltalálták!!!A Mézgáék!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

megvan a címük? XD és biztonságos? nem tudom, hogy bízhatok-e teljes mértékben Aladár tudásában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(így hívták a fiút, nem? XD bocs, már NAGYON rég láttam.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 17. - 09:54:45
Létrehozva: #34628

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 03:51:10) *
nem baj ha ott is esik - ahogy Angie-ék mondogatják mindig: az olyan "gyerekcsinálós" idő XDDDD

Okés, de a csajomnak egy szót se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja, Aladár, de folyton ablakokba csapódnál be......

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 09:56:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 09:55:27
Létrehozva: #34629

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 17. - 10:54:45) *
Okés, de a csajomnak egy szót se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

számon a lakat XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 09:57:09
Létrehozva: #34630

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 10:52:47) *
szia süni amúgy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

megvan a címük? XD és biztonságos? nem tudom, hogy bízhatok-e teljes mértékben Aladár tudásában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(így hívták a fiút, nem? XD bocs, már NAGYON rég láttam.)

Igen úgy hívták!Csak az ablakot ne felejtsétek el kinyitni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A címüket már elfelejtettem,már én is nagyon rég láttam!Biztonságosnak meg tuttttiiii biztonságos az tuti (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 09:58:39
Létrehozva: #34631

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 17. - 10:57:09) *
Igen úgy hívták!Csak az ablakot ne felejtsétek el kinyitni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A címüket már elfelejtettem,már én is nagyon rég láttam!Biztonságosnak meg tuttttiiii biztonságos az tuti (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

na jól van, akkor majd kinyomozom a címüket ha ennyire tuti XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 10:02:05
Létrehozva: #34632

devotee

Sziasztok!

Na ennyit tudtunk tenni az ügy érdekében... a kutyákat, akiket tegnap lepett el a víz már nem találtuk ott, de bement egy búvár, és azt mondta, h tetemet sem talált. Kimentettünk nyulakat, meg még két kutyust is. Csak az egyikkel van most egy kis gond, mert Évának átharapta a kezét, és elfutott.. kiugrott a kocsiból. Most őt hajtják, én már eljöttem, mert dolgoznom kell. Nem tudom mi van az arcommal, de valami összemart az éjjel.. tuti pók volt. Olyan vagyok, mint aki bárányhimlős.... majd mindjárt rakok fel valami pakolást, meg utána beülök a bioptron elé, mert ez valami gyönyörű, ahogy kinézek. mint egy tinédzser... bár úgy néznék ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi.. Zsófiék muffin-top-nak hívják, amit te love-handle-nek... én úgy nevettem, mikor mondta, hogy nekem van muffin-top-om... mondtam neki, igen, és én ezért nagyon sokat dolgoztam.. én csak simán kapaszkodónak hívom.
Most megyek, kicsit takarítok, mert hétvégén nem sikerált

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 10:03:41
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 10:04:08
Létrehozva: #34633

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 10:39:30) *
sziasztok!

jajj de jó volt fél 10-ig aludni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rég volt! rám fért! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mindjárt nekiugrok a tegnapi novellám fordításának (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
itt is marha hideg van és ma még el kell mennem boltba is kajáért hacsak nem akarok szépen lassan elfogyni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (bár nem ártani kicsit XD de akkor mi lenne a "love-handle"-lel? XD szeretem ezt az angol kifejezést amúgy - derékon/csípőn lévő "kapaszkodó-husira" mondják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

a mázlista!!!! átugorhatok NYC-be?!?!?! ott legalább nem paplansátor alól kéne írnom XD

Azért te is mázlista vagy!!Fél tízig talán még sosem aludtam!Nem vagyok egy nagy alvóóóó!Én háromkor keltem!Mentem egy kört a megyében és már itthon is vagyok!Megállapítottam,hogy időjárásilag sehol semmi változás (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 10:06:37
Létrehozva: #34634

devotee

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 17. - 11:04:08) *
Azért te is mázlista vagy!!Fél tízig talán még sosem aludtam!Nem vagyok egy nagy alvóóóó!Én háromkor keltem!Mentem egy kört a megyében és már itthon is vagyok!Megállapítottam,hogy időjárásilag sehol semmi változás (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát te meg miért keltél háromkor? és miért mentél egy kört a megyében?
Egy valamit egyébként megállapítottam... A tűzoltóink mind nagyon jó képűek, nagyon jó faszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 10:09:59
Létrehozva: #34635

devotee

süni: jesszus! mármint hogy azóta talpon vagy. szerencsére én úgy tudok aludni ha fáradt vagyok, mint akit fejbe vertek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: örülök, hogy nem volt tetem a helyszínen! remélem sikerül még kis életeket mentenetek!
Éva keze hogy van?
muffin-top XD ez jó! XD ez hogy jött nekik?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 10:14:38
Létrehozva: #34636

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 11:06:37) *
Hát te meg miért keltél háromkor? és miért mentél egy kört a megyében?
Egy valamit egyébként megállapítottam... A tűzoltóink mind nagyon jó képűek, nagyon jó faszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát tűzoltó vagyok!!! :rolleyes:Nem ám!Dolgoztam!Ma csak ilyen rövidet!A jóból is megárt a sokkkk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (szuhaisüni @ 2010.05. 17. - 11:10:44) *
Hát tűzoltó vagyok!!! :rolleyes:Nem ám!Dolgoztam!Ma csak ilyen rövidet!A jóból is megárt a sokkkk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mi az,hogy rolleyes???(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 11:09:59) *
süni: jesszus! mármint hogy azóta talpon vagy. szerencsére én úgy tudok aludni ha fáradt vagyok, mint akit fejbe vertek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó: örülök, hogy nem volt tetem a helyszínen! remélem sikerül még kis életeket mentenetek!
Éva keze hogy van?
muffin-top XD ez jó! XD ez hogy jött nekik?

Talpon ám!Nekem 4-5 óra alvás elég!Meg napi 1-2-3 Red Bull,vagy Hell (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) és elvagyok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 10:14:43
Létrehozva: #34637

devotee

rollseyes = szemforgatás az a smiley amit te is használtál a kérdésed végén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 10:15:21
Létrehozva: #34638

devotee

Az Süni, ami ott villog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi,.... átharapta, úgyhogy nincs jól, de Évi ezen nem nyavalyog.... bírja, már ezer kutya megharapta.. én is csak azért félek a kutyáktól, mert ha megharap, akkor bizony hetekig nem tudom használni a kezem.. és erre már nálam is volt példa. Ezért mindig én vagyok, aki utoljára nyúl a kutyához. Ha 3 embert nem harapott meg, akkor már engem sem fog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) reméljük!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szuhaisüni
post 2010.05. 17. - 10:18:41
Létrehozva: #34639

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 11:14:43) *
rollseyes = szemforgatás az a smiley amit te is használtál a kérdésed végén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

HAhahahahaha!Tudom-tudom!Csak azt nem,hogy,miért ÍRTA ki? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De mindegy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 10:20:00
Létrehozva: #34640

devotee

Edó: jesszus! azt hittem, hogy csak véletlen fogalmaztál úgy hogy átharapta a kezét! jujjj, akkor nagyot harapott az eb :S gondolom össze volt zavarodva meg a sokk meg mittomén. azért jobbulást Évának!

süni: mert kimaradt az "s" a rolls végéről és így nem teljes a smiley kódja.

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 10:20:24
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1730 1731 1732 1733 1734 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
142 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (142 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: