![]() ![]() |
2010.05. 17. - 15:04:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaziból szerintem majd Ő jön hozzánk, mert mi ugye a versenyre megyünk, de Usi-t kirángatjuk magunkhoz szurkolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon ügyes vagy a vizsgáiddal, hajrá tovább is... mindjárt vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, miért nem vagy normális? hát a tiramisu-s jégkrém finom... én is ennék.. Bekapcsolták a fűtést.. végre.. már jégkocka voltam... vendégeim is fáztak itt levetkőzve Te Brigi! Te már fent is vagy? hát nem kéne még aludni kicsit? |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:06:06
Létrehozva:
|
|
|
most megyek, mert még egy csomó dolgom van este benézek későn is és nem leszel majd egyedül edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 15:07:24
Létrehozva:
|
|
|
most megyek, mert még egy csomó dolgom van este benézek későn is és nem leszel majd egyedül edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ohhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó lesz... gyere majd... tracsizunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:08:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igaziból szerintem majd Ő jön hozzánk, mert mi ugye a versenyre megyünk, de Usi-t kirángatjuk magunkhoz szurkolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon ügyes vagy a vizsgáiddal, hajrá tovább is... mindjárt vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, miért nem vagy normális? hát a tiramisu-s jégkrém finom... én is ennék.. Bekapcsolták a fűtést.. végre.. már jégkocka voltam... vendégeim is fáztak itt levetkőzve Te Brigi! Te már fent is vagy? hát nem kéne még aludni kicsit? Morning! Ha nem megy akkor nem megy!!!!! A gyerekek is ki nyafogták, hogy itthon maradhassanak..... Megoldodott egy elintézni valóm, ugyhogy majd később alszom még!!! Szabad lesz a mai napom.....majdnem |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:17:07
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hát tudom én, hogy fini az a jégkrém csak hát elméletileg hideg van hozzá xD de hát olyan ellenállhatatlanul psilogott rám a boltban a jégvirágos mélyhűtőajtó mögül, hogy azonnal megkívántam és tudtam, hogy magamévá kell tennem.... uhhh.... nyalakodtam kicsit XDDDD
jantar: jaja, jó lesz együtt szurkolni Edóékkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is jó nagy hangom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Morning! Ha nem megy akkor nem megy!!!!! A gyerekek is ki nyafogták, hogy itthon maradhassanak..... Megoldodott egy elintézni valóm, ugyhogy majd később alszom még!!! Szabad lesz a mai napom.....majdnem Mekkorák a gyerekeid? Fáj a fejem, meg a torkom.. el sem hiszem, h megfáztam a tegnapi pacsálásban! Edó: hát tudom én, hogy fini az a jégkrém csak hát elméletileg hideg van hozzá xD de hát olyan ellenállhatatlanul psilogott rám a boltban a jégvirágos mélyhűtőajtó mögül, hogy azonnal megkívántam és tudtam, hogy magamévá kell tennem.... uhhh.... nyalakodtam kicsit XDDDD jantar: jaja, jó lesz együtt szurkolni Edóékkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is jó nagy hangom van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam is van a frigóban fagyi.. lehet én is nyalok egyet Meg közben még ott a pizzám háromnegyede is.. úgyhogy van ma mit enni, bőven (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kint bűzlik a konyhában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:25:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 17. - 15:28:00
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh.. hát anyukám., ha valakinek, akkor neked nagyon nagy a hangod! már most mondom, azt kell üvölteni.. Fruszi.. gyerünk húzzaaaaaaad.. .húzd húzd. húzd.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A fiam 13 lesz októberben, a lányom 9 juniusban ahh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor már nagyok.. mondhatnám, h már nincs velük annyi gond.. de dehogynem.. most kezdődik majd csak igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom én, akinek egy fija gyereke sincs.. csak kutyája! |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:30:24
Létrehozva:
|
|
|
ahh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor már nagyok.. mondhatnám, h már nincs velük annyi gond.. de dehogynem.. most kezdődik majd csak igazán (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mondom én, akinek egy fija gyereke sincs.. csak kutyája! Jah kutyám nekem sincs, csak kennelem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , meg sok rosszcsont macsek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amugy jó gyerekek, elég önállóak, nincs velük gond. Most kicsit nehezebb mindegyikünknek, de majd elmulik... A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 15:31:03 |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:35:16
Létrehozva:
|
|
|
(*fojtottan kuncog Brigi egyik megjegyzésén....vagyis kettőn*)
Edó: hehehe, na hát az az üvöltözés menni fog XD Talicskán is j volt kiengedni a hangocskámat XD (szegény Angie-ék remélem nem süketültek meg nagyon XD) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 15:35:49 |
|
|
|
2010.05. 17. - 15:36:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 17. - 15:48:29
Létrehozva:
|
|
|
méééért ne? XD megtehetem, nem? XD
|
|
|
|
2010.05. 17. - 16:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Mode: látom továbbra is oda vagy Alan-ért. He-he a stafírung. Aranyos anyukád, hogy így gyűjt. Nekem nem volt.... Meg még oda is leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudok nem odalenni érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mamám gyűjti, nem anyukám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyenlőre még csak Michael Jackson!Ajándékba adták hozzá!:) Valaki nem tud Ákost,Bonanzát vagy Mode-ot? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Michael (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:23:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Csak bekukkantok. Edó, örülök hogy nem találtatok tetemet. Akkor valahogy megmenekültek a kutyulik. De jó. Ma végre vettünk csengőt a bringámra, olyan felirattal hogy "I love my bike." He-he. Mert sima hagyományos már nem is volt. Na és az új cipőm....
cip__.jpg ( 164.75K )
Letöltések száma: 7Remélem tudok majd benne bringázni, he-he 10 centis a sarka. Bocsi ha unjátok a bringás témát. Én még nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, New York áááááááááááááá istenem, remélem egyszer eljutok oda. Meg még oda is leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudok nem odalenni érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mamám gyűjti, nem anyukám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Michael (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) He-he. Nyomnád a karaokét Jacksonra mi? Bakker, úgy fázom, megyek is veszek egy forró fürdőt. Puszi Mode! Á sokasodtunk? Az előbb még csak Mode volt. |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:24:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Csak bekukkantok. Edó, örülök hogy nem találtatok tetemet. Akkor valahogy megmenekültek a kutyulik. De jó. Ma végre vettünk csengőt a bringámra, olyan felirattal hogy "I love my bike." He-he. Mert sima hagyományos már nem is volt. Na és az új cipőm....
cip__.jpg ( 164.75K )
Letöltések száma: 7Remélem tudok majd benne bringázni, he-he 10 centis a sarka. Bocsi ha unjátok a bringás témát. Én még nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, New York áááááááááááááá istenem, remélem egyszer eljutok oda. He-he. Nyomnád a karaokét Jacksonra mi? Bakker, úgy fázom, megyek is veszek egy forró fürdőt. Puszi Mode! Trixx csini a cipőd.Én ilyenben nem tudnék járni... |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:26:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Csak bekukkantok. Edó, örülök hogy nem találtatok tetemet. Akkor valahogy megmenekültek a kutyulik. De jó. Ma végre vettünk csengőt a bringámra, olyan felirattal hogy "I love my bike." He-he. Mert sima hagyományos már nem is volt. Na és az új cipőm....
cip__.jpg ( 164.75K )
Letöltések száma: 7Remélem tudok majd benne bringázni, he-he 10 centis a sarka. Bocsi ha unjátok a bringás témát. Én még nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Brigi, New York áááááááááááááá istenem, remélem egyszer eljutok oda. He-he. Nyomnád a karaokét Jacksonra mi? Bakker, úgy fázom, megyek is veszek egy forró fürdőt. Puszi Mode! Á sokasodtunk? Az előbb még csak Mode volt. Szép cipő, én is elhordanám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tetszenek azok a szegecsek rajta. De mi az a rugó vagy mi az? XD Szoktam is nyomni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy általában Jacksonkával együtt nyomom, de régen volt ilyen karaoke programom. na ott aztán.. xD |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:26:41
Létrehozva:
|
|
|
Trixx csini a cipőd.Én ilyenben nem tudnék járni... Nem is könnyű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan szexi. Egyébként csak szokás kérdése, persze nem túrázni való. Meg Zolim is teljesen oda van érte. He-he reggel a kolléganőim is fepróbálgatták. |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:27:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!!!!!!!!!
Na álmodtál Dave-el???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én álmodtam Alannel de olyan hülyeséget xDDD Jó mondjuk annyira nem volt az, de ilyen csak a mesében van.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ja és az előbb a Tv-ben reklámozták az új magnumot XDDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:27:38
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 17:28:33
Létrehozva:
|
|
|
Szép cipő, én is elhordanám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tetszenek azok a szegecsek rajta. De mi az a rugó vagy mi az? XD Szoktam is nyomni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy általában Jacksonkával együtt nyomom, de régen volt ilyen karaoke programom. na ott aztán.. xD Igen, az a sámfa rugója. Kicsit tágítom az orrát, sajnos a 37-es cipők kicsit szűkek, de a 38-asból már kijár a lábam, így marad ez a megoldás. Amúgy sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy szia neked is asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |