![]() ![]() |
2010.05. 17. - 18:51:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jííííhihihiii gerjedek a szép férfi hátakraaaaaaa XDDD
(IMG:http://i.wp.pl/rozrywka//gallery567975/2010/04/16/FRO_5824.jpg) Na Trixx, elment.. Mode készen állsz? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jujj, szégyellős vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Készen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is, de ne legyél az XDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:52:01
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda? Ki nevez téged rondának? Küldd el a szemészhez. Vagy add kölcsön neki a szemüveged. Nagyon is szép csajszi vagy. És igen, Alan is jól megnézett magának. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Egyet értek.Szép csaj vagy Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben is az én húgomat senki ne nevezze rondának mert velem gyűlik meg a baja. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:52:32
Létrehozva:
|
|
|
pont akartam már kérdezni hogy mi van a vizsgáddal!!! GRATULA!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: mit álmodtál te velem? jah, a Fanfiction kedvelőknek sok frissítés (magyarul is!!! - és Fletch fanok figyelmét is felhívnám az Undisclosed desires c. alkotásra! XD) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 Idézet Én akkor is a tripla csokisra esküszök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te vagy az én emberem! XDDDD Egyébként nem gáz, ha adsz a külsődre! Szerintem egy pasi is legyen ápolt. Csak ne essenek túlzásba (lásd a már korábban emlegetett példám mikor a két srác egymás haját vasalta a fiúvécében középsuliban, vagy Mode példáját arról a fiúról, aki egy vakolatnyi alapozót használ a sulijában). Hogy miért szarabb a nőknek? Felsorolom neked a lényegesebb dolgokat, kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1. minden hónapban napokig vérzünk 2. mi esünk teherbe és hordjuk ki a gyerekeket, ami nem túl kellemes élmény ahogy hallottam 3. csomó szőrtelenítés (ez nálam az Igazságtalanság Triumvirátusa XD amolyan Top 3 amiért utálok nő lenni XD) de persze sok előnye is van. Azt még hozzátenném, hogy nem értem miért kurva az akinek több pasija van, a hímneműeknél meg macsó és menő az akinek több nője van. Szóval a nők megítélése is belejátszik nálam a dologba. de mindegy, most túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ebbe mélyebben belemenjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: amúgy Geriről vannak képek Facebookon is XD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:53:02
Létrehozva:
|
|
|
Azért Alan után írjuk csak oda Martin nevét is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, meg Vicus és Ange kedvéért Andy-t is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony ám említsük csak meg Andy-t és Martint is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:54:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok libák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És Gergő,meg Süni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Süni, Te nem tudod, h lesz DM tábor? |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:54:13
Létrehozva:
|
|
|
Egyet értek.Szép csaj vagy Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben is az én húgomat senki ne nevezze rondának mert velem gyűlik meg a baja. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mamámnál is egyik néni nézett rám aztán csodálkozott "Hogy te milyen szép vagy" Pedig nem tudom, mi olyan szép bennem, de ha ti mondjátok.. Jajj nőővérkééém (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Micsoda családi kötelékek köttetnek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem. Életem első bókját is egy 21 éves fiútól kaptam akibe bele voltam esve. Ő volt az első és utolsó fiú aki tetszett. Azóta se mondott egy férfi sem szép szavakat XD Kivéve Alan "Hi" XDDDDDD Nekem már az bóknak számított, főleg ahogy mondta XDDD Mutáns XDDDDDD Hát az én hajam is nőhetne ilyen gyorsan na xD I'M taking a ride with my best friend... Never let me dooooown (IMG:http://www.depeche-mode-world.de/forum/images/smiles/icon_nlmda.gif) Ez de jó. |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:55:11
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁ nem megy!! Túl nagyok a képek (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 18:55:38
Létrehozva:
|
|
|
pont akartam már kérdezni hogy mi van a vizsgáddal!!! GRATULA!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: mit álmodtál te velem? jah, a Fanfiction kedvelőknek sok frissítés (magyarul is!!! - és Fletch fanok figyelmét is felhívnám az Undisclosed desires c. alkotásra! XD) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 te vagy az én emberem! XDDDD Egyébként nem gáz, ha adsz a külsődre! Szerintem egy pasi is legyen ápolt. Csak ne essenek túlzásba (lásd a már korábban emlegetett példám mikor a két srác egymás haját vasalta a fiúvécében középsuliban, vagy Mode példáját arról a fiúról, aki egy vakolatnyi alapozót használ a sulijában). Hogy miért szarabb a nőknek? Felsorolom neked a lényegesebb dolgokat, kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1. minden hónapban napokig vérzünk 2. mi esünk teherbe és hordjuk ki a gyerekeket, ami nem túl kellemes élmény ahogy hallottam 3. csomó szőrtelenítés (ez nálam az Igazságtalanság Triumvirátusa XD amolyan Top 3 amiért utálok nő lenni XD) de persze sok előnye is van. Azt még hozzátenném, hogy nem értem miért kurva az akinek több pasija van, a hímneműeknél meg macsó és menő az akinek több nője van. Szóval a nők megítélése is belejátszik nálam a dologba. de mindegy, most túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ebbe mélyebben belemenjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: amúgy Geriről vannak képek Facebookon is XD Egyszerű USi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hívjatok macsónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehehe Mondjuk ne engem, mert én sosem pasizok.. hívjatok más nőneműt macsónak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:56:32
Létrehozva:
|
|
|
pont akartam már kérdezni hogy mi van a vizsgáddal!!! GRATULA!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: mit álmodtál te velem? jah, a Fanfiction kedvelőknek sok frissítés (magyarul is!!! - és Fletch fanok figyelmét is felhívnám az Undisclosed desires c. alkotásra! XD) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 te vagy az én emberem! XDDDD Egyébként nem gáz, ha adsz a külsődre! Szerintem egy pasi is legyen ápolt. Csak ne essenek túlzásba (lásd a már korábban emlegetett példám mikor a két srác egymás haját vasalta a fiúvécében középsuliban, vagy Mode példáját arról a fiúról, aki egy vakolatnyi alapozót használ a sulijában). Hogy miért szarabb a nőknek? Felsorolom neked a lényegesebb dolgokat, kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1. minden hónapban napokig vérzünk 2. mi esünk teherbe és hordjuk ki a gyerekeket, ami nem túl kellemes élmény ahogy hallottam 3. csomó szőrtelenítés (ez nálam az Igazságtalanság Triumvirátusa XD amolyan Top 3 amiért utálok nő lenni XD) de persze sok előnye is van. Azt még hozzátenném, hogy nem értem miért kurva az akinek több pasija van, a hímneműeknél meg macsó és menő az akinek több nője van. Szóval a nők megítélése is belejátszik nálam a dologba. de mindegy, most túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ebbe mélyebben belemenjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: amúgy Geriről vannak képek Facebookon is XD ja hát igen ezek az okok..hát igen XD usi ..én Facebookon mást nézek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kell részleteznem ugye xDD ÁÁÁ nem megy!! Túl nagyok a képek (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) xDDD kepfeltötlés.hu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:56:34
Létrehozva:
|
|
|
Mode, honnan a fakiból van neked karlengetős smile-d? én vak vagyok?
|
|
|
|
2010.05. 17. - 18:57:03
Létrehozva:
|
|
|
pont akartam már kérdezni hogy mi van a vizsgáddal!!! GRATULA!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: mit álmodtál te velem? jah, a Fanfiction kedvelőknek sok frissítés (magyarul is!!! - és Fletch fanok figyelmét is felhívnám az Undisclosed desires c. alkotásra! XD) http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 te vagy az én emberem! XDDDD Egyébként nem gáz, ha adsz a külsődre! Szerintem egy pasi is legyen ápolt. Csak ne essenek túlzásba (lásd a már korábban emlegetett példám mikor a két srác egymás haját vasalta a fiúvécében középsuliban, vagy Mode példáját arról a fiúról, aki egy vakolatnyi alapozót használ a sulijában). Hogy miért szarabb a nőknek? Felsorolom neked a lényegesebb dolgokat, kiscsillag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 1. minden hónapban napokig vérzünk 2. mi esünk teherbe és hordjuk ki a gyerekeket, ami nem túl kellemes élmény ahogy hallottam 3. csomó szőrtelenítés (ez nálam az Igazságtalanság Triumvirátusa XD amolyan Top 3 amiért utálok nő lenni XD) de persze sok előnye is van. Azt még hozzátenném, hogy nem értem miért kurva az akinek több pasija van, a hímneműeknél meg macsó és menő az akinek több nője van. Szóval a nők megítélése is belejátszik nálam a dologba. de mindegy, most túl fáradt vagyok ahhoz, hogy ebbe mélyebben belemenjek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: amúgy Geriről vannak képek Facebookon is XD Én is szeretlek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyertek a csajok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vannak, de azok 1 éves képek |
|
|
|
2010.05. 17. - 18:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode.. ne Alan-t nézegesd.. több ezer kilóméterre van tőled.. ok, kicsit nézheted.. de nézz már valami valódi... igazi.. húsvér pasit is meg.. az anyád úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iwiw-en is körülnézhetsz, ott is ott van Geri! ha a FB-on Alan, akkor iwiw-en Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az isten áldjon meg!!! |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:01:13
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs195.snc3/20277_1175032384693_1494576596_30381812_4714752_n.jpg)
Mode.. ne Alan-t nézegesd.. több ezer kilóméterre van tőled.. ok, kicsit nézheted.. de nézz már valami valódi... igazi.. húsvér pasit is meg.. az anyád úristenit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iwiw-en is körülnézhetsz, ott is ott van Geri! ha a FB-on Alan, akkor iwiw-en Gergő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az isten áldjon meg!!! De aranyosan fogalmaztál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó... hogy is kezdjem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem szeretnék pasit, mert 1.) Nincs olyan aki érdekelne, mellesleg nagyon-nagyon válogatós vagyok 2.) Jó ez így nekem, nem tud senki megbántani, és nem azon jár az eszem, hogy húú szerelmes vagyok, meg stb 3.) Korai még ez nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg igazából nem rajtam múlna. Nem lennék ellene egy randinak, de mivel leszar mindenki, ezért én is leszarok mindenkit. Ja meg igazából félek is az egésztől. Nem vagyok az a típus, aki közel enged magához akárkit is. Nem vagyok barátkozós, ismerkedős típus. Mode, honnan a fakiból van neked karlengetős smile-d? én vak vagyok? Másik oldalról linkeltem be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 19:07:26 |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:01:59
Létrehozva:
|
|
|
kepfeltötlés.hu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD Most dobom fel... mindjárt jönnek a linkek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és ne vessetek meg a képekért, nekem se tetszenek de ezek a legfrissebbek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 19:03:42 |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:03:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi szóval azt álmodtam veled,hogy együtt voltunk valami koncerten.Azzal kezdődött az álom,hogy örömködtünk jön a DM újra BP.-re koncertezni 2 (!)hónap múlva.Aztán kikötöttünk veled és Angievel koncerten ott ahol januárban is voltunk de nem DM koncerten voltunk hanem valamilyen magyar együttes koncertjén de nem tudom kik voltak azok.Ülő helyünk volt és föntről néztük,hogy az álló helyek tök üresek szóval senki nem volt ott egy lélek sem és olyan unalmas volt a koncert,hogy volt aki aludt rajta az egyik széken ülve és még mutattam is neked az illetőt.Úgyhogy aztán mi is meguntuk és otthagytuk az egészet és utána kitárgyaltuk,hogy ilyen még nem volt,hogy otthagytunk egy koncertet a kellős közepén.Aztán valami mást álmodtam amiben benne voltál de az nagyon zavaros csak arra emlékszem,hogy menekültünk valahonnan és átmásztunk kerítéseken.
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mamámnál is egyik néni nézett rám aztán csodálkozott "Hogy te milyen szép vagy" Pedig nem tudom, mi olyan szép bennem, de ha ti mondjátok.. Jajj nőővérkééém (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Micsoda családi kötelékek köttetnek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony .....családi kötelék.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:05:07
Létrehozva:
|
|
|
jajj Edó.....Valics névnapja óta akarom kérdezni, csak mindig elfelejtem, hogy sikerült-e a képet megcsináltatni?
Idézet Usi szóval azt álmodtam veled,hogy együtt voltunk valami koncerten.Azzal kezdődött az álom,hogy örömködtünk jön a DM újra BP.-re koncertezni 2 (!)hónap múlva.Aztán kikötöttünk veled és Angievel koncerten ott ahol januárban is voltunk de nem DM koncerten voltunk hanem valamilyen magyar együttes koncertjén de nem tudom kik voltak azok.Ülő helyünk volt és föntről néztük,hogy az álló helyek tök üresek szóval senki nem volt ott egy lélek sem és olyan unalmas volt a koncert,hogy volt aki aludt rajta az egyik széken ülve és még mutattam is neked az illetőt.Úgyhogy aztán mi is meguntuk és otthagytuk az egészet és utána kitárgyaltuk,hogy ilyen még nem volt,hogy otthagytunk egy koncertet a kellős közepén.Aztán valami mást álmodtam amiben benne voltál de az nagyon zavaros csak arra emlékszem,hogy menekültünk valahonnan és átmásztunk kerítéseken. Bizony .....családi kötelék.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na azért te is tudsz ám álmodni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Idézet Most dobom fel... mindjárt jönnek a linkek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és ne vessetek meg a képekért, nekem se tetszenek de ezek a legfrissebbek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóóóól van ne dumálj annyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 17. - 19:05:22 |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:06:02
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóól van ne dumálj annyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Parancs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az FB nem is rossz ötlet, feldobom oda is.. meg még egy-két öltönyös képet is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:08:45
Létrehozva:
|
|
|
Parancs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az FB nem is rossz ötlet, feldobom oda is.. meg még egy-két öltönyös képet is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:11:06
Létrehozva:
|
|
|
huhhh... öltöny + pasik??? nyammmmmmmmmmm!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ja és én is szeretek azért Gergő! XD vica: hehe, érdekes álom!!! XD |
|
|
|
![]() ![]() |