![]() ![]() |
2010.05. 18. - 11:27:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MELYIK SZTORIT OLVASSÁK?!?!?!?! amúgy én is puszikálom őt és remélem sikerül megoldani a problémát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja egyenlőre..... Az IDM-et előről mert Lee-nek kimaradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Sivről lemondtak Al miatt... Na.... ki lehet egy kis időre húzni azt a tűt---úgy látszik XDDDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 11:31:40 |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Ja egyenlőre..... Az IDM-et előről mert Lee-nek kimaradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Sivről lemondtak Al miatt... Na.... ki lehet egy kis időre húzni azt a tűt---úgy látszik XDDDDD csúnya, csúnya Lee! XD melyik fejezetnél jártak, nem tudod? |
|
|
|
2010.05. 18. - 11:36:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:01:36
Létrehozva:
|
|
|
jesszumpepi, az kemény fejezet XDDDDDDD
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:02:40
Létrehozva:
|
|
|
jesszumpepi, az kemény fejezet XDDDDDDD HUH HUH HUH ugye hogy nem nekem való (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és : Placebo: scared of girls.....XDDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 12:03:51 |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:06:50
Létrehozva:
|
|
|
há' már mér ne lenne neked (is) való?! XD csak ízlés kérdése XD
itt Placi - Broken promise (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:09:10
Létrehozva:
|
|
|
há' már mér ne lenne neked (is) való?! XD csak ízlés kérdése XD itt Placi - Broken promise (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hagy játszanak a kiskutyik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Prodigy- Smack my bitch ............. A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 12:09:27 |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:11:37
Létrehozva:
|
|
|
hehe, jaja XD
az gáz, ha a Prodigy szám címétől is mocskos gondolataim vannak?!?!?! XDDDD DM - Hole to feed (live) XDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:15:02
Létrehozva:
|
|
|
Ettől a Prodigytől nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nincs kutya.. meglépett... viszont kimentem az árterületre, már húzódik vissza. Pont kint volt egy pár kerttulajdonos... ez a legnormálisabb, be akart pálinkáztatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az ő orra már piros volt.. komolyan.. ezek beülnek a kis kunyhójukba, és ott pálinkázgatnak magukban! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszony meg azt tudja, h a kertet mívelik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:15:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe, jaja XD az gáz, ha a Prodigy szám címétől is mocskos gondolataim vannak?!?!?! XDDDD DM - Hole to feed (live) XDDDDDDDDDDDDDD UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU LIVE SHOW????? Ezt láttad nálam??? http://www.youtube.com/watch?v=_Nr8zciBIf0 http://www.youtube.com/watch?v=sGuRzS322Uo A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 12:20:43 |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:17:02
Létrehozva:
|
|
|
Hole to feed meg nem a kedvencem... asszem
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:22:04
Létrehozva:
|
|
|
Brig: hát gondolom live a sikoltozásokat meg az ordításokat hallva.... muhahahahahaha! XD
Edó: és pálinkáztál? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pedig jó az a Hole to feed - korábban nekem sem volt a szívem csücske, de a turné végére egészen megszerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nagyon mocskos akarok lenni akkor I have more holes to feed... XD ja és igen, Brig, láttam már nálad ezeket a vidiket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:24:05
Létrehozva:
|
|
|
Brig: hát gondolom live a sikoltozásokat meg az ordításokat hallva.... muhahahahahaha! XD Edó: és pálinkáztál? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pedig jó az a Hole to feed - korábban nekem sem volt a szívem csücske, de a turné végére egészen megszerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nagyon mocskos akarok lenni akkor I have more holes to feed... XD Aham ......most csak halk dolgokat hallok.......te kis mocsok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , majd intézkedem!!!!! Chat ügyben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és igen, Brig, láttam már nálad ezeket a vidiket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tudom XDDD mailben is küldtem!!!!!! De most már kint vannak A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 12:24:41 |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:26:28
Létrehozva:
|
|
|
igen, dirty vagyok, de ezt eddig is tudtuk XD
hehe, milyen kedves vagy hozzám XD (chat) |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:29:42
Létrehozva:
|
|
|
NEm pálinkáztam.. sugárban hányok tőle, még a szagát sem bírom. Én picsa vagyok, nem bírom a rövidet magában, mindent beleöntök valami lónyálba.
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:34:38
Létrehozva:
|
|
|
igen, dirty vagyok, de ezt eddig is tudtuk XD hehe, milyen kedves vagy hozzám XD (chat) Tudod, hogy bármikor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..... Edó.....jó, hogy vannak akik törődnek az állatokkal!!!! Én is nagy állat barát vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....De komolyan, igazából is! és... Placebo-Slackerbitch NEm pálinkáztam.. sugárban hányok tőle, még a szagát sem bírom. Én picsa vagyok, nem bírom a rövidet magában, mindent beleöntök valami lónyálba. A Tequila a király!!!!! A harmadik után már mindegy, hogy honnan (kiről) nyalod a sót XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:37:36
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én se bírom a töményet - bár a jégert szeretem XD (tequilát eddig kétszer vagy háromszor ittam jó pár sör után, de nem a kedvencem XD viszont a nyalogatós részt szeretem benne XD)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:39:29
Létrehozva:
|
|
|
viszont a nyalogatós részt szeretem benne XD) NO COMMENT XPPPPPPPPPP A kis-cica nyelveddel...mi???? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 12:41:02 |
|
|
|
2010.05. 18. - 12:39:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 12:41:01
Létrehozva:
|
|
|
Tudod, hogy bármikor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..... Edó.....jó, hogy vannak akik törődnek az állatokkal!!!! Én is nagy állat barát vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....De komolyan, igazából is! és... Placebo-Slackerbitch A Tequila a király!!!!! A harmadik után már mindegy, hogy honnan (kiről) nyalod a sót XDDDDDDDD A chatért előre is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) "de komolyan, igazából is!" - hehehehehe XD igen, egyébként becsülendő és szép dolog segíteni az állatokon! Metallica - Turn the page magáért beszél... XD jah, a kis érdes cicanyelvemmel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (na jó, annyira nem érdes XDDDD) |
|
|
|
![]() ![]() |