![]() ![]() |
2010.05. 17. - 19:29:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A szeretőőőőőőd? mégsem az a kedvencem, ahol a srác hátán vagy... micsoda perverzió ez? bárány fétisiszta vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mit csinálsz te a bárány tolltartóval, h a szeretődé váljon? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bementem a sűrűjébe..! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sráccal is szoktam szexuálni xD Ez egy jó játék amit épp játszottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi találtuk ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:31:46
Létrehozva:
|
|
|
Mit olvasott Vica? én valamiről lemaradtam?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A sráccal is szoktam szexuálni xD Ez egy jó játék amit épp játszottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi találtuk ki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adok én neked szexuálást.. én azt kérdeztem, h a bárány h lett a szeretőd.. vagy a srác a szeretőd? uhh.. lehet elvesztettem a fonalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi olvastad a levelet, amit küldtem? midnjárt kirakom ide mindenkinek.. nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:33:37
Létrehozva:
|
|
|
El nem fogod hinni, de a csaj barátnőjének fekete van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy az én tolltartóm tele van dM feliratokkal, meg rajzokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az enyém ilyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100517/user_11026519_1241888646004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:33:40
Létrehozva:
|
|
|
Mit olvasott Vica? én valamiről lemaradtam? Adok én neked szexuálást.. én azt kérdeztem, h a bárány h lett a szeretőd.. vagy a srác a szeretőd? uhh.. lehet elvesztettem a fonalat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi olvastad a levelet, amit küldtem? midnjárt kirakom ide mindenkinek.. nekem nagyon tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindkettő a szeretőm, a báránnyal való szexualitás... nos az maradjon az én titkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle. Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában". Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta. Nem értette a dolgot... Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot... Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve: "Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !" Na itt végleg elveszett a fonál... Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik. Teljes homályban így szólt a gyerekhez: - Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !? - Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat. A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi: - És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...? - Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !!!" TANULSÁG Összetört asztal: 50.000,- Ft Meleg reggeli: 1.000,- Ft 3-4 aszpirin: 500,- Ft A megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !!! |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:34:13
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az enyém ilyen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.kepfeltoltes.hu/100517/user_11026519_1241888646004_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) Na majd holnap készítek egy képet az enyémről.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:34:30
Létrehozva:
|
|
|
Mindkettő a szeretőm, a báránnyal való szexualitás... nos az maradjon az én titkom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó.... akkor mesélj a sráccal való szexualitásodról.. ez parancs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:36:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó.... akkor mesélj a sráccal való szexualitásodról.. ez parancs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Felmászok a hátára és bagzunk mint a nyulak. Röviden, tömören (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki jót szokott röhögni rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:38:25
Létrehozva:
|
|
|
Egy hajnalig tartó céges buli másnapján a Férj iszonyú fejfájással ébred. Rendszerint nem iszik, de a bulin felszolgált pia csalóka volt és rendesen benyalt tőle. Arra sem emlékezett, hogy miképpen ért haza. Töri a fejét, hogy mi történhetett és főleg, hogy miket követett el "másállapotában". Nagynehezen kinyitotta a szemét, kikászálódott az ágyból és az első, amit látott 4-5 aszpirin odakészítve egy pohár víz mellett, egy vázában egy szép szál friss rózsa az asztalkán. A ruhája gyönyörűen összehajtogatva, az egész lakás ragyogóan tiszta. Nem értette a dolgot... Bevette az aszpirint és elvonszolta magát a fürdőszobáig, hogy megmosakodjék. A tükörbe nézve egy hatalmas monoklit látott a bal szeme körül... és még kevésbé értette a dolgot... Aztán a tükör sarkában talált egy kis illatos levélkét a feleségétől, rúzsos puszival lepecsételve: "Drága Egyetlenem! A reggelid a sütőben találod, még meleg. Elmentem vásárolni, hogy a kedvenc ételed készítsem neked vacsorára. Imádlak, a Te kis Feleséged !" Na itt végleg elveszett a fonál... Kibotorkált a konyhába és azt látta, hogy tényleg ott a meleg reggeli a sütőben, a fiacskája az asztalnál szépen csendben ül és reggelizik. Teljes homályban így szólt a gyerekhez: - Mondd, Kisfiam mi történt itt az éjjel !? - Hát Papa, merevrészegen jöttél haza, úgy hajnal 3 körül. A nappaliban átestél az asztalon és össze is törted, aztán hánytál egy nagyot a folyósón és végül arccal lefejelted a mosdó ajtaját, ott szerezted a monoklidat. A Pasi teljesen összezavarodva kérdezi: - És mond, hogy lehet az, hogy Anyád rózsával, meg meleg reggelivel vár engem...? - Ja igen azt még nem mondtam, hogy amikor a Mama bevonszolt a szobába és megpróbált levetkőztetni, elkezdtél vele ordibálni, hogy "Hagyjál békén te mocskos kurva, Én nős ember vagyok !!!" TANULSÁG Összetört asztal: 50.000,- Ft Meleg reggeli: 1.000,- Ft 3-4 aszpirin: 500,- Ft A megfelelő pillanatban a megfelelő dolgot mondani: FELBECSÜLHETETLEN !!! heheheheeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd holnap készítek egy képet az enyémről.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként erre hibajavítóval festettem rá a feliratot xD Még tavaly.. azóta se kopik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:38:49
Létrehozva:
|
|
|
Gergő, Gergő... te perverzebb vagy, mint a kisfiús pofid láttatni engedi... XDDDD
amúgy a matekos kép a kedvenc eddig nálam XD Edó bébi, lemaradtál a hszemről. Sok frissítés történt az oldalamon: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:38:58
Létrehozva:
|
|
|
Felmászok a hátára és bagzunk mint a nyulak. Röviden, tömören (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenki jót szokott röhögni rajta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem ne menjünk ebbe bele nagyon mélyen.. a lányok imádják a slash-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:39:22
Létrehozva:
|
|
|
ja igen Edó, olvastam a mailed és röhögtem is egy jót XD
|
|
|
|
2010.05. 17. - 19:40:07
Létrehozva:
|
|
|
Gergő, Gergő... te perverzebb vagy, mint a kisfiús pofid láttatni engedi... XDDDD amúgy a matekos kép a kedvenc eddig nálam XD Edó bébi, lemaradtál a hszemről. Sok frissítés történt az oldalamon: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5564549 BAing... úgy is fel vagyok pörögve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem alszunk ma sem.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy cigi, és olvasok is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:40:31
Létrehozva:
|
|
|
Gergő, Gergő... te perverzebb vagy, mint a kisfiús pofid láttatni engedi... XDDDD amúgy a matekos kép a kedvenc eddig nálam XD Könnyen meglehet hogy perverzebb vagyok mint hinnétek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gondolom azért kedvenc, mert Te is átérzed hogy ez milyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:41:33
Létrehozva:
|
|
|
Na pusszantás mindenkinek, most mennem kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aludjatok jól! Pápá |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:42:01
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode, jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 17. - 19:42:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Gergő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo! Juhéééééé régi dolgok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Thank you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode! Felvettelek msn-re, erre meg nekem nem megy most az msn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:44:50
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát bébi!
Ti is fáztok? nagyon fázik a kezem.. az a legjobban.. lehet kesztyűben kéne gépelnem...! Nem baj Gergő, ha perverz vagy.. itt mindenki az.. nem kicist. Sőt. Még nem találkoztam moderrel, aki ne lett volna az.. úgyhogy meg sem lepődtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Barátok közt-ös Balázs itt lakik az utcában... múltkor össze futottam vele! Ez most csak úgy eszembe jutott, mert megláttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:45:06
Létrehozva:
|
|
|
Usi, amúgy az öltönyös ing hogy tetszik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edó.. ez genetikailag belénk van kódolva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 17. - 19:47:06
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem ne menjünk ebbe bele nagyon mélyen.. a lányok imádják a slash-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) khm..... ezt miből gondolod? XDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |