![]() ![]() |
2009.12. 07. - 09:16:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tyű, azért most meglepődtem a Demo Mode cikken (http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/P40/). nem értem, miért kell bántani Martint. na mindjárt végigolvasom a hsz-eket is hozzá.
|
|
|
|
2009.12. 07. - 09:47:13
Létrehozva:
|
|
|
tyű, azért most meglepődtem a Demo Mode cikken (http://www.freestate.hu/site/comments/art-demo-mode/P40/). nem értem, miért kell bántani Martint. na mindjárt végigolvasom a hsz-eket is hozzá. Sokan nem értették még rajtad kivül miért bántják Martint.Kapott is az irója rendesen. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ja egyébként szia. Angie köszi jöhet a dal,akár mindkét vidié is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 10:19:29
Létrehozva:
|
|
|
miért nem lepődtem meg, hogy ennél a cikknél is átmegyünk majd a SOTU-fikázáshoz és Zsocci is "brillírozni" fog a hsz-eivel?
egyébként én bírom Skyt, még ha nem is mindig értek egyet vele. Index.hu-n azon kevesek közé tartozott, akiknek értelmes, érett és komoly gondolataik is voltak, amin az ember elgondolkodik. Ezért is tetszik pl. mikor itt arról írt, hogy miért szereti a SOTU-t (a pepecselős régi szintikkel való munkálatok miatt). Illetve több olyan dolgot megfogalmaz hol ő, hol más, amit én is tudok, bennem van, csak megfogalmazni nem tudom. csak érzem. engem eléggé az érzelmeim, érzéseim irányítanak, ezért is szoktam néha inkább visszahúzódni vagy vitáknál csöndben maradni és kivárni. ha az ember jobban átgondolja a válaszát, akkor az a válasz biztosabb lábakon is fog állni. szerintem. amúgy nem véletlen nem szeretem a vitákat annyira: nem nekem találták ki. én jobb szeretem a békességet és a pozitív hangulatot. de van, akit a vitázás elégít ki. valahol őket is megértem. sőt, ha már Zsoccinál tartunk, neki is vannak néha értelmes gondolatai, csak sajnos a negatív hangulat, amit sugároznak a megnyilvánulásai, elrontják ezt az egészet. no mindegy, megyek, olvasom tovább a hsz-eket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 10:36:42
Létrehozva:
|
|
|
Zsoccinál nem az a baj,hogy nem értelmeset mond hanem ahogy mondja a véleményét.Meg ahogy hangsúlyozza szerinte mennyire szar a SOTU és ráadásul ezt minden hozzászólásában újra és újra elmondja.Megérti ezt mindenki ha csak egyszer mondja el akkor is és ha nem tetszik neki akkor ne hallgassa.Meg szerintem egy kicsit beképzelt is a csávó. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 10:43:47
Létrehozva:
|
|
|
A kritika írója nagyon utálhatta a SOTU-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De hát ez szuverén vélemény, ezen nem húznám fel magamat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 10:52:53
Létrehozva:
|
|
|
A kritika írója nagyon utálhatta a SOTU-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De hát ez szuverén vélemény, ezen nem húznám fel magamat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie az igaz,hogy szuverén véleménye az irónak de szerintem azt inkább meg kéne tartania magának és azért nem ennyire elmarasztalóan kellene fogalmaznia. Na mindegy. Mondj valami izgit inkább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 11:16:31
Létrehozva:
|
|
|
vica: jól írsz Zsocciról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na megpróbálom közben lolacskat idecsábítani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre befejeztem a hsz-ek olvasását és kifakadtam kicsit, bár most visszafogottabban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 11:33:15
Létrehozva:
|
|
|
vica: jól írsz Zsocciról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megpróbálom közben lolacskat idecsábítani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre befejeztem a hsz-ek olvasását és kifakadtam kicsit, bár most visszafogottabban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes csábitsd csak ide lolacskat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi látom a "szent tehén"-kés megjegyzés neked se tetszett:Abból gondolom,hogy megemlítetted a hsz.-odban.Hát én sem találtam valami épületes hozzászólásnak már nem is tudom ki részéről.Az is ha nem tud mást mondani inkább fogja be a bagólesőjét és hallgasson meg evésre használja a száját.Én némelyik ilyen úgynevezett rajongón ki tudok akadni. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 11:57:20
Létrehozva:
|
|
|
Usi sikerült a csábítás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 12:07:52
Létrehozva:
|
|
|
nos engem a végére már egész jól elszórakoztatott a hsz-ek olvasgatása. sok jó és még több rossz gondolatot olvashattam. most viszont nem csesztem fel az agyam rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) talán azért, mert jó kedvem van annak ellenére, hogy ma vissza kell mennem Szegedre.
a "szent tehénes" nem az hogy annyira zavart volna, egyszerűen csak eszembe jutott a hsz-em írása közben. de amúgy ja, nem túl hízelgő. nos a csábítást még nem tudom, mert egyelőre csak e-mailt írtam lolacskának. majd meglássuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:26:35
Létrehozva:
|
|
|
Angie az igaz,hogy szuverén véleménye az irónak de szerintem azt inkább meg kéne tartania magának és azért nem ennyire elmarasztalóan kellene fogalmaznia. Na mindegy. Mondj valami izgit inkább. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt most semmi izgis nincsen, még mindig a karácsonyi címlistát pötyögöm... uncsi már egy kicsit, de eltökéltem, hogy ma kivégzem. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Különben Skywalker hsz-e nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:35:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie láttam tetszett amit Sky irt.Nekem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát akkor alapjába véve azért úgy látom mindenkinek jó napja van aki most itt irogat. Helyes legyen is jó kedvetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:38:16
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt. Most hirtelen nem tudok mit írni XD Sims Martin élete majd tovább folyik XD
|
|
|
|
2009.12. 07. - 12:42:28
Létrehozva:
|
|
|
na csajok, mielőtt kinyírnálak titeket jó pár adag nyálcsorgatós új képpel, belinkelem az eddigi két kedvenc London After Midnight számomat:
sajnos a Kiss c. szám csak élőben van fenn, de ez elég jó minőség: http://www.youtube.com/watch?v=pNxmdsBv2dM és a másik új kedvenc a Heaven Now - nagyon gyönyörű!!! http://www.youtube.com/watch?v=xP8wfrbAJgE |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:45:47
Létrehozva:
|
|
|
na csajok, mielőtt kinyírnálak titeket jó pár adag nyálcsorgatós új képpel... Van Martinod is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:49:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Capri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi te jó ég újabb adag kép...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megnézem ám a zenéket amit belinkeltél.Köszi. |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:51:01
Létrehozva:
|
|
|
Igen, igen! Winnetou bátran lovagol a tévénkben! XD
Most viszont lépek: a ruha sajnos nem mossa ki saját magát XD Pápá |
|
|
|
2009.12. 07. - 12:59:50
Létrehozva:
|
|
|
A fene....Capri elment pedig most akartam irni neki,hogy Usi oldalán a forumon küldött neki Macsus Martin-os cuccot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 07. - 13:01:51
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Capri!
Kapd be MArtint a hidegről! CSinálj neki egy forralt bort... nyami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) USi.. még mindig a hétvégétől pörögsz? hehehehee.. Angie, Vica, nektek is szép napot! Én már nyomom a melót ezerrel, a nők sem szépülnek maguktól.. nem tudom, mostanában nem tudok írni.. valami van az agyam , és az ujjaim közt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még itt van Capri, én látom!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 07. - 13:07:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó évágyat az ebédhez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, köszike, neked is és szedd magad össze, a valamit meg szűntesd meg az agyad és a kezed közt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, nagyon tetszett az a hsz, Sky-é. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Halálos! Különben ma én is megrendeltem Senditről a 101 DVD-t, így teljes lesz a kolleksünöm, már ami a DVD-ket illeti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |