![]() ![]() |
2010.05. 17. - 17:29:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Vica!!!!!!!!! Na álmodtál Dave-el???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én álmodtam Alannel de olyan hülyeséget xDDD Jó mondjuk annyira nem volt az, de ilyen csak a mesében van.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ja és az előbb a Tv-ben reklámozták az új magnumot XDDDD Szevasz hugi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem álmodtam Dave-el viszont tegnap elfelejtettem elmesélni ,hogy szombaton éjszaka Usi veled álmodtam.Tök sokat voltál az álmaimban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode mesélj.... |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:29:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!!!!!!!!! Na álmodtál Dave-el???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én álmodtam Alannel de olyan hülyeséget xDDD Jó mondjuk annyira nem volt az, de ilyen csak a mesében van.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ja és az előbb a Tv-ben reklámozták az új magnumot XDDDD Halljuk - halljuk. Én azt álmodtam ellopták a bringám. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ki is megntem éjszaka a folyosóra megnézni. Tiszta dinka vagyok. |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:29:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 17. - 17:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Nem is könnyű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De olyan szexi. Egyébként csak szokás kérdése, persze nem túrázni való. Meg Zolim is teljesen oda van érte. He-he reggel a kolléganőim is fepróbálgatták. Hát az az igazság,hogy én a kényelmes cipőket szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Gratula, nagyon ügyes vagy!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:31:05
Létrehozva:
|
|
|
Gratula Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Igen, az a sámfa rugója. Kicsit tágítom az orrát, sajnos a 37-es cipők kicsit szűkek, de a 38-asból már kijár a lábam, így marad ez a megoldás. Amúgy szia neked is asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja értem. Hát az nem baj, inkább legyen kicsit kicsi, mint nagyon nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:31:47
Létrehozva:
|
|
|
Gratula, nagyon ügyes vagy!!!!!! Köszi Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 80% körülire számoltam, szóval ez a 92% meglepett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze pozitívan! Gratula Angie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Vicusom neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:32:13
Létrehozva:
|
|
|
Hát az az igazság,hogy én a kényelmes cipőket szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha majd a gyereket kell cipelni az oviba, én is átállok arra. Hétvégén egyébként mindig sportcipőben vagyok, na meg azért nem minden cipőm ennyire magas. De azért magas. 159 cm vagyok csak... |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:32:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztoook! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, de hiányoztatok! Gyilkos napok vannak mögöttem.
Angie, gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:33:56
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 80% körülire számoltam, szóval ez a 92% meglepett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze pozitívan! Köszi Vicusom neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na és megjutalmaztad magad? Mert azért a 92% nem semmi!!! Szeva Öcsi! Gyilkos napok? Cuppantós neked! Mi volt? |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:34:53
Létrehozva:
|
|
|
Trixx ahogy mondod amikor majd gyerkőcöt cipelsz mint én szoktam időnként akkor jobb a kényelmes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:34:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trixx baba, nagyon szexi a cipőd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hoztam egy kis finomságot a régi felvételek kedvelőinek: 1980-1981-es felvételek Lehet letölteni is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:36:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi a finomságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:36:15
Létrehozva:
|
|
|
Ha majd a gyereket kell cipelni az oviba, én is átállok arra. Hétvégén egyébként mindig sportcipőben vagyok, na meg azért nem minden cipőm ennyire magas. De azért magas. 159 cm vagyok csak... A jóból nem adnak sokat............szokták mondani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Na és megjutalmaztad magad? Mert azért a 92% nem semmi!!! Szeva Öcsi! Gyilkos napok? Cuppantós neked! Mi volt? Hát ma dolgozatok sora, utálom az időjárást, plusz a szokásos tinédzserkori problémák xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:37:26
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx baba, nagyon szexi a cipőd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hoztam egy kis finomságot a régi felvételek kedvelőinek: 1980-1981-es felvételek Lehet letölteni is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Neo, kétszer is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:37:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie ügyes vagy!!!!!! Gratula (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vica..álmodj már Dave drágával valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt álmodtam, hogy együtt voltunk Alannel nem tudom meddig, és született egy kislányunk. Aztán szétmentünk. A kislány maradt velem, Alan összejött egy másik nővel. Én pasi nélkül maradtam, egyedül neveltem a kislányt, és Alan néha átjött hozzánk meglátogatni, játszott vele meg ilyenek. Aztán egyszer mentünk valami áruházba a lányommal, és jött szembe Alan meg az új nője. Bementünk egy liftbe, de a lift megállt. Ott voltunk benn egy csomó időt, próbáltunk valahogy segítséget hívni. Persze én még mindig szerettem Alant, és az volt a pláne, hogy a liftben félig kigombolt ingben állt mellém (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teljesen rosszul voltam. Na aztán mivel Alan nője nagyon aggódott, hogy ott maradunk, Alannek vele kellett foglalkoznia. De közben meg egy csomószor egymás szemébe néztünk. És egyszer csak a lift megburult, és ráestem Alanre XDD De nem úgy konkrétan elestünk, csak neki dőltem. Aztán tök romantikus vége lett. A szemembe nézett, bámult egy picit, és végül megcsókolt. Az új nője meg csak nézett XDDD Aztán felébredtem, és utána is volt valami, de nem emlékszem rá túlságosan. Valami nagyobb házunk volt, Alan meg udvarolt nekem, miközben anyám meg a mamám mindig ellenőrizték, hogy nem csinálunk -e rosszat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:38:06
Létrehozva:
|
|
|
A jóból nem adnak sokat............szokták mondani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Angie!!Gratula,Gratula,Gratula!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,sziasztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:38:17
Létrehozva:
|
|
|
A jóból nem adnak sokat............szokták mondani (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Süni puszira hajt!!! Hát meg is kapja: cuppppp |
|
|
|
![]() ![]() |