2400 Oldal V  « < 1743 1744 1745 1746 1747 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:29:04
Létrehozva: #34881

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 20:26:08) *
A szeretőőőőőőd? mégsem az a kedvencem, ahol a srác hátán vagy... micsoda perverzió ez? bárány fétisiszta vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit csinálsz te a bárány tolltartóval, h a szeretődé váljon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bementem a sűrűjébe..!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sráccal is szoktam szexuálni xD Ez egy jó játék amit épp játszottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi találtuk ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:31:46
Létrehozva: #34882

devotee

Mit olvasott Vica? én valamiről lemaradtam?

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 17. - 20:29:04) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sráccal is szoktam szexuálni xD Ez egy jó játék amit épp játszottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi találtuk ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Adok én neked szexuálást.. én azt kérdeztem, h a bárány h lett a szeretőd.. vagy a srác a szeretőd? uhh.. lehet elvesztettem a fonalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi olvastad a levelet, amit küldtem? midnjárt kirakom ide mindenkinek.. nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 17. - 19:33:37
Létrehozva: #34883

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 17. - 19:28:05) *
El nem fogod hinni, de a csaj barátnőjének fekete van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az én tolltartóm tele van dM feliratokkal, meg rajzokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az enyém ilyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100517/user_11026519_1241888646004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:33:40
Létrehozva: #34884

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 20:31:46) *
Mit olvasott Vica? én valamiről lemaradtam?

Adok én neked szexuálást.. én azt kérdeztem, h a bárány h lett a szeretőd.. vagy a srác a szeretőd? uhh.. lehet elvesztettem a fonalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi olvastad a levelet, amit küldtem? midnjárt kirakom ide mindenkinek.. nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mindkettő a szeretőm, a báránnyal való szexualitás... nos az maradjon az én titkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:33:51
Létrehozva: #34885

devotee

Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle.

Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában".

Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta.

Nem értette a dolgot...

Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot...

Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve:

"Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !"

Na itt végleg elveszett a fonál...

Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik.

Teljes homályban így szólt a gyerekhez:

- Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !?

- Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat.

A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi:

- És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...?

- Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !!!"

TANULSÁG

Összetört asztal: 50.000,- Ft
Meleg reggeli: 1.000,- Ft
3-4 aszpirin: 500,- Ft

A megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:34:13
Létrehozva: #34886

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 17. - 20:33:37) *

Na majd holnap készítek egy képet az enyémről.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:34:30
Létrehozva: #34887

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 17. - 20:33:40) *
Mindkettő a szeretőm, a báránnyal való szexualitás... nos az maradjon az én titkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jó.... akkor mesélj a sráccal való szexualitásodról.. ez parancs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:36:45
Létrehozva: #34888

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 20:34:30) *
Jó.... akkor mesélj a sráccal való szexualitásodról.. ez parancs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Felmászok a hátára és bagzunk mint a nyulak.

Röviden, tömören (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki jót szokott röhögni rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 17. - 19:38:25
Létrehozva: #34889

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 19:33:51) *
Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle.

Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában".

Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta.

Nem értette a dolgot...

Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot...

Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve:

"Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !"

Na itt végleg elveszett a fonál...

Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik.

Teljes homályban így szólt a gyerekhez:

- Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !?

- Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat.

A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi:

- És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...?

- Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !!!"

TANULSÁG

Összetört asztal: 50.000,- Ft
Meleg reggeli: 1.000,- Ft
3-4 aszpirin: 500,- Ft

A megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !!!

heheheheeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 17. - 19:34:13) *
Na majd holnap készítek egy képet az enyémről.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként erre hibajavítóval festettem rá a feliratot xD
Még tavaly.. azóta se kopik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 19:38:49
Létrehozva: #34890

devotee

Gergő, Gergő... te perverzebb vagy, mint a kisfiús pofid láttatni engedi... XDDDD
amúgy a matekos kép a kedvenc eddig nálam XD

Edó bébi, lemaradtál a hszemről. Sok frissítés történt az oldalamon:
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:38:58
Létrehozva: #34891

devotee

Idézet (Gergő a tekergő :) @ 2010.05. 17. - 20:36:45) *
Felmászok a hátára és bagzunk mint a nyulak.

Röviden, tömören (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki jót szokott röhögni rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szerintem ne menjünk ebbe bele nagyon mélyen.. a lányok imádják a slash-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 19:39:22
Létrehozva: #34892

devotee

ja igen Edó, olvastam a mailed és röhögtem is egy jót XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:40:07
Létrehozva: #34893

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 20:38:49) *
Gergő, Gergő... te perverzebb vagy, mint a kisfiús pofid láttatni engedi... XDDDD

Edó bébi, lemaradtál a hszemről. Sok frissítés történt az oldalamon:
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549

BAing... úgy is fel vagyok pörögve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem alszunk ma sem.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy cigi, és olvasok is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:40:31
Létrehozva: #34894

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 17. - 20:38:49) *

Könnyen meglehet hogy perverzebb vagyok mint hinnétek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Gondolom azért kedvenc, mert Te is átérzed hogy ez milyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 17. - 19:41:33
Létrehozva: #34895

devotee

Na pusszantás mindenkinek, most mennem kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aludjatok jól!
Pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:42:01
Létrehozva: #34896

devotee

Szia Mode, jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 17. - 19:42:06
Létrehozva: #34897

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 17. - 18:38:50) *
Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Neo! Juhéééééé régi dolgok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Thank you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode! Felvettelek msn-re, erre meg nekem nem megy most az msn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 17. - 19:44:50
Létrehozva: #34898

devotee

Jóccakát bébi!

Ti is fáztok? nagyon fázik a kezem.. az a legjobban.. lehet kesztyűben kéne gépelnem...!
Nem baj Gergő, ha perverz vagy.. itt mindenki az.. nem kicist. Sőt. Még nem találkoztam moderrel, aki ne lett volna az.. úgyhogy meg sem lepődtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Barátok közt-ös Balázs itt lakik az utcában... múltkor össze futottam vele!

Ez most csak úgy eszembe jutott, mert megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Gergő a tekergő ...
post 2010.05. 17. - 19:45:06
Létrehozva: #34899

devotee

Usi, amúgy az öltönyös ing hogy tetszik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edó.. ez genetikailag belénk van kódolva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 17. - 19:47:06
Létrehozva: #34900

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 17. - 20:38:58) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szerintem ne menjünk ebbe bele nagyon mélyen.. a lányok imádják a slash-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

khm..... ezt miből gondolod? XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1743 1744 1745 1746 1747 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
94 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (94 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: