2400 Oldal V  « < 1747 1748 1749 1750 1751 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.05. 18. - 09:27:51
Létrehozva: #34961

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 18. - 10:03:26) *
Trixx, már délelőtt arra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ejjjjjjjjjj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Igen, megcsinálták.... de nem bírta, hajnali 4 óta megint próbálja szerencsétlen visszarakni, amit éjjel lefújt a szél, mert ázik minden, hogy újra esik az eső. Már teljesen átfagyott a tetőn, tök reménytelennek tűnik a helyzet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) És most még segítsége sincs....

Éééééééééén? Á, nem, eszembe sem jut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uh szegény. Ez nagyon durva. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 18. - 10:20:38) *
Trixx: hehe, más kontextus.... jah XD de most a hideg miatti kontextus előnyt élvez, mivel nincs akivel a másik fajta paplansátort játsszuk XD

Egyébként nálam is játszik a hideg miatti előny. Még jó hogy van egy ágymelegítőm, tenap is hamarabb lefeküdt. Mire beértem jó meleg volt a paplan alatt. He-he. De aztán kizavart a sajátja alót, mert nem tudta tőlem nézni a filmet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így jártam, miért nem maradtam csendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 09:35:37
Létrehozva: #34962

devotee

egy okos nő tudja mikor maradjon csöndben XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 18. - 09:38:03
Létrehozva: #34963

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 18. - 10:35:37) *
egy okos nő tudja mikor maradjon csöndben XD

10 év után az ilyesmi már nem számít. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod, még sem tudom. .D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 10:02:41
Létrehozva: #34964

devotee

Na most ezt ordítom:

"Before our innocence was lost,
You were always one of those,
Blessed with lucky sevens,
And the voice that made me cry.

It's a song to say goodbye!!!!!"

(Placebo - Song to say goodbye (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) - Angie igazad volt abban, amit erről a számról beszélgettünk!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 18. - 10:18:15
Létrehozva: #34965

devotee

Usi elolvastam a Drifting-et.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vuhúúúúú....még-még....
Gratula hozzá nagyon jó.És Caprinak is gratula üzenem neki ha beszélsz vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 10:30:14
Létrehozva: #34966

devotee

vica: örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) átadom majd Caprinak, ha beszélek vele. Majd igyekszem azt is tovább vinni. ötletek már vannak hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 10:32:41
Létrehozva: #34967

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 18. - 03:30:14) *
vica: örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) átadom majd Caprinak, ha beszélek vele. Majd igyekszem azt is tovább vinni. ötletek már vannak hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

HUH HUH HUH HUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jó kis sztori! Várjuk a többit belőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 10:36:36
Létrehozva: #34968

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 18. - 11:32:41) *
HUH HUH HUH HUH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jó kis sztori! Várjuk a többit belőle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

tetszeni fog... remélhetőleg! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 10:40:29
Létrehozva: #34969

devotee

Ma minden tettszeni fog, mert hazajöhetett a kicsim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És hiába esik az sem érdekel!!!!!
Eddig mindig tettszettek a dolgaitok!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 18. - 10:43:29
Létrehozva: #34970

devotee

Kinőtt a ragya a homlokomra... kivert a ragya (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie.. szegény kis pasi... szar ügy a tető javítás, nálunk a menhelyen szedte le mindig a szél a két épület közt a féltetőn... nem volt kellemes!

Usi.. itt melegebb van.. gyere.. nálam megy a fűtés, és kezd kiszáradni a konyha falam is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem tudjátok, ha apró új krumplit vettem, mennyi vizet rakjak a kuktába? meg akarom főzni csak úgy egyben.. alig van héja.. szerintem csak megsikálom kefével. De nem tudom mennyi víz kell ehhez... anyám meg nem veszi fel a telefonját (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan kis nudlikrumplik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Brigi... te tényleg nem alszol... te még nálam is rosszabb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy álmos? Vagy úgy élsz, ahogy barátnőm NY-ban... azt mondta, sosem aludt... mert ha egy pillanatra lecsukta a szemét, kb 10 dologról maradt le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 10:49:40
Létrehozva: #34971

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 18. - 03:43:29) *
Brigi... te tényleg nem alszol... te még nálam is rosszabb vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem vagy álmos? Vagy úgy élsz, ahogy barátnőm NY-ban... azt mondta, sosem aludt... mert ha egy pillanatra lecsukta a szemét, kb 10 dologról maradt le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma aludtam fél 3-ig !!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De 3-kor nővérkét kell amugy is játszanom. De igaz, sokmindenről le lehet mardni....És a csajom nyúzott, hogy frissítsem a You Tube-omat...úgy hogy töltögetek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 10:53:12
Létrehozva: #34972

devotee

Edó: én passzolom a kuktás kérdést - nem főztem még vele.
és kösz a felajánlást! majd ha visszatérek New Yorkból, akkor átugrom hozzád is melegedni XD
huh huh huh huh huh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 10:56:13
Létrehozva: #34973

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 18. - 03:53:12) *
Edó: én passzolom a kuktás kérdést - nem főztem még vele.
és kösz a felajánlást! majd ha visszatérek New Yorkból, akkor átugrom hozzád is melegedni XD
huh huh huh huh huh

Jajajajaja!!!! Mint említettem olyan meleg ágy sehol sincs mint nálunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meg melengetjük a cicust aztán repül (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....mármint Edóhoz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) huh huh huh
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 10:57:33
Létrehozva: #34974

devotee

milyen kedves! XD szeretem a meleg ágyakat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 18. - 11:08:08
Létrehozva: #34975

devotee

Melegágy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megyek csajszik, majd jövök. MEg kell fognom egy fekete labradort, amitől kurvára félek.. mármint a fajtától, mert olyan harapta szana széjjel a bal kezem. Drukkoljatok, h ne egyen meg.
CSókok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 11:09:41
Létrehozva: #34976

devotee

Edó: hehe, jah, melegágy kis köcsögökben tartott virágokkal XDDDD

drukk, drukk! menni fog a kutyabefogás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 11:13:14
Létrehozva: #34977

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 18. - 04:08:08) *
Melegágy... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na megyek csajszik, majd jövök. MEg kell fognom egy fekete labradort, amitől kurvára félek.. mármint a fajtától, mert olyan harapta szana széjjel a bal kezem. Drukkoljatok, h ne egyen meg.
CSókok!

Hát most épp három pasi olvassa Usi oldalán a Slash-t egy laptopon a takaró alatt.....cukik..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A csajom meg épp a pasijával csal.......férfi-nővel......yukkkkkkk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 11:13:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 11:17:40
Létrehozva: #34978

devotee

nyamiiiiiiii! XD
hehehehehehehehe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Bridgycat
post 2010.05. 18. - 11:22:37
Létrehozva: #34979

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 18. - 04:17:40) *
nyamiiiiiiii! XD
hehehehehehehehe XD

Jó az oldal!!!! A kicsim puszikál.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "szakértőknél" átment a vizsgán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most próbálják megoldani az infuziós zsinór helyzetét XDDDDDDDDDDD Mert az a téma, hogy mennyire valós ......... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 18. - 11:25:37
Létrehozva: #34980

devotee

Idézet (Bridgycat @ 2010.05. 18. - 12:22:37) *
Jó az oldal!!!! A kicsim puszikál.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "szakértőknél" átment a vizsgán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most próbálják megoldani az infuziós zsinór helyzetét XDDDDDDDDDDD Mert az a téma, hogy mennyire valós ......... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

MELYIK SZTORIT OLVASSÁK?!?!?!?!

amúgy én is puszikálom őt és remélem sikerül megoldani a problémát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1747 1748 1749 1750 1751 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
108 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (108 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: