![]() ![]() |
2010.05. 18. - 12:49:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát jók ne legyetek XDDD Elindítom a kölköket suliba--hamár az apukáik nem érnek rá.....Aztán szunyóka a sok vidi töltögetés után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ......további jó mókát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 13:04:28
Létrehozva:
|
|
|
Tudod, hogy bármikor (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ..... Edó.....jó, hogy vannak akik törődnek az állatokkal!!!! Én is nagy állat barát vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ....De komolyan, igazából is! és... Placebo-Slackerbitch A Tequila a király!!!!! A harmadik után már mindegy, hogy honnan (kiről) nyalod a sót XDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hhehehe.. hát ez így is van... tudnék róla mesélni.. csak nem merek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:08:19
Létrehozva:
|
|
|
miért nem mersz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked olyan jó vicces sztorijaid vannak XD párszor már majdnem megfulladtam telefonban! XD
Brig: jó kölökkergetést! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem kifented a vasvilládat! XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:10:23
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hhehehe.. hát ez így is van... tudnék róla mesélni.. csak nem merek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HUH HUH HUH Én valahol a sokfée orszában mászkálás között elhagytam az ilyen gátlásaim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nem nagyon hiányoznak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) HUH HUH HUH Én valahol a sokfée orszában mászkálás között elhagytam az ilyen gátlásaim (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De nem nagyon hiányoznak (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bocs a kapkodásért..........kölök kergetés....XDDDDDD Ja ki hát!!!! A kis démonokhoz XDDDDD A hozzászólást -Bridgycat- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 13:12:28 |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:11:33
Létrehozva:
|
|
|
nekem se hiányoznának, Brig XD
jah, képzeljétek!!!!!!!!!! most néztem ETR-em és MEGADTA A TESIT 11 ALKALOMRA A NŐCI!!!!!!!!!!!!!!! és 5-ÖS LETT AZ AZ ESSZÉ, AMIVEL ANNYIT SZENVEDTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Placebo - Special Needs (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:12:59
Létrehozva:
|
|
|
Brigi... csak írni nem tudok.... élni azt annál inkább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gátlás nuku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi.. ajjjjjjjjajjajjajajajjjj. de ügyes vagy... simi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:13:56
Létrehozva:
|
|
|
nekem se hiányoznának, Brig XD jah, képzeljétek!!!!!!!!!! most néztem ETR-em és MEGADTA A TESIT 11 ALKALOMRA A NŐCI!!!!!!!!!!!!!!! és 5-ÖS LETT AZ AZ ESSZÉ, AMIVEL ANNYIT SZENVEDTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OLYAN BOLDOG VAGYOK!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Placebo - Special Needs (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) GRATULA CICUS!!!!!!!!!! OKÉ......Majd később mailben...... |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Kaptam vendégemről rákóczy túróst... ahhhh.. még itt van egy a lábam mellett.. kell ez nekem? aaaahhhh... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem bírom ki, h ne egyem meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 13:16:57
Létrehozva:
|
|
|
köszike Edó a simit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ájm tékin a rájd vit máj beszt frend! XD GRATULA CICUS!!!!!!!!!! OKÉ......Majd később mailben...... köszi m... Brigi! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD purrrrrrrrrr! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:17:17
Létrehozva:
|
|
|
Hol vannak a többiek? mindenki ennyire dolgozik? hihetetlen.. ki kell osztanom egy munka érdemrendet.. arany fokozatban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sztahanovisták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 13:17:52
Létrehozva:
|
|
|
Kaptam vendégemről rákóczy túróst... ahhhh.. még itt van egy a lábam mellett.. kell ez nekem? aaaahhhh... imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem bírom ki, h ne egyem meg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyam-nyam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én nem bírnám ki XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:18:24
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Figyu! Ha megyünk szegedre ott tudunk nálad aludni? jujj.. de pofátlan vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:24:43
Létrehozva:
|
|
|
öööö... attól függ hányan! egy szabad ágy van + 3 az ágyhoz tartozó párnából összetákolt fekhely.
|
|
|
|
2010.05. 18. - 13:25:58
Létrehozva:
|
|
|
VAn felfújhatós ágyunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi csak így hívjuk.. pump it up (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagy szexágy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az nagyon nagy, azon 3 ember elfér... egyébként 4-en megyünk összesen
Valics, Marcsi, Évus, és én (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:28:49
Létrehozva:
|
|
|
szerintem elfértek XDDDD
hehe, ennyi csaj egy rakáson XD szegény nagyothalló szomszédok! XD veszünk piát és csapunk egy kis bulit XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:29:34
Létrehozva:
|
|
|
szerintem elfértek XDDDD hehe, ennyi csaj egy rakáson XD szegény nagyothalló szomszédok! XD veszünk piát és csapunk egy kis bulit XD Viccelsz-bolondozol? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:35:43
Létrehozva:
|
|
|
muhahahahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus de fognak utálni engem a szomszédok XD ennyi hangos-visítós csajjal együtt! XD de el is mehetünk ám inni vhova! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van csomó kocsma amit ismerek + van éjjel-nappal nyitva tartó is, ahol van Mode a zenegépben és vizipipázni is lehet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jaj istenkém én még mindig úgy örülök ennek a két jegynek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah és akkor persze, itt alhattok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hétvégén a parkolásért se kell fizetni mellettünk. csak akkor hozzátok a felfújható szex-ágyat XD hehe XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:42:03
Létrehozva:
|
|
|
Jólvan.. még nem tudjuk melyik nap lesz. a héten lesz a sorsolás, h Fruzsi melyik nap indul
De szerintem mindenképp szombaton lemegyünk.. jujj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 13:45:32
Létrehozva:
|
|
|
okok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd szóljatok!
|
|
|
|
2010.05. 18. - 14:01:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|