![]() ![]() |
2010.05. 18. - 18:32:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi: Komolyan? XD "Alan, te meg mi a f*t keresel megint az én álmomban?" XDDD Wehehehehehehehehehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen bepis-bekak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, köszi a vidit, most néztem meg, mert délelőtt csak hang nélkül láttam. Szerintem nagyon kiri, és ötletes. A lengyelek tudnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:33:21
Létrehozva:
|
|
|
Wehehehehehehehehehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen bepis-bekak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg én nem mondanék ilyet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt mondanám "Gyere Wili, tárva-nyitva állok neked" XDD |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:33:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, Én vagyok a főnököd inkognitóban!CIKIiiii?????Ki vagy rúgva,holnaptól nem kell jönnöd!!!Hahahahahahaha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na nekem jól kiesett itt a mai nap! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amint beért a főnököm, hát egyből nekiállt minket baszogatni. Nem égő egy ügyvezetőnek, hogy nem tud gépelni, fájlt csatolni és email küldeni? Én halál cikinek érezném... egyfolytában ugráltatta Andit a gépelésekkel, volt, hogy 3 szóért behívta az irodájába... faxom, én meg közben létszámoztam, és még legyártottunk vagy 400 felirati táblát és matricát a K3 irodaházra, mert hogy a héten átadás lesz... aztán jött 90 számla, és még fordítottam is 8 oldallnyi hibajegyzéket angolról magyarra (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Angyalkát már nem is tudtam vissza hívni, hogy sikerült-e legalább ideiglenesen megcsinálnia a tetőt... A legjobb, hogy a vihar miatt két átadás előtt álló épület gépészete bevezette a vizet az épületekbe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon zsír, az egyik éppen Angyalom munkája, szóval ma még oda is mennie kellett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi, ahhh, Song to say goodbe, imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nem lehet kellemes ilyen pocsék időben és szélben a tetőn szegelni és szigetelni... bakker. Az én falam meg nem szárad, marha büdös! Láttam, hogy Tatabányán és Bicskén, meg Pécsen milyen károkat okozott a vihar... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Neo, köszi a vidit, most néztem meg, mert délelőtt csak hang nélkül láttam. Szerintem nagyon kiri, és ötletes. A legyenek tudnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjár vissza olvasok kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -szuhaisüni- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 18:36:21 |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:38:26
Létrehozva:
|
|
|
Wehehehehehehehehehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen bepis-bekak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) XDDDDD Besza behu!!!!! |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:40:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:42:25
Létrehozva:
|
|
|
Én vagyok a főnököd inkognitóban!CIKIiiii?????Ki vagy rúgva,holnaptól nem kell jönnöd!!!Hahahahahahaha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hahaha!!! Nem ciki, ciki legyen a főnöknek, hogy utánunk kuksol! XDDDDDDD Nekem meg valami idióta ráírt hétfőn reggel 7-kor (nem tudom ki ilyen pihent) hogy valaki válaszolt az egymás szemében idióta alkalmazásban, hogy jó szakember vagyok-e. Hát leszarom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom én azt magam is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:42:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:43:48
Létrehozva:
|
|
|
Ja mármint iwiw.
Remélem nem ti voltatok, most hogy így leidiótáztam az illetőt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:45:19
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ma sem jutottál el a bankba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én vagyok a főnököd inkognitóban!CIKIiiii?????Ki vagy rúgva,holnaptól nem kell jönnöd!!!Hahahahahahaha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te nem lehetsz ő, mert neki fogalma sincsen arról, hogy mi az a Depeche Mode, arról meg főleg nem, hogy mi az a Freestate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt, magával az internet fogalmával is problémái vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 18. - 18:46:23 |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:46:17
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ma sem jutottál el a bankba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem. Pfffff. Ezért kértem, hogy postán már rég feladtam volna. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Csütörtök az már biztos. Ma meg még addig sem volt nyitva az az átkozott, mint máskor szokott. Elmegyek egy bankba dolgozni. Hmm. |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:47:45
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem. Pfffff. Ezért kértem, hogy postán már rég feladtam volna. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Csütörtök az már biztos. Ma meg még addig sem volt nyitva az az átkozott, mint máskor szokott. Elmegyek egy bankba dolgozni. Hmm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi gond... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erste bank nyitvatartása: Hétfő 17:00-ig, kedd-csütörtök 16:00-ig, pénteken 15:00-ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem ez országosan így van. |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:49:14
Létrehozva:
|
|
|
Niki, ma sem jutottál el a bankba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te nem lehetsz ő, mert neki fogalma sincsen arról, hogy mi az a Depeche Mode, arról meg főleg nem, hogy mi az a Freestate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt, magával az internet fogalmával is problémái vannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja,akkor nem én vagyok! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:51:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi gond... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erste bank nyitvatartása: Hétfő 17:00-ig, kedd-csütörtök 16:00-ig, pénteken 15:00-ig (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem ez országosan így van. Csütörtök már tényleg tuti, de most már szégyellem ígérni, de tényleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert akkor egész nap szabad vagyok! Holnap megint nem jó, holnap estig dolgozok. (utána meccs (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Csütörtök már tényleg tuti, de most már szégyellem ígérni, de tényleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert akkor egész nap szabad vagyok! Holnap megint nem jó, holnap estig dolgozok. (utána meccs (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Oké Niki, úgyis kapok róla sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó meccselést (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 18:55:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie, megkaptad a dvd-ket?
|
|
|
|
2010.05. 18. - 18:56:54
Létrehozva:
|
|
|
Ja,akkor nem én vagyok! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Dehogynem, Te Te vagy nem Ő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most jól megkavartalak, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most go fürdő, hajmosás meg ilyenek... közben ezerrel nyomatom a hősugárzóból a meleget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jáááá, írt az Angyalom, most lett kész a tetővel, szarrá fagyott, de már nem ázik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont ha holnapra megint megbontja a szél, akkor ő tépi le az egészet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drága kenyér... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie, megkaptad a dvd-ket? Még nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Céges címemre küldted? Elsőbbséggel? |
|
|
|
2010.05. 18. - 19:02:57
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na még mindig nem álmodtál Dave-et? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem Mode nem álmodtam Dave-el.Úgy aludtam éjszaka mint aki fejbe csaptak csak hajnalban ébredtem fel,hogy világosodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Nem Mode nem álmodtam Dave-el.Úgy aludtam éjszaka mint aki fejbe csaptak csak hajnalban ébredtem fel,hogy világosodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát az jó..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 19:10:39
Létrehozva:
|
|
|
Dehogynem, Te Te vagy nem Ő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most jól megkavartalak, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most go fürdő, hajmosás meg ilyenek... közben ezerrel nyomatom a hősugárzóból a meleget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jáááá, írt az Angyalom, most lett kész a tetővel, szarrá fagyott, de már nem ázik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont ha holnapra megint megbontja a szél, akkor ő tépi le az egészet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drága kenyér... Még nem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Céges címemre küldted? Elsőbbséggel? Ahh.. honnan tudnád! baing most hogy mondod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) basszapicsa.. otthonra küldtem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marcsi adta fel, én meg automatikusan adtam neki a címet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 18. - 19:16:42
Létrehozva:
|
|
|
heheheeeeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg én nem mondanék ilyet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt mondanám "Gyere Wili, tárva-nyitva állok neked" XDD ezen felröhögtem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyitva a barlang (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jót tett a lámpaoltás utáni tevékenység (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) azért aludtam olyan jót.... |
|
|
|
![]() ![]() |