![]() ![]() |
2010.05. 17. - 17:38:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Neo! Juhéééééé régi dolgok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Thank you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:39:10
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Gergő! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trixx, nem jutalmaztam meg magam, mert most nem akarok költeni már nagyon semmire sem... spórolok, mert lehet mégis megyek Madridba és akkor kell majd a pénz oda. Ha nem megyek, akkor max egy könyvet veszek, és a többi pénzt pedig az autó alapba teszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:39:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát ma dolgozatok sora, utálom az időjárást, plusz a szokásos tinédzserkori problémák xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sok doga szívás... Tinédzserkori problémák? Ó drágám azokra a nővéred már nem is emlékszik, olyan rég volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesélj ha van kedved. |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:41:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode jó kis álom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szeretnék Dave-el álmodni de mint mondottam volt én Usival álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:42:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie ügyes vagy!!!!!! Gratula (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vica..álmodj már Dave drágával valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt álmodtam, hogy együtt voltunk Alannel nem tudom meddig, és született egy kislányunk. Aztán szétmentünk. A kislány maradt velem, Alan összejött egy másik nővel. Én pasi nélkül maradtam, egyedül neveltem a kislányt, és Alan néha átjött hozzánk meglátogatni, játszott vele meg ilyenek. Aztán egyszer mentünk valami áruházba a lányommal, és jött szembe Alan meg az új nője. Bementünk egy liftbe, de a lift megállt. Ott voltunk benn egy csomó időt, próbáltunk valahogy segítséget hívni. Persze én még mindig szerettem Alant, és az volt a pláne, hogy a liftben félig kigombolt ingben állt mellém (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teljesen rosszul voltam. Na aztán mivel Alan nője nagyon aggódott, hogy ott maradunk, Alannek vele kellett foglalkoznia. De közben meg egy csomószor egymás szemébe néztünk. És egyszer csak a lift megburult, és ráestem Alanre XDD De nem úgy konkrétan elestünk, csak neki dőltem. Aztán tök romantikus vége lett. A szemembe nézett, bámult egy picit, és végül megcsókolt. Az új nője meg csak nézett XDDD Aztán felébredtem, és utána is volt valami, de nem emlékszem rá túlságosan. Valami nagyobb házunk volt, Alan meg udvarolt nekem, miközben anyám meg a mamám mindig ellenőrizték, hogy nem csinálunk -e rosszat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) He-he Mode. Ez aztán nem semmi álom. Jó beleálmodtál mindent. Kigombolt ing mi? Azt bírod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugyan már mi rosszat csinálnátok? Hisz már van egy lányotok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:43:14
Létrehozva:
|
|
|
He-he Mode. Ez aztán nem semmi álom. Jó beleálmodtál mindent. Kigombolt ing mi? Azt bírod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugyan már mi rosszat csinálnátok? Hisz már van egy lányotok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:43:56
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Süni puszira hajt!!! Hát meg is kapja: cuppppp Ebbe bele pirultam!Te kis te! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:44:00
Létrehozva:
|
|
|
He-he Mode. Ez aztán nem semmi álom. Jó beleálmodtál mindent. Kigombolt ing mi? Azt bírod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugyan már mi rosszat csinálnátok? Hisz már van egy lányotok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Olyan nekem is volt már, hogy valamelyikőtök szerepelt benne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Múltkor Niki volt benne, utána meg megjelent Angie és Usi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igeeeen kigombolt ing nyamiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (most is azt a képet lesem xD) Hát a 2. álmomban még nem volt lányunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:44:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Gergő! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx, nem jutalmaztam meg magam, mert most nem akarok költeni már nagyon semmire sem... spórolok, mert lehet mégis megyek Madridba és akkor kell majd a pénz oda. Ha nem megyek, akkor max egy könyvet veszek, és a többi pénzt pedig az autó alapba teszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja igen, már mondtad mások is hoogy most nem akarsz költeni. Az autó meg nagyon jó cél!!!! Akkor vegyél egy kapucínert és fald fel!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jutalom gyanánt. |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:44:47
Létrehozva:
|
|
|
Facebook-on meg ez fogad xDD
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs539.snc3/30560_395530418673_827118673_4032893_5073713_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:45:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode jó kis álom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretnék Dave-el álmodni de mint mondottam volt én Usival álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bakker én meg Martinnal, de soha nem jön össze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ebbe bele pirultam!Te kis te! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:45:59
Létrehozva:
|
|
|
A sok doga szívás... Tinédzserkori problémák? Ó drágám azokra a nővéred már nem is emlékszik, olyan rég volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mesélj ha van kedved. Konkrétan nincs semmi, csak kezdek besokallni... egyre közelebb a suli vége, matekból szarul állok, egy év és érettségi, a családomat alig fogom látni a nyáron, és a dM tábor sem biztos hogy össze fog jönni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na de nem untatlak ezzel, majd felkeresem dr. Csernust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább meséljetek ti.. veletek történt valami rendkívüli? |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:47:39
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha Usi kíváncsi lesz rá elmesélem mit álmodtam vele.Sőt azt hiszem még Angie is benne volt kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bakker én meg Martinnal, de soha nem jön össze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nézegesd az alsógatyás képet Martinról és akkor hátha az iccaka vele álmodsz,hogy jól meg khmmmm.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:49:01
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha Usi kíváncsi lesz rá elmesélem mit álmodtam vele.Sőt azt hiszem még Angie is benne volt kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézegesd az alsógatyás képet Martinról és akkor hátha az iccaka vele álmodsz,hogy jól meg khmmmm.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx én is azt mondom!!!! A jó álom titka a sok kép és álmodozás xDDDD Usi biztos kíváncsi lesz rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:49:01
Létrehozva:
|
|
|
Facebook-on meg ez fogad xDD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs539.snc3/30560_395530418673_827118673_4032893_5073713_n.jpg) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:50:42
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaa tegnap néztem Personal jesus klipjét Alan pont jött ennél a résznél a ló hátán én meg kifejeztem tetszésemet XDDD Gergő.... megjelent a Magnum Gold !!! XDDDDDD Ez rendkívüli xDDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaa tegnap néztem Personal jesus klipjét Alan pont jött ennél a résznél a ló hátán én meg kifejeztem tetszésemet XDDD Gergő.... megjelent a Magnum Gold !!! XDDDDDD Ez rendkívüli xDDDD Pedig nyakig fel van öltözve....nincs kigombolva az inge.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:52:20
Létrehozva:
|
|
|
Ja igen, már mondtad mások is hoogy most nem akarsz költeni. Az autó meg nagyon jó cél!!!! Akkor vegyél egy kapucínert és fald fel!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jutalom gyanánt. Jö 5let, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:53:34
Létrehozva:
|
|
|
Konkrétan nincs semmi, csak kezdek besokallni... egyre közelebb a suli vége, matekból szarul állok, egy év és érettségi, a családomat alig fogom látni a nyáron, és a dM tábor sem biztos hogy össze fog jönni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na de nem untatlak ezzel, majd felkeresem dr. Csernust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább meséljetek ti.. veletek történt valami rendkívüli? Dehogy untasz, ne butáskodj! Ja meg is értelek, a szar matek az gáz. Én mindig ötös voltam, matekversenyre is jártam. Ezért ugye nem utáltok? Korrepetálásból volt zsebpénzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Korrepetáljalak Öcsi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az érettségi miatt meg még korai aggódnod. Mindjárt itt a szünet (de jó neked), családra meg csak szakítasz valahogy időt. Meg a barátnődre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DM tábor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd ha Usi kíváncsi lesz rá elmesélem mit álmodtam vele.Sőt azt hiszem még Angie is benne volt kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézegesd az alsógatyás képet Martinról és akkor hátha az iccaka vele álmodsz,hogy jól meg khmmmm.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézem én rendszeresen, csak úgy gúvad a szemem. Pont olyan kéne jól.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:53:46
Létrehozva:
|
|
|
Még jó,hogy a dM "fiúzenekar"!Mert,ha lány zenekar lenne,akkor mi fiúk nem járnánk jól ezekkel az álmokkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lenne egy kis látszatja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |