![]() ![]() |
2010.05. 18. - 17:47:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv!
Mode nem üziztél vissza arra, hogy visszaüziztem. XD Hehe, szép Alan lánya is, hát minden gyerek szép szerintem. Szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, haha valahogy éreztem, hogy neked nem fog tetszeni Alan lánya. Te nem bírod Alant. XDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:49:06
Létrehozva:
|
|
|
süni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi: Hát nekem sem túlzottan. Mondjuk nem egy ronda kiscsaj, hasonlít az apjára meg minden, de Martin nagylánya szebb Üdv! Mode nem üziztél vissza arra, hogy visszaüziztem. XD Hehe, szép Alan lánya is, hát minden gyerek szép szerintem. Szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, haha valahogy éreztem, hogy neked nem fog tetszeni Alan lánya. Te nem bírod Alant. XDDD Röhögtem amikor olvastam XDDD De sajnáltam egyébként, mert meg akartalak szorongatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szépnek minden fiatal lány szép ez így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi csak azért nem bírja Alant mert túl sokat álmodik vele XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:49:18
Létrehozva:
|
|
|
Nem ronda??
Hát szerintem kifejezetten szép. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:49:31
Létrehozva:
|
|
|
akkor kezet foghat az unokaöcsémmel XD Az én lányom is szereti! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tiszta apja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 18. - 17:52:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode, lehet titokban mégis szereti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Különben miért álmodna vele? Biztos nem miattad, én is mindig olvaslak, és mégsem jön Alan. Hehehe!!!!!!!! Ne, itt is egy szép kislány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) süni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: Hát nekem sem túlzottan. Mondjuk nem egy ronda kiscsaj, hasonlít az apjára meg minden, de Martin nagylánya szebb Röhögtem amikor olvastam XDDD De sajnáltam egyébként, mert meg akartalak szorongatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szépnek minden fiatal lány szép ez így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi csak azért nem bírja Alant mert túl sokat álmodik vele XD Mode, szerintem ha ráértem volna, akkor sem mentem volna, ebben az ítéletidőben. Huhh, tököm sétálgat esőben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nem muszáj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:54:29
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem ronda persze hogy nem, hát Alan és Hep vére... xDDD Én világszép gyereket szülnék neki vazze XD Mode, lehet titokban mégis szereti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben miért álmodna vele? Biztos nem miattad, én is mindig olvaslak, és mégsem jön Alan. Hehehe!!!!!!!! Ne, itt is egy szép kislány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, szerintem ha ráértem volna, akkor sem mentem volna, ebben az ítéletidőben. Huhh, tököm sétálgat esőben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha nem muszáj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja eléggé esett a rohadékja. Na nem számít, de úgyis fogsz velem találkozni, nem úszod meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd vagy eljössz köv. dM buliba szépen , már Onix is ígérte, hogy jön valamikor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy pedig anyámnak szólok, hogy menjünk Egerszegre, te mondod, mikor érsz rá, és akkor megszorongatlak XDD Te..és hol tartod a nagy kincset??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod melyiket..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:54:34
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ronda persze hogy nem, hát Alan és Hep vére... xDDD Én világszép gyereket szülnék neki vazze XD Hahaha!!!! Világ szépe! Indulna a Miss World-ön, mi? |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:56:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode, lehet titokban mégis szereti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben miért álmodna vele? Biztos nem miattad, én is mindig olvaslak, és mégsem jön Alan. Hehehe!!!!!!!! Ne, itt is egy szép kislány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos kislányod van süni!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom a pici lányokat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én nem tudom, de biztos nem olyanokat álmodik vele mint én !! XDD Hahaha!!!! Világ szépe! Indulna a Miss World-ön, mi? Sssimáán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan génjeivel...úúú xDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:59:02
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Mode!!!
Én nem akarom megúszni, persze hogy taliznék veled! Mondom, dolgoztam! De amúgy ti mit csináltatok erre? Hát igen, elég depis vagyok már ettől az időtől is, szörnyű. Több mint szörnyű. És uncsi is. Hahaha, nagy kincset?! Bugyogómba! Hehehe. Nem ám! A bugyis szekrényben! XD Na nem tudom, majd Usi megmondja, hogy mégis mit álmodott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosan. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:59:09
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Mode!!! Én nem akarom megúszni, persze hogy taliznék veled! Mondom, dolgoztam! De amúgy ti mit csináltatok erre? Hát igen, elég depis vagyok már ettől az időtől is, szörnyű. Több mint szörnyű. És uncsi is. heheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétnyomlak xD Meg a szép arcodat is szétpuszilom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyámnak a hapsija jött, aztán odáig buszozott, onnan meg hozta haza anyám. Vasárnap meg vittük vissza oda, és haza buszozott xD |
|
|
|
2010.05. 18. - 17:59:33
Létrehozva:
|
|
|
Aranyos kislányod van süni!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imádom a pici lányokat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát én nem tudom, de biztos nem olyanokat álmodik vele mint én !! XDD Sssimáán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan génjeivel...úúú xDDD Köszi!Én is imádom őket,te kis pici lány te (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:01:20
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha, nagy kincset?! Bugyogómba! Hehehe. Nem ám! A bugyis szekrényben! XD Na nem tudom, majd Usi megmondja, hogy mégis mit álmodott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pontosan. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is a bugyimban tartom heeeheheh XD Na de komolyan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visszaraktad a borítóba, vagy minden este törölgeted magad vele? XD Emlékszel még a Diesel-ben mondtad hogy mondjam meg Alannek, hogy törölje ki vele a hónalját?? XDDD Köszi!Én is imádom őket,te kis pici lány te (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én pici?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már megnőttem..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:01:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztook! Hazaértem, nálunk már süt a nap! Jeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is mentem motorozni egyet (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:02:27
Létrehozva:
|
|
|
heheeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétnyomlak xD Meg a szép arcodat is szétpuszilom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyámnak a hapsija jött, aztán odáig buszozott, onnan meg hozta haza anyám. Vasárnap meg vittük vissza oda, és haza buszozott xD Ja ééértem! Aludtam akkor, mikor üzentél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána mentem éjjelre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mentem immunt erősíteni. XDDDDDDD Jó volt, mikor megszorongattalak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát gyere be a fül-orr-gégére, ott biztos megtalálsz, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán ölelkezünk az osztályon. Hahaha!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:03:46
Létrehozva:
|
|
|
Én is a bugyimban tartom heeeheheh XD Na de komolyan..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Visszaraktad a borítóba, vagy minden este törölgeted magad vele? XD Emlékszel még a Diesel-ben mondtad hogy mondjam meg Alannek, hogy törölje ki vele a hónalját?? XDDD Én pici?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már megnőttem..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:04:59
Létrehozva:
|
|
|
Ja ééértem! Aludtam akkor, mikor üzentél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utána mentem éjjelre. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mentem immunt erősíteni. XDDDDDDD Jó volt, mikor megszorongattalak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát gyere be a fül-orr-gégére, ott biztos megtalálsz, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán ölelkezünk az osztályon. Hahaha!!!!!!! Megyek!! XD Mindenki nagyot nézne, kik ezek az őrültek XDDD Igen, meg emlékszem, hogy be voltál sózva amikor megláttad az aláírt dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheeee Egyébként gondoltam, hogy alszol xD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:05:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztook! Hazaértem, nálunk már süt a nap! Jeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is mentem motorozni egyet (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szeva!Még jó,hogy nem fújt el a szél!Vagy ott már nem fúj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Odaniiiii szőőőőőr XDDDD
húúúúúú be kőőő pödörni XDDD
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:06:25
Létrehozva:
|
|
|
Megyek!! XD Mindenki nagyot nézne, kik ezek az őrültek XDDD Igen, meg emlékszem, hogy be voltál sózva amikor megláttad az aláírt dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheeee Egyébként gondoltam, hogy alszol xD Stan is de jó faszi! XDDDDDDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:08:12
Létrehozva:
|
|
|
Csókolom Gergő néni XDD
Ott süt a napocska?? ááááá itt méééé neeem??? xD Stan is de jó faszi! XDDDDDDDD xD XD XD XD XD Azért vele még várj XDD Hát nem tudom, ha lenne egy olyan kép ahol rendesen néz, nem pofákat vág, akkor tudnám tanulmányozni mennyire csinálta az apja a saját formájára XDD |
|
|
|
![]() ![]() |