![]() ![]() |
2010.05. 17. - 18:03:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én akkor is a tripla csokisra esküszök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óó XD Én meg az olyanra aminek a gazdája AW XD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Kül süni szerintem nekünk lányoknak is van látszatja amikor ilyeneket álmodunk mint Mode a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyankor mondjuk,hogy elkel a tiszta bugyi....már attól cseréljük ha valami szexi képet látunk a kis drágákról. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) He-he pont erre gondoltam én is, nálunk is van látszaja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:04:24
Létrehozva:
|
|
|
Na de a férfiak abból mindig szarabbul jönnek ki ha megnéznek egy jó nőt... Ez igazságtalan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Gergőkém... A férfiak nem teljesen normálisak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi többet szenvedünk, ti örüljetek hogy ennyi az igazságtalanság bennetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:04:25
Létrehozva:
|
|
|
xDDD Finom arany színű borítással XDDD belül karamell nem fehéren, és vanília nyáámmmiii XDD tudod te mitől döglik a légy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tömör gyönyör (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-ében is van karamell de az fehér...bocsi ezt nem tudtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:04:47
Létrehozva:
|
|
|
óó XD Én meg az olyanra aminek a gazdája AW XD *Ne mondd el senkinek, de sejtettem...* xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:05:03
Létrehozva:
|
|
|
tudod te mitől döglik a légy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tömör gyönyör (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-ében is van karamell de az fehér...bocsi ezt nem tudtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felröhögtem XDDDD Arra a karamellre gondoltam én is XDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:05:31
Létrehozva:
|
|
|
Kül süni szerintem nekünk lányoknak is van látszatja amikor ilyeneket álmodunk mint Mode a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyankor mondjuk,hogy elkel a tiszta bugyi....már attól cseréljük ha valami szexi képet látunk a kis drágákról. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajjjj ilyenről tényleg ne beszéljünk!Ma már másodszor pirulok el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:05:34
Létrehozva:
|
|
|
*Ne mondd el senkinek, de sejtettem...* xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDD ma megint perverz vagyok XDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:05:38
Létrehozva:
|
|
|
Na de a férfiak abból mindig szarabbul jönnek ki ha megnéznek egy jó nőt... Ez igazságtalan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő nem szarabbul csak látványosabban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:05:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát Gergőkém... A férfiak nem teljesen normálisak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi többet szenvedünk, ti örüljetek hogy ennyi az igazságtalanság bennetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látom oktatás van... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most elkezdem keresni a többi igazságtalanságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:06:16
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy utálunk drága, inkább büszkék vagyunk Rád (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kis korrepetálás jól jönne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp a vegyes-sorozatoknál tartunk xD Család alatt Téged is értelek ám (meg persze Nikit, meg mindenkit *cupp*)(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tábort meg még igyekszem besűríteni, szóval még találkozhatunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp neked is drága. He-he szombaton mondtam az öcsémnek, hogy van egy fogadott öcsém is. Nem örült... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:06:24
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDD ma megint perverz vagyok XDD Észrevettük (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:06:32
Létrehozva:
|
|
|
He-he pont erre gondoltam én is, nálunk is van látszaja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyre gondoltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:06:47
Létrehozva:
|
|
|
Gergő nem szarabbul csak látványosabban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez is igaz... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:07:13
Létrehozva:
|
|
|
Felröhögtem XDDDD Arra a karamellre gondoltam én is XDDD Gondoltam Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:07:20
Létrehozva:
|
|
|
Cupp neked is drága. He-he szombaton mondtam az öcsémnek, hogy van egy fogadott öcsém is. Nem örült... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát pedig van, nincs mit tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:07:23
Létrehozva:
|
|
|
Úgy látom oktatás van... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most elkezdem keresni a többi igazságtalanságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:07:44
Létrehozva:
|
|
|
Jajjjj ilyenről tényleg ne beszéljünk!Ma már másodszor pirulok el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi süni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:07:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 17. - 18:08:31
Létrehozva:
|
|
|
Na de a férfiak abból mindig szarabbul jönnek ki ha megnéznek egy jó nőt... Ez igazságtalan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki mondta neked hogy az élet igazságos? Jó reggelt!!! (Most csak azért írok ilyeneket, mert helyettesítem Nikit. Tudod, Ő a szenyább nővéred.) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |