![]() ![]() |
2010.05. 18. - 18:09:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szeva!Még jó,hogy nem fújt el a szél!Vagy ott már nem fúj? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy kicsit.. de motoroztam én már nagy viharban.. jelen pillanatban szép napsütés van, már majdnemhogy meleg, szóval gondoltam nem árt, ha csapatok egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csókolom Gergő néni XDD Ott süt a napocska?? ááááá itt méééé neeem??? xD Gergő néni? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt miért is kapom? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, szuper idő van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:10:39
Létrehozva:
|
|
|
az Alanes álmaim inkább negatív/nyomasztóak és az álmaimban is általában megkérdem magamtól vagy tőle, hogy mi a fenét keres itt XD
süni: na a TE lányod csudaszép! de asszem ezt már mondtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő: szerintem annyira ne reklámozd a felétek levő jóidőt, mert lincselés lesz XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:10:41
Létrehozva:
|
|
|
Mi a fene a fórumon ez a sok vendég?
25 meg 22? Ilyen még sosem volt. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ok Mode, várok vele. Geri láttam a tegnapi linkeket stand up, írtam is oda, hogy ácsi emo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:12:34
Létrehozva:
|
|
|
Egy kicsit.. de motoroztam én már nagy viharban.. jelen pillanatban szép napsütés van, már majdnemhogy meleg, szóval gondoltam nem árt, ha csapatok egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő néni? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt miért is kapom? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igen, szuper idő van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem tudom, csak úgy jött XD Jött Niki aztán jó kedvem lett xDD Visszaemlékeztem a lassan 5 héttel ezelőtti hülyeségekre xD Niki....XDDD stand up... XDDDD Usi: Komolyan? XD "Alan, te meg mi a f*t keresel megint az én álmomban?" XDDD Heheheeeee az én álmaim Wilmossal nem nyomasztóak, sőőőőőt...illetve néha nyom, de általában lebegek XDDDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:13:08
Létrehozva:
|
|
|
Most hogy látom, mennyien vagyunk nekem is jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Niki: a tesómtól ez a minimum amit elvárok.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) védjük meg a fiúkat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: befogtam a számat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:13:09
Létrehozva:
|
|
|
az Alanes álmaim inkább negatív/nyomasztóak és az álmaimban is általában megkérdem magamtól vagy tőle, hogy mi a fenét keres itt XD süni: na a TE lányod csudaszép! de asszem ezt már mondtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gergő: szerintem annyira ne reklámozd a felétek levő jóidőt, mert lincselés lesz XD Mondom én,hogy tiszta apja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:13:11
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!!
Usinak rémfigura álmában Alan. XDDDDDD Akkor lehet ezért nem csíped. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én voltam úgy, hogy valakivel álmodtam, olyan aki nem közeli hozzátartozóm, csak simán egy ismerős, és negatívat álmodtam vele és olyan erős volt ez az álomhatás, hogy utána nehéz volt vele egy ideig szimpatizálnom, mintha igaz lett volna, és ez tök szar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont nem rég volt ez. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Tudod mit Usi... egyszer bemegyek az álmodba, és elviszem onnan Alant xD
Megmondom neki gyere bébi vár az ágy XDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:14:26
Létrehozva:
|
|
|
Usi!!!!!
Hahaha!! Igen, lincseljük Gerit a jó idő miatt! Tudom ő volt aki ellopta a napot. |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:14:42
Létrehozva:
|
|
|
Niki, attól tartok törölték a kommented (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:15:13
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha!!!! Usinak rémfigura álmában Alan. XDDDDDD Akkor lehet ezért nem csíped. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én voltam úgy, hogy valakivel álmodtam, olyan aki nem közeli hozzátartozóm, csak simán egy ismerős, és negatívat álmodtam vele és olyan erős volt ez az álomhatás, hogy utána nehéz volt vele egy ideig szimpatizálnom, mintha igaz lett volna, és ez tök szar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont nem rég volt ez. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Álarccal támad XD Meg bilincset is visz XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:17:38
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, csak úgy jött XD Jött Niki aztán jó kedvem lett xDD Visszaemlékeztem a lassan 5 héttel ezelőtti hülyeségekre xD Niki....XDDD stand up... XDDDD Usi: Komolyan? XD "Alan, te meg mi a f*t keresel megint az én álmomban?" XDDD Heheheeeee az én álmaim Wilmossal nem nyomasztóak, sőőőőőt...illetve néha nyom, de általában lebegek XDDDDD Stand up magnum! Niki, attól tartok törölték a kommented (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Vicces (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne, komolyan??? Hahaha!!!!!!! Akkor igazam van, ez azt jelenti. XDDDDDDDDDDDDDDDD Nem írtam semmi durvát pedig. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most lépek kicsit, kivasalom holnapra a szurkolós zetés pólómat! XDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:19:00
Létrehozva:
|
|
|
milyen kommentet töröltek?
Mode: oké, de a terveiteket ne hangoztasd az álmomban, csak ragadd meg a karját és vonszold ki a fejemből, plíz! XD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:19:01
Létrehozva:
|
|
|
Stand up magnum! Ne, komolyan??? Hahaha!!!!!!! Akkor igazam van, ez azt jelenti. XDDDDDDDDDDDDDDDD Nem írtam semmi durvát pedig. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most lépek kicsit, kivasalom holnapra a szurkolós zetés pólómat! XDDD Ki és milyen kommentet törölt?? XDDDD Mit írtál Niki? XD Jeee stand up magnum XDDDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:20:40
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Niki kommentjét jutubról
Niki: mit írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:20:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:23:17
Létrehozva:
|
|
|
Mode: később mást is megragadhatsz mikor már nem látom, de az álmomban a KARJÁT (max a kezét) ragadhatod csak meg!!!
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:26:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode: később mást is megragadhatsz mikor már nem látom, de az álmomban a KARJÁT (max a kezét) ragadhatod csak meg!!! Igen is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kezét szeretném (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:26:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok,
na nekem jól kiesett itt a mai nap! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amint beért a főnököm, hát egyből nekiállt minket baszogatni. Nem égő egy ügyvezetőnek, hogy nem tud gépelni, fájlt csatolni és email küldeni? Én halál cikinek érezném... egyfolytában ugráltatta Andit a gépelésekkel, volt, hogy 3 szóért behívta az irodájába... faxom, én meg közben létszámoztam, és még legyártottunk vagy 400 felirati táblát és matricát a K3 irodaházra, mert hogy a héten átadás lesz... aztán jött 90 számla, és még fordítottam is 8 oldallnyi hibajegyzéket angolról magyarra (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Angyalkát már nem is tudtam vissza hívni, hogy sikerült-e legalább ideiglenesen megcsinálnia a tetőt... A legjobb, hogy a vihar miatt két átadás előtt álló épület gépészete bevezette a vizet az épületekbe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon zsír, az egyik éppen Angyalom munkája, szóval ma még oda is mennie kellett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, ahhh, Song to say goodbe, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nem lehet kellemes ilyen pocsék időben és szélben a tetőn szegelni és szigetelni... bakker. Az én falam meg nem szárad, marha büdös! Láttam, hogy Tatabányán és Bicskén, meg Pécsen milyen károkat okozott a vihar... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Neo, köszi a vidit, most néztem meg, mert délelőtt csak hang nélkül láttam. Szerintem nagyon kiri, és ötletes. A legyenek tudnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjár vissza olvasok kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:30:01
Létrehozva:
|
|
|
Usi: Niki kommentjét jutubról Niki: mit írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiszen ott van. Most meg nem is néznek hülyének, leírtam megint, 800szor ott van. XDDDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |