![]() ![]() |
2010.05. 17. - 10:21:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LA-ben muffin-top-nak hívják.. mert olyan, mint ami kibuggyan a kapszli papírból.. vagy miből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 10:22:41 |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:22:35
Létrehozva:
|
|
|
Edó: jesszus! azt hittem, hogy csak véletlen fogalmaztál úgy hogy átharapta a kezét! jujjj, akkor nagyot harapott az eb :S gondolom össze volt zavarodva meg a sokk meg mittomén. azért jobbulást Évának! süni: mert kimaradt az "s" a rolls végéről és így nem teljes a smiley kódja. Jaaaa (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Bizti véletlenül kitöröltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:22:57
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hehehehehehe XD
|
|
|
|
2010.05. 17. - 10:28:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx béjbiííii!De jó látni téged is!Jajjjj,tényleg lányok!Mondtam már,hogy hiányoztatok a hétvégén?Mindannyian! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 10:29:54 |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:34:14
Létrehozva:
|
|
|
Akkor nektek sem volt egyszerű... De a lényeny, hogy most minden rendben van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most elköszönök, sok a munka így hétfőn. Pusza. Igen minden rendben. Puszi jó munkát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ideje belehúzni!!!!!! Holnap már itt is esik....... Ja és Vicának : hosszú sztori lesz!!!!! Oké Brigi értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a folytatásra. |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:41:49
Létrehozva:
|
|
|
süni: édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te is hiányoztál szerintem mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 10:43:09
Létrehozva:
|
|
|
Én meg megyek és összerakom valahogy ezt a karaoke gépet amit tegnap vettünk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
süni: édes vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te is hiányoztál szerintem mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helyes-helyes (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:45:21
Létrehozva:
|
|
|
süni: hehehe XD milyen zenék vannak benne?
|
|
|
|
2010.05. 17. - 10:48:48
Létrehozva:
|
|
|
Oké Brigi értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a folytatásra.
[/quote] Elég sok fejezet meg van vázlatosan, csak sok minden bekavar a napoban.......de majd update-elem a blogomon is. A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 10:51:58 |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:52:08
Létrehozva:
|
|
|
süni: hehehe XD milyen zenék vannak benne? Egyenlőre még csak Michael Jackson!Ajándékba adták hozzá!:) Valaki nem tud Ákost,Bonanzát vagy Mode-ot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:52:33
Létrehozva:
|
|
|
Brigiiii.. én is olvastalak... tetszett nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap este, nagyon bánatos voltam, és komolyan, amíg téged olvastalak, addig nem gondoltam a szörnyű dolgokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ba-ri-ka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 10:54:27
Létrehozva:
|
|
|
ööö... én nem értek a karaoke cuccokhoz XD
Brigiiii.. én is olvastalak... tetszett nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap este, nagyon bánatos voltam, és komolyan, amíg téged olvastalak, addig nem gondoltam a szörnyű dolgokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ba-ri-ka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én nagyon jókat kuncogtam a becézéseken XD az igazat megvallva nekem fura kicsit magyarul olvasni Brigi cuccait, mert az angolhoz vagyok szokva. de olyan jól fura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értitek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon csípem a stílusát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:57:09
Létrehozva:
|
|
|
Brigiiii.. én is olvastalak... tetszett nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap este, nagyon bánatos voltam, és komolyan, amíg téged olvastalak, addig nem gondoltam a szörnyű dolgokra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ba-ri-ka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tettszett. Igazából szeretem a szenvedős dolgokat!!!! Majd jönnek azok is ebben is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg az éjszakázás elég sokat kivesz belőlem mostanság! Jó hallani, hogy segített a kedvedben!!! ööö... én nem értek a karaoke cuccokhoz XD én nagyon jókat kuncogtam a becézéseken XD az igazat megvallva nekem fura kicsit magyarul olvasni Brigi cuccait, mert az angolhoz vagyok szokva. de olyan jól fura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értitek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon csípem a stílusát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cuki kis cica vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 10:58:02
Létrehozva:
|
|
|
Örülök, hogy tettszett. Igazából szeretem a szenvedős dolgokat!!!! Majd jönnek azok is ebben is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg az éjszakázás elég sokat kivesz belőlem mostanság! Jó hallani, hogy segített a kedvedben!!! Cuki kis cica vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:01:54
Létrehozva:
|
|
|
Igazából szenvedni jó.. én legalábbis imádok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én is imádom a szenvedős dolgokat... Izgalmasnak tűnik, és kíváncsian várom a folytatást.. bár ma éjjel tuti fogok tudni aludni, mert már most olyan fáradt vagyok, h csak na... és rettenetesen fázom.. nem tudok felmelegedni.
Brigi imádod NY-ot? imádnám... egyszer eljutok.. hamarosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mióta vagy kint? A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 11:02:26 |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:03:21
Létrehozva:
|
|
|
Oké Brigi értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a folytatásra. Elég sok fejezet meg van vázlatosan, csak sok minden bekavar a napoban.......de majd update-elem a blogomon is. Csak az a baj,hogy ha a blogodon angolul update-eled azt én sajnos nem fogom érteni. |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:06:04
Létrehozva:
|
|
|
Igazából szenvedni jó.. én legalábbis imádok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én is imádom a szenvedős dolgokat... Izgalmasnak tűnik, és kíváncsian várom a folytatást.. bár ma éjjel tuti fogok tudni aludni, mert már most olyan fáradt vagyok, h csak na... és rettenetesen fázom.. nem tudok felmelegedni. Brigi imádod NY-ot? imádnám... egyszer eljutok.. hamarosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mióta vagy kint? A sötét dolgok fekszenek inkább írás közben nekem.....sok kínlódás Jah, elég laza hely, jól elviselnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Most folyamatosan 6. éve vagyunk kint. De régebb óta ingázunk. Jó annak aki tud aludni!!!! Most irigykedem! De nem sokára megyek én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 11:07:42 |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:08:30
Létrehozva:
|
|
|
Jah, elég laza hely, jól elviselnek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Most folyamatosan 6. éve vagyunk kint. Jó annak aki tud aludni!!!! Most irigykedem! De nem sokára megyek én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne irigykedj! rossz alvó vagyok, rettenetes... és estére, mire ide érek, már mindenki elmegy alukálni, és egyedül maradok.. na nem mondom, mindig csinálok valamit, de mégis.. Ha tudnék írni, én is azt tenném... de nem megy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) marad az olvasás! |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:10:07
Létrehozva:
|
|
|
vica: a blogján magyarul is kerülnek fel dolgok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edó: én is fázom most, pedig nem szoktam! jah, most elláttalak Placis sztorikkal is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és ha már Placenták, akkor.... THE BITTER END pörög most nálam... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 11:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Csak az a baj,hogy ha a blogodon angolul update-eled azt én sajnos nem fogom érteni. A blogomon van magyarul a Coming Home is! Ez sem lesz angolul! Nem tervezem a fordítását, mert egy 2005-ős angol nyelvű story magyarítása végeredményben a Strangelove. Kicsit átfogalmazva itt-ott |
|
|
|
![]() ![]() |