![]() ![]() |
2010.05. 17. - 17:54:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx azért miért utálnánk mert jó voltál matekból?Okos kislány..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 17:54:43
Létrehozva:
|
|
|
Még jó,hogy a dM "fiúzenekar"!Mert,ha lány zenekar lenne,akkor mi fiúk nem járnánk jól ezekkel az álmokkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lenne egy kis látszatja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:54:59
Létrehozva:
|
|
|
Pedig nyakig fel van öltözve....nincs kigombolva az inge.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ott sajnos igen, de amit tegnap beszúrtam, na ott nem XD Viszont a klipbe meg lovagol XDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:56:06
Létrehozva:
|
|
|
Trixx azért miért utálnánk mert jó voltál matekból?Okos kislány..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Vicusom, olyan ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ott sajnos igen, de amit tegnap beszúrtam, na ott nem XD Viszont a klipbe meg lovagol XDDD Inkább fordítva kellene, te lovagolnád meg őt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:57:42
Létrehozva:
|
|
|
Még jó,hogy a dM "fiúzenekar"!Mert,ha lány zenekar lenne,akkor mi fiúk nem járnánk jól ezekkel az álmokkal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lenne egy kis látszatja (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem.... süni mehetne a gatyacsere Köszi Vicusom, olyan ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inkább fordítva kellene, te lovagolnád meg őt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem ez jutott az eszembe...inkább Mode neked kéne Alant lovagolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh köszi Trixx. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 17:58:22 |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:57:52
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaaa tegnap néztem Personal jesus klipjét Alan pont jött ennél a résznél a ló hátán én meg kifejeztem tetszésemet XDDD Gergő.... megjelent a Magnum Gold !!! XDDDDDD Ez rendkívüli xDDDD Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:57:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem.... süni mehetne a gatyacsere na ezen meg én röhögtem fel |
|
|
|
2010.05. 17. - 17:59:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 17. - 17:59:37
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vicusom, olyan ari vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inkább fordítva kellene, te lovagolnád meg őt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jah úgy kéne XDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:00:11
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy untasz, ne butáskodj! Ja meg is értelek, a szar matek az gáz. Én mindig ötös voltam, matekversenyre is jártam. Ezért ugye nem utáltok? Korrepetálásból volt zsebpénzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Korrepetáljalak Öcsi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az érettségi miatt meg még korai aggódnod. Mindjárt itt a szünet (de jó neked), családra meg csak szakítasz valahogy időt. Meg a barátnődre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) DM tábor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dehogy utálunk drága, inkább büszkék vagyunk Rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis korrepetálás jól jönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp a vegyes-sorozatoknál tartunk xD Család alatt Téged is értelek ám (meg persze Nikit, meg mindenkit *cupp*)(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tábort meg még igyekszem besűríteni, szóval még találkozhatunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:00:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De, de, vizualizáltam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:00:27
Létrehozva:
|
|
|
na ezen meg én röhögtem fel Én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mehetne bizony....... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:00:33
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDD Finom arany színű borítással XDDD belül karamell nem fehéren, és vanília nyáámmmiii XDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:01:36
Létrehozva:
|
|
|
Kül süni szerintem nekünk lányoknak is van látszatja amikor ilyeneket álmodunk mint Mode a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyankor mondjuk,hogy elkel a tiszta bugyi....már attól cseréljük ha valami szexi képet látunk a kis drágákról. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 18:01:51
Létrehozva:
|
|
|
xDDD Finom arany színű borítással XDDD belül karamell nem fehéren, és vanília nyáámmmiii XDD Én akkor is a tripla csokisra esküszök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:02:32
Létrehozva:
|
|
|
De, de, vizualizáltam.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:02:35
Létrehozva:
|
|
|
Kül süni szerintem nekünk lányoknak is van látszatja amikor ilyeneket álmodunk mint Mode a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyankor mondjuk,hogy elkel a tiszta bugyi....már attól cseréljük ha valami szexi képet látunk a kis drágákról. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ez így igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:02:55
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy utálunk drága, inkább büszkék vagyunk Rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis korrepetálás jól jönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp a vegyes-sorozatoknál tartunk xD Család alatt Téged is értelek ám (meg persze Nikit, meg mindenkit *cupp*)(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tábort meg még igyekszem besűríteni, szóval még találkozhatunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HOhoooooooo!!!Milyen tábor!!???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:02:58
Létrehozva:
|
|
|
Én is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mehetne bizony....... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:03:00
Létrehozva:
|
|
|
Kül süni szerintem nekünk lányoknak is van látszatja amikor ilyeneket álmodunk mint Mode a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyankor mondjuk,hogy elkel a tiszta bugyi....már attól cseréljük ha valami szexi képet látunk a kis drágákról. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na de a férfiak abból mindig szarabbul jönnek ki ha megnéznek egy jó nőt... Ez igazságtalan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |