![]() ![]() |
2010.05. 18. - 09:27:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx, már délelőtt arra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjjjjjjj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen, megcsinálták.... de nem bírta, hajnali 4 óta megint próbálja szerencsétlen visszarakni, amit éjjel lefújt a szél, mert ázik minden, hogy újra esik az eső. Már teljesen átfagyott a tetőn, tök reménytelennek tűnik a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És most még segítsége sincs.... Éééééééééén? Á, nem, eszembe sem jut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uh szegény. Ez nagyon durva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx: hehe, más kontextus.... jah XD de most a hideg miatti kontextus előnyt élvez, mivel nincs akivel a másik fajta paplansátort játsszuk XD Egyébként nálam is játszik a hideg miatti előny. Még jó hogy van egy ágymelegítőm, tenap is hamarabb lefeküdt. Mire beértem jó meleg volt a paplan alatt. He-he. De aztán kizavart a sajátja alót, mert nem tudta tőlem nézni a filmet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így jártam, miért nem maradtam csendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 09:35:37
Létrehozva:
|
|
|
egy okos nő tudja mikor maradjon csöndben XD
|
|
|
|
2010.05. 18. - 09:38:03
Létrehozva:
|
|
|
egy okos nő tudja mikor maradjon csöndben XD 10 év után az ilyesmi már nem számít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod, még sem tudom. .D |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:02:41
Létrehozva:
|
|
|
Na most ezt ordítom:
"Before our innocence was lost, You were always one of those, Blessed with lucky sevens, And the voice that made me cry. It's a song to say goodbye!!!!!" (Placebo - Song to say goodbye (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - Angie igazad volt abban, amit erről a számról beszélgettünk!) |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Usi elolvastam a Drifting-et.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vuhúúúúú....még-még....
Gratula hozzá nagyon jó.És Caprinak is gratula üzenem neki ha beszélsz vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:30:14
Létrehozva:
|
|
|
vica: örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) átadom majd Caprinak, ha beszélek vele. Majd igyekszem azt is tovább vinni. ötletek már vannak hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 10:32:41
Létrehozva:
|
|
|
vica: örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) átadom majd Caprinak, ha beszélek vele. Majd igyekszem azt is tovább vinni. ötletek már vannak hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HUH HUH HUH HUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jó kis sztori! Várjuk a többit belőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:36:36
Létrehozva:
|
|
|
HUH HUH HUH HUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja jó kis sztori! Várjuk a többit belőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tetszeni fog... remélhetőleg! XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:40:29
Létrehozva:
|
|
|
Ma minden tettszeni fog, mert hazajöhetett a kicsim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És hiába esik az sem érdekel!!!!!
Eddig mindig tettszettek a dolgaitok!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:43:29
Létrehozva:
|
|
|
Kinőtt a ragya a homlokomra... kivert a ragya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie.. szegény kis pasi... szar ügy a tető javítás, nálunk a menhelyen szedte le mindig a szél a két épület közt a féltetőn... nem volt kellemes! Usi.. itt melegebb van.. gyere.. nálam megy a fűtés, és kezd kiszáradni a konyha falam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudjátok, ha apró új krumplit vettem, mennyi vizet rakjak a kuktába? meg akarom főzni csak úgy egyben.. alig van héja.. szerintem csak megsikálom kefével. De nem tudom mennyi víz kell ehhez... anyám meg nem veszi fel a telefonját (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan kis nudlikrumplik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Brigi... te tényleg nem alszol... te még nálam is rosszabb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy álmos? Vagy úgy élsz, ahogy barátnőm NY-ban... azt mondta, sosem aludt... mert ha egy pillanatra lecsukta a szemét, kb 10 dologról maradt le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Brigi... te tényleg nem alszol... te még nálam is rosszabb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy álmos? Vagy úgy élsz, ahogy barátnőm NY-ban... azt mondta, sosem aludt... mert ha egy pillanatra lecsukta a szemét, kb 10 dologról maradt le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma aludtam fél 3-ig !!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De 3-kor nővérkét kell amugy is játszanom. De igaz, sokmindenről le lehet mardni....És a csajom nyúzott, hogy frissítsem a You Tube-omat...úgy hogy töltögetek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:53:12
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én passzolom a kuktás kérdést - nem főztem még vele.
és kösz a felajánlást! majd ha visszatérek New Yorkból, akkor átugrom hozzád is melegedni XD huh huh huh huh huh |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:56:13
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én passzolom a kuktás kérdést - nem főztem még vele. és kösz a felajánlást! majd ha visszatérek New Yorkból, akkor átugrom hozzád is melegedni XD huh huh huh huh huh Jajajajaja!!!! Mint említettem olyan meleg ágy sehol sincs mint nálunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg melengetjük a cicust aztán repül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....mármint Edóhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) huh huh huh |
|
|
|
2010.05. 18. - 10:57:33
Létrehozva:
|
|
|
milyen kedves! XD szeretem a meleg ágyakat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 18. - 11:08:08
Létrehozva:
|
|
|
Melegágy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na megyek csajszik, majd jövök. MEg kell fognom egy fekete labradort, amitől kurvára félek.. mármint a fajtától, mert olyan harapta szana széjjel a bal kezem. Drukkoljatok, h ne egyen meg. CSókok! |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:09:41
Létrehozva:
|
|
|
Edó: hehe, jah, melegágy kis köcsögökben tartott virágokkal XDDDD
drukk, drukk! menni fog a kutyabefogás! |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Melegágy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na megyek csajszik, majd jövök. MEg kell fognom egy fekete labradort, amitől kurvára félek.. mármint a fajtától, mert olyan harapta szana széjjel a bal kezem. Drukkoljatok, h ne egyen meg. CSókok! Hát most épp három pasi olvassa Usi oldalán a Slash-t egy laptopon a takaró alatt.....cukik..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A csajom meg épp a pasijával csal.......férfi-nővel......yukkkkkkk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 11:13:56 |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:17:40
Létrehozva:
|
|
|
nyamiiiiiiii! XD
hehehehehehehehe XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:22:37
Létrehozva:
|
|
|
nyamiiiiiiii! XD hehehehehehehehe XD Jó az oldal!!!! A kicsim puszikál.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "szakértőknél" átment a vizsgán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most próbálják megoldani az infuziós zsinór helyzetét XDDDDDDDDDDD Mert az a téma, hogy mennyire valós ......... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:25:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó az oldal!!!! A kicsim puszikál.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "szakértőknél" átment a vizsgán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most próbálják megoldani az infuziós zsinór helyzetét XDDDDDDDDDDD Mert az a téma, hogy mennyire valós ......... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) MELYIK SZTORIT OLVASSÁK?!?!?!?! amúgy én is puszikálom őt és remélem sikerül megoldani a problémát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |